Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Nivalan kokous  (Luettu 28665 kertaa)

pötsjölööm

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4297
  • Hämmästyksen sormi, ihmetyksen suussa
Vs: Nivalan kokous

Mutta minkäs voit kun ollaan tällanen ***** jauheliha maa   ???

Suomessa ei ole semmosta naudan piffiä suosivaa grillikulttuuria, jos nyt ei muutenkaan ruoanlaitossa hurraamista.  ;D Mennään vaan kännissä nurtsille  grillaamaan alumiinivuuassa nakkia, taikka kotiloissa kyrsää, saunan kiukaassa/kiukaalla. Pitäisi olla semmonen texas meninki, että puolikkaalla öljytynnyrillä paahdetaan kokonaista sikaa tai mullin lihakyörää.

UCD

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1440
Vs: Nivalan kokous

Mutta minkäs voit kun ollaan tällanen ***** jauheliha maa   ???

Suomessa ei ole semmosta naudan piffiä suosivaa grillikulttuuria, jos nyt ei muutenkaan ruoanlaitossa hurraamista.  ;D Mennään vaan kännissä nurtsille  grillaamaan alumiinivuuassa nakkia, taikka kotiloissa kyrsää, saunan kiukaassa/kiukaalla. Pitäisi olla semmonen texas meninki, että puolikkaalla öljytynnyrillä paahdetaan kokonaista sikaa tai mullin lihakyörää.

Kyrsän "grillaus" on aitoa persumeininkiä....

 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


Kun ei tarvi paremmasta edes tietää.   8)
Losers always whine about their best. Winners go home and f*ck the prom queen ....

Make

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 8362
Vs: Nivalan kokous
Suomessa ollaan ihan hakoteillä mikä on hyvää lihaa ja miten se ruho hyödynnetään
Paras liha useimmiten on juurikin hieholla mistä kuitenkin maksetaan tuottajille aivan naurettavaa hintaa
Jauheliha on parhainta vanhasta lehmästä ja siitä ei saa oikeen sitäkä mitä hiehosta

Fileitä arvostetaan hirveästi vaikka loppupeleissä se ei ole ruhon maukkaimpia osia
Useimmiten ne kaikkein vähiten arvossa olevat ruhon osat ovat niitä kaikkein parhaimpia
Mutta minkäs voit kun ollaan tällanen ***** jauheliha maa   ???
Ei oo kielen voittanutta maultaan.
Mystinen kesälaatumies

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Nivalan kokous
Naudanlihasta saataisiin parempi kate joka välissä jos markkinoille lanseerattaisiin sonninlihasta valmistettu erikoislaatuinen jauheliha..


Pihvi pihvinä, mutta jos vertaillaan jauhelihaa vaikka sonnista, hiehosta, vanhasta lehmästä ja eri liharotuisista, niin en heti menisi vannomaan että vanha lehmä edes olisi perän pitäjänä.

Ja mitä pihviin tulee, eräs kulinaristi/kokki etsi pitkään maailman parasta pihvilihaa. Löysi sen kun maistoi yli 10 vuotiasta espanjalaista työhärkää jota oli laidunnettu puolisen vuotta työuran jälkeen :)

Joo. Mutta idea olisikin myydä tuota kalliimmalla, koska "suuri yleisö" luulee sen olevan parempaa.

Regent

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Aktiivi
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 284
Vs: Nivalan kokous

Hyvässä pihvilihassa on runsaasti rasvaa. Marmoroituminen on tärkein tekijä lihanlaatuluokituksissa suuressa maailmassa. Jopa ranskalaiset arvostavat rasvaisen lehmänlihan korkeammalle kuin nuoren kuivan sonnin.

Karel

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 38
Vs: Nivalan kokous
Näin on , hyvin marmoroitunut pihvilehmänliha on sellainen makunautinto joka vie kielen per.. no sinne lähelle itse asiaa. Asiaa on testattu monet kerrat ja aina kaikki nautiskelijat ovat ihmetelleet miksi tälläistä lihaa ei saa vaikkapa stokkan lihatiskiltä. Tuote ei ole arkiruokaa vaan silloin tällöin nautiskeltavaa juhlamenyytä . Kysymys kuuluukin miksi 5 rasvan pihvilehmästä tuottaja saa vain vähän yli euron kilolta . Kyseinen tuote ei ole missään nimessä bulkkituote joka sotketaan rasiassa punertavaan mönjään , vaan makunautinto joka ei tarvitse muita mausteita kuin suolaa ja pippuria. Mutta miten tuottaja voisi kohtuu työpanoksella rahastaa itselleen palkan. Jokainen palstalainen ymmärtää ,ettei isoista toimijoista ole apua , bulkkituotteen moolokinkitaa tarvitaan arkiruokaan rahvaalle .
Vaan elämännautintojen saaminen kassavirran piiriin on kinkkisempää. Kaikki suomessa tuotettu on mielestäni luomua ja lähiruokaa . ;D ;D ;D

Asikainen

  • Tulokas
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 62
Vs: Nivalan kokous

Useimmiten ne kaikkein vähiten arvossa olevat ruhon osat ovat niitä kaikkein parhaimpia


Nahka?

