Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 19

Aiheet - Syyllinen

Vapaa sana / Litli ja Teboil yhteensoppii
: 12.06.24 - klo:09:56
Niin se vain on, että Litlin edessä ollut auto kurvaa kotimatkalla Teboilin mittarille. Hinta ratkaisee.

Eläkelläinenkin hehkuttaa aina Litliä ja Litlin ruokatavaroita, koska niissä toteutuu Eläkelläiselle kaksi tärkeintä asiaa: halpuus ja ulkomaalaisuus. Sieltä ostetaan, mistä halvimmalla saadaan.

En usko ollenkaan, että Eläkelläinen pystyisi ajamaan Teboilin huoltoaseman ohi ja jättämään siellä tankkaamisen väliin. Sieltä ostetaan mistä halvimmalla saadaan. Teboilissahan toteutuu Eläkelläiselle kaksi tärkeintä ominaisuutta eli ulkomaalaisuus ja halpa polttoaineen hinta.

Lyön 500 grammaa Oltermannia vetoa, että asia on juuri näin.😄🎅🎅
Vapaa sana / Orpo ja 90 km/h
: 07.06.24 - klo:07:50
Orpo ratkaisee huonojen teiden kunnostusvelan sillä, että nopeuksia alennetaan monilla tieosuuksilla satasesta yhdeksäänkymppiin. Autoliitto on käärmeissään:

”Vaikuttaa siltä, että muutaman minuutin erolla matka-ajassa on satojen miljoonien eurojen arvosta väliä esimerkiksi tunnin junassa tai muussa julkisessa liikenteessä mutta tieliikenteessä ei lainkaan, vaikka se vastaa 90 prosenttia kaikesta henkilöliikenteestä”, puuskahtaa Autoliiton viestintäpäällikkö Jukka Tolvanen.

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/100-km-h-nopeuksia-aiotaan-leikata-suomessa-nyt-tuli-avautuminen-miksi-yhtakkia-koetaan-nain/4c1ad29b-2734-487d-85ba-d66388280404

Mutta mitä mieltä Peltokangas on nopeuksien laskemisesta?

Vapaa sana / Tukkiko Orpo Eemelin turvan?
: 04.06.24 - klo:07:55
Ilmeisesti EU-vaalit lähestyvät, kun kokoomus on laittanut Eemelille suukapulan kannatuslaskun pelossa. Orpo pelkää Eemelin länkytyksen nytkäyttävän kokoomuksen kannatusta alas. :D

Vapaa sana / Eemelin suruaika
: 03.06.24 - klo:10:33
Eemeli on ollut viime aikoina hyvin vaisu. Taustalla on ymmärrettävä syy.

Säärikkö luopuu puheenjohtajuudesta ja jo 14.-16.6 kepun puoluekokous valitsee uuden puheenjohtajan. Tämä merkitsee valtavaa muutosta Eemelille, sillä Säärikkö siirtyy syrjään julkisuudesta.

https://youtu.be/oK8ugrv7JsE?si=htyPoFUTCPP_VihK

Säärikkö jää pois MTV:n vaalitentistä lääkärin neuvosta. Kepuvauvan odotus särki Eemelin unelman Sääriköstä TV:ssä.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000010462811.html
Vapaa sana / Paarmat?
: 28.05.24 - klo:15:39
Perhosia, hyttysiä, mäkäriä ja jopa sudenkorentojakin on jo näkynyt.

Onko joku nähnyt jo paarmoja nyt toukokuussa? :D
Kokoomuksen Sirpa ajaa aidosti Eemelin asioita. Aurinko ei tietenkään liity Eemeliin mitenkään, joten se oli vaan niin sanottu teaser.

Vapaa sana / Gaza ja Man-saari
: 17.05.24 - klo:11:38
Gazan kaistale on 360 neliökilometrinen persereikä. Man-saarella sitävastoin pinta-alaa on ruhtinaalliset 572 neliökilometriä.

Tuosta kaikesta seuraa se, että kaikkein järkevinä olisi se, että Gazan porukka siirrettäisiin väljälle Man-saarelle moottoripyöräilemään ja Man-saaren asukkaat saisivat kiihdytellä Gazan kaistalla.

Hamas saisi riehua saarellaan niin paljon kuin haluaisi, räjäytellä ja kaivella tunneleita. Man-saarelaiset taas tuskin ampuisivat raketeita Israeliin.

Rauha vallitsisi.
BBC:n toimittaja osoitti Stubbin valtavan ison takinkäännön ja aiemman besserwisseriyden.

"Toimittaja Stephen Sackur hämmästelee istuuko haastateltavana todellakin sama Stubb kuin kymmenen vuotta aikaisemmin, jolloin Stubb oli Suomen pääministeri.

