Minun mielestä Joharan idea on varsin hyvä. Eihän sillä koko liiketoimintaa pyöritetä, mutta muun toiminan osana se on hyvä. Ylipäänsähän tilateurastamon pitää tarjota yksilöllistä palvelua ja tehdä sitä, mitä asiakas haluaa. Tuollaisessa porsaasahan kate olisi oletettavasti varsin hyvä ja kiva lisä muuhun myyntiin.
Osaiskos joku sanoa, mistä mahdollisia lihanleikkaajia voisi kumppaniksi kosiskella? Pitääkö laittaa vain juttua liikkeelle ja katsoa jos joku "ilmoittautuisi"
.
Keskustelua on ollut myyntipaikasta. Minun myyntipaikkani tulisi olemaan aika korvessa, mutta olen ajatellut hommat myyntiauton/ja joista voisin myydä suoraan lihaa kuluttajille. Kiertelisin toreilla, asuntoalueilla (vähän kuin jäätelöauto) ja etenkin kauppojen parkkipaikoilla. Lihaa voisi myydä myös kaupoissa itse omalla lihatiskillä, tämä on kuulemma varsin suosittua? Myymälän osuus liikevaihdosta olisi varsin pieni, mutta sen olemassaolo olisi kokonaisuuden kannalta tärkeä. Myymälän yhteyteen voisi rakentaa kaikkea härpäkettä, lamma- ja lehmälaitumen ja villisikatarhan. Miltä kuulostaa, fiksulta vai lapselliselta?