Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7

Aiheet - Syyllinen

Tuomas Enbuske karautti avobemarillaan Sieviin ja katkaisi autonsa avulla sähköt Sievissä 250 kotitaloudelta.

Tihutyönsä jälkeen Enbuske kerskui, ettei saanut edes sakkoja ja leveili superkaskostaan. 

Helsinkiläisen Enbusken aikaansaama sähkökatko kesti yli kaksi tuntia.


https://www.is.fi/viihde/art-2000006175339.html
Vapaa sana / Pollakisuria
: 14.07.19 - klo:02:40
Tämä siis Eemelille ja juuri nyt, koska pian vanhus nousee ylös sängystään ja kiroaa, että tihentynyt kusemisentarve on kepun vika.Jopa lentoyhtiöt ovat häpeissään lentojen aiheuttamista päästöistä, mutta sepemäiset eläkeläiset eivät häpeää tunne ja huolta kanna.

"Lentämiseen liittyvä häpeä on yleistynyt viime aikoina etenkin Pohjoismaissa, ja nyt siihen reagoi jopa maailman suurimpiin lentoyhtiöihin lukeutuva KLM, Markkinointi&Mainonta kertoo.
Hollantilainen lentoyhtiö KLM on lanseerannut Fly Responsibility -ilmastokampanjan, joka pyrkii vähentämään lentomatkustamisen ilmastovaikutuksia, mutta myös tarjoamaan liennytyskeinoja siitä syntyvään häpeään. Kampanja lanseerattiin 29. kesäkuuta, jolloin oli sata päivää siihen, kun lentoyhtiö täyttää sata vuotta.

Business Insiderin mukaan erityisesti Pohjoismaissa kasvaa lentohäpeä sellaista tahtia, että lentoyhtiöiden on vastattava tähän liikkeeseen. KLM:n kampanjasivuilla kerrotaan muun muassa, että matka Amsterdamista Brysseliin kestää lentäen kauemman aikaa, kuin jos matkan taittaisi junalla. "Täytyykö aina tavata kasvokkain?" "Etkö voisi mennä vaihteeksi junalla?" kysytään kampanjavideolla.

Kampanjasivuilla tarjotaan myös palvelua, jonka avulla voi kompensoida lentomatkojensa päästöt ja neuvotaan muun muassa pakkaamaan kevyesti, mikä voi säästää lentokoneiden polttoainekustannuksissa.

Kaupallinen lentoliikenne aiheuttaa 2–3 prosenttia kaikista maailman hiilipäästöistä, mutta sen määrän arvellaan nousevan. Kansainvälisen ilmakuljetusliiton (IATA) tutkimuksen mukaan lentomatkustajamäärän odotetaan tuplaantuvan 8,2 miljardiin vuoteen 2037 mennessä.

Yksi ratkaisu lentoyhtiöiden ilmastovaikutusten vähentämiseen olisi biopolttoaineiden käytön lisääminen, mikä voisi IATA:n mukaan vähentää jokaisen lennon päästöjä jopa 80 prosenttia.

"Realismia on, että sitä ei ole riittävästi saatavilla ja se on liian kallista", kommentoi KLM:n toimitusjohtaja Pieter Elbers Reutersille.

KLM ilmoitti toukokuussa, että se investoi Euroopan ensimmäiseen biopolttoainetehtaaseen, joka tuottaa biokerosiinia lentokoneisiin. Tehtaan on määrä avautua vuonna 2022.

Anti-lentämisen liike on noussut nopeasti viime aikoina erityisesti Ruotsissa, jossa termiä kuvaa sana flygskam."

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/285007-lentohapea-yleistyy-jopa-suuri-lentoyhtio-kehottaa-nyt-menemaan-junalla
Vapaa sana / Eläkeläisten valtakunta
: 09.07.19 - klo:10:40
Iltis kirjoitti Sepen valtakunnasta ;D ;D ;D

"Kopla on jälleen vallannut vakiopaikkansa kauppakeskuksen aulassa.

– Joka aamu tulen tähän kello 8.30. Jos vähänkään myöhästyy, niin tulee heti soitto, että missä olet, Paavo kertoo, ja kaverit nyökyttelevät.

Eivätkä he ole ainoita. Mikkelin kauppakeskus Stellassa käy kova puheensorina, kun kahvilassa ja penkeillä istuvat eläkeläiset vaihtavat kuulumisiaan.

Etelä-Savo on Suomen eläkeläisvoittoisin maakunta: jopa 43,5 prosenttia 16 vuotta täyttäneistä asukkaista on eläkkeellä. Koko maassa osuus on 32,8 prosenttia.

Se näkyy Mikkelissä, Etelä-Savon maakuntakeskuksessa, jossa sijaitseva kauppakeskus Stella on aamupäivisin eläkeläisten hallussa.

