Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7

Aiheet - SyyllinenKarin piirrokset ovat yli 40 vuoden jälkeenkin yhä ajankohtaisia.
...maatilasi kehittämiseen.

Eli sain sähköpostia ProAgrialta, jossa muistutettiin onnekkuuttani. Ettäkö kokonaista 10000 euroa, tämäpä mieluinen yllätys.

Tosin sitä ei pysty tuhlaamaan muualle kuin ProAgrialle. Itse en pääse kahisevia hypistelemään. Rahat on korvamerkitty ProAgrialle, lieneekö tuollainen menettelytapa edes laillista. Miksi naapurin Ville ei voisi neuvoa minua ja minä Villeä?

Agronetin sivun alalaidassakin on mainos: "Höydynnä neuvo 2020 - palvelu". Olen jo kolmisen kuukautta miettinyt, että mitähän tuo Höydyntäminen on. ProArgian tyypit varmaan osaisivat kertoa ja ehkä veloittaisivat tiedosta 10 000 euroa.
Onneksi Kepulla on sentään täysjärkisiä edustajia. Mikko Kärnä on yksi järkevimmistä. Hän vetoaa Keskustan edustajiin, että puolue valitsisi opposition.

Kepun vaalitappio oli niin jäätävä, että jos vielä sen jälkeenkin haluaa hallitukseen, niin päässä on paljon vialla.

Kepulle tuli vaalitappio, koska laittoi maan talouden kuntoon ja oli Kokoomuspolitiikan syntipukkina. Jos Kepu olisi SDP:n vetämässä hallituksessa, niin taas tulisi uusi vaalitappio seuraavissa vaaleissa. Sillä kertaa SDP-vetoisen hallituksen talouden romauttamisen syntipukkina olemisesta.

Perustakoot Kepun apupuolueet keskenään hallituksen.

https://www.suomenmaa.fi/keskusta-nyt/karna-vetoaa-keskustavakeen-unohdetaan-hallitus-oma-peli-kuntoon--tassa-puhutaan-nyt-satavuotiaan-keskustan-elamasta-ja-kuolemasta-6.3.499458.b838b7a6d1
Vapaa sana / Brexit
: 04.04.19 - klo:12:06
Kokoomus siis ajaa energiaveron palautusjärjestelmän lopettamista eikä SDP:llä ole tietenkään mitään sitä vastaan. Punasinihallitus tulee siis lopettamaan energiaveron palautuksen viljelijöille. Nyt onkin mielenkiintoista kuulla kokoomusviljelijöiltä, että miksi kokoomuksen ajama energiaveron palautuksesta luopuminen on hyvä asia viljelijöille.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006055939.html
Vapaa sana / Mitä Eemeli lopulta haluaa?
: 27.03.19 - klo:18:00
Eemeli on kertonut olevansa kokoomuslainen, mutta on kokoajan haukkunut porvarihallitusta liian kokoomuslaisesta politiikasta. Sipilänkin Eemeli on moittinut harjoittavan liian kokoomuslaista politiikkaa.

Eemeli on koko porvarihallituksen ajan vaatinut hallituksen eroa sen tekemän politiikan vuoksi, mutta kun hallitus vihdoin erosi, niin Eemeliltä pääsi itku, koska Sipilä ei ollut tehnyt Rinnettä varten valmiiksi taloudenpelastussuunnitelmaa.

Oletko ärsyyntynyt saitin ökyeläkeläisten ulinasta? Haluatko kostaa? Parhaiten kostat antamalla äänesi Maalaisliiton perilliselle, kepulle. 😁
Pitääkö äänestääkin Rinnettä.
Eemelillä on tosiaankin pohdiskeltavaa.

Kokoomuslaisuushan on ollut Eemelille kirosana Sipilän porvarihallituksen aikana. Eemeli on nimitellyt Sipilää kokoomuslaiseksi ja vaatinut tämän eroa lukuisia kertoja. Kertonut Sipilän tekevän kokoomuslaisempaa politiikkaa, mitä edes kokoomus olisi kehdannut ja sen jälkeen haukkunut porvarihallituksen lakialoitteet ja päätökset.

