Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8

Aiheet - Syyllinen

Käsittääkseni yllättävän moni haaveilee linnanjuhliin osallistumisella. Televisiot aukeavat seitsemältä lähetyksen alkaessa,  samoihin aikoihin kuin kossu- ja valkkaripullotkin.

Ongelmana on vain se, ettei Sale ole lähettänyt kutsua bileisiinsä. Eipä hätää, ainakaan tulevaisuudessa.

Tulevaisuuden ihmiset saavat tuntea osallistuvansa vaikka linnanjuhliin keinotodellisuuslasien avulla. Niitähän on tietenkin jo nytkin, mutta tulevaisuudessa prosessoritehojen kasvaessa kokemus muuttuu aidoksi.

Voi laatia vaikka itse kutsulistan ja presidentinkin pystyy vaihtamaan entistä presidenttimäisemmäksi eli Kekkoseksi, jos tahtoo.

Vieraat mallinnetaan ja miljöö. Musiikkikin. Linnan boolia ei pysty mallintamaan, mutta se onkin kuulemma kehnoa, joten eipä sillä ole mitään väliä.

Itse voi laittaa virtuaalisiin linnanjuhliin vaikka ykköset päälle tai sitten vain kalsarit, jos tahtoo. Papiljotitkin voi olla päässä.

Tulevaisuus on siis valoisa. :DVapaa sana / Homopekka selviytyi
: 03.12.19 - klo:17:25
Haavisto oli Ulkoasiainvaliokunnan kuultavana ja pystyi puhumaan itsensä kuiville. Ketku-Pekka selvisi äänestyksestä voittajana. >:(

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006330338.html
Mamu tassutteli jäällä kohti sulaa, kunnes onnistui upottamaan itsensä. Orava, joka oli jo eläkkeellä, varoitteli mamua turhaan hukkumisriskistä.

Oravan onnistunut naskalien heittoliike pelasti lopulta jäihin pudonneen, räpiköivän mamun ja hän pysyi niiden avulla jään reunalla kunnes pelastuslaitos kiskoi tärisevän mamun maihin.

Episodin jälkeen Orava kiskoi vielä kaksi haukea järvestä. Sitä tarina ei kerro, että uunitettiinko, keitettiinkö vaiko paistettiinko hauet. Vaiko söikö joku laiska kissa ne.

Sen pituinen oli se tarina.

https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000006326203.html

"Tämä on Postin näkemys tapahtumien kulusta:

– Postin hallituksen puheenjohtajan ensisijainen keskustelukumppani on omistajaohjauksen virkamiehet. Tästä liikkeenluovutusasiasta on kuitenkin keskusteltu myös suoraan ministeri Paateron ja hänen avustajiensa kanssa. Posti esitteli ministeri Paaterolle ensi kerran liikkeenluovutussuunnitelmia ja taustaperusteluita 7.6.2019. Ministerin avustajien kanssa asiaa käytiin läpi tarkasti 8.8.2019 ja itse ministeriä informoitiin myös 10.8.2019 ennen yhtiön hallituksen 11.-14.8.2019 kokousta, jossa päätökset tehtiin, ja tietyistä yksityiskohdista keskusteltiin puhelimitse kokouspäivien aikana. Lisäksi käytännön yksityiskohdat aikatauluineen ja julkistussuunitelmineen esiteltiin ministerille
– Omistajaohjausministeri esitti 3.9.2019 aikalisää Postin työehtosopimusten muuttamisessa, mutta tämän jälkeen omistajaohjaus ei ole vaatinut liikkeenluovutuksen perumista. Tällä viikolla tehdyn uuden työehtosopimuksen mukaan pakettilajitteluhenkilöstön liikkeenluovutusta ei peruttu, Pohjola toteaa Postin tiedotteessa"
https://www.is.fi/politiikka/art-2000006324797.html

Media ei päästä irti Paateron housunlahkeesta, kun ovat otteen saaneet.
Vapaa sana / Unkari jättää homolaivueen
: 27.11.19 - klo:21:40
Unkari jättäytyy pois Euroviisuista.

"Unkarin hallitsevaa Fidesz-puoluetta lähellä oleva tv-juontaja András Bencsik on jo ehtinyt julkisesti iloita siitä, että maa vetäytyy "homolaivueesta".

Bencsikin mielestä tekee hyvää unkarilaisten mielenterveydelle jäädä pois Euroviisuista, joissa hänen näkemyksensä mukaan esiintyy "kirkuvia transvestiitteja ja parrakkaita naisia"." ;D

https://yle.fi/uutiset/3-11090873
Merimies-unioni on lakossa ja suomalaiset laivat siksi maissa. Pikkujoulut ovat silti edessä, joten Merimies-unioni juhlii pikkujouluja Viron lipun alla kulkevassa laivassa.

Lakko ei haittaa Merimies-unionin pikkujouluja.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/551e8024-f24d-493f-a10b-b86dfea87408
Vapaa sana / Siitari löi hanskat tiskiin
: 21.11.19 - klo:12:14
Metsästysliiton toiminnanjohtajana toiminut Heli Siitari eroaa ja siirtyy uusien haasteiden pariin.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/era/artikkeli-1.556942
Kuinka kaukokatseinen M.A Numminen olikaan jo vuonna 1962. Silloin hän kirjoitti energian säästämisestä, mutta kirjoituksen viisaudet voidaan soveltaa  melkein suoraan meidän nykyiseen hiilifoobiseen maailmaamme.

Olemassaolon tarkoitus on hiilipäästöjen minimoiminen.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2DmFdrRAR4
Vapaa sana / Tukaani
: 13.09.19 - klo:19:34


Tukaani on aivan liian harvoin isossa roolissa. Kuunnelkaa musiikkia ja miettikää tukaania.😁
https://www.youtube.com/watch?v=VGNwXq6vPoI
Perussuomalaiset ovat täydellinen osoite nykymenoon tyytymättömille.

