Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Keninto

Aiheettomista valituksista, joilla halutaan hidastaa rakentamista, tulisi rangaista! Tällöin turhat valittajat saataisiin vaikenemaan ja ympäristöluvat saataisiin nopeammin.

Hyvä keino rangaista turhaa valittajaa olisi langettaa aiheettoman valituksen tehneelle sakkorangaistus ja tämän sakon suuruus olisi esim. 10% kustannusarviosta. Sakko maksettaisiin suoraan ympäristölupaa hakevalle viljelijälle.
Kyseisellä koneella ajaneet voisivat kertoa, että mitä ovat koneesta tykännet, kuinka passaa käteen ja onko valittamista. Casen CVX:ään suurin ero ilmeisesti se, että CVX:ssä voi rajoittaa moottorinkierroksia kaksitoimisella käsikaasulla, mutta T7:ssä ei. Onko mielestänne suuren suuri puutos?
Eli onko kellään mitään sanottavaa kyseisistä lannoittajista. Molemmat olisivat kahden säkin koneita. Syytävätkö koneen päälle ja onko levityskuvio kuinka tasainen?
Mahtaisiko joku muukin olla törmännyt sellaiseen yksilöön, joka suoltaa päivän aikana 5-10L märepaakkuja suunsa ulkopuolelle? Mitään vikaa tai sairautta eläimessä ei ole, poikinut noin puolivuotta sitten ja on siis ensikko.. Mahtaako hampaat olla kipeät vai onko märepaakut liian suuria, jolloin se puottaa liian pois vai mikä?

Mitään hätää ei eläimen kanssa ole, mutta olisi kiva tietää miksi se tolskaa tuon rehun kans  ;D
Kertokaapas, joilla kokemusta tällaisista kuormaimista:

-Kronos 6020L
-Kronos 8020
-Kesla 500T
-Kesla 305T

Olisi suunnitteilla laittaa N-sarjan vallun takasiltaan kuormain ja olisi mukava kysyä myös tätä kautta, että mitä mieltä raatilaiset ovat näistä ehdokkaista? Kaikissa tietääkseni laatu nykyään kunnossa ja varaosapalvelukin pelannee.. Mutta niitä käyttökokemuksia, risuja ja ruusuja..
Sivuja: [1]