Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 242

Viestit - Syyllinen

Vasemmistoliiton Li Andersson poistui hallitusneuvotteluista... oli "syöpäläisten" asiat käsittelyssä. Peli poikki.

Li ainoana vastusti valtion omaisuuden myyntiä. Siksi otti aikalisän.

Sipi möi omaisuutta ja näillä konsteilla, kertaluonteisilla erillä sai velanoton pienenemään. Toinen temppu oli, siirsi opiskelijoiden avustukset pankkien maksettavaksi
(opintolaina) valtio ei velkaannu, kansa velkaantuu. Ei haittaa.
Unohdit varmastikin epähuomiossa, että SDP on kaikkein innokkaimmin myynyt valtion omaisuutta.

"Tilasto kertoo säälimättömästi, että Sdp on ollut valtion omaisuuden himomyyjä. Summat ovat täysin eri luokkaa kuin se, mistä nyt puhutaan."

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000001180206.html
https://blogit.iltalehti.fi/kalle-isokallio/2019/05/19/saadyton-murhenaytelma/

Hyvä kuvaus mahdollisesta uudesta hallituksesta.

Kalle ei kyllä kertonut mikä tehtävä näytelmässä maatalouslomittajalla on?
   Arvelisin että joku tyhjäntoimittajan rooli joka putsaa toisten perseet.
Kallella oli väärä roolijako "hauskassa" pakinassaan. Sipilän pitäisi olla isäntä Kallen jutussa, sillä tilahan ei kaadu maatalouslomittajan häipyessä. Ja hallitustahan ei synny, jos Sipi sanoo moi.

Heikkolaatuinen juttu ei ole millään muotoa kunniaksi "kirjailijaksi" tituleeratulle Isokalliolle.
Olisi kannattanut Mikkelin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Markku Aholaisen (sd) juoda vaikka Valiomaitoa eikä viinaa, niin ei olisi sanonut ääneen mitä ajattelee yrittäjistä.
Vapaa sana / Vs: Kynnyskysymykset II
: 19.05.19 - klo:09:45
Tilannehan on erittäin yksinkertainen. Jos Kepun kynnyskysymykset ovat Rinteelle liikaa, niin sitten Kepu ulos ja Rinteeltä uusi yritys Perussuomalaisten tai Kokoomuksen kanssa.
Vapaa sana / Vs: protkasts
: 17.05.19 - klo:22:21
Ilman rahaako luulet  johtaja sibilän töppäilyistä selvittävän.
Taas Eemeli tuomitsi Sipilän liian kokoomuslaisen politiikan ja puolusti Rinnettä.

Viikossa nähdään, kuinka Sipi rupiaa maksamaan hallituksensa töppäilyjä. Menee vakuutuskuoret verolle ehkä.

Hesari selvitti hyvin, kuinka Sipi valehteli kansalle vakuutuskuorista. Sanoi, että verot maksetaan kun myydään. Jos ei myy, niin 100 vuoteen ei mee veroja. Senkun nostelee verovapaita pääoman palautuksia. Jos sattuu kuolemaan ( kaikki me kuollaan, jopa Syyllinen) , niin pääomaverot jää kokonaan maksamatta. Perilliset maksaa vain perintäverot 19%.
Sepe on nukkunut jo vuosia huonosti ja kierähdellyt sängyssään levottomasti, kun on miettinyt Sipin vakuutuskuoria ja varsinkin sitä, että kuinka Sipi ei ole maksanut niistä Sepelle veroa.😀😁😁😂
 :) :D ;D
Aika paljon paskaa Jussi kerkesi neljässä ja puolessa minuutissa puhumaan.

Mikäli maataloustuet palautettaisiin kokonaisuudessaan kansalliseen päätösvaltaan EU:n pakkopaidasta, niin Matti Putkonen käynnistäisi uudelleen "Kuka syö pöydästäsi" -kampanjansa, niinkuin silloin, kun oli SAK:n palveluksessa. Tällä kertaa hän olisi vain Perussuomalaisten palveluksessa.
Tässä vielä yksi mielenkiintoinen Persu-video.

https://www.youtube.com/watch?v=l3Y2y08a5KU
Ilman rahaako luulet  johtaja sibilän töppäilyistä selvittävän.
Taas Eemeli tuomitsi Sipilän liian kokoomuslaisen politiikan ja puolusti Rinnettä.
Vapaa sana / Vs: Sdp ja sak ja vas
: 16.05.19 - klo:22:10
Ja kepu soittaa tahtia.
Yrjöttää.

Jos homma menee niin hienosti, kuin Rinne antaa ymmärtää, ei  voi kepulaisia sanoa hampaattomiksi,
niiltä on viety ikenetkin.
Miksi Rinteen äänestämistä suunnitelleen Eemelin vatsassa yrjöttää? Miksei Eemeli iloitse, kun Rinteestä on tulossa pääministeri?