En oikeastaan muista yhtäkään porvarihallituksen päätöstä, jota Eemeli olisi kehunut. Kun Rinne on haukkunut hallitusta, niin Eemeli on ollut innolla mukana. Eemelillä on ollut samat oppositiomaiset näkemykset kuin Rinteelläkin.

Nyt keväällä, kun Rinne muodostaa sosialistien vetämän hallituksen, niin Eemeli on onnensa kukkuloilla. Porvarihallitus ei jatka. Hallitusohjelma on sosialidemokraattinen.

Joten Eemeli, äänestä sinä ihan reilusti Rinnettä vaan. Olet ollut kokoomuksen (jos tosiaan olet ollut kokoomuslainen) äärivasenta laitaa, joten turha sinun siellä on kärvistellä, kun et porvarillisesta politiikasta kerran pidä.
Vapaa sana / Erosi väärin
: 11.03.19 - klo:08:34
Oppositio on yrittänyt kaataa hallitusta 15 kertaa hallituskauden aikana. Nyt on kova melu siitä, että hallitus erosi itse.

Viimeksi SDP yritti kaataa hallitusta äänestyksissä 8.2.2019. Jos hallitus olisi silloin kaatunut, niin se olisi jatkanut toimitusministeriönä reilun kahden kuukauden ajan ennen eduskuntavaaleja, nykytilanteessa vain kuukauden.

Jos hallituksen muuttuminen juoksevia asioita hoitavaksi toimitusministeriöksi on niin kamala asia, niin miksi oppositio yritti muuttaa hallitusta sellaiseksi jo viime kuussa?

Oppositio on vastustanut melkein kaikkia hallituksen lakiesityksiä ja haukkunut niitä kelvottomiksi. Nyt, kun uusien esitysten määrä vähenee, niin se onkin yhtäkkiä paha.

Se oli paha, kun hallitus erosi, mutta jos ei olisi eronnut, niin olisi vaadittu eroamaan.
Vapaa sana / Syy Agronet-uudistukselle
: 01.03.19 - klo:01:07
Hyvin monet ovat kritisoineet uudistuneen Agronetin uudistusta. Ihmetelleet, että miksi ihan OK piti muuttaa tällaiseksi. No syyhän on tämä.


Tai siis se, että noista nykyään varmaan korkeintaan 45 000 maatilasta  7000 euroa / tila on paineita saada käytettyä siihen varattu neuvontamääräraha. 7000 euroa x 45000 tilaa = 315 miljoonaa euroa neuvojille.

Tietenkin ProAgria muunsi Agronetin sellaiseksi, että Neuvo2020 on kokoajan käyttäjien edessä.

Ja miksi palasin täksi ajaksi?

Vapaa sana / Siitari pettyi
: 09.02.19 - klo:19:55
Siitari möi omistamansa Omenapuu-palvelutalon Esperi Carelle ja pettyi uuden omistajan toimiin.

"Ilkka Siitari sanoo halunneensa tarjota hyvää ja laadukasta hoitoa asiakkaille sekä hyvät olosuhteet työntekijöille: Asukkaille oli retkiä maasto- ja teatteriretkistä lähtien. Jos retkeen kuului lipun ostaminen, se ei maksanut asukkaalle.

Meno muuttui heti, kun Esperi osti Omenapuun, vaikka Siitari jatkoikin hetken firmassa. Nyt teatteriliput eivät kuuluneet enää hintaan, vaan asukkaan piti kustantaa ne itse - myös hoitajalle.

Henkilökunnan edut, joihin kuului muun muassa uintietu, loppui. Siitarin mukaan Omenapuun valttikortit eli oma keittiö ja siistijä poistettiin palkkalistoilta."

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c9ddb25f-e94f-43c6-910b-ed55ca5c9e18
"Selvitysmies Reijo Karhinen esittää, että suomalaiselle ruuantuottajalle perustettaisiin oma liputuspäivä.

"He ovat ehdottomasti ansainneet sen."

Hän liittää asian viljelijöiden hyvinvointiin, jota ruuantuotannon aito julkinen arvostus tukisi.

