Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 13

Aiheet - Syyllinen

Kari Peitsamo on pettynyt suomalaisiin muusikoihin ja luonnehtii heitä vellihousuiksi, koska he eivät ole ottaneet kantaa Putinin ja Venäjän puolesta.

”Ainoata rock’n’rollia täällä natsien ja homojen Nato-Suomessa on enää olla kommunisti ja putinisti”, Peitsamo kirjoittaa.

Kari on mies Eemelin mieleen. Nato-kanta ei muutu myönteiseksi tapahtui sitten vaikka mitä, joten Kari ei ole vallankiimainen eikä takinkääntäjä, kuten Eemeli kuvailee Naton kannattajia.

https://www.rumba.fi/uutiset/kari-peitsamo-puolustaa-putinia-ja-kutsuu-suomalaismuusikkoja-vellihousuiksi/

Tässä vähän Peitsamoa:

https://youtu.be/5faUHaVmgn8
Petun irrottamista suositellaan tehtäväksi kesäkuun aikoihin, levyinä.


Levyn puhdistuksen eli silpimisen jälkeen levyä kuivatellaan, paahdetaan ja lopulta levyt jauhetaan jauhoksi. Petunoton tavat ja toimet vaihtelevat hiukan paikkakunnittain. Perinteeseen sekoittuu monesti myös nykypäivän työvälineitä, ja tietotaitoa.

https://www.stara.fi/2022/05/06/pula-ajan-uhka-nakyy-jo-pettuleipa-tekee-paluun/

Petun korjuusta ja käsittelystä järjestetään webinaari ja siihen pääsee tutustumaan useilla paikkakunnilla.

https://msl.fi/tapahtuma/pettu-ennen-ja-nyt-webinaari/

Vapaa sana / Putin ei ole kuolemassa
: 04.05.22 - klo:10:10
Länsimaisessa lehdistössä on ollut paljon spekulaatioita Putinin terveydentilasta ja on esitetty väitteitä, jonka mukaan hänellä olisi esim. kilpirauhassyöpä.

Ei ole.

Asia on helppo todeta, sillä Leninin mausoleumin vieressä ei ole rakennustoimintaa. Mikäli Putin olisi vakavasti sairas, niin Leninin mausoleumin viereen rakennettaisiin kovalla tohinalla toista pömpeliä Putinia varten. Tietty voi olla niinkin, että Putin joutuu ensin tyytymään johonkin pressuhalliin, mikäli kuitenkin kuolee. Palsamoijilla on ainakin Putinin tämänhetkisistä kuvista päätellen helppo työ Putinin palsamoinnissa, sillä hän näyttää jo nykyään palsamoidulta.

Sitten venäläisillä on kaksi palvontapaikkaa. Leninin ja Putinin mausoleumit. Putinia harmittaa varmasti vieläkin se, että Stalinia ei ole enää heidän joukossaan muumioitumassa. Stalinhan palsamoitiin myös ensin, mutta Hrustshev ei Stalinin raatoa alkanut kauaa katselemaan vaan siirrätti hänet pois sivummalle mätänemään.

Kurvinen asettautui maataloustuottajan puolelle Eemelin voimakkaasti tukemaa kokoomuslaista kaupan klusteria vastaan.

"Hän haluaakin uutena alan ministerinä lähettää ”suomalaisille maatiloille, emännille ja isännille” seuraavan viestin.

– Oloissa, joissa Euroopassa riehuu sota, on vaikea kuvitella merkityksellisempää ja arvokkampaa työtä kuin, että jokapäiväinen leipä on pöydässä. Muistakaa se, olen teidän puolellanne.

Kurvinen on huolissaan maatalouden kannattavuusongelmista ja korosti huoltovarmuustukipakettien olevan vain väliaikainen apu ratkaisun sijaan.

-Mikä on sitten mielestäni ratkaisu suomalaisen ruokamarkkinan toimintaan ja suomalaisen maatalouden parempaan kannattavuuteen? Ratkaisun avaimet ovat suomalaisella kaupan alalla ja elintarviketeollisuudella. Te ratkaisette sen, onko tulevaisuudessa suomalaista ruokaa vai ei.
"

https://www.verkkouutiset.fi/a/maatalouden-kannattavuudesta-kantaa-vastuun-kaupan-ala/#e2548075
Vapaa sana / Ruotsin ilmatilaa loukattiin
: 30.04.22 - klo:22:47
Venäläinen, potkurin avulla ilmassa pysyttelevä, sotilaskone siis loukkasi Ruotsin ilmatilaa.

Onko venäläisten ilma-alusten suunnistustaito niin surkea, etteivät kykene navigoimaan kansainvälisessä ilmatilassa vai onko kyse niin virheellisestä venäläisestä analyysistä, että uhkailemalla Naton ulkopuolista maata ilmatilaloukkauksilla saadaan kyseinen maa olemaan liittymättä Natoon.

Venäläiset lentelevät muiden maiden ilmatiloissa ilman lupaa, mutta ovatko muiden maiden sotilaslentokoneet loukanneet Venäjän ilmatilaa? Onko suomalainen tai ruotsalainen lentokone loukannut Venäjän ilmatilaa? Ei ole.
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008785910.html no

Mutta Neuvostoliiton ilmatilaa loukattiin ja kun sitä loukattiin, niin loukattiin oikein kunnolla. Yksi länsi-saksalainen mies loukkasi, eikä lopettanut ilmatilan loukkaamista ennenkuin laskeutui Moskovaan Punaiselle torille. :D ;D ;D
Muodonmuutokset vievät aikaa. Ensin pitää muuttua Simo Saikkosesta Sepeteukseksi ennenkuin voi vaihtaa hahmonsa Sepestä  Eläkelläisviljelijäksi.😁😁😄🎅

https://youtu.be/evwoOtsLPqM
Vaikka viljan hinta on tapissaan, niin se ei ole näkynyt onnellisuutena Eemelin kirjoituksissa. Samaa katkeraa jauhantaa. Ei ole tilanne siis lihottanut Eemelin lompakkoa.

