Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 305

Viestit - Syyllinen

Vapaa sana / Vs: eemelimäinen ymmärrys
: 11.05.20 - klo:19:19
Tuollainen käyttäytyminen viittaa kovasti tundran taakse.
Minä, vain minä.
Miksi edellisvuotinen maidon kriisituki, mutta vain c-alueelle.
Luulevat omistavansa koko kaivon.
Tässä Eemelille ohjeita levyn vaihtamiseen.

https://www.youtube.com/watch?v=b3Isek8lLTM
Vapaa sana / Vs: Heinäsirkka
: 11.05.20 - klo:11:10
Heinäsirkkojakin vastaan on jo kehitetty halpa, ihmisille turvallinen torjunta-aine. DDT

https://www.youtube.com/watch?v=gtcXXbuR244
Vapaa sana / Vs: eemelimäinen ymmärrys
: 11.05.20 - klo:11:02
Mopomies olisi tiennyt keinon, jolla kiista olisi ratkaistu ilman oikeudenkäyntejä. ;D
Vapaa sana / Vs: miten tukisitte yrityksiä
: 11.05.20 - klo:09:52
Onks Ilkka joku vihree hihhuli joka poraa hiilipäästöistä? :o
Eikä syyttä https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/004db4e7-dd06-4f54-af61-7ac0a3d160d7
Oletko itsekin hiilihysteerikkö? :o

Tiesitkö sorkkis, että sorkanhoitajan ammatti luetaan ilmastolle haitalliseksi ammatiksi? Sorkanhoitajahan edistää naudan, tuon ilmastolle haitallisen tuotantoeläimen, hyvinvointia ja pidentää sen elinikää.

Olet sorkkis kuin hiilikaivoksen työntekijä, joka jeesustelisi ilmastonmuutosta.  ;)
Jaa'a mää en aikoinaan pitänyt tuota putkihommaa ollenkaan työläänä, samalla kun se auman alusmuovin levitti niin samalla pätkä salaojaputkea ja nysä viemäriputkea.Sit paketin valmistuttua kaivurilla mullat päälysmuovin reunoille.Sit alipainevaunun letku kiinni putkeen ja imut.Vaunu jäi paikoilleen ja silloin tällöin kävin imasemassa parin viikon ajan jonka jälkeen tulppaus johon kävi ihan litran pyöree muovipullo.Tulppaus sen vuoksi ettei puristemehua valu ympäristöön.Mielestäni siinä ei ollut mitään turhaa hommaa.Tuolloin rehu tehtiin vielä tuoreena ja puristemehun keräystä suositeltiin pohjavesialueilla.
Edustettiin eri tyylisuuntia, mutta koska kumpikin sai aikaan hyvää rehua, niin se on kai pääasia.

Siirryin tosiaan jo 2000-luvun alussa paalirehun tekijäksi, joten nuo laittomuudet ovat osaltani menneen talven lumia. Olen parantanut katalat tapani. ;D ;D ;D
Tärkeintä on se, että saa tehdyksi hyvää rehua, mutta ei siihen tarvita mitään putkien ja tulppien kanssa pelaamista. Ilman niitäkin saa hyvää rehua tehtyä, siksi ne on minun mielestäni turhaa ajanhukkaa.

Jokainen saa käyttää toki aikansa siihen mihin tykkää. Jotkut tykkää näemmä esitellä kaikenmaailman aumaputkiaan ja -tulppiaan vaikka sorkanhoitajillekin ja jotkut sorkanhoitajat näemmä käyvät tiloilla tarkastamassa senkin, että onko aumaputki tulpattu. Kukin tyylillään. ;D ;D ;D
Vapaa sana / Vs: miten tukisitte yrityksiä
: 10.05.20 - klo:23:44
Onks Ilkka joku vihree hihhuli joka poraa hiilipäästöistä? :o
Vapaa sana / Vs: Suomen BKT.
: 10.05.20 - klo:21:31
Jos olen päässyt selville Totuuden torven järjenjuoksusta, niin hänen suosikkinsa uudeksi valtiovarainministeriksi on Björn Wahlroos. Hän leikkasi reilusti kaikilta, mutta Torvi olisi eläkkeensaajana turvassa.😁
Oliko uudenmaan sululla mitään järkiperäistä syytä, jos kerran Ruotsin puolelle voi mennä miten vaan ja milloin vaan? Kun kerran sitä koronaa siellä Ruotsissa on paljon ja näkyyhän tuo jo Tornion puolellakin.