MTK:n puheenjohtaja Juha Marttila ehdottaa, että liputuspäiväksi sopisi esimerkiksi Sampsan nimipäivä, jota vietetään suomenkielisen kalenterin mukaan 7.12. ja ortodoksisen kalenterin mukaan kesäkuun lopussa 27.6.

Sampsa on Kalevalassa esiintyvä haltijaolento, joka kylvää maan kasvillisuuden, kaikenlaiset metsät, suot, ahot ja kivikotkin. Kansanperinteessä Sampsa on hedelmällisyyden haltija, joka on rituaalisesti herätettävä joka kevät. Häneen liittyvää runoa on esitetty perinteisesti juhlissa kesä-heinäkuun vaihteessa."
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ihmiset-kulttuuri/artikkeli-1.374910
Vapaa sana / Poikkitelat
: 05.02.19 - klo:21:47
Orpon ulostulot ovat viimeaikoina olleet hieman epäselviä vanhustenhoitajamitoitusta koskien. Kokoomushan linjasi aiemmin, että kaikkien muiden eduskuntapuolueiden hyväksymä linjaus 0,7 hoitajan vaatimuksesta hoidettavaa vanhusta kohden ei kokoomukselle käy.

MTV:n kolumnissa hän taas oli valmis hyväksymään 0,7 hoitajan sitovan mitoituksen:
"– Muut puolueet ovat vaatineet vanhuspalvelulakiin kirjausta hoitajien määrästä. Kokoomus ei tässä asetu poikittain. Kannatamme lain tiukentamista, ja meillä on siihen ehdottaa hyvä ratkaisu."

Seuraavana päivänä Orpon mieli oli taas muuttunut ja hän kertoi, että kokoomus vastustaa sitovaa minimihoitajamäärää. Yhtenä perusteluna vastustukselleen hän esitti, että 0,7 hoitajamitoitus vaatii 4000 hoitajaa lisää.

Yleisesti tunnustettu ongelma vanhustenhuollossa on siis se, että hoitajia ei ole riittävästi ja Orpo kertoo syyn 0,7 hoitajamitoituksen vastustamiselleen sen, että se pakottaisi lisäämään hoitajia vanhustenhuoltoon. Bisnes on bisnestä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005990918.html
Vapaa sana / Orpo jäi täysin yksin
: 31.01.19 - klo:18:21
Orpo ajoi itsensä nurkkaan vanhustenhuoltokeskustelussa. Sekä  keskusta että siniset liittyivät opposition rintamaan, jossa lakiin vaaditaan kirjattavaksi hoitajamitoituksen nostaminen 0,7 hoitajaan hoidettavaa kohtaan. Orpon kokoomus on ainoa eduskuntapuolue, jolle lain muuttaminen ei käy.

Orpo jäi asiassa ypöyksin ja on valmis vaarantamaan pääministeriytensä yksityisten vanhustenhoitofirmojen liikevoittojen puolesta taistellessaan. Niin tärkeä asia kokoomukselle on.

Yksinäisen Orpon ainoa toivo on, että Metropolimme Mahtava Johtaja Vapaavuori tulisi ulos nyt näyttävästi ja ilmaisisi tukensa Orpolle, mutta sitä ei tule tapahtumaan. Vapaavuori jatkaa Orpon pettämistä.

Kuka siis lohduttaisi yksinäistä Orpoa? 

https://www.youtube.com/watch?v=S5m4zZhW-oY
Meteorologian laitos varoittaa Etelää kovasta pakkasesta. Siperian kauhistuttava kylmyys kietoo AB-alueen tappavan jäätävään vaippaansa.

Nyt on leikki kaukana. Jääkarhut ylittänevät parhaillaan AB- ja C-alueiden välistä rajaa ja tuovat mukanaan tundran hyisen tervehdyksen. Saamelais-Aslakit saapuvat maamme eteläkärkeen asti hieromaan porovaljakkokauppojaan. Vapaavuoren metropolin kadut ovat pian täynnä poronsontaa.

Kesä on hirvittävän kaukana. Pelastukoon ken voi!

https://www.youtube.com/watch?v=q2BWgQEmdFU
Sivuja: [1] 2 3 ... 7