Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Aiheet - Syyllinen

Vapaa sana / Heidihautaloiden lukumäärä
: 16.10.20 - klo:16:34
Olisi mielenkiintoista tietää, että kuinka monta heidihautalaa on valmistunut Helsingin yliopistosta maa- ja metsätieteen maisteriksi.

Ensimmäinen heidihautalahan maisteroitui vuonna 1988. Hänen nimensä oli Heidi Hautala.

Paljon on kasattu kivihiiltä Hanasaaren voimalaan siitä asti ja heidihautaloiden lukumäärä valmistuneista MM maistereista senkun kasvaa. Jopa täällä Agronetissäkin on joinakin vuosina havaittu opiskelevien heidihautaloiden moderaatioruoskan viuhuminen.
Vapaa sana / Ikiliikkuja
: 15.10.20 - klo:20:02
Sulevi Peltolakin oli kova komukka ainakin 70-luvulla sanoittaessaan alla olevan kappaleen. Naisartistina huutaa Kaisa Korhonen sellaisella kiihkolla, että kuulija arvaa järkipuheen Kaisalle olevan täysin turhaa.

Sama kiihko on nykyisessä vihervasemmistossa. Työläinen on vain vaihtunut sukupuoli- ja hiilineutraaliin vihreyteen. Järkipuhe turhaa.
 
"Otetaan käyttövoima, otetaan työläinen. Jo pyörii helvetinkone kapitalistinen. Ei toimi, sanoo epäilijä. Työläinen vanhenee, se kuolee ja silloin lepäilijän on tehtävä itse se.

Työläinen siittää toisen, pääoma lisääntyy ja monta helvetinkonetta käynnistyy. Ei toimi, sanoo epäilijä. Niitä on ruokittava, se on täyttä työtä, jos lepäilijän on peltoja kuokittava.

Otetaan toinen laji, otetaan maalainen. Jo pyörii helvetinkone kapitalistinen. Ei, ei toimi ,sanoo epäilijä. Jospa hän ajattelee, saa paljon työtä lepäilijä, kun kitkaa poistelee.

Otetaan kolmas laji, otetaan uudistaja. Uudistajan veri ja hiki on rasvana. Jo toimii, sanoo epäilijä, vuosituhansia. Jo toimii, sanoo lepäilijä, vuosituhansia. Työläinen myllyä pyörittää, maalainen takaa leivän, jo pyörii ikiliikkuja, kun uudistaja uudistaa ja rattaita rasvailee. Rattaita rasvailee, rattaita rasvailee"

https://www.youtube.com/watch?v=c6ft4pdLIF4
Aalto-yliopistossa on kiinnitetty huomiota sille, että vaatteiden napitus ei enää vastaa nykyajan tarpeita. Sehän on ikävän sukupuolittunutta ja patriarkaalista. Miehillä napit ovat vaatteiden oikealla puolella ja naisilla vasemmalla.

Eroa on selitetty historiallisin perustein. Miesten oikeanpuoleinen napitus on ollut kätevä, koska mies on pystynyt vetämään aseensa esiin ja taistelemaan samalla, kun on napittanut paitaansa ja takkiaan kiinni. Naisille taas vasemmanpuoleinen napitus on ollut tarkoituksenmukaisempi, jotta kamarineidon olisi ollut helpompi laittaa naisen napit kiinni.

Nykyaikaan nuo napitussäännökset eivät kuitenkaan enää Aalto-yliopiston muodintutkimuksen professori Annamari Vänskän mukaan sovellu. Napit juoruavat sukupuolioletuksen.

https://www.is.fi/menaiset/tyyli/art-2000006669575.html
Nykyään uutiset keskittyvät hiilineutraaliuden saavuttamiseen. Aku Louhimies teki Odotus-nimisen elokuvan, jota mainostetaan Suomen ensimmäisenä hiilineutraalina elokuvana.

Evankelisluterilainen kirkkokin ilmoitti hiilineutraaliuden olevan lähitulevaisuuden ykkösprioriteetteja. Kokoomus ilmoittanee ehkä jo ensi vuonna tarkan aikataulun, jolloin se muuttuu hiilineutraaliksi puolueeksi. Tällöin Orpolla on paineita sulloa naatteja nassuun, jotta muuntuisi itsekin hiilineutraaliksi.

Onko tietoa, että koska Agronet tulee olemaan hiilineutraali? Kiinnostaa ihan helvetisti.
Vapaa sana / Icefarmer yli 20000 viestiä
: 22.08.20 - klo:08:56
Huomasin sattumalta, että Icefarmer on ylittänyt tuon myyttisen 20000 viestin rajan.

