Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 51

Aiheet - Puuha-Pete

Vapaa sana / Somali-Husu taas otsikoissa.
: 13.11.19 - klo:18:06
Ei päivää ilman SDP-Husun katastrofeja 🤣🤣🤣

Nyt paljastui, että kyseinen somali on KELAakin huijannut.


Tyypillinen sosialisti, käsi aina toisten taskussa.🤣🤣🤣🤣🤣

Kuten SetaZeuskin.🤣🤣🤣🤣😎😎😎😄😄😄😂🤣👍🏿😎😄😎😎😎🤣😎🤣😎😂😂😎🤣😂😎🤣😄😄😄😄😄
Vapaa sana / Hei SS ja Junttieinari !
: 13.11.19 - klo:06:10
Ja muut palstamme pölhösuvakit, jotka aina mamujen väkivallanteoista puhuttaessa vetoavat, että kyllähän se kantasuomalainenkin...

Ootteko pölhöt huomanneet, mitä tapahtuu etelä-Ruåtsissa, mamukaupungeissa? Ootteko huomanneet, mitä Tanska tekee Ruotsista tulevien matkaajien varalta rajallaan? Ootteko huomanneet, miten paljon mamukaupungeissa Ruåtsissa räjähtelee pommit ja ammukset verrattuna Suomeen?

Ootteko nähneet tilastot, jotka kertovat että lähi-idästä tulleet mamut raiskaavat jopa 17- kertaisella todennäköisyydellä kantiksiin nähden?

Vai aloitatteko taas mussutuksen, että palaahan niitä autoja päivittäin Suomessakin tuhopoltettuna...
Ongelmia maahanmuuttajien suunnalta politiikassa:

1.”Husu” Hussein (SDP)

Eveliina Heinäluoma
@eveheinaluoma
Asian vakavuuden vuoksi ryhmämme päätti kokoontua jo tänään illalla käsittelemään valtuutettu Husu Husseinin toimintaa. Ryhmä kuuli Husseinia ja keskusteli tilanteesta. Ryhmämme on päättänyt erottaa Husu Husseinin SDP:n valtuustoryhmästä ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka. 1/2

2. Rami Adham (SDP)

”Lelusalakuljettajana” tutuksi tullut SDP:n suosikki ja terroristijärjestö valkokypäriin (ISIS) kytköksissä oleva Rami Adham tuomittiin vankilaan vuosi sitten marraskuussa. ”Syyrian lapsille” kerättyjä rahoja meni omaan käyttöön ja törkeinpänä oli lähes kolme vuotta kestänyt rahankeräysrikos. Käräjäoikeuden antama kansliatuomio rikosasiassa on lähes satasivuinen.

3. Hussein al-Taee (SDP)

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi valittu Hussein al-Taee joutui massiivisen skandaalin keskelle kun selvisi, että hänen kirjoituksensa sosiaalisessa mediasa eivät olleet ”poliittisesti korrekteja”. Demareiden suosikki joutui vetäytymään piiloon (sairaslomalle) useaksi kuukaudeksi kiivaaksi käyneen julkisuuskohun takia. Elokuussa 2019 Helsingin poliisi päätti aloittaa al-Taeen kirjoituksista esitutkinnan.

4. Saido Mohamed (Vihreät)

Vihreiden kuntapoliitikko Saido Mohammed nosti sisarensa tililtä lapsilisiä ilman oikeutta yli kymmenen vuoden ajan. Käräjäoikeus tuomitsi asian vuosi sitten marraskuussa ja pitää rahanpesua törkeänä. Helsingin vihreissä toiminut Saido Mohamed tuomittiin vuoden ja kahden kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeuteen törkeästä rahanpesusta.

5. Barhum Abdullhadi

Vuonna 2017 ”vastuullista mediaa” edustava Luoteis-Uusimaa -lehti esitteli Syyriasta kotoisin olevan ”nummelalaiseksi mieheksi joka asuu Espoossa, opettelee suomea ja haaveilee poliisin urasta”. Luoteis-Uusimaa tiesi myös kertoa, että suomen ohella hän haluaa oppia myös ruotsia ja englantia. Mies on yksi Oulussa lasten raiskauksia tehneen ulkomaalaisringin jäsenistä.