Courtney1

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7726
  • I'm not bad, I'm just drawn that way.
Vs: Nivalan kokous

Useimmiten ne kaikkein vähiten arvossa olevat ruhon osat ovat niitä kaikkein parhaimpia


Nahka?
Nahkahame  ???
Curtni1 on typerä, suorastaan vastenmielinen idiootti, kun ei erota työtätehnyttä työtävieroksuvasta.

bobbari

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 2642
  • Sosiaalinen erakko
Vs: Nivalan kokous

Useimmiten ne kaikkein vähiten arvossa olevat ruhon osat ovat niitä kaikkein parhaimpia


Nahka?
Nahkahame  ???
Kuuluuko se ostoruhon hintaan ??   ;D ;D
Tuskahiki on köyhän sauna...

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Nivalan kokous

Useimmiten ne kaikkein vähiten arvossa olevat ruhon osat ovat niitä kaikkein parhaimpia


Nahka?
Nahkahame  ???
Kuuluuko se ostoruhon hintaan ??   ;D ;D
Tuurilla kuuluu. Fiksu kattelee sellaisia runkoja joihin ripustettu nahkamini näyttää hyvältä vuosikymmeniä  ;D

JoHaRa

  • Vieras
Vs: Nivalan kokous
1. Eli sonnista tehty jauheliha on pahaa eikä sillä ole mitään lisäarvoa
2. Lehmänliha on parasta

Jos tämä on jo TUOTTAJIENKIN mielipide niin ei se sitten ole ihme että teurastamot eivät maksa lihasta mitään  ;D Arvo-osien maahantuontia kannattaa siis jatkaa vaan ja kotimaisen lihan hintaa voitaneen edelleen pudottaa  ???

pötsjölööm

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 4297
  • Hämmästyksen sormi, ihmetyksen suussa
Vs: Nivalan kokous
1. Eli sonnista tehty jauheliha on pahaa eikä sillä ole mitään lisäarvoa
2. Lehmänliha on parasta

Jos tämä on jo TUOTTAJIENKIN mielipide niin ei se sitten ole ihme että teurastamot eivät maksa lihasta mitään  ;D Arvo-osien maahantuontia kannattaa siis jatkaa vaan ja kotimaisen lihan hintaa voitaneen edelleen pudottaa  ???



Ei kai ne mielipidettä, mihinkään asiaan ole koskaan kysyneetkään: "Käviskö ,että lopetetaan tää kalkkunabisnes?" "Sopiiko ,että otamme tän kymppitonnin osuutenne tänne jemmaan?" ;D

Adam Smith

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10972
  • Gee!!
Vs: Nivalan kokous
1. Eli sonnista tehty jauheliha on pahaa eikä sillä ole mitään lisäarvoa
2. Lehmänliha on parasta

Jos tämä on jo TUOTTAJIENKIN mielipide niin ei se sitten ole ihme että teurastamot eivät maksa lihasta mitään  ;D Arvo-osien maahantuontia kannattaa siis jatkaa vaan ja kotimaisen lihan hintaa voitaneen edelleen pudottaa  ???
Ei toi ainakaan mun mielipide ole, toin vain julki erään kuluttajan mielipiteen ;)
                   
*****ilu on jokamiehenoikeus ja syytteen saa vasta se joka lyö.

erik

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Konkari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 1855
Vs: Nivalan kokous
Mä lähinnä hain sitä että hiehon ja lehmän lihallekkin pitäisi saada arvoa ja lisää tuottajahintaa!!!!!


Adam Smith

  • Agronetin kehitysryhmä
  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 10972
  • Gee!!
Vs: Nivalan kokous
Mä lähinnä hain sitä että hiehon ja lehmän lihallekkin pitäisi saada arvoa ja lisää tuottajahintaa!!!!!
Se vaatii kyllä uutta ossuuskuntakierrosta sitten. HK/Atria-sektori on jätettävä näivettymään ja luotava uusi, estettävä entiset virheet. Atria ei ainakaan ole onnistunut tuotteidensa laadullistamisessa, koska brändillä ei pystytä rahaa tekemään. Niillä on vähän sama tilanne kuin Nokialla, pitäis vaihtaa kaikki päät eikä vain muutamaa.....
                   
*****ilu on jokamiehenoikeus ja syytteen saa vasta se joka lyö.