Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 10

Aiheet - Syyllinen

Putin on hehkuttanut venäläistä rokotetta, mutta on haluton kokeilemaan sitä itse. Putin meinaa varmaan, ettei Sputnik V -rokotteella vielä kuuhun mennä.

Sinälläänhän on vähän noloa, ettei Putin luota venäläiseen lääketieteeseen ja ole kansalle esimerkkinä antamalla ruiskuttaa Sputnikit itseensä.

Yleensähän tuo pulma ratkaistaan yksinkertaisesti valehtelemalla, mutta ongelmana on nyt se, että jos Putinin valehdellaan ottaneen rokotuksen, vaikka ei ole, ja hän sairastuukin koronaan, niin rokote vaikuttaa silloin kelvottomalta. Silloin pitäisi keksiä lisää valheita ja syyttää asiasta länsimaita ja CIA:ta.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/121a0bee-2009-49b5-8bc1-dcba6576daf5
Vapaa sana / Hyvä kuunnelma
: 25.11.20 - klo:11:25
Yleisradiosta voi olla montaa mieltä, mutta Yle Areena on hyvä juttu. Älykännyköiden ansiosta on tarjolla valtava määrä kuunnelmiakin, jota voi kuunnella bluetooth-kuulokkeista tai vain yksinkertaisesti kännyn kaiuttimen kautta vaikka rintataskusta.

Tietysti Sinuhe-sarja on hieno, mutta mustaa huumoria sisältävä William ja Mary -teos on erinomainen. Tohtori Landena loistaa Yrjö Järvinen.

"William, tunnettu filosofi, on kuolemassa syöpään. Hänen ystävällään aivokirurgi Landella on ehdotus: Hän haluaisi pitää Williamin aivot elossa ruumiin kuoleman jälkeenkin."

https://areena.yle.fi/audio/1-50673380
Vapaa sana / Opetusvideo sorkkikselle
: 22.11.20 - klo:14:31
Tyylikästä ja ammattitaitoista sorkanleikkuuta tundralla hyvillä työvälineillä ja hyvällä tekniikalla.

Video antaa sorkkikselle hienon tilaisuuden oppimiseen. 8) 8) 8)

https://www.youtube.com/watch?v=0IUpNdts2w8
Vapaavuori on harannut vastaan koko syksyn ajan hallituksen koronatoimia ja - suosituksia. On pitänyt niitä ylimitoitettuna ja on ollut haluton toteuttamaan niitä Hesassa.

Nyt soosit ovat Vapaavuoren housuissa ja korona leviämisvaiheessa Hesassa Vapaavuoren leväperäisen suhtautumisen vuoksi. Tilanne olisi pääkaupunkiseudulla nyt merkittävästi parempi, mikäli Vapaavuori olisi ajoissa ryhtynyt toimeen, eikä alkanut poliitikoimaan koronalla.

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006700508.html
"Helsingin seudun ympäristöpalvelut (HSY) kertoo, että tutkimuksen mukaan kotitalouksien puunpoltosta syntyy pääkaupunkiseudulla enemmän hiukkaspäästöjä kuin autojen pakokaasuista. Asialla on vaikutusta hengitysilman laadun kannalta."

"HSY arvioi pääkaupunkiseudun polttoperäisistä hiukkaspäästöistä reilun kolmanneksen johtuvan puunpoltosta ja neljäsosan autojen pakokaasuista. Suurimmat päästöt esiintyvät vanhoilla ja tiiviisti rakennetuilla pientaloalueilla."

Tästä uutisestahan seurannee se, että kokoomus, joka pyrkii olemaan vihreitäkin vihreämpi, ottaa puoluetavoiteohjelmaansa puunpolton rajoittamisen ja lopulta kieltämisen.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007611779.html
Nyt kun Biden on voittamassa vaalit, niin salainen palvelu on lisännyt Bidenin turvatoimia. Täysin turhaan, jos minulta joku asiaa kysyisi.

Biden on täysin turvassa, sillä jos hänet ammuttaisiin, niin presidentiksi nousisi varapresidentti eli Kamala Harris. Kukaan Trumpin kannattaja ei voi olla niin tyhmä, että tekee attentaatin, josta aiheutuu se että presidentiksi nousee musta nainen.

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007396871.html
Uusimmassa tietokirjassaan Frederik kertoo Koski Tl - festivaaleilla sattuneesta tapauksesta, jossa nykyinen ministeri Pekonen imutteli Reetua.

Pekonen teki valituksen ja Otava reagoi poistamalla jutun seuraavasta painoksesta, joten siihen loppuu Koski Tl:n paistattelu valtakunnan ykkösaiheena.

https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000006705977.html
Vapaa sana / Suomimepit ulisevat kesäaikaa
: 24.10.20 - klo:19:07
Europarlamentilla on muutakin tekemistä kuin miettiä kellonsiirtelyä, mutta suomalaismeppien mielestä ei saisi olla. Vikinä ja ulina on suomimeppien keskuudessa kova, kun kellonaikojen siirtely kesä- ja talviajan  välillä ei loppunutkaan.

Hyvin on muistissa, kuinka suomimepit rehentelivät ja paukuttelivat henkseleitään, että HE saivat aikaan kesäajasta luopumisen. Typerä päätös on haudattu vähin äänin. Asia ei kiinnosta muita kuin vinkuvia suomalaisia eu-parlamentaarikkoja.

