Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Aiheet - Syyllinen

Vapaa sana / Tukaani
: 13.09.19 - klo:19:34


Tukaani on aivan liian harvoin isossa roolissa. Kuunnelkaa musiikkia ja miettikää tukaania.😁
https://www.youtube.com/watch?v=VGNwXq6vPoI
Perussuomalaiset ovat täydellinen osoite nykymenoon tyytymättömille.

Perussuomalaisia voivat äänestää viherhihhulointiin kyllästyneet demareiden ja vasemmistoliiton rautakourat.

Samoin Kokoomuksesta valuu persuihin porukkaa, jotka katsovat Kokoomuksen lipuneen liian liberaaliksi arvojen pohjalta, ja hylänneet koti-uskonto-isänmaa -periaatteen.

Keskustaa Perussuomalaisten on helppo rokottaa Sipilän kauden jälkeen. Toiveissa ex-kepulaisilla on, että Perussuomalaiset siirtävät painopistettä enemmän maakuntiin.

Toiveiden tynnyri täyttyy ja tulee yhä suuremmaksi, kunnes tuleva hallitusvastuu tekee tynnyriin vuotoja. Sitten se puolue menestyy, joka saa ohjattua persujen vuodon parhaiten omaan vakkaansa.
Vapaa sana / Sipi siirtyy Sepen seuraksi
: 07.09.19 - klo:14:30
Sipi kiitti erikseen Sepeä puheenjohtajuutensa päättymispuheessaan. Sipilä liikuttui kiitospuheessaan: ”Siirryn nyt seuraavaksi sinne torin laidalle seuraksesi”

"–Jätin alun kiitoslistassa mainitsematta erään henkilön, jonka haluan tässä lopuksi nostaa esille. Tällainen henkilö oli jokaisessa tilaisuudessa, jokaisella torilla, missä ikinä liikuinkin näiden seitsemän vuoden aikana.

–Kiitos siis sinulle, joka jaksoit torin laidalla odottaa aktiivisempien jututtajien jälkeen kohtaamistamme. Tulit luokseni ja kerroit paikkakunnan pienestä ihmisten joukosta, joka rukoilee jatkuvasti työni puolesta. Toit kohtaamisiin lämmön ja rauhan. Sait kiireenkin keskellä tuntemaan, että on ihmisiä, jotka välittävät."

Sepe todellakin välitti Sipistä.😁😁😁

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/55b06f2e-d4bb-49c6-ab5c-b581ba94c84f
Vapaa sana / Oksa 50 000 viestiä!
: 02.09.19 - klo:13:20
Onneksi olkoon hienosta merkkipaalusta!
Vapaa sana / Mikä aatesuunta yhteistä?
: 11.08.19 - klo:09:26
Nyt tulee kinkkinen arvoitus.

Mikä poliittinen aatesuunta on siis seuraavilla yhteistä:

Pirkanmaalainen foorumilainen, joka perusti Farmate-firman, dissasi viljelijäasiakaskuntaa ja ihmetteli, kun kauppa ei käy.

Satakuntalainen Pro-Agrian neuvoja, joka muutti Pohjois-Savoon ja dissasi sikäläistä asiakaskuntaa ja ihmetteli, kun tarjoamansa palvelut eivät kelpaa.

Varsinaissuomalainen sorkanhoitaja, joka dissasi muun tukialueen maidontuottajia ja ihmetteli, kun tarjoamansa palvelut eivät kelpaa muualla kuin Varsinais-Suomessa.
Jos olette juuri nyt Mäntyharjun liepeillä niin kannatta ehdottomasti poiketa Mäntyharjun Salmelaan ja tsekata, että onko Kaikilla lauluääntä. Kaikkihan laulaa Salmelassa klo 14.00 eteenpäin.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006196292.html
Forssalainen Asko on pelastunut täpärästi avaruusolentojen kynsistä!

"Forssalainen mainonnan ammattilainen Asko Nummela kertoo olevansa yhteydessä avaruusolentoihin.

Vaikuttavin Askon ufokokemuksista tapahtui Forssan vanhalla meijerillä vuonna 1997.