6. Nasima Razmyar (SDP)

Helsingin varapormestari, afganistanilaisen Nasima Razmyarin maine on ryvettynyt kuluneiden vuosien aikana erityisesti VOK-busineksissa, joissa hänen kerrotaan tienanneen jopa useita miljoonia euroja veronmaksajien rahoja. Mistään laittomasta emme kuitenkaan puhu tai syytä, koska kyse on laillistetusta rahastuksesta, mutta moraalisesti varsin epäilyttävästä liiketoiminnasta, joka on tehnyt runsaasti kolhuja demaripoliitikon maineeseen
Vapaa sana / Husuaminen
: 12.11.19 - klo:19:52
Funtsin hieman että onhan suomen kieleen saatava uudet sanat vaikkakin hieman slangahtavat sellaiset. Kun valehtelee tietoisesti ja itse loukkaantuu siitä, on se ”husuamista”
Siis verbi husuta merkittäköön uudeksi sanaksi jota voi kaikki käyttää.
Jos valehtelee ja ei muista valehdelleensa tai edes koko valheellista tapahtumaa on se ”hustaemista”. Siinä toinen oiva sana suomen kieleen.

Ja nyt en husua yhtään vaan olen jämptisti tätä mieltä että yle voi aloittaa monet uutiset juuri uusilla sanoilla please.
Vapaa sana / Agha Ibrahim Khudur
: 12.11.19 - klo:18:52
Agha Ibrahim Khudur oli tarjonnut 12-vuotiaalle tytölle alkoholia ja kannabista sekä ollut kaksi kertaa yhdynnässä tämän kanssa.

Asiassa annetun lääkärinlausunnon mukaan tyttö vaikutti silmämääräisesti selvästi alaikäiseltä ja jopa oikeaa ikäänsä nuoremmalta, mitä tukivat myös lääkärin havainnot keskusteluista tytön kanssa. Myös miehen ystävä kertoi, että oli kyseenalaistanut tytön iän, kun tyttö ystävineen oli saapunut hänen asunnolleen.

Agha Ibrahim Khudur, 20, tuomittiin kahden vuoden ja seitsemän kuukauden vankeuteen. Lisäksi oikeus määräsi hänet maksamaan uhrille kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta sekä henkisestä kärsimyksestä yhteensä 8 000 euroa.

Oikeuden mukaan asiassa ei kuitenkaan näytetty, että uhri olisi ollut tilanteissa lain vaatimalla tavalla kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan taikka ilmaisemaan tahtoaan. Näin ollen oikeus tuomitsi miehen törkeän lapsenraiskauksen sijaan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

.... alkaa olla. aikas puuduttavaa. ...... hoh hoijakkaa ! Ei kovinkaan iso ullatus että taas oli asialla moniosaava keppostelija, kulttuurimme rikastaja .. ja onneksi. oikeusjärjestelmämme on suvaitsevaisuudessaan laupeudentuntoinen eikä rankaise näitä herkkiä maahamme väkisin tuotuja kultamunia liian ankaralla kädellä ....

Uusia kepposteluja odotellessa ......
Viimeksi tämä ”Rauhan Tae” sepusteli omiaan, nyt älyn jättiläinen Husu Hussein jäi kiinni valheestaan ja on nyt paskat housussa.

 Mikä näitä kahta valehtelijaa yhdistää, maahanmuuttajataustan lisäksi?

Oikein. SDP.


Huutonaurua näille moniosaajille... kulttuurimme rikastajille.....

HUUTONAURUA !!!!!!!


🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Vapaa sana / Sepe ja SKYP
: 25.10.19 - klo:06:17
Jokos Sontaluukun Sepe tietää, mikä ero oli SKYP: llä ja Perustuslaillisella Oikeistopuolueella?
 LYNYRD SKYNYRD - ILTA !!!!!!!!!!!!
Vapaa sana / Suunta on oikea!😊
: 03.10.19 - klo:16:03
Perussuomalaiset nousee!

Keskusta nousee!

SDP laskee kuin lehmän häntä!

