Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 580

Viestit - 42

En jaksanut lukea kaikkien vs, voi tulla toiseen kertaan. Kaasarissa moottorikohtaiset Työkäynti H säätö ja L tyhjäkäynti ja kaasuläpänsäätö, säätö aloitetaan ruuvaamalla suutin ruuvi kevyesti pohjaan ja avataan esim H  kierros L ¾ osaa jonka jälkeen säädetään kaasuläppää jotta käy kunnolla muttei liian lujaa, työkäynti sillee jottei ota täysiä kierroksia vaan saa hiukan liikaa bensaa jotta huippu kierrokset vähän hakee huippua. L säätö sillee jotta lähtee ottamaan kierroksia miettimättä.
Tämä kaikki oli sitten turhaa jos vehkeessä on jotain perus vikaa, niinkuin mulla stilhin raivurissa siinä kun on säiliössä pensa verkkosihti joka oli pensan tankkiin kuivuessa muodostanut sihdin päälle kalvon jonka sai kyllä irti kynnellä raaputtamalla ja paineilmalla, mutta ei ennen putsausta meinannut saada sitä käyntiin
Vapaa sana / Vs: Koronan laskun maksajat?
: 13.05.20 - klo:10:09

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006503963.html

"Kommentti: Tämä on jatkossa kovin koronataistelu – nostetaanko kansalaisten verotus tappiin vai leikataanko pysyviä menoja?"


Tosiasia on, että suuret ikäluokat taas porskuttavat (korona)suojassa ja lapsemme kuittaavat laskun. Kalliisti.

Ja se näkyy?

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006503545.html

"Kysely: Yli puolet alle 40-vuotiaista pitää nykyelämää liian epävarmana lastensaantiin – myös toiveiden ajatellaan muuttuneen"

"Alle 31-vuotiaista 54 prosenttia ja 31–40-vuotiaista 57 prosenttia katsoi, että ”elämä on nykyään niin epävarmaa, ettei lapsia kannata hankkia”. Yli 60-vuotiaista vain runsas neljännes ajatteli näin."


Se oli joskus ennen, kun saattoi mennä nuorena kesätöihin johonkin ja sitten aikanaan jäi eläkkeelle samasta työpaikasta. Nykymaailmassa sellaisesta voi vain haaveilla.
Ohisalo poikkeuslakia väsäämään ja tapetaan suuret ikäluokat, varat valtiolle, huoltosuhde paranee, kiinteistöt halpenee, hoiva alan työntekijät tuottaviin töihin jne. Jos on oikein rikas niin vois ostaa lisävuosia milli vuodes. Pekka pressaksi kun niinistö vietäis montulle, no eläke mamuja ei sentähän, sehän olis rasismia.
Onko kiilahihnat varmasti yhtä pitkät, joskus ostin keskolta alkuperäiset tais olla jotkut optimat tms niin toinen oli pidempi, takaisin keskolle ja myyjä haukkui kun en ollut tarkistanut varaosa nro lisäksi jotain muuta nroa joka kertoo jotta ne on valmistettu samana sarjana – no löytyi sitten yhtä pitkä kun aikansa etsi ja kyse oli siis alkuperäisosasta. 
Venttiilin ja suuttimen lisäx kannentiiviste, voi puuttua pala 1 - 2 tai 3 -4 pytyn väliltä > paine karkaa naapuri pyttyyn > lähtee huonommin käyntiin aamun ensi käynistyksessä ja tulee valkosavua nestettäkin voi vähän puuttua.
Vapaa sana / Epäselvyyksiä?
: 02.05.20 - klo:11:35
Tuleekohan tästä jännää vai tosijännää?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-tiedot-poliisi-selvittaa-business-finlandiin-liittyvaa-asiaa-tassa-on-kyse-laajasta-analyysitoiminnasta/7797456#gs.53apwp

”MTV:n tiedot: Poliisi selvittää Business Finlandiin liittyvää asiaa – "Tässä on kyse laajasta analyysitoiminnasta"


Sanna Marin
@MarinSanna  21. huhtik.

Tamperelainen yritys, jossa mieheni on töissä on saanut avustusta Business Finlandilta noin 45 000 euroa. Hänellä ei ole omistusta yrityksestä vaan hän on yrityksen työntekijä. Olen saanut tietää asiasta tänään ja haluan kertoa siitä avoimesti.