– Ihmettelin ensin, miten helikopteri voi mennä noin alhaalla. Sitten huomasin kohteita olevan kaksi, eivätkä ne pitäneet mitään ääntä. Lähdin autolla seuraamaan valopalloja Helsinkiin päin ja tajusin, etteivät kaikki niitä nähneet.

Ufo pysähtyi armeijan tukikohdan läheisyyteen, ja Asko nousi autosta.

– Alus tuli yläpuolelleni, jolloin usva ja hypnoosi valtasivat mieleni. Kun alus oli poistunut ja lähdin takaisin kotiin, huomasin, että muistini oli pyyhitty pois monen tunnin ajalta.

Asko on saanut myös vammoja ufokohtaamisesta.

– Eräästä aluksesta tuli säteilyvammoja. Olin menossa saunaan talvella, mutta aistin että pihassa oli näkymätön alus. Tunsin pakkasella aluksesta huokuvan lämpöä.

Säteilyvammat näkyivät muutamaa päivää myöhemmin, ja Asko kertoo ihonsa olleen kuin krokotiilin nahkaa.


– Tulkitsen asian niin, että sain heiltä varoituksen, jota en totellut, ja sain sen takia säteilyvammoja.

Paikallinen palopäällikkö vahvisti vammojen luonteen Askolle.

– Mennessäni palolaitokselle kyselemään säteilymittaria palopäällikkö totesi, että vammani ei voi olla minkään muun kuin säteilyn aiheuttaman. Oli nähnyt vastaavaa Tšernobylin ydinvoimaonnettomuuden tiimoilta."

https://www.seiska.fi/Uutiset/Forssalainen-Asko-Nummela-Avaruusolennot-kaappasivat-Sain-sateilyvammoja-ufoaluksesta
Tuomas Enbuske karautti avobemarillaan Sieviin ja katkaisi autonsa avulla sähköt Sievissä 250 kotitaloudelta.

Tihutyönsä jälkeen Enbuske kerskui, ettei saanut edes sakkoja ja leveili superkaskostaan. 

Helsinkiläisen Enbusken aikaansaama sähkökatko kesti yli kaksi tuntia.


https://www.is.fi/viihde/art-2000006175339.html
Vapaa sana / Pollakisuria
: 14.07.19 - klo:02:40
Tämä siis Eemelille ja juuri nyt, koska pian vanhus nousee ylös sängystään ja kiroaa, että tihentynyt kusemisentarve on kepun vika.Jopa lentoyhtiöt ovat häpeissään lentojen aiheuttamista päästöistä, mutta sepemäiset eläkeläiset eivät häpeää tunne ja huolta kanna.

"Lentämiseen liittyvä häpeä on yleistynyt viime aikoina etenkin Pohjoismaissa, ja nyt siihen reagoi jopa maailman suurimpiin lentoyhtiöihin lukeutuva KLM, Markkinointi&Mainonta kertoo.
Hollantilainen lentoyhtiö KLM on lanseerannut Fly Responsibility -ilmastokampanjan, joka pyrkii vähentämään lentomatkustamisen ilmastovaikutuksia, mutta myös tarjoamaan liennytyskeinoja siitä syntyvään häpeään. Kampanja lanseerattiin 29. kesäkuuta, jolloin oli sata päivää siihen, kun lentoyhtiö täyttää sata vuotta.

Business Insiderin mukaan erityisesti Pohjoismaissa kasvaa lentohäpeä sellaista tahtia, että lentoyhtiöiden on vastattava tähän liikkeeseen. KLM:n kampanjasivuilla kerrotaan muun muassa, että matka Amsterdamista Brysseliin kestää lentäen kauemman aikaa, kuin jos matkan taittaisi junalla. "Täytyykö aina tavata kasvokkain?" "Etkö voisi mennä vaihteeksi junalla?" kysytään kampanjavideolla.

Kampanjasivuilla tarjotaan myös palvelua, jonka avulla voi kompensoida lentomatkojensa päästöt ja neuvotaan muun muassa pakkaamaan kevyesti, mikä voi säästää lentokoneiden polttoainekustannuksissa.