– Olit pääministeri ja yritit vakuuttaa minut siitä, että Suomen ja Euroopan pitäisi oppia työskentelemään yhteistyössä Venäjän kanssa. Sanoit, että Nordstream on mahtava idea, "tarvitsemme pääsyä halpaan venäläiseen energiaan", Sackur kertaa.

– Sanoit, että me suomalaiset rakennamme ydinvoimalan yhdessä Venäjän kanssa, että se on hyväksi Suomelle. Sanoit, että meidän pitää oppia luottamaan venäläisiin. Olit täysin väärässä.

BBC:n toimittaja huomauttaa Stubbille, että hän jätti huomioimatta selvät signaalit Venäjän aggressiivisuudesta. Hän nostaa esiin Stubbin toiminnan vuonna 2008, kun Venäjä hyökkäsi Georgiaan sekä vuonna 2014, jolloin Venäjä otti Krimin niemimaan laittomasti haltuunsa.

– Päätit, että pragmaattinen sopimus, jossa Georgia käytännössä menetti alueitaan oli oikea asia tehdä – ilman, että Venäjää rangaistiin, Sackur aloittaa.

– Päätit, että oikea tapa edetä on hakea yhteistyötä Venäjän kanssa. Sivuutit henkilökohtaisesti kaikki signaalit Putinin laajentumishaluista.

BBC:n toimittaja nostaa esille, että Stubb puhui Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovista vielä vuonna 2018 hyvänä ystävänä.

– Huolimatta siitä, mitä Venäjä teki Ukrainassa vuonna 2014, niin hän oli edelleen ystäväsi vuonna 2018. Täällä sinä istut ja sanot, että Euroopan tulisi lopettaa ”La la landissa” eläminen. Sinä olet itse elänyt ”La la landissa”, Sackur sanoo."


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/bf6a11bd-3c40-4791-a9ed-1fca22b9dc48
Vapaa sana / Eemeli ja kesä
: 16.05.24 - klo:13:28
Kesäiset lämpötilat ovat vallanneet Suomen ja Eemeli on kirmannut Hesaan vaateostoksille kuin nuori ruuna. Eemeli ostaa itselleen uudet shortsit tai ehkäpä sittenkin uuden kesämekon.

https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010426190.html
Vapaa sana / Eemeli on kokoomus
: 14.05.24 - klo:07:16
Kokoomus ei ole ainakaan Agronetissä kasvoton puolue. Eemeli antaa kasvot Kokoomukselle.

Eemeli on Kokoomus ja Kokoomus on Eemeli. Eemelöivän Eemelin valinta on Kokoomus.
Vapaa sana / Purra kyykytti Orpon
: 13.05.24 - klo:11:02
Orpolla ja Eemelillä oli suuria haaveita leikata maataloustukia ja erityisesti C-alueelta, mutta.....


Sitten Purra selitti, että Orpo pitäkööt leikkaushalunsa kurissa maatalouden osalta. Orpo pelästyi ja nöyrtyi.


Nykyään Orpo kyykistelee onnellisena ja kehuu Purran olleen oikeassa.
Olisi luullut, että Eemeli olisi ollut onnensa kukkuloilla vuoden ajan, kun kokoomuksen Orpo on pääministerinä ja Kepu oppositiossa. Sivuraiteilla päätöksenteosta.

Mitä vielä.

Kaikki on pilalla Eemelin mielestä maataloudessa. Orpo on päästänyt viljan hinnan vajoamaan ja nostanut maidon hintaa. Eemeli pitää varmasti Orpoa täytenä petturina.

Koska Orpo on kuuro Eemelin hädälle, niin Eemeli onkin kääntynyt Kepun ja MTK:n puoleen, että nuo tahot saisivat aikaan muutoksen Orpon politiikkaan, joka on niin Eemelille vihamielistä ja pettymyksiä aiheuttavaa.
Ei kokoomuslainen kokoomuslaisen silmää noki.

Vapaa sana / Oikaisu ja hyvästijättö
: 01.05.24 - klo:18:43
Pehr-Olaf Sirenin ja Heikki Kinnusen tähdittämä kuunnelma "Oikaisu" runosta "Hyvästijättö" on kuuntelemisen arvoinen. Podcastin alussa lausutaan runo, joka voi tuntua kuuntelijasta ehkä hieman vieraannuttavalta elementiltä, on vain 45 sekunnin mittainen ja sen jälkeen kuunnelma pääsee vauhtiin.

https://areena.yle.fi/podcastit/1-68130715
Sivuja: [1] 2 3 ... 19