Esa Paloniemi (Oulu)
@teerivaara
·
21. huhtik.
Vastauksena käyttäjälle
@MarinSanna
Sinällään hyvä että kerrot itse, mutta pahalta tuo joka tapauksessa näyttää. Pääministerin puolison työnantaja saa kymmenien tuhansien tuet. Suomeksi: pääministerin puolison työpaikka on turvattu. Toisin kuin tavallisten sukankuluttajien.
Vapaa sana / Vs: Superin hoitajat
: 02.05.20 - klo:11:07
Mieslääkäri kannattelee maapalloa estäen kosketusta koronaan.
Vapaa sana / Vs: Superin hoitajat
: 02.05.20 - klo:11:01
” Muraalin on ideoinut ja tilannut muun muassa spraymaaleja ja tusseja myyvä Molotow Finland.
Maalauksen on tehnyt neljä nimimerkillä esiintyvää taiteilijaa…

Djedidi kertoo yrityksen miettineen, millainen maalaus sopisi juuri tähän hetkeen. Hän sanoo, että hänen puolisonsa työskentelee hoitoalalla ja että hän tietää, miten paljon alalla tehdään töitä koronatilanteen selättämiseksi.

– Halusimme piristää ja muistaa heitä, jotka tekevät ruohonjuuritason työtä ja jotka harvemmin saavat siitä kiitosta.”
Vapaa sana / Superin hoitajat
: 02.05.20 - klo:10:41
Tulimieleen kun lehdessä oli kysymys ” vaarantaisitko oman ja läheisten hengen ja terveyden 1800€ kk netto?”

On se kyllä niinkin kun lukee uutisia niin viime viikolla venäjällä oli yli 70 koronahoitajaa kuollut 2vk sitten italiassa 155 lääkäriä kuollut työtehtäväänsä liittyen. Jos kuolema liittyy vielä puutteisiin henkilökohtaisessa suojavälineissä niin kyllä alkaa ymmärtää miltä hoitajasta/ lääkäristä tuntuu.

Kaupungeissa on levinnyt tapa tehdä katutaidetta  asiaan liittyen, Helsingissä yksi hienoimista.
Vapaa sana / Rintehen antti oli oikeassa
: 02.05.20 - klo:10:30
https://www.verkkouutiset.fi/antti-rinne-vakuuttaa-kevaalla-yllatytte-tyopaikkojen-maarasta/#b2e991d9

”Antti Rinne vakuuttaa: Keväällä yllätytte työpaikkojen määrästä
JUHA-PEKKA TIKKA | 21.11.2019 | 17:03- päivitetty 22.11.2019 ”

Juu kyllä on yllätystä kerrakseen työttömät jo lomautetut lisääntyy kymmenin tuhansin, ja syksyyn mennessä moni yritys on konkassa ja lisää tulee, niin kuin myös työttömiä – ennustaja eukko tämä antti?
Vapaa sana / Vs: Lasarus heräsi?
: 02.05.20 - klo:10:22
Yle 16.11.19
Tälläkertaa yle oli oikeassa  :)
" Ali ei kuollut"

Entäs se mikasep vai mikä se ny on,  agrostakin tuttu korjaako se?
Laita siihen 5140 pumppu, tulis ahdonalainen syöttö eikös tuo lugasi ole aika syöppö vs VE pumppuun verraten, tulee maksuun löpö kuluissa?. Kiinasta uusi olikos niiden hinta jotain 300 ?
http://www.vepump.com/CZB02.htm
kiinan nro CZ-B.426 217    OME 0 460 427 217  Malli VE6/12F1100R512  Tai sitten kirjoitustapa on  0-460-427-217
0.54€/L.

Moniko ehti ostamaan yli kuudenkymmenensentin öljyä?
Juu, ja kuinka moni ehti ostaa yli 50cnt löpöä? Ite ostin pönikät täyteen jo syksyllä hyvää ja kallista ja sai paljo enemmän verovähennyksiä.
Olen niin vihainen suomalaisten marjayrittäjien uikutuksesta, että en aio ostaa yhtään kotimaisia marjoja tänä vuonna.

Tuon lainasin yleisestä keskustelust Vauva saitilta. Tämä ruikutus huonoista suomalaisista työntekijöistä kääntyi itseään vastaan.
Mitäs se Piika siellä Vauva-saitilla,vaikka nykyäänhän kaikki tuntuu olevan siellä.Jopa Suoli-24 tuntuu jäävän kakkoseksi.
Pestään jauhelihaa...prkele.
Tuli mieleen nota mitä ne " kuumat aallot" on liittyykö vauvoihin?
Saksassa polttoöljyn keskihinta 49,5cnt sis ALV ja hinta on laskussa.
sitä en sitten tiedä saako nats...  eikun sakut ajaa traktorilla löpöllä

https://www.tecson.de/pheizoel.html

1% laskenut eilisestä

"   Öljymarkkinat ovat siirtymässä kohti öljyn väliaikaisten varastojen täydellistä käyttöastetta.
Yhdysvallat hukkuu melkein öljyyn. Ja niin voi tapahtua muulle maailmalle toukokuussa."
Sivuja: [1] 2 3 ... 580