Lakipykäliä on ihan turha alkaa vääntämään, koska karavaani kulkee kokoajan edellä lainsäädäntöä. Eikö sitä voisi purra vaan jotain nikotiinipurukumia tai laastareita. Purra niin.
taitaa tuo rajakiikenne olla noin 5% normaalista :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Kummosen parun nostat kun laivaliikenne alkaa , joskus .

 Uudenmaa sululla ei saavutettu mitään koska 
  suurin osan tartunnoista oli pääkaupunki seudulla ja sen lähiympäristössä .
Kiteytit hyvin syyn sululle.
Vapaa sana / Vs: miten tukisitte yrityksiä
: 10.05.20 - klo:20:15
Väestömäärään verrattuna tuo Lapin 5 prosentin osuus vientituloista on erinomainen suoritus.😀👍😎

"Lappi on tällä hetkellä viidenneksi tai kuudenneksi suurin vientimaakunta."

"Rautajoki muistuttaa, että kyseisessä vertailussa Lappi olisikin ollut vertailun ykkönen. Lehdessä kartoitettiin sitä, kuinka suuri osuus maakunnan teollisuuden tuotteista päätyy vientiin. Lapissa luku on 78 prosenttia, Timo Rautajoen mukaan maan korkein."

Toimiva linkki, jonka sorkkis onnistui sössimään.

https://yle.fi/uutiset/3-6992005
Sonnanajo just äitienpäivänä on kyllä jokin kannanotto. Varmasti löytyy jotakin muuta työtä äitienpäiväksi kuin sonnanajo.
Oksalle suosittelen hetken miettimistä ennekuin aavaa sanaisen arkkunsa.Jäis moni moka ilmitulematta.
Oksan juttuja on mukava lueskella. Ahkera ja symppis tyyppi. Itse et ole tainnut saada tuollaisia kehuja koskaan? ;D
Mistä sen tietää, että mitä tapahtui.

Todennäköisintä varmaan on se, että joku toinen lehmä on imenyt antibioottilääkitys lehmän utareita. Itsekin pidit tätä mahdollisena, koska "Tämä ei tapahtunut etelässä"
mutta mitä tekee etelävaasalainen kun ei saa elukoin jätöksiä olla rwehuaumassa?      häää vahtii kai kokoajan ettei ruskaot paski rehuin joukkoon?   iten en nykyiseen onkelmaan  törmänny ennnen,  normi talvina mut nyt kun ei lunta ole...          toisaalta kun tietää et vho ei enää jälkeen -90 luvun ole tehny rehua....
No Evp:hän on semmoinen besserwisseri, joka tietää säilörehupaalauksestakin kaiken, vaikkei ole ikinä yhtäkään säilörehupaalia tainnut paalata tai kääriä.

Itte tein rehua torniin ja aumoihin 2000-luvun alkuun asti ja sitten paaleihin ja tyytyväinen olen muutokseen ollut. Kaikilla tavoilla saa hyvää rehua, jos käyttää säilöntäainetta ja saa rehun tiiviiksi eli ilman pois.

Ilahdutetaanpa nyt välillä Evp:tä. Ihan hienoltahan se hänen aumantekosysteeminsä kuulosti. Auman alle muovi, päälle putki/putkia keräämään puristeneste ja tietenkin se tulppa, joka laitetaan imuttelun päätteeksi.

Tietenkään en itse tehnyt niin. Turhaa nysväystä. Sinne imeytyivät nesteet maahan, eikä kukaan niiden perään kysellyt eikä meinaan kysele tämän jälkeenkään, sillä tuo jäätävä ympäristörikos tapahtui pitkälti yli 10 vuotta sitten. Hyvää rehua tuollalaillakin sai. Happoa tuorerehuun, kunnon tallaus traktorilla, muovi päälle ja muovinliepeiden päälle maata kaivurilla. Sahanpurua muovin päälle.


Syyllinen ja jäätikköfarmari on kokoajan riitaa haastamassa . Oli kyllä maukas laittaa sauvolaisviljelijä savolaisen osaan .  ;D ;D ;D
Sinähän se kokoajan riitaa haastat ja jouduit jäähyllekin siitä hyvästä.

Oli tosiaan hauskaa se, että linkitit sauvolaisviljelijäuutisen ja aloit epähuomiossa jankkaamaan savolaisviljelijästä.

Erehdyshän se sinulta oli. Ei sinulla ole älyä tekemään tarkoituksella semmoisia jekkuja. Luuletko, että joku uskoo? ;D ;D ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 305