Mutta nyt löytyi ratkaisu, joka saa liikettä Eemelin kauan lepotilassa olleille kasvolihaksien osille. Eli siis hymyn aikaansaaville lihaksille.

Eemelin kahukaurat ovat olleet hyljeksittyä, epäkuranttia tavaraa, jolle ostajat ovat naureskelleet. Mutta brändäyksen avulla Eemelin naurukauroista tulee haluttua tavaraa.

Eemelin kahukaurat uudelleenbrändätään kuitukauroiksi ja johan kysyntä raketoi. Laatuvaatimukset Eemelin kuitukauroille ovat tiukat: hehtolitrapaino pitää olla alle 50.

Jotta buumi alkaisi rivakasti, niin pitää tehdä tv-mainos. Mainoksessa Eemelin kuitukaurapaketti on taustalla ja Eemeli haukkuu MTK:ta, tundraa ja maitoa. Tv:n katsojia Eemeli toruu valheellisesta tulevaisuudenuskosta ja kyselee, että ovatko kissanpoikien silmät auki vaiko kiinni. Kuitukauroista, tuotteestaan,  hän ei puhu mitään.
Nyt, kun EU:ssa tarvittaisiin yhteen hiileen puhaltamista, vastakkainasettelun välttämistä ja riidanlietsonnan hillitsemistä, niin mitä tekee kokoomus? Haukkuu Unkarin siitä, ettei se olisi demokratia eikä oikeusvaltio.

Kaikkein typerintä kokoomuksen riidanlietsonnassa on se, että Suomi ei pääse Naton jäseneksi, mikäli Orbanin Unkari ei hyväksy Suomen jäsenyyttä. Ja mitä kokoomus tekee? Eemelöi, nälvii ja haukkuu Unkarin, jonka suostumuksen ja hyväksynnän Suomi tarvitsee, jotta se pääsisi Naton jäseksi. :o :o :o

https://www.verkkouutiset.fi/a/henna-virkkunen-unkari-ei-ole-toimiva-demokratia/#e2548075
Vapaa sana / "Halonen oli hyvä valinta"
: 04.04.22 - klo:11:45
Halonen oli hyvä valinta.

Presidentin tärkein tehtävä on ulko- ja turvallisuuspolitiikan hoitaminen.

Halosen linjana oli se, että EU:n turvatakuut saatiin torpattua ja Nato-jäsenyys estettyä. Se oli Sepelle mieluista politiikkaa.😀😀😄🎅🤡
Trump haaveilee palaavansa presidentiksi ja pyytää kaveriaan Putinia etsimään (keksimään) lokaa Joe Bidenin pojasta, Hunter Bidenista.

https://yle.fi/uutiset/3-12043017/64-3-66109

Vihreät ovat ahkeria ravintoloissa kävijöitä, joten he keksivät että viljelijät ovat itseasiassa tarjoilijoita. Tarjoilijoillahan on huono palkka, jota asiakkaiden maksamat tipit hieman korjaavat.

Vihreiden visiossa siis kuluttaja antaa viljelijälle juomarahan elintarvikeoston yhteydessä, koska kauppa on ravintola, joka ei maksa tarjoilijalle kunnon palkkaa.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000008711966.html

Kuluttajilta ostosten yhteydessä saaduilla almuillahan maatalous pelastuu ja kauppa voi jatkaa nylkemistään vanhaan malliin. ;D ;D ;D

Mutta mitä jos kuluttaja onkin mister Pink?

https://www.youtube.com/watch?v=M4sTSIYzDIk

Vapaa sana / Sopuisa kevät Agronetissä
: 25.03.22 - klo:18:43
Putler on hyökkäillyt naapurivaltioihinsa pelastaakseen niiden venäläisväestön kyseisen valtion sorrolta.

Viron itäosassa sijaitsevassa Narvassa venäjänkielisten osuus kaupungin väestöstä on 93,85 %. Putler ei ole kuitenkaan yllättävästi hyökännyt Viroon puolustamaan Narvan venäjänkielisiä. Edes venäjän vihreitä miehiä ei ole siellä näkynyt, vaikka Viron puolustusvoimat ovat hyvin vaatimattomat.

Käyttäkäämme pieni hetki pohdiskellaksemme, että kuinka ihmeessä asia on noin. Onpas erikoinen juttu. Mistä ihmeestä tuollainen Putlerin hyökkäämättömyys mahtaa johtua?🤔🤔🤔

https://fi.wikipedia.org/wiki/Narva

Vapaa sana / Mooseksen murre
: 16.03.22 - klo:00:47
Onko olemassa aluetta, jossa puhutaan luontevasti Mooseksen murretta vai onko Mooses muuttanut maitotilansa savosta pohjanmaalle tai jonnekin p-alueelle?
Vapaa sana / Nolo Putler
: 15.03.22 - klo:20:58
Ei mennyt Putlerilla Ukrainan sota oikein putkeen ja nöyrtyy nyt ostamaan palkkasotilaita Syyriasta ja nöyrtyy anelemaan Kiinalta apua omien sotilaittensa aseistamisessa ja muonittamisessa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 13