Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 [3] 4

Viestit - k08888

Se robo puhaltaa maitolinjan tyhjäks. Eli kyllä se varmaan öljytön kompressori pitää olla.


Sen pelkän Scroll-lohkon pystyy vaihtamaan myös. Ei oo uuden kompuran hintanen. Kuivain taitaa olla aika "ikuinen". Samoin säiliö. Että vallan uutta kompuraa kannata sen takia ostaa.

10000h on vähän. 25000 kuulemma on "maksimi ikä". Täällä tosin taitaa olla jo yli 30000h ja täysin toimii. Huolto-osia kannattaa vaihdella noihin aina joskus edes.

On se volvo hyvä siihen hommaan.
Niihin pitkiin vipuihin tottuu, ei ne niin vaikeat ole. Ja pystyy niilläkin paria liikettä samaan aikaan tekemään.
Mun mielestä ja vähäisellä kokemuksella tinaus pesee kaikenmoiset pyörittelyt ja huonosti puristetit abikot 100-0.
Sitä juotostinaa ei kannata koko rullaa imeyttää sinne johdon sisälle.
Liimallinen kutistesukka tarpeeks lämmittäen päälle. Aika huoleton liitos on.
Olis tarkoitus valaa keväällä siilon pohja sekä hallin anturaa ja vähän laattaa. Betoniahan menee siis aika monta kuutiota. Saako jostain sementtiä isommissa kuin 25kg. ? säkeissä kun paikallisessa rautakaupassa ei ainakaan ollu. Saisko vaikka suursäkissä tms. ?
Toisaalta mietin että säästäiskö omaa ja kavereiden selkää ja tilais betonin valmiina autolla pihaan, mutta mutta missäköhän hinnoissa toi valmisbetoni liikkuu  :-\  Tota pikkusäkkisementtiähän taitais mennä parikin lavallista.

1000kg säkki?

http://www.taloon.com/kuivabetoni-fescon-s-100-1000-kg-suursakki/JJ-A201100/dp?openGroup=4628
Toi on kuivabetonia,eli lisätään vaan vesi
Sementti erikseen..
Osta se Kemppi vaan. Itsellä minarc 150, ja ei oo tarvinnu katua. Näppärä kantaa mukaansa, ja puikon ku ottaa tarpeen mukaan, niin korjaahan sillä jo ohkasempaakin sit, vaikka parsiputkia. Ja paksumpaa myös.
Wallliuksen vastaavalla vähän hitsannut, ja kyllä siinä odottelemaan joutuu jos yhtään ollaan säädön yläpäässä (3,25mm puikolla). Kempillä en vastaavassa hitsauksessa ole lämpäsuojaa saanut laukeamaan, vaikka virrat ja koneet periaatteessa on samanlaiset.

Tuo mun minarc 150 toimii 100 amp ja 2,5mm puikolla 5kw:n kolmivaihe-agren perässäkin ihan ongelmitta.
Vapaa sana / Vs: Varoitus
: 11.11.15 - klo:07:50
Nuo melkein pitäis käsitellä palon-estoaineella, ja vahvalti. Ettei vaan sattuis mitään.
Kurottaja hidas nostella, aika helistimiä muutenkin. Esim jcb:t..
Pyöräkone tottakai on huomattavasti kalliimpi, kuin kurottaja UUTENA, mutta joku 10000h ei ole Volvoissa vielä mitään, eli ei ehkä uutta kannattaisi katsella. Ostappa samoilla tunneilla kurottaja käytettyna ;D
Aiheeseen liittyen: onko tuollaisen alle kuitukokoisen puun metsään jättämisellä jotain haittavaikutuksia? Lämmitykseen en tarvitse, ja pöljältä tuntuu sitä tikkua ilmankaan antaa. Mieluummin kaataisin maahan, ja jättäisin lannoitteeksi.
Rehevä maapohja, kuusensekaista puustoa olisi. Tuleeko ötökkä tai sieni tuon takia pystyyn jätettyihin?
Eiköhän ihan joka rautakaupasta löydy jotain rakenneputkea. Tuolla vaikka mittoja: http://products.onninen.com/catalog/16618/product/1433288/AHC212_FIN1.html
Jatkomutterit ehdottomasti käyttöön! Eikä siinä mitään nylokkia tartte olla.
Ja kun kierre rikkuu, niin rällyllä vanha pois ja hitsillä uus jenkatangon pätkä tilalle, hitsaa siihen lenkin sisälle samalla lailla kun ne on tehtykkin, niin varmaan pysyy jos on jotain arvausta edes hitsistä.. Ja vaikka tuo jokamarketin kierretanko vähän pehmosen olosta onkin, niin hyvin on kestänyt sekin.

Turha niitä viallisia nysvätä jos jenka paskana.
mikä on muuten hyvä konemaali?   ite aina törmänny siihen että noi rautakaupan myyjät ei niistä oikein näytä tietävän mitään... jotain s alkuista tarjoovat vaan.


Temalac tai Temacoat

Temalacci on kaiketi enempi "konemaali".
Msa sordinin left right radiosuojaimet on olleet nyt muutaman päivän käytössä. Ne digivirittimellä olevat.

Ihan eriplaneetalta Peltoreihin verrattuna. Radio kuuluu ja kanava pysyy, ei tartte kohinaa juurikaan kuunnella, vaikka kuinka liikkuis.

Jakari on ihan pätevä vehje paikassaan, jos osaa sitä käyttää oikein päin, väärinpäin lipsahtaa varmasti. Ei väännetä 'hammasta vasten'. Ja järjen kanssa.
Kasvintuotanto / Juurikkaan Kali-lannoitus
: 18.03.15 - klo:09:21
Mikähän on sopeva määrä Kaliumia juurikkaalle? Maalajina Hht, ja kaliluvut viljavuusanalyysissä huonot/huononlaiset. 400kg kalia/ha?
Ohjeenahan on että 1/4 saa olla natriumia; voiko tuon natriumin laittaa merisuolana(NaCl)? Kloorista ei ilmeisesti ole haittaa juurikkaalle?

Jos kuviteltais, että satotavoite on vähintään 35t/ha juurta.
Olisko tuosta kali ja natrium määrästä kenelläkään hyviä arvauksia edes?


Apv puhallinkone ja 6m dalbo on oikein toimiva yhistelmä. Jyrä sopivasti painaa siemenetmaahan, ja tuolla apv:llä menee jopa kaura, hyvin pieninä määrinä tosin.

Viskatyyppiset on takuulla arkoja tuulelle, vaatinee limitystä ronskisti.
Sivuja: 1 2 [3] 4