Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 306

Viestit - Syyllinen

Jököttäjä kirjoitti laajasti maanalaisista lämpövarastoista, vähän siitä että miten lämpö sinne tuotetaan. Jätteidenpolton ja maakaasun varaan Helsinki turvautuu eli oikeammin venäläisen maakaasun varaan.

Tietenkin silmänlumeeksi rakennetaan vähän tuulivoimaloita ja aurinkopaneeleita, jotta ihmisille tulisi parempi mieli ja jotta joku luulisi vihreän rekvisiitan muka tuottavan Hesan energian.

Maakaasulla Hesa tulee pyörimään. Onko kukaan muka kuullut pormestari Vapaavuoren vastustavan Nordstream 2:sta?
Pinta-alaan verrattuna Hesassa tehdään eniten henkirikoksia. Eniten henkirikoksia/ha. Hesassa on siis kaikkein vaarallisinta liiikkua.
Olisi hauskaa, jos tänä Me Too -aikana Big Brotherin nimi vaihdettaisiin Big Sisteriksi. Lyhenne olisi BS, joka herättäisi mielleyhtymiä ja päätöksien takana ajateltaisiin olevan joku siiderivalas.
Vapaa sana / Vs: Miksi homot marssii ?
: 16.09.20 - klo:19:15
Kyllä se sorkkis sieltä vapautuu ennenpitkää. Ties vaikka Veetikin. :) ;D ;D

Tavoitteena on siis soistumisen suosiminen. Tosin soistumisesta seuraa metaanipäästöjen lisääntyminen, joten hiilidioksidi-itku vaihtuu metaani-itkuksi.
Hanasaari on sen verran hieno laitos  kivihiilivoimaloiden joukossa että ei ny mollata sitä....
kyllä kyllä ja kaivokset joista kivihiili tulee on  nekin sitä luokkaa jotta valkoisissa haalareissa voi kulkea. hesassa hommat osataan 8) 8) 8) 8) 8)
Kivihiilikin muuttuu hesalaisissa kätösissä vihreäksi.

Vapaa sana / Vs: navalny
: 11.09.20 - klo:23:54
Kah myrkyllähän se vastustaja on saatava hengiltä. Muita keinoja ei ole vielä keksittykään. Ja just sillä myrkyllä jota ei osata tehdä kuin vain ja ainoastaan Venäjällä  ;D

Onhan tuo nyt ihan saatananmoista pelleilyä, ihan kuin tämä korona-apuna markkinoitu pankkituki.
Venäjän päättäjät eivät ole tyhmiä. Tarkoituksena on se, että länsimaat tietävät myrkyn olevan niin harvinaisen, että vain Venäjän valtio on sen takana.

Sitten länsimaat syyttävät myrkytyksestä Venäjää ja Venäjä käyttää syytöksiä omiin sisäpoliittisiin tarkoituksiinsa. Russofobiaa huutaa sikäläinen Venäjän valtiomedia.

Kaikkien tietämä vitsi on se, että Merkel muka uhkaisi Nordstream 2:sta Navalnyn vuoksi. Saksa tulee olemaan Venäjän energian varassa suljettuaan omaa energiantuotantoaan (hiili, ydinvoima), joten Putin tietää Merkelin lässytyksen olevan ihan pelkkää EU-maille tarkoitettua moraaliposeeraamista.
Vapaa sana / Vs: Virhhe
: 11.09.20 - klo:23:15
Porttikielto akroon. Naorattaa.  Ee vapaata vangita voi  .Carhu seon vaekea ja v i t tumaenen. Juurrikin sen vuoksi. Pitäkää tunkkinne.

Ei sole poka mikhän. Tule viimisthän ittepäisyyspäivänä takasin...     8)
Joo, se o hyvä päivä tulla takasi.

Nää Sampsa moderoinni tytöt ny onnii nuorii, ettei ne tajuu meitä ja ettei meitä voi määräillä. Jos ne tytöt lukis vaikka tään vapaan sanan viestit, ni ne huokailis ihastuksest siitä viisaude määräst, jota me tarjoillaa melkei joka kirjotukses. :) :D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=cTQfyY48HRs
Sorkkis jäähyilee välissä. ;D ;D ;D🤣🤣🤣
Vapaa sana / Vs: vexi
: 10.09.20 - klo:21:10
Vexi oli nokkela ja oivaltava sanoittaja, ei siinä mitään, mutta mikään maatalouden tai maatalousväestön fanittaja hän ei ollut. Tyypillinen 60-lukulainen siinä suhteessa. Taitavasti ja hauskastikin osasi silti piruilla.

Jos Vexin hauta olisi likempänä, niin voisin viedä sinne apilankukkia ja voipaketin. Uskon, että hän antaisi arvoa eleelleni. ;D ;D ;D

https://www.youtube.com/watch?v=C_CXF93YQ3Q
Vapaa sana / Vs: Roope-Setä Herlin
: 06.09.20 - klo:15:15
Herlinin lässytys on pelkkää upporikkaan moraaliposeerausta.
Vapaa sana / Vs: Kulmunin kannattajat.
: 06.09.20 - klo:15:09
Miksi se on niin  että omat koirat purevat , Kepu pettää aina.
Oletko sinä siis Kepun koira, kun kerran yrität purra? :D ;D ;D
Vapaa sana / Icefarmer yli 20000 viestiä
: 22.08.20 - klo:08:56
Huomasin sattumalta, että Icefarmer on ylittänyt tuon myyttisen 20000 viestin rajan.

Vilpittömät onnittelut! Yli 20000 viestiä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen Suomen puolesta. Jatka samalla linjalla :) :) :)
Sivuja: [1] 2 3 ... 306