Kesä- ja talviajan vaihteluhan on hieno juttu. Saadaan kesällä illalle enemmän valoa ja talvella enemmän aamulle. Ei kukaan voi olla niin helvetin laiska, että kellonajan siirtäminen kaksi kertaa vuodessa on ylivoimainen tehtävä, varsinkin kun useimmat laitteet tekevät siirron automaattisesti itse.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/16e1915d-afe6-4aa1-86e5-3efe2fe9fcbe
Vapaa sana / Heidihautaloiden lukumäärä
: 16.10.20 - klo:16:34
Olisi mielenkiintoista tietää, että kuinka monta heidihautalaa on valmistunut Helsingin yliopistosta maa- ja metsätieteen maisteriksi.

Ensimmäinen heidihautalahan maisteroitui vuonna 1988. Hänen nimensä oli Heidi Hautala.

Paljon on kasattu kivihiiltä Hanasaaren voimalaan siitä asti ja heidihautaloiden lukumäärä valmistuneista MM maistereista senkun kasvaa. Jopa täällä Agronetissäkin on joinakin vuosina havaittu opiskelevien heidihautaloiden moderaatioruoskan viuhuminen.
Vapaa sana / Ikiliikkuja
: 15.10.20 - klo:20:02
Sulevi Peltolakin oli kova komukka ainakin 70-luvulla sanoittaessaan alla olevan kappaleen. Naisartistina huutaa Kaisa Korhonen sellaisella kiihkolla, että kuulija arvaa järkipuheen Kaisalle olevan täysin turhaa.

Sama kiihko on nykyisessä vihervasemmistossa. Työläinen on vain vaihtunut sukupuoli- ja hiilineutraaliin vihreyteen. Järkipuhe turhaa.
 
"Otetaan käyttövoima, otetaan työläinen. Jo pyörii helvetinkone kapitalistinen. Ei toimi, sanoo epäilijä. Työläinen vanhenee, se kuolee ja silloin lepäilijän on tehtävä itse se.

Työläinen siittää toisen, pääoma lisääntyy ja monta helvetinkonetta käynnistyy. Ei toimi, sanoo epäilijä. Niitä on ruokittava, se on täyttä työtä, jos lepäilijän on peltoja kuokittava.

Otetaan toinen laji, otetaan maalainen. Jo pyörii helvetinkone kapitalistinen. Ei, ei toimi ,sanoo epäilijä. Jospa hän ajattelee, saa paljon työtä lepäilijä, kun kitkaa poistelee.

Otetaan kolmas laji, otetaan uudistaja. Uudistajan veri ja hiki on rasvana. Jo toimii, sanoo epäilijä, vuosituhansia. Jo toimii, sanoo lepäilijä, vuosituhansia. Työläinen myllyä pyörittää, maalainen takaa leivän, jo pyörii ikiliikkuja, kun uudistaja uudistaa ja rattaita rasvailee. Rattaita rasvailee, rattaita rasvailee"

https://www.youtube.com/watch?v=c6ft4pdLIF4
Aalto-yliopistossa on kiinnitetty huomiota sille, että vaatteiden napitus ei enää vastaa nykyajan tarpeita. Sehän on ikävän sukupuolittunutta ja patriarkaalista. Miehillä napit ovat vaatteiden oikealla puolella ja naisilla vasemmalla.

Eroa on selitetty historiallisin perustein. Miesten oikeanpuoleinen napitus on ollut kätevä, koska mies on pystynyt vetämään aseensa esiin ja taistelemaan samalla, kun on napittanut paitaansa ja takkiaan kiinni. Naisille taas vasemmanpuoleinen napitus on ollut tarkoituksenmukaisempi, jotta kamarineidon olisi ollut helpompi laittaa naisen napit kiinni.

Nykyaikaan nuo napitussäännökset eivät kuitenkaan enää Aalto-yliopiston muodintutkimuksen professori Annamari Vänskän mukaan sovellu. Napit juoruavat sukupuolioletuksen.

https://www.is.fi/menaiset/tyyli/art-2000006669575.html
Nykyään uutiset keskittyvät hiilineutraaliuden saavuttamiseen. Aku Louhimies teki Odotus-nimisen elokuvan, jota mainostetaan Suomen ensimmäisenä hiilineutraalina elokuvana.

Evankelisluterilainen kirkkokin ilmoitti hiilineutraaliuden olevan lähitulevaisuuden ykkösprioriteetteja. Kokoomus ilmoittanee ehkä jo ensi vuonna tarkan aikataulun, jolloin se muuttuu hiilineutraaliksi puolueeksi. Tällöin Orpolla on paineita sulloa naatteja nassuun, jotta muuntuisi itsekin hiilineutraaliksi.

Onko tietoa, että koska Agronet tulee olemaan hiilineutraali? Kiinnostaa ihan helvetisti.
Vapaa sana / Icefarmer yli 20000 viestiä
: 22.08.20 - klo:08:56
Huomasin sattumalta, että Icefarmer on ylittänyt tuon myyttisen 20000 viestin rajan.

Vilpittömät onnittelut! Yli 20000 viestiä oikeudenmukaisen ja tasapuolisen Suomen puolesta. Jatka samalla linjalla :) :) :)
Lukemattomia Venäjän ortodoksikirkon pappeja ja piispoja murhauttanut ja kirkkoja poltattanut toveri Stalin on nostettu kirkon sankariasemaan.

Venäjälle valmistuu voitonpäivän kunniaksi asevoimien pääkirkko, jonka mosaiikit ylistävät sekä Josif Stalinia että Vladimir Putinin suorittamaa Krimin valtausta. ;D ;D ;D

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006492590.html
Vapaa sana / Ice
: 20.04.20 - klo:00:25
Selvisitkös Icefarmer ehjinnahoin siivouksesta?  :-\
Sivuja: [1] 2 3 ... 10