Perussuomalaisia voivat äänestää viherhihhulointiin kyllästyneet demareiden ja vasemmistoliiton rautakourat.

Samoin Kokoomuksesta valuu persuihin porukkaa, jotka katsovat Kokoomuksen lipuneen liian liberaaliksi arvojen pohjalta, ja hylänneet koti-uskonto-isänmaa -periaatteen.

Keskustaa Perussuomalaisten on helppo rokottaa Sipilän kauden jälkeen. Toiveissa ex-kepulaisilla on, että Perussuomalaiset siirtävät painopistettä enemmän maakuntiin.

Toiveiden tynnyri täyttyy ja tulee yhä suuremmaksi, kunnes tuleva hallitusvastuu tekee tynnyriin vuotoja. Sitten se puolue menestyy, joka saa ohjattua persujen vuodon parhaiten omaan vakkaansa.
Vapaa sana / Sipi siirtyy Sepen seuraksi
: 07.09.19 - klo:14:30
Sipi kiitti erikseen Sepeä puheenjohtajuutensa päättymispuheessaan. Sipilä liikuttui kiitospuheessaan: ”Siirryn nyt seuraavaksi sinne torin laidalle seuraksesi”

"–Jätin alun kiitoslistassa mainitsematta erään henkilön, jonka haluan tässä lopuksi nostaa esille. Tällainen henkilö oli jokaisessa tilaisuudessa, jokaisella torilla, missä ikinä liikuinkin näiden seitsemän vuoden aikana.

–Kiitos siis sinulle, joka jaksoit torin laidalla odottaa aktiivisempien jututtajien jälkeen kohtaamistamme. Tulit luokseni ja kerroit paikkakunnan pienestä ihmisten joukosta, joka rukoilee jatkuvasti työni puolesta. Toit kohtaamisiin lämmön ja rauhan. Sait kiireenkin keskellä tuntemaan, että on ihmisiä, jotka välittävät."

Sepe todellakin välitti Sipistä.😁😁😁

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/55b06f2e-d4bb-49c6-ab5c-b581ba94c84f
Vapaa sana / Oksa 50 000 viestiä!
: 02.09.19 - klo:13:20
Onneksi olkoon hienosta merkkipaalusta!
Vapaa sana / Mikä aatesuunta yhteistä?
: 11.08.19 - klo:09:26
Nyt tulee kinkkinen arvoitus.

Mikä poliittinen aatesuunta on siis seuraavilla yhteistä:

Pirkanmaalainen foorumilainen, joka perusti Farmate-firman, dissasi viljelijäasiakaskuntaa ja ihmetteli, kun kauppa ei käy.

Satakuntalainen Pro-Agrian neuvoja, joka muutti Pohjois-Savoon ja dissasi sikäläistä asiakaskuntaa ja ihmetteli, kun tarjoamansa palvelut eivät kelpaa.

Varsinaissuomalainen sorkanhoitaja, joka dissasi muun tukialueen maidontuottajia ja ihmetteli, kun tarjoamansa palvelut eivät kelpaa muualla kuin Varsinais-Suomessa.
Jos olette juuri nyt Mäntyharjun liepeillä niin kannatta ehdottomasti poiketa Mäntyharjun Salmelaan ja tsekata, että onko Kaikilla lauluääntä. Kaikkihan laulaa Salmelassa klo 14.00 eteenpäin.

https://www.is.fi/viihde/art-2000006196292.html
Forssalainen Asko on pelastunut täpärästi avaruusolentojen kynsistä!

"Forssalainen mainonnan ammattilainen Asko Nummela kertoo olevansa yhteydessä avaruusolentoihin.

Vaikuttavin Askon ufokokemuksista tapahtui Forssan vanhalla meijerillä vuonna 1997.

– Ihmettelin ensin, miten helikopteri voi mennä noin alhaalla. Sitten huomasin kohteita olevan kaksi, eivätkä ne pitäneet mitään ääntä. Lähdin autolla seuraamaan valopalloja Helsinkiin päin ja tajusin, etteivät kaikki niitä nähneet.

Ufo pysähtyi armeijan tukikohdan läheisyyteen, ja Asko nousi autosta.

– Alus tuli yläpuolelleni, jolloin usva ja hypnoosi valtasivat mieleni. Kun alus oli poistunut ja lähdin takaisin kotiin, huomasin, että muistini oli pyyhitty pois monen tunnin ajalta.

Asko on saanut myös vammoja ufokohtaamisesta.

– Eräästä aluksesta tuli säteilyvammoja. Olin menossa saunaan talvella, mutta aistin että pihassa oli näkymätön alus. Tunsin pakkasella aluksesta huokuvan lämpöä.

Säteilyvammat näkyivät muutamaa päivää myöhemmin, ja Asko kertoo ihonsa olleen kuin krokotiilin nahkaa.


– Tulkitsen asian niin, että sain heiltä varoituksen, jota en totellut, ja sain sen takia säteilyvammoja.

Paikallinen palopäällikkö vahvisti vammojen luonteen Askolle.

– Mennessäni palolaitokselle kyselemään säteilymittaria palopäällikkö totesi, että vammani ei voi olla minkään muun kuin säteilyn aiheuttaman. Oli nähnyt vastaavaa Tšernobylin ydinvoimaonnettomuuden tiimoilta."

https://www.seiska.fi/Uutiset/Forssalainen-Asko-Nummela-Avaruusolennot-kaappasivat-Sain-sateilyvammoja-ufoaluksesta
Sivuja: [1] 2 3 ... 8