– Minä oon ostanut paikan tästä, aulan penkillä istuva Hemi vitsailee.

Joo, just niin, nauravat vierustoverit Ville, Martti, ja Topi. Nelikko tiirailee, näkyykö vastapäisen kahvilan pöydässä tuttuja. Tämä on heille päivän kohokohta.

– Se on päivä pelastettu, kun tänne tullee. Tuttuja näkkee ja kuulee kylän tapahtumat."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/622df77c-bd27-471b-b6be-3111bd64bc58
Vapaa sana / Uusia viestejä 27
: 02.07.19 - klo:20:38
Uusi upea ennätys syntyi 1.7.2019, jolloin Agronetissa kirjoitettiin vuorokauden aikana 27 uutta viestiä. Uusia keskustelunaiheita oli 3 kpl.

Pladasin vähän keskusteluaiheiden tilastoa ja löysin, että 31.1.2014 oli lähetetty päivän aikana peräti 1065 viestiä. Yli 800 kirjoituksen päiviäkin oli silti paljon.

Mahtaako Agronetti olla vähän hiipumaan päin, vai voisiko noista luvuista tehdä noin jyrkkää johtopäätöstä? :D

Vapaa sana / Pride
: 27.06.19 - klo:14:04
Aihehan tuntuu olevan tabu. :D

Tuskin kukaan Pride-kulkuelainen kieltää olevansa ylpeä. Nöyryys ei siihen kulkueeseen kuulu vaan leuhkuus on homman nimi. Pappejakin on mukana. Mahtanevatko jäkättää ja muistuttaa, että joka itsensä ylentää, se alennettakoot. :D :D :D ;D
Vapaa sana / Hyviä uutisia Sepelle
: 28.05.19 - klo:20:25
Venäjällä on avattu sivu, jolla saa mm. haettua itselleen aidon Neuvostoliiton passin. Neuvostokansalaisten liike katsoo asuvansa edelleen Neuvostoliitossa eikä tunnusta nykyistä Venäjää ja sen lakeja.

Varmasti sivuston ylläpitäjät heltyvät ja lähettävät Neuvostoliiton passin, jos CCCePeteus lähettää tietonsa ja ilmoittaa olevansa kotoisin Suomen neuvostotasavallasta.

"Erikoinen ’neuvostokansalaisten’ liike kasvattaa suosiotaan Venäjällä.

Peräti kaksi kolmasosaa Venäjän kansasta tunnustaa haikailevansa yhä Neuvostoliiton aikoja. Kasvava joukko venäläisiä on kuitenkin vienyt nostalgisoinnin aivan uudelle tasolle. Asiasta uutisoivan Radio Free Europen mukaan ”Neuvostokansalaisten” liikkeen jäsenet nimittäin katsovat yhä elävänsä Neuvostoliitossa. He eivät luonnollisesti myöskään tunnusta nyky-Venäjän valtiota, lakeja tai verojakaan.

Liikkeen perusajatus rakentuu erikoiselle salaliittoteorialle, jonka mukaan Boris Jeltsinin joulukuun 25. päivänä vuonna 1991 allekirjoittama päätös Neuvostoliiton hajottamisesta on laiton ja siksi pätemätön. Teorian tukijoiden mukaan ulkopuoliset voimat hajottivat aikanaan Neuvostoliiton hallituksen.

– Etsin tietoa ja samanhenkistä seuraa. Tiesin, etten voisi jatkaa tällaisessa maassa, moskovalainen Konstantin Vjatkin kertoo ajautumisestaan liikkeeseen.

Hän kertoo noudattavansa vain Neuvostoliiton lakeja. Taskussa on tuliterä neuvostopassi. Se on tarkka jäljennös alkuperäisestä neuvosto-Venäjän passista. Ainoana erona myöntämispäivä – maaliskuun 9. 2019. Vjatkinin autoa koristaa punavalkoinen tarra. ”Olen Neuvostoliiton kansalainen”, siinä todetaan. Vjatkin osti passinsa tältä sivustolta. Sen pyörittäjät kertovat myyneensä yli 10 000 ”neuvostopassia” viimeisen vuoden aikana.

Liikkeen kerrotaan vetoavan salaliittoteorioihin viehtyneisiin venäläisiin. Neuvostokansalaistuutta liputtavilla YouTube-kanavilla väitetään esimerkiksi Venäjän olevan todellisuudessa Yhdysvaltoihin rekisteröity veroparatiisiyhtiö ja kerrotaan, kuinka Venäjän presidentti Vladimir Putin korvattiin kaksoisolennolla vuonna 2012.

Neuvostokansalaisiksi tunnustautuvat jakavat videoillaan myös ohjeita verojen ja lakien välttämiseen ja härnäävät poliitikkoja. Jotkut käyttävät autoissaan Neuvostoliiton rekisterikilpiä ja tekevät sitten videoita kohtaamisistaan liikennepoliisien kanssa.