En muista, että Eemeli olisi haukkunut demareiden politiikkaa. Sipilän hallituksen politiikkaa Eemeli sensijaan solvasi liian kokoomuslaiseksi. Siksihän hän pohdiskeli Rinteen äänestämistäkin tällä palstalla.
Ihan sama kuin kepu menee demarien ja vihreiden hallitukseen.
Ihan sama äänestääkö Eemeli Demareita vai Kokoomusta.
Pitääkö äänestääkin Rinnettä.
Voortimies käy tälläkertaa Länsirannikon ruotsinkielisten kimppuun, vaikka he ovat täsmälleen yhtä suomalaisia kuin suomenkieltä puhuvat suomalaisetkin ovat. Aiemmin hän dissasi Pohjois-Suomea.

30- ja 40-luvulla iti Suomessa Suur-Suomi -aate. Voortimiehen unelmat kuvastavat mm. tietyissä kokoomuslaisissa piireissä itävää Mini-Suomi -aatetta, jossa Suomi olisi keskitetty Uudellemaalle ja Turunseudulle ja muu Suomi olisi epäSuomea.

Ehkäpä Suomi on liian suuri ja laaja voortimiehelle.
Joo itämerivähennys on nyt jo viljalla, eipä se miksikään muuttuisi vaikka jokainen jyvä vietäisiin viljakauppasatamiin. Suomen viljat sinne mahtuvat vaikka jyvät pystyssä. Paikalliset eläinhallit voisivat joutua vaikeuksiin, koska silloin tuontiviljalla olisikin itämerilisä. Ei paljon Suomen kokoinen ostaja voisi sanella maailmalle, millä hinnalla suostuu viljaa ostamaan.

Joo kun kotimainen viljankäyttäjä silti tarjoaa itämerivähennystä, mieluimmin sen ottaa sitten aidosta viennistä eikö.

Inkoon satama on pop.

https://yle.fi/uutiset/3-8788589

-SS-
Siinä, kun kokoomuslainen viljanviljelijä kiroaa kotimaisen viljansa ostajan, karjatilallisen ja toivoo hänen konkurssiaan, on jotakin samaa kuin siinä, kun kommunisti noituu työnantajansa ja unelmoi hänen vararikostaan.

Sipilä taas mainostanut tuota, että työllisyyden tärkeimpiä juttuja on kohtaanto-ongelman poisto. Mutta kun lukee vaikkapa tämän

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006104023.html

jutun.

"Transtech paikkaa ulkomaalaisilla
Kiskokalustovalmistaja Skoda Transtechin toimitusjohtaja Lasse Orre huomauttaa, että vain osa peruskoulutuksesta valmistuneista lopulta sijoittuu alalle.

Turun Telakka ja Uudenkaupungin autotehdas ovat imeneet konetekniikan osaaja ympäri maata. Pahin työvoimapula on Ahkola-Lehtisen mukaan alueilla, joiden lähellä ei ole oppilaitosta.

Skoda Transtech yritti viime vuonna palkata 50 työntekijää tehtaalleen Kajaaniin. Vain osa paikoista saatiin täytetyksi.

– Oman koulutuksen kautta ei saatu ketään liikkeelle, Orre lisää.

Nyt yrityksen hitsareista noin puolet eli 80 on ulkomaalaisia, lähinnä venäläisiä ja puolalaisia."

Niin olisiko työvoimaa helpompi saada, jos sen sijasta että tehdas on jossakin hevon kuusessa, niin se olisi Helsinki-Turku-Tampere kasvukolmiossa, jossa on jo muutenkin 70% työpaikoista ja ihmisistä. Jostakin syystä Uuden kaupungin autotehdas on ja Turun telakat ovat onnistuneet ne työntekijät saamaan? Voisiko sijainnilla olla mitään merkitysyä asiaan?
Katkera ja hapan on vanhuuden viini.

Voortimiehen vanhassa mielessä pohjoisen Suomen työttömyys tuntuu ylitsepääsemättömältä kustannustaakalta, kuitenkaan ei osaa voortimiehen vanha, katkera mieli toisaalta iloitakaan yrityksestä, joka työllistää, joka poistaa voortimiehen kokemaa rahoitustaakkaa voortimiehen harteilta.

Totisesti on vanhuus näivettänyt ilon voortimiehen elämästä ja tokkopa edes kävelyretki voortimiehelle ennen iloa tuottaneen Mannerheimintien varrellakaan pystyy enää hänelle ilahdusta tuottamaan. Synkeäksi ja lohduttomaksi on vanhuksen mieli muuttunut.
https://www.ruokavirasto.fi/yhteisot/uutiset/haku-neuvojaksi-maatilojen-neuvontajarjestelmaan-on-avattu/

Lue linkki ja kerrotko tarkemmin, että mitenkä ne ovat korvamerkittyjä ProAgrialle?
Lässytin nähtävästi turhasta, mikäli uskon silmiäni. Paremmalla tuurilla ensi kerralla.

https://www.youtube.com/watch?v=uSLENxoP3Qg
Sivuja: [1] 2 3 ... 242