Vilpittömät onnittelut! Yli 20000 viestiä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen Suomen puolesta. Jatka samalla linjalla :) :) :)
Lukemattomia Venäjän ortodoksikirkon pappeja ja piispoja murhauttanut ja kirkkoja poltattanut toveri Stalin on nostettu kirkon sankariasemaan.

Venäjälle valmistuu voitonpäivän kunniaksi asevoimien pääkirkko, jonka mosaiikit ylistävät sekä Josif Stalinia että Vladimir Putinin suorittamaa Krimin valtausta. ;D ;D ;D

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006492590.html
Vapaa sana / Ice
: 20.04.20 - klo:00:25
Selvisitkös Icefarmer ehjinnahoin siivouksesta?  :-\
Vapaa sana / Lauantaisiivous
: 18.04.20 - klo:18:06
Verkkomestari on näemmä siivoillut palstaa...🤔
Vapaa sana / Koronarokote on jo valmis
: 18.04.20 - klo:10:51
Useitakin koronarokotteita on jo valmiina, paljasti zoonoosivirologian professori Olli Vapalahti. Ongelmana on vain se, että niitä täytyy testata huolellisesti, etteivät ne aiheuta rokotetuilla vakavia haittavaikutuksia ja testaus vie aikaa.

https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/bf570a3a-f193-423c-bfcd-4838ca529e39
Poliisille on alkanut tulla vinkkejä luvattomasta ravintolatoiminnasta. Ehkäpä salakapakoiden kukoistusaika on noin sadan vuoden välein.😁

https://www.youtube.com/watch?v=-_Y0cJ-aEbY

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006478606.html
Vapaa sana / Eemeleille musaa
: 12.04.20 - klo:01:14
Tämä on kaikille eemeleille.

"Ernold Same awoke from the same dream
In the same bed at the same time
Looked in the same mirror
Made the same frown
And felt the same way he did every day,
Then Ernold Same caught the same train
At the same station, sat in the same seat
With the same nasty stain
Next to him the same old what's his name
On his way to the same place to do the same thing
Again and againâ?¦ poor old Ernold Same.
Oh Ernold Same,
His world stays the same,
Today will always be tomorrow,
Poor old Ernold Same,
He's getting that feeling once again,
Nothing will change tomorrow."
https://www.youtube.com/watch?v=nJxSEGsOGIQ
Yksityisautoilijahan on ollut viime vuosina poikkeuksetta sylkykuppi, jonka niskaan on sälytetty kaikki synnit. Luonnonvarojen loppuminen, hiilidioksidipäästöt, hiukkaspäästöt jne. Mitään hyvää kukaan valveutunut poliitikko ei yksityisautoilusta ole lausunut.

Mutta nyt korona-aikana yksityisautoilija onkin yhtäkkiä arvokkaassa asemassa estäen koronan tarttumista omalla autoilullaan. Joukkoliikenteen matkustajapaine ja tarttuvuusriski vähenee merkittävästi yksityisautoilijoiden ansiosta.
Vapaa sana / Muu Suomi
: 26.03.20 - klo:08:58
Nyt kun Uusimaa on joutunut karanteeniin, niin maamme on jaettu kahteen osaan. Tästä seuraa eräs järkyttävä tilanne joillekin, jotka eivät asu Uudellamaalla:

-Eemeli huomaa asuvansa Muu Suomessa.

-Veeti tajuaa olevansa Muu Suomessa.

-Sepekään ei pysty pakenemaan faktaa, että hänestä tuli äkisti Muu-suomalainen.

https://www.youtube.com/watch?v=vWEt5dMYrtc
Vapaa sana / Epätiäteellisyyttä
: 19.03.20 - klo:22:21
Eräs tälläkin saitilla aiemmin ahkerasti kirjoittanut tyyppi on vauhdissa nykyisin omassa faseryhmässään. Siellä hän rehentelee, että suurin osa koronatartunnoista ja sairasteluista on tullut työväestön ryhmään.

Yli 70-vuotiaiden, joiden joukkoon hän itsekin kuuluu, hän antaa ymmärtää olevan taudille vastustuskykyisempiä kuin nuorempien ja perustelee sitä tilastoilla.

Klassista fakenewsia.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Tappaminen
: 09.03.20 - klo:02:35
Tappaminen tarkoittaa rikosoikeudellisissa termeissä vissiin pikaistuksissaan suoritettua kuolemaan johtanutta tappamista. Minun tarkoittamani tappaminen on suunnitelmallista eli murhaamista.

Leikki sikseen eli tarkoitan naudan lopettamista.

Helpottaako oman lehmän lopettaminen pulttipistoolin ja fileerausveitsen avulla aikaa myöden vai onko se aina yhtä epämiellyttävää? Miten sinä Oksa olet toiminut?
Sivuja: [1] 2 3 ... 10