Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 52

Aiheet - Puuha-Pete

Vapaa sana / Traktoriketjut
: 27.02.20 - klo:21:21
Voisko Samppa taas välillä laittaa tänne kuvan niistä vanhan Foortin ketjuista? Jooko?
Vapaa sana / Keijupuutarhan Seppo.
: 27.02.20 - klo:05:34
Banaanissa edelleen.


Mut Ziitarin Sepedeuksella meno kuin puusuksella
"Maataloudesta pitää kunnolla leikata. Maajussit varmaan suuttuvat, mutta eihän meidän puolueella ole kuin 14% kannatus heidän keskuudessaan, että antaa mennä vain. Sillä ei ole puolueelle me mitään merkitystä."

Kuka on sanonut näin ja mistä puolueesta sanoja on?
Vapaa sana / Iltalukemista
: 09.02.20 - klo:20:30
Yöpöydällä uusin hankinta, Atso Haapasen "Sisällissodan 1918 unohdetut taistelut"

Mielenkiintoinen opus.

Kertoo mm. punakaartin päälliköitä. Ensimmäinen ylipäällikkö Ali Aaltonen erotettiin virastaan juopottelu vuoksi. Hänen seuraajakseen tuli Eero Haapalainen, joka myöskin erotettiin myöhemmin juopottelu vuoksi. 😁😁😁

On siinä Sepeteukselle sankareita... 😁😁😁
Vapaa sana / Lindströmin Curre
: 08.02.20 - klo:19:46
Tulipa tuossa luettua muutamakin lätkäaiheinen kirja...Jere Karalahdesta, Marko Jantusesta, Heikki Riihirannasta, Jarkko Ruudusta ja Timo Jutilasta kertovat opukset.

Pitää ottaa yksi asia esille, josta on kuiskaillen huhuna puhuttu, mutta jonka kirjat nyt vahvistavat erittäin selvästi:

Curt Lindström oli itse asiassa melkoinen törppö ja se, että hän sattui olemaan valmentajana juuri 1995 kultajoukkueelle, oli kyllä vääryys oikeasti päteviä valmentajia kohtaan.

Curre oli pelitaktisesti tosi alkeellinen, taktinen tietämys oli lapsenkengissä ja ilman apuvalmentajaa pelitaktiikat olisivat olleet junnutasoa.

Curre tuli kuuluisaksi omaperäisistä ohjelmanumeroidensa järjestämisestä pelaajille näiden välipäivinä, mutta itse asiassa pelaajat inhosivat näitä ohjelmanumeroita. He olisivat halunneet levätä, pitkä kausi oli takana ja jokainen lepopäivä oli tarpeen.

Kerran tää ruottalainen idiootti vei joukkueen veneilemään merelle, vaikka kova myrsky oli päällä. Pari pelaajaa vilustui pahasti, mutta onneksi kukaan ei kuollut, vaikka vaara oli melkoinen.

Varsinkin jotain fucking ratsastuspäivää joukkue inhosi oikein tosissaan.

Se, että Suomi voitti 1995 johtui kahdesta seikasta 1) Suomella oli muihin joukkueisiin nähden tosi hyvä joukkue 2) suurin osa muista joukkueista sattui osallistumaan kisoihin aivan luokattoman huonolla joukkueella. Yleisesti puhutaankin Globenin 1995 MM- kisoista maailmalla ns. välikisoina.

Suomi voitti 1995 valmentajastaan huolimatta, ei valmentajansa vuoksi.

Kaikissa Seuraavissa kisoissa Linströmillä heitti iso remmi sitten tosi pahasti, kertoo joukkueenjohtaja Riihiranta kirjassaan. Äijää kiinnosti juhliminen ja ryyppääminen yökerhoissa, ja sarvi suorassa tuo puolivälissä kuuttakymmentä ikävuottaan oleva elostelija juoksi parikymppisten naisten perässä. Yhteenkään joukkueenjohdon valmennuspalaveriin päävalmentaja ei osallistunut viimeisissä kisoissaan!!! Siinä kakkosvalmentaja ja joukkueenjohtaja olivat ihmeissään, kun päävalmentaja ei tullut ottelua edeltävään taktiikkapalaveriin ollenkaan, vaan juoksi yökerhossa suoro kourassa pikkup1llujen perässä kännissä.

Pahoja kömmähdyksiä tuli peleissäkin. Eräässäkin ratkaisuottelussa Curre jätti viimeisessä ylivoimassa Selänteen penkille istumaan. Ja Suomi hävisi ja putosi jatkosta. Kun lehdistö kyseli häneltä että minkä v1tun takia et ottanut Teemua kentälle siihen ylivoimaan, niin nolona mies selitti,  tosin rehellisenä, ettei hän ollut muistanut, että meillä on Teemu joukkueessa.

Lukeminen kannattaa aina.
Vapaa sana / Punaistakin punaisempi YLE
: 04.02.20 - klo:17:48
Aikanaan YLE oli niin punainen , että sen toimittajakin kertoi, ettei Neuvostoliittolaisessa sikalassa edes sianpaska haise.

https://www.kaleva.fi/mielipide/kolumnit/yle-kertoi-etta-seuraava-moskvitsh-on-laadukas/216734/

Nykyään tuossa YLEn punaisuudessa on myös vihreän kaikki kirjot mukana.


 

Tässä lisäansiomahdollisuus niille lähiseudun tiloille, jotka täyttävät kriteerit. Suurin vaatimus lienee se, että kesäkohde-maatilalta löytyy museokuntoisia ja -ikäisiä maatalouskoneita.

https://www.sarka.fi/yleinen/sarka-etsii-kesakohdetta-3/
Vapaa sana / Eija rakensi keijupuutarhan.
: 02.02.20 - klo:11:52
Kuulemani mukaan ravinteet kukkasiin ja muihin kasveihin otetaan sieltä jostain pihan perältä, vanhan navetan sontaluukun liepeiltä.
"Anna Kontula on varmasti tiennyt, mitä kansanedustajan pestiin kuuluu. Silti hän itse haluaa valita, missä hän vaikuttaa. Mieluummin matkustamassa kohti Gazaa katkomaan piikkilankaa kuin tekemässä palkkatyötään eli osallistumassa perustuslakivaliokunnan jäsenenä kyseisen valiokunnan uuvuttavan pitkään kokoukseen, jossa käydään läpi ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) toimia. Sinne Kontula lähetti sijaisen."

 https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006376531.html
Järjen ääni, Ivan Puopolo. Jättikö itse punavihreän YLEn ? Vai pakotettiinko lähtemään?

No, eihän tällainen järkipuhe sovellukaan YLEn vasemmistovihreään liturgiaan:

 https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ivan-puopolon-kolumni-ilmastohysteria-on-rasittavaa-turhaa-ja-nyt-myos-vaarallista/7686780#gs.t7d4gi
Vapaa sana / Moniosaava siivooja
: 18.01.20 - klo:11:17
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/da8500ce-9cf7-42c5-924a-658026fc7d41

"...tyttö voisi auttaa häntä suomen kielen opiskelussa..."

 :( :o
Vapaa sana / Ihan perus vasemmistolainen
: 18.01.20 - klo:11:09
Kuten muutkin vasemmistolaiset: Käsi toisen taskussa ;D ;D

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1d39e0d2-7120-4013-8d9f-c50454c152b8

Sivuja: [1] 2 3 ... 52