😎😎😎
Vapaa sana / Lukekaa, juntit!
: 21.09.19 - klo:23:22
Mitä löytyy yöpöydältä?

Viimeksi luin Spede Pasasesta kertovan Spede,nimittäin -teoksen. Nyt on menossa Iiro Viinasen päiväkirjamerkintöihin pohjautuva teos Vaaran vuodet 1991-1995. Seuraavaksi sitten ehkäpä mielenkiintoisin kolmesta, Sitten tulivat sotilaat-teos.

Lukeminen kannattaa aina
Vapaa sana / Iiro Viinanen?
: 18.09.19 - klo:16:46
 Mitä mieltä Eemeli on Iiro Viinasesta?
Eikö VeetiEemelin vanhuusvaiva enää herätäkään aamuyöstä ihmettelemään maailmanmenoa , sananmuodostuksella kepu-mtk-tundra-tissinkoitto?

 Tätä kummastelee jokainen, myös Kaikki.
Vapaa sana / Sipe Santapukin melkein kaima?
: 11.07.19 - klo:07:38
Sepe Sontaluukku😎😎😎🤣🤣🤣🤣🤣
Vapaa sana / Sepeteus, banni ja puheripuli
: 06.07.19 - klo:13:38
Näkyy Sepeteuksen banni loppuneen. Ja ihan v1tun kauhea puheripuli päällä, montako viestiä punikki näyttääkään kirjoittaneen tänne vuorokauden aikana?

 Hanki punikki itsellesi jotain muuta tekemistä.

 Tee vaikka muisteluretki entiseen DDR:n.
  ;D ;D ;D

"Veljesten mukaan mopo on karannut käsistä esimerkiksi juuri maahanmuuttoa ja tasa-arvoa koskevissa keskusteluissa.

Sananvapaus on arvo, josta Eppujenkin menestyksekäs tarina on kummunnut. Arvo, joka on viime aikoina herättänyt voimakasta yhteiskunnallista keskustelua. Mitä saa ja mitä ei saa sanoa ääneen? Voiko aroista aiheista, kuten maahanmuutosta ja tasa-arvosta, puhua lainkaan leimatuksi joutumatta? Mistä aiheista saa ylipäätään enää laulaa?

– Suomessa on ikävä kyllä ajauduttu niin surulliseen tilanteeseen, että sananvapautta rajoitetaan jo selvästi. Se tapahtuu niin, että ihmiset eivät enää uskalla kertoa aitoja mielipiteitään monissakaan yhteyksissä, koska siitä voi joutua somessa ja mediassa erittäin helposti teurastetuksi, Martti lataa.

– Tai siis kyllä Suomessa saa yhä mielipiteitä olla, kunhan ne vaan ovat oikeita. Jos oma mielipide poikkeaa niin sanotusti yleisesti hyväksytystä tai vallalla olevasta, sitten kannattaa pitää suunsa kiinni. Ja siksi moni vaikeneekin, Pantse lisää

– Kannatan tasa-arvoa ja myös feminismiä silloin, kun se tähtää oikeanlaiseen tasa-arvoon. En kuitenkaan voi ymmärtää keskustelua, jossa esimerkiksi sukupuoletkin pyritään häivyttämään, Martti sanoo.

– Karrikoiden sanottuna Suomessa eletään sananvapauden suhteen neuvostohengessä: kaikkien pitää olla samalla viivalla kuin taannoin Neuvostoliitossa, jossa piti tulla yhtä aikaa maaliin 100 metrin juoksussakin, Martti peilaa.

– Esimerkiksi vaatimukset tätä sukupuolineutraalia kielenkäyttöä kohtaan ampuvat monessa kohdin pahasti yli. Jos erehdyt vaikkapa sanomaan nuorta, kuitenkin jo täysi-ikäistä tyttöä naiseksi, voit saada helposti namusedän maineen. Ihmiset ovat nykyään kauhean herkkiä loukkaantumaan kaikesta. Mistään asiasta ei uskalla enää edes leikkiä laskea, Pantse kummastelee.
--------------------

https://www.is.fi/viihde/art-2000006142687.html
Sivuja: [1] 2 3 ... 51