Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 478

Viestit - Puuha-Pete

Vapaa sana / Hei SS ja Junttieinari !
: tänään kello 06:10
Ja muut palstamme pölhösuvakit, jotka aina mamujen väkivallanteoista puhuttaessa vetoavat, että kyllähän se kantasuomalainenkin...

Ootteko pölhöt huomanneet, mitä tapahtuu etelä-Ruåtsissa, mamukaupungeissa? Ootteko huomanneet, mitä Tanska tekee Ruotsista tulevien matkaajien varalta rajallaan? Ootteko huomanneet, miten paljon mamukaupungeissa Ruåtsissa räjähtelee pommit ja ammukset verrattuna Suomeen?

Ootteko nähneet tilastot, jotka kertovat että lähi-idästä tulleet mamut raiskaavat jopa 17- kertaisella todennäköisyydellä kantiksiin nähden?

Vai aloitatteko taas mussutuksen, että palaahan niitä autoja päivittäin Suomessakin tuhopoltettuna...
Ongelmia maahanmuuttajien suunnalta politiikassa:

1.”Husu” Hussein (SDP)

Eveliina Heinäluoma
@eveheinaluoma
Asian vakavuuden vuoksi ryhmämme päätti kokoontua jo tänään illalla käsittelemään valtuutettu Husu Husseinin toimintaa. Ryhmä kuuli Husseinia ja keskusteli tilanteesta. Ryhmämme on päättänyt erottaa Husu Husseinin SDP:n valtuustoryhmästä ensi vuoden kesäkuun loppuun saakka. 1/2

2. Rami Adham (SDP)

”Lelusalakuljettajana” tutuksi tullut SDP:n suosikki ja terroristijärjestö valkokypäriin (ISIS) kytköksissä oleva Rami Adham tuomittiin vankilaan vuosi sitten marraskuussa. ”Syyrian lapsille” kerättyjä rahoja meni omaan käyttöön ja törkeinpänä oli lähes kolme vuotta kestänyt rahankeräysrikos. Käräjäoikeuden antama kansliatuomio rikosasiassa on lähes satasivuinen.

3. Hussein al-Taee (SDP)

Vuoden 2019 eduskuntavaaleissa kansanedustajaksi valittu Hussein al-Taee joutui massiivisen skandaalin keskelle kun selvisi, että hänen kirjoituksensa sosiaalisessa mediasa eivät olleet ”poliittisesti korrekteja”. Demareiden suosikki joutui vetäytymään piiloon (sairaslomalle) useaksi kuukaudeksi kiivaaksi käyneen julkisuuskohun takia. Elokuussa 2019 Helsingin poliisi päätti aloittaa al-Taeen kirjoituksista esitutkinnan.

4. Saido Mohamed (Vihreät)

Vihreiden kuntapoliitikko Saido Mohammed nosti sisarensa tililtä lapsilisiä ilman oikeutta yli kymmenen vuoden ajan. Käräjäoikeus tuomitsi asian vuosi sitten marraskuussa ja pitää rahanpesua törkeänä. Helsingin vihreissä toiminut Saido Mohamed tuomittiin vuoden ja kahden kuukauden pituiseen ehdolliseen vankeuteen törkeästä rahanpesusta.

5. Barhum Abdullhadi

Vuonna 2017 ”vastuullista mediaa” edustava Luoteis-Uusimaa -lehti esitteli Syyriasta kotoisin olevan ”nummelalaiseksi mieheksi joka asuu Espoossa, opettelee suomea ja haaveilee poliisin urasta”. Luoteis-Uusimaa tiesi myös kertoa, että suomen ohella hän haluaa oppia myös ruotsia ja englantia. Mies on yksi Oulussa lasten raiskauksia tehneen ulkomaalaisringin jäsenistä.