Kaupallinen lentoliikenne aiheuttaa 2–3 prosenttia kaikista maailman hiilipäästöistä, mutta sen määrän arvellaan nousevan. Kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) tutkimuksen mukaan lentomatkustajamäärän odotetaan tuplaantuvan 8,2 miljardiin vuoteen 2037 mennessä.

Yksi ratkaisu lentoyhtiöiden ilmastovaikutusten vähentämiseen olisi biopolttoaineiden käytön lisääminen, mikä voisi IATA:n mukaan vähentää jokaisen lennon päästöjä jopa 80 prosenttia.

"Realismia on, että sitä ei ole riittävästi saatavilla ja se on liian kallista", kommentoi KLM:n toimitusjohtaja Pieter Elbers Reutersille.

KLM ilmoitti toukokuussa, että se investoi Euroopan ensimmäiseen biopolttoainetehtaaseen, joka tuottaa biokerosiinia lentokoneisiin. Tehtaan on määrä avautua vuonna 2022.

Anti-lentämisen liike on noussut nopeasti viime aikoina erityisesti Ruotsissa, jossa termiä kuvaa sana flygskam."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285007-lentohapea-yleistyy-jopa-suuri-lentoyhtio-kehottaa-nyt-menemaan-junalla
Vapaa sana / Eläkeläisten valtakunta
: 09.07.19 - klo:10:40
Iltis kirjoitti Sepen valtakunnasta ;D ;D ;D

"Kopla on jälleen vallannut vakiopaikkansa kauppakeskuksen aulassa.

– Joka aamu tulen tähän kello 8.30. Jos vähänkään myöhästyy, niin tulee heti soitto, että missä olet, Paavo kertoo, ja kaverit nyökyttelevät.

Eivätkä he ole ainoita. Mikkelin kauppakeskus Stellassa käy kova puheensorina, kun kahvilassa ja penkeillä istuvat eläkeläiset vaihtavat kuulumisiaan.

Etelä-Savo on Suomen eläkeläisvoittoisin maakunta: jopa 43,5 prosenttia 16 vuotta täyttäneistä asukkaista on eläkkeellä. Koko maassa osuus on 32,8 prosenttia.

Se näkyy Mikkelissä, Etelä-Savon maakuntakeskuksessa, jossa sijaitseva kauppakeskus Stella on aamupäivisin eläkeläisten hallussa.

– Minä oon ostanut paikan tästä, aulan penkillä istuva Hemi vitsailee.

Joo, just niin, nauravat vierustoverit Ville, Martti, ja Topi. Nelikko tiirailee, näkyykö vastapäisen kahvilan pöydässä tuttuja. Tämä on heille päivän kohokohta.

– Se on päivä pelastettu, kun tänne tullee. Tuttuja näkkee ja kuulee kylän tapahtumat."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/622df77c-bd27-471b-b6be-3111bd64bc58
Vapaa sana / Uusia viestejä 27
: 02.07.19 - klo:20:38
Uusi upea ennätys syntyi 1.7.2019, jolloin Agronetissa kirjoitettiin vuorokauden aikana 27 uutta viestiä. Uusia keskustelunaiheita oli 3 kpl.

Pladasin vähän keskusteluaiheiden tilastoa ja löysin, että 31.1.2014 oli lähetetty päivän aikana peräti 1065 viestiä. Yli 800 kirjoituksen päiviäkin oli silti paljon.

Mahtaako Agronetti olla vähän hiipumaan päin, vai voisiko noista luvuista tehdä noin jyrkkää johtopäätöstä? :D

Vapaa sana / Pride
: 27.06.19 - klo:14:04
Aihehan tuntuu olevan tabu. :D

Tuskin kukaan Pride-kulkuelainen kieltää olevansa ylpeä. Nöyryys ei siihen kulkueeseen kuulu vaan leuhkuus on homman nimi. Pappejakin on mukana. Mahtanevatko jäkättää ja muistuttaa, että joka itsensä ylentää, se alennettakoot. :D :D :D ;D
Vapaa sana / Hyviä uutisia Sepelle
: 28.05.19 - klo:20:25
Venäjällä on avattu sivu, jolla saa mm. haettua itselleen aidon Neuvostoliiton passin. Neuvostokansalaisten liike katsoo asuvansa edelleen Neuvostoliitossa eikä tunnusta nykyistä Venäjää ja sen lakeja.