Esimerkiksi alla olevalla videolla nähdään neuvostokilvillä varustetulla autolla ajelevan bloggarin ja poliisin kohtaaminen. Bloggari esittää poliisille lopulta ajokorttinsa, passinsa ja ajoneuvonsa vakuutuspaperit. Kaikkien myöntäjiksi on merkitty Neuvostoliiton viranomainen."

https://www.verkkouutiset.fi/outo-salaliittoteoria-leviaa-neuvostoliitto-ei-koskaan-romahtanut/
Vapaa sana / Mauri Pekkarinen
: 25.05.19 - klo:01:55
Näin juuri äsken mainoksen EU-vaalien Mauri Pekkarisesta ja ajattelin, että hemmetti, Maurihan on täydellinen ehdokas edustamaan Suomea.

Mauriahan on syytetty ns. siltarumpupoliitikoksi eli kotiseutunsa puolustajaksi. Brysselissä Mauri on siis yhtä ärhäkäs Suomen etujen  puolustaja kuin täällä kotiseutunsa.

Brysselissä EU-parlaamentikot ja ALDE-ryhmä tulevat siis saamaan osakseen pekkaroimista Suomen puolesta Mauri Pekkarisen toimesta.


Karin piirrokset ovat yli 40 vuoden jälkeenkin yhä ajankohtaisia.
...maatilasi kehittämiseen.

Eli sain sähköpostia ProAgrialta, jossa muistutettiin onnekkuuttani. Ettäkö kokonaista 10000 euroa, tämäpä mieluinen yllätys.

Tosin sitä ei pysty tuhlaamaan muualle kuin ProAgrialle. Itse en pääse kahisevia hypistelemään. Rahat on korvamerkitty ProAgrialle, lieneekö tuollainen menettelytapa edes laillista. Miksi naapurin Ville ei voisi neuvoa minua ja minä Villeä?

Agronetin sivun alalaidassakin on mainos: "Höydynnä neuvo 2020 - palvelu". Olen jo kolmisen kuukautta miettinyt, että mitähän tuo Höydyntäminen on. ProArgian tyypit varmaan osaisivat kertoa ja ehkä veloittaisivat tiedosta 10 000 euroa.
Onneksi Kepulla on sentään täysjärkisiä edustajia. Mikko Kärnä on yksi järkevimmistä. Hän vetoaa Keskustan edustajiin, että puolue valitsisi opposition.

Kepun vaalitappio oli niin jäätävä, että jos vielä sen jälkeenkin haluaa hallitukseen, niin päässä on paljon vialla.

Kepulle tuli vaalitappio, koska laittoi maan talouden kuntoon ja oli Kokoomuspolitiikan syntipukkina. Jos Kepu olisi SDP:n vetämässä hallituksessa, niin taas tulisi uusi vaalitappio seuraavissa vaaleissa. Sillä kertaa SDP-vetoisen hallituksen talouden romauttamisen syntipukkina olemisesta.

Perustakoot Kepun apupuolueet keskenään hallituksen.

https://www.suomenmaa.fi/keskusta-nyt/karna-vetoaa-keskustavakeen-unohdetaan-hallitus-oma-peli-kuntoon--tassa-puhutaan-nyt-satavuotiaan-keskustan-elamasta-ja-kuolemasta-6.3.499458.b838b7a6d1
Vapaa sana / Brexit
: 04.04.19 - klo:12:06
Kokoomus siis ajaa energiaveron palautusjärjestelmän lopettamista eikä SDP:llä ole tietenkään mitään sitä vastaan. Punasinihallitus tulee siis lopettamaan energiaveron palautuksen viljelijöille. Nyt onkin mielenkiintoista kuulla kokoomusviljelijöiltä, että miksi kokoomuksen ajama energiaveron palautuksesta luopuminen on hyvä asia viljelijöille.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006055939.html
Vapaa sana / Mitä Eemeli lopulta haluaa?
: 27.03.19 - klo:18:00
Eemeli on kertonut olevansa kokoomuslainen, mutta on kokoajan haukkunut porvarihallitusta liian kokoomuslaisesta politiikasta. Sipilänkin Eemeli on moittinut harjoittavan liian kokoomuslaista politiikkaa.

Eemeli on koko porvarihallituksen ajan vaatinut hallituksen eroa sen tekemän politiikan vuoksi, mutta kun hallitus vihdoin erosi, niin Eemeliltä pääsi itku, koska Sipilä ei ollut tehnyt Rinnettä varten valmiiksi taloudenpelastussuunnitelmaa.

Oletko ärsyyntynyt saitin ökyeläkeläisten ulinasta? Haluatko kostaa? Parhaiten kostat antamalla äänesi Maalaisliiton perilliselle, kepulle. 😁
Sivuja: [1] 2 3 ... 7