Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - k08888

Kasvintuotanto / Juurikkaan Kali-lannoitus
: 18.03.15 - klo:09:21
Mikähän on sopeva määrä Kaliumia juurikkaalle? Maalajina Hht, ja kaliluvut viljavuusanalyysissä huonot/huononlaiset. 400kg kalia/ha?
Ohjeenahan on että 1/4 saa olla natriumia; voiko tuon natriumin laittaa merisuolana(NaCl)? Kloorista ei ilmeisesti ole haittaa juurikkaalle?

Jos kuviteltais, että satotavoite on vähintään 35t/ha juurta.
Olisko tuosta kali ja natrium määrästä kenelläkään hyviä arvauksia edes?


Ootteko koittanu saada lypsyroboihin kulutus/varaosia esim. teollisuudelle myyvistä firmoista?
Parkeriahan on esim. lelyssä paljon. Samoin MV-venttiileille löytyy maahantuoja NHK:n ulkopuolelta. Tyhjiöpumppuja jälleenmyy Busch vacuumteknik. Osa osista on ns. tilauksesta tehtyjä, mutta hyvin monet sovellettavissa suoraan standarti-varastokamasta.

Itse olen koittanut. Harmillisesti NHK:lla(lelyllä) on ilmeisesti jokin kartellin tapainen; noi ylläolevat myyjät EIVÄT saa myydä lypsyrobottiin osia!!!!!!!!! Vinkkinä sanottakoon, että vastaavaa tyhjiöpumppua on kuulemma kaiketi ehkä käytössä CNC-puuntyöstökoneissa. Sellaiseen saavat ehkä mahdollisesti myydä pumpun.
Hinnat olen sentään saanut aina, ja vois luonnehtia, että NHK:n hinnassa saattaa olla jotain ylimääräistä, joissain asioissa moninkertaisesti.

Onko tuollainen myynnin rajoittaminen sallittua?
Sivuja: [1]