Varmasti sivuston ylläpitäjät heltyvät ja lähettävät Neuvostoliiton passin, jos CCCePeteus lähettää tietonsa ja ilmoittaa olevansa kotoisin Suomen neuvostotasavallasta.

"Erikoinen ’neuvostokansalaisten’ liike kasvattaa suosiotaan Venäjällä.

Peräti kaksi kolmasosaa Venäjän kansasta tunnustaa haikailevansa yhä Neuvostoliiton aikoja. Kasvava joukko venäläisiä on kuitenkin vienyt nostalgisoinnin aivan uudelle tasolle. Asiasta uutisoivan Radio Free Europen mukaan ”Neuvostokansalaisten” liikkeen jäsenet nimittäin katsovat yhä elävänsä Neuvostoliitossa. He eivät luonnollisesti myöskään tunnusta nyky-Venäjän valtiota, lakeja tai verojakaan.

Liikkeen perusajatus rakentuu erikoiselle salaliittoteorialle, jonka mukaan Boris Jeltsinin joulukuun 25. päivänä vuonna 1991 allekirjoittama päätös Neuvostoliiton hajottamisesta on laiton ja siksi pätemätön. Teorian tukijoiden mukaan ulkopuoliset voimat hajottivat aikanaan Neuvostoliiton hallituksen.

– Etsin tietoa ja samanhenkistä seuraa. Tiesin, etten voisi jatkaa tällaisessa maassa, moskovalainen Konstantin Vjatkin kertoo ajautumisestaan liikkeeseen.

Hän kertoo noudattavansa vain Neuvostoliiton lakeja. Taskussa on tuliterä neuvostopassi. Se on tarkka jäljennös alkuperäisestä neuvosto-Venäjän passista. Ainoana erona myöntämispäivä – maaliskuun 9. 2019. Vjatkinin autoa koristaa punavalkoinen tarra. ”Olen Neuvostoliiton kansalainen”, siinä todetaan. Vjatkin osti passinsa tältä sivustolta. Sen pyörittäjät kertovat myyneensä yli 10 000 ”neuvostopassia” viimeisen vuoden aikana.

Liikkeen kerrotaan vetoavan salaliittoteorioihin viehtyneisiin venäläisiin. Neuvostokansalaistuutta liputtavilla YouTube-kanavilla väitetään esimerkiksi Venäjän olevan todellisuudessa Yhdysvaltoihin rekisteröity veroparatiisiyhtiö ja kerrotaan, kuinka Venäjän presidentti Vladimir Putin korvattiin kaksoisolennolla vuonna 2012.

Neuvostokansalaisiksi tunnustautuvat jakavat videoillaan myös ohjeita verojen ja lakien välttämiseen ja härnäävät poliitikkoja. Jotkut käyttävät autoissaan Neuvostoliiton rekisterikilpiä ja tekevät sitten videoita kohtaamisistaan liikennepoliisien kanssa.

Esimerkiksi alla olevalla videolla nähdään neuvostokilvillä varustetulla autolla ajelevan bloggarin ja poliisin kohtaaminen. Bloggari esittää poliisille lopulta ajokorttinsa, passinsa ja ajoneuvonsa vakuutuspaperit. Kaikkien myöntäjiksi on merkitty Neuvostoliiton viranomainen."

https://www.verkkouutiset.fi/outo-salaliittoteoria-leviaa-neuvostoliitto-ei-koskaan-romahtanut/
Vapaa sana / Mauri Pekkarinen
: 25.05.19 - klo:01:55
Näin juuri äsken mainoksen EU-vaalien Mauri Pekkarisesta ja ajattelin, että hemmetti, Maurihan on täydellinen ehdokas edustamaan Suomea.

Mauriahan on syytetty ns. siltarumpupoliitikoksi eli kotiseutunsa puolustajaksi. Brysselissä Mauri on siis yhtä ärhäkäs Suomen etujen  puolustaja kuin täällä kotiseutunsa.

Brysselissä EU-parlaamentikot ja ALDE-ryhmä tulevat siis saamaan osakseen pekkaroimista Suomen puolesta Mauri Pekkarisen toimesta.
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10