Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
  • Tavallinen aihe

Aihe Lindströmin Curre  (Luettu 651 kertaa)

Puuha-Pete

  • Mestari
  • Jäsenryhmäluokka:
  • Viestejä: 7393
Lindströmin Curre
Tulipa tuossa luettua muutamakin lätkäaiheinen kirja...Jere Karalahdesta, Marko Jantusesta, Heikki Riihirannasta, Jarkko Ruudusta ja Timo Jutilasta kertovat opukset.

Pitää ottaa yksi asia esille, josta on kuiskaillen huhuna puhuttu, mutta jonka kirjat nyt vahvistavat erittäin selvästi:

Curt Lindström oli itse asiassa melkoinen törppö ja se, että hän sattui olemaan valmentajana juuri 1995 kultajoukkueelle, oli kyllä vääryys oikeasti päteviä valmentajia kohtaan.

Curre oli pelitaktisesti tosi alkeellinen, taktinen tietämys oli lapsenkengissä ja ilman apuvalmentajaa pelitaktiikat olisivat olleet junnutasoa.

Curre tuli kuuluisaksi omaperäisistä ohjelmanumeroidensa järjestämisestä pelaajille näiden välipäivinä, mutta itse asiassa pelaajat inhosivat näitä ohjelmanumeroita. He olisivat halunneet levätä, pitkä kausi oli takana ja jokainen lepopäivä oli tarpeen.

Kerran tää ruottalainen idiootti vei joukkueen veneilemään merelle, vaikka kova myrsky oli päällä. Pari pelaajaa vilustui pahasti, mutta onneksi kukaan ei kuollut, vaikka vaara oli melkoinen.

Varsinkin jotain fucking ratsastuspäivää joukkue inhosi oikein tosissaan.

Se, että Suomi voitti 1995 johtui kahdesta seikasta 1) Suomella oli muihin joukkueisiin nähden tosi hyvä joukkue 2) suurin osa muista joukkueista sattui osallistumaan kisoihin aivan luokattoman huonolla joukkueella. Yleisesti puhutaankin Globenin 1995 MM- kisoista maailmalla ns. välikisoina.

Suomi voitti 1995 valmentajastaan huolimatta, ei valmentajansa vuoksi.

Kaikissa Seuraavissa kisoissa Linströmillä heitti iso remmi sitten tosi pahasti, kertoo joukkueenjohtaja Riihiranta kirjassaan. Äijää kiinnosti juhliminen ja ryyppääminen yökerhoissa, ja sarvi suorassa tuo puolivälissä kuuttakymmentä ikävuottaan oleva elostelija juoksi parikymppisten naisten perässä. Yhteenkään joukkueenjohdon valmennuspalaveriin päävalmentaja ei osallistunut viimeisissä kisoissaan!!! Siinä kakkosvalmentaja ja joukkueenjohtaja olivat ihmeissään, kun päävalmentaja ei tullut ottelua edeltävään taktiikkapalaveriin ollenkaan, vaan juoksi yökerhossa suoro kourassa pikkup1llujen perässä kännissä.

Pahoja kömmähdyksiä tuli peleissäkin. Eräässäkin ratkaisuottelussa Curre jätti viimeisessä ylivoimassa Selänteen penkille istumaan. Ja Suomi hävisi ja putosi jatkosta. Kun lehdistö kyseli häneltä että minkä v1tun takia et ottanut Teemua kentälle siihen ylivoimaan, niin nolona mies selitti,  tosin rehellisenä, ettei hän ollut muistanut, että meillä on Teemu joukkueessa.

Lukeminen kannattaa aina.

Viimeksi muokattu: 08.02.20 - klo:19:52 kirjoittanut Puuha-Pete

Masu pipi...?...klikkaamalla 5000 euroa ; )) ja mistä Faariin rengas kaikkein halvimmalla? Sarka-museostako? YMPYRÄPUINTIA!!!

Ihan niin kuin minä ja Köntys Sarka-museossa ennustettiinkin!