6. Nasima Razmyar (SDP)

Helsingin varapormestari, afganistanilaisen Nasima Razmyarin maine on ryvettynyt kuluneiden vuosien aikana erityisesti VOK-busineksissa, joissa hänen kerrotaan tienanneen jopa useita miljoonia euroja veronmaksajien rahoja. Mistään laittomasta emme kuitenkaan puhu tai syytä, koska kyse on laillistetusta rahastuksesta, mutta moraalisesti varsin epäilyttävästä liiketoiminnasta, joka on tehnyt runsaasti kolhuja demaripoliitikon maineeseen
Vapaa sana / Husuaminen
: 12.11.19 - klo:19:52
Funtsin hieman että onhan suomen kieleen saatava uudet sanat vaikkakin hieman slangahtavat sellaiset. Kun valehtelee tietoisesti ja itse loukkaantuu siitä, on se ”husuamista”
Siis verbi husuta merkittäköön uudeksi sanaksi jota voi kaikki käyttää.
Jos valehtelee ja ei muista valehdelleensa tai edes koko valheellista tapahtumaa on se ”hustaemista”. Siinä toinen oiva sana suomen kieleen.

Ja nyt en husua yhtään vaan olen jämptisti tätä mieltä että yle voi aloittaa monet uutiset juuri uusilla sanoilla please.
Vapaa sana / Vs: Zepeteoz kuulee:
: 12.11.19 - klo:19:41
Sanna-Antik-Sepeteus kurkkaa isänsä vanhan navetan sontaluukusta; haju on melekoonen:


Miksi zepeteoz matkusti Marsiin?

JESSSSS!!!!!!!!!


No se oli kuullu jostaki, että se on punainen planeetta...     ;)  :D  ;D  ::) 🎅
Vapaa sana / Agha Ibrahim Khudur
: 12.11.19 - klo:18:52
Agha Ibrahim Khudur oli tarjonnut 12-vuotiaalle tytölle alkoholia ja kannabista sekä ollut kaksi kertaa yhdynnässä tämän kanssa.

Asiassa annetun lääkärinlausunnon mukaan tyttö vaikutti silmämääräisesti selvästi alaikäiseltä ja jopa oikeaa ikäänsä nuoremmalta, mitä tukivat myös lääkärin havainnot keskusteluista tytön kanssa. Myös miehen ystävä kertoi, että oli kyseenalaistanut tytön iän, kun tyttö ystävineen oli saapunut hänen asunnolleen.

Agha Ibrahim Khudur, 20, tuomittiin kahden vuoden ja seitsemän kuukauden vankeuteen. Lisäksi oikeus määräsi hänet maksamaan uhrille kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta sekä henkisestä kärsimyksestä yhteensä 8 000 euroa.

Oikeuden mukaan asiassa ei kuitenkaan näytetty, että uhri olisi ollut tilanteissa lain vaatimalla tavalla kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan taikka ilmaisemaan tahtoaan. Näin ollen oikeus tuomitsi miehen törkeän lapsenraiskauksen sijaan törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

.... alkaa olla. aikas puuduttavaa. ...... hoh hoijakkaa ! Ei kovinkaan iso ullatus että taas oli asialla moniosaava keppostelija, kulttuurimme rikastaja .. ja onneksi. oikeusjärjestelmämme on suvaitsevaisuudessaan laupeudentuntoinen eikä rankaise näitä herkkiä maahamme väkisin tuotuja kultamunia liian ankaralla kädellä ....

Uusia kepposteluja odotellessa ......
Siitähän postin lakossa ja kustannusrakenteessa lopulta on kyse.
Kukaan ei vaan vielä ole sanonut sitä.
Miksi tyhjiä postiautoja tundran takana miltei joka päivä, jos kerta tai kaksi viikossa riittäisi.

Täällä etelässä tosin pärjätään ilman postiakin, mutta antaa esimakua mitä tuleman pitää.
Maatalous odottaa vuoroaan, kun tehottomuudelle ei löydy enää maksajaa.
Vielä, toistaiseksi, kuluttajaa on saatu uunotettua, uhkailemalla omavaraisuuden heikkenemisellä.

Varokaa, hullu on taas liikkeellä.

Kalju kiiltäen.😎😎😎🤣🤣
Vapaa sana / Vs: Terveisijä
: 12.11.19 - klo:17:11
Sivistykää https://www.aava.fi/palvelu/ultraaanitutkimukset

Sivisty sää Sorkkis sen verran, että opettelet suomenkielen.


...”Terveisijä”...
Metsätalous / Vs: Akkusaha
: 12.11.19 - klo:17:03
Niin, sahaat millä sahaat mutta huskulla tehdään tili.Luottopelejä.Itse aikoinaan noilla sievoisen pesämunan metsurihommissa tienasin, kiitos husqvaarnan toimintavarmuuden.40-50 runkoa tukkipuuta päivässä kumoon, sillä jopa tienasi.Ja nyt selkä kiittää, mitäs teit.No onneksi on keksitty pankkikortti ei lompsa pakota takataskussa.

