Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2

Viestit - moanviljelijä

Koneet, laitteet ja tekniikka / Lisävalot
: 12.09.16 - klo:16:30
Syksy saa ja illat pimenee. Nyt oes tarvetta hommata jotkut kohtuuhintaiset lisävalot autoon.
Ei oo ennen ollu tarvetta sellaisiin sotkeentua joten hyvät neuvot ovat kalliit.
Ledit vai jotku muut? Mielellään aika pienikokoisetkin saisi tuoho volvon keulille olla. Muuta huomioon otettavia seikkoja? Suosituksia hyväksi koetuista?

http://www.valostore.fi/tuote/led_lisavalo_purelux_pro_serie_5/
Oisko nuo mitään?
Kannattaako ostaa xcover3nen? Alkas olemaan uuen puhelimen tarvetta ja tollane lähtis aika halvalla.
Ja mitähän eroa on tällä ja xcover3 VE- mallilla?
Nelivedoksi muutoksesta en tiedä,  mutta ei voi muutakuin onnitella hyvästä hankinnasta. Siinä sulla on pomminvarma laatukone joka kestää vielä seuraavallekkin sukupolvelle 8)
Vapaa sana / Vs: PORO tallous...
: 13.05.16 - klo:19:52
Vetää sanattomaksi tämä eteläisen poronhoito-alueen touhu. Tiedän tapauksen jossa eräs hyvin yritteliäs nuori "isäntä"(15v) ajo sonnat, kynti, karhi, kylvi ja jyräsi vaivalla parisen hehtaaria talonsa ympäriltä harraste lampailleen. Kyseiset pellot eivät ole olleet viljelyksessä pitkään aikaan, sillä talossa ei ole ollut karjaa pariinkymmeneen vuoteen.

No, kyllähän ne pellot satoa tuotti kosteasta kesäsätä huolimatta. Mutta eiköhän vaan syksyllä naapurin poromiehet syöttäneet niitä riivatun porojaan viikkotolkulla pitkälle lumille asti. Toistakymmentä koparajalkaa siinä pitkään laidunsi, makoili ja paskanti. Vielä parikymmensenttisen lumenkin alta kaivoivat viimeisetkin rehut suihinsa.
Olivat olleet tietysti yhteydessä poromiehiin mutta olivat vaan nauraneet! :o
Saapa nähä nouseeko sieltä tänä keväänä mitään vai menikö hyvä, tuore nurmi porojen ja ennenkaikkea poromiesten itsekkyyden vuoksi uudistettavaksi ennenaikojaan >:(
Vapaa sana / Vs: Illan MOT
: 09.05.16 - klo:21:12
Jaa katoin kyllä ohjelman mutta en siellä ketään robin Hooddia ::). kertokaas ny tyhmällekkin kuka kyseessä
Kyllähä tuo mulle kelpais 8)
Justiin yritin jo ainakin neljättä kertaa saaha liitettyä 7 uutta peruslohkoa halliintaani mutta ei onnistu ei, tallentaa tallentaa :-\
Heitänpä minäkin kysymyksen. Milloin liikennetraktoriin pitää olla ammatipätevyys tai liikennelupa (vai mikä se nyt on)? Jos siis minulla on C1 tai C1e -kortti, saanko ajaa sillä mitä tahansa traktoria, millaisella perävaunulla tahansa? Esim. työharjottelussa vieraalla tilalla JCB-fastraccia ja mitä tahansa siihen laillisesti kytkettävällä perävaunulla?
Eipä silti että tuommoiselle olisi tarvetta ois, kuhan kyselen
Kyllä tämä kehitys huonolta näyttää, kohta ei saa enää edes tavallista puhelinta. Suurin pelkoni on, että joutuu ostamaan älypuhelimen :-X
Älähän nyt. Minäki aikonaan vannoin etten koskaan,en KOSKAAN laita älypuhelinta, vaan nytte on semmonen ollut jo kohta kolme vuotta enkä tavallista enää huolisi ::)

Mutta mitä puhelinten käyttöön koulussa tulee, on älypuhelimista ja varsinkin niitten jatkuvasta räpläämisestä hyötyäkin. Eräs pitkään opettajana toiminut sanoi älypuhelinten rauhoittaneen välitunteja kovasti koska oppilaita ei enää kiinnosta riehuminen vaan pelkkä puhelimen räpläys.
Taitaa olla ominaisuus ihan niinkuin 605ssakin
Toistaiseksi ei ole muuta kuin lynxin vaihelaatikko :o
Maidontuotanto ja lihanaudat / Vs: juusto
: 30.01.16 - klo:21:19
Kyllähän ei Kuusamon Juuston tuotteita voittanutta ole. Ehkä vähän puolueellinen olen kun tuonne tulee maitoa lypsettyä  ::) kyllä voi olla ylpeä kotikunnan tuotteista 8)
P*aska ohjelma vaikka en pahemmin seurannukkaan. Oli pako laittaa äänettömälle ettei mee iltapilalle :P
Koittakaas nyt vastata asiallisesti, kun tietämätön kysyy. Tuskinpa hän on tästä mitään koulujuttua tekemässä.
Minun ei varmaan kannata ruveta koneiden eroja ruveta selostamaan, Tuleva Tuottaja sen jo aika hyvin kertoi.
Eikös ole ihan hyvä että kaupunkilaisetkin ovat kiinnostuneita kesäisin pelolla pyörivistä koneista. Tiiä vielä vaikka innostuis alasta 8)
Sivuja: [1] 2