Kolmen.Huson.Jälkeen. Sanon. Että. Ei. Ikinä. Enää. Moisia. Paskoja. Tule. Meille. Ostetuksi!
Jaahas. Kokoomuslaiseksi itseään mieltävä kaljupäinen selfie-Markku rientää puolustamaan SDPtä.

Mitä eroa nykykokoomuslaisella ja vasemmistolaisuudella?

Aivan oikein, ei mitään.😎😎😎😎
Vapaa sana / Vs: Hatusta vedetty r-kortti
: 11.11.19 - klo:17:11
HUUTONAURUA !!!!!!!!


🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Viimeksi tämä ”Rauhan Tae” sepusteli omiaan, nyt älyn jättiläinen Husu Hussein jäi kiinni valheestaan ja on nyt paskat housussa.

 Mikä näitä kahta valehtelijaa yhdistää, maahanmuuttajataustan lisäksi?

Oikein. SDP.


Huutonaurua näille moniosaajille... kulttuurimme rikastajille.....

HUUTONAURUA !!!!!!!


🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
mut oha se hyvä et joku uskaltaa sentäs kokasta mitä saa aikaseks.   ku miettii kuin monta hallitusta on jo  olllu ja mitään aikaan.    paitti se homoliitto!
Nää miehet jotka saa jotain aikaseks... https://www.talouselama.fi/uutiset/mies-joka-siirsi-kokonaisen-tehtaan-helsingista-iisalmeen/21b4365f-e89a-3376-b8ba-7da1c2db816f Niitä nää Sorkkikset just pelekää. Ei auta vaikka oes kuinka voemat vahvistuneet. 🤣 🤣 🤣 🤣

Olihan siinä jotain hankaluuksiakin?

" Käytännössä yhtään avainhenkilöä ei muuttanut Iisalmeen. Hyviä aikeita kyllä oli. Lehtonen palkkasi Iisalmesta Helsingin valimoon kymmenen miestä, joiden oli tarkoitus palata Iisalmeen, kun valimo siirrettäisiin. Pääkaupunki kuitenkin imaisi miehet.

”Vain yksi palasi, eikä hänkään lopullisesti”, Lehtonen sanoo."

Miksiköhän nuo kymmenen iisalmelaista mahtoivat jäädä pääkaupunkiin? Tuolloin ei ollut edes samoja huokutuksia kuin nykyisin?

Mikä on huokutus?

Hukutuksen ja haukotuksen yhdistelmä?😄😄😄😂😂
Vanhojen, vm. 1976 hytittömien Fahrien päivä?

Onko se Samin nimipäivänä vietettävä muistojuhla?😄😄😄😂😂
tätä joulujuhlakohua kun on  seurannut niin väistämättä tulee mieleeen näin viheerkokoomuslaisena suvaitsevaisena ihmisenä se että onko oikein viettää itsenäisyyspäivää suureellisin juhlamenoin kun maassamme on kuitenkin paljon kansalaisia muista  maista :o :o :o :o

mehän vihertävinä kokoomuslaisina  osaamme ajatella sitä mielipahaa mitä maahanmuuttajat kokee linnan juhlia katsellessaan,  paljasta pintaa ja sikalihavoileipiä sekä valkoihoisten selkeää määräenemmistöä porukasta :o :o :o :o

varmasti monia sotaa pakoon lähteneitä ahdistaa sotilasparaatit, ylilennot ja sotilaspukuiset henkilöt joita televisiossakin näytetään pitkin päivää, tuntematon sotilas palauttaa oitis sodan kauhut herkän turvapaikanhakijan mieliin lävähtäessään   verkkokalvoille kaikkine raakuuksineen  taulu-tv.n koko ruudun leveydeltä  ahtaassa helsinkiläiskolmiossa :o :o :o :o

tässä onkin vielä vihreillä ja kokoomuksella kuukausi aikaa miettiä vietämmekö itsenäisyyspäivää vanhalla suomalaisuutta korostavalla tyylillä vai vaihdammeko ohjelman raikkaaseen, suvaitsevampaan ja  monikulttuurisuutta  korostavaan  muotoon :o :o :o :o

😎😎😎
Sivuja: [1] 2 3 ... 478