Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 50

Aiheet - 42

Vapaa sana / Requiem for a Dream
: 06.06.19 - klo:08:02
Elokuva pelastakaa sotamies Ryan.
Vuonna 2014 se arkistoitiin Yhdys­valtojen kongressin kirjaston National Film Registryyn, johon kootaan esteetti­sesti, historialli­sesti tai kulttuuri­sesti merkittäviä amerikkalais­elokuvia.[3] The New York Timesin kriitikot valitsivat sen vuonna 2004 yhdeksi kaikkien aikojen tuhannesta parhaasta elokuvasta maailmassa.

6.6.1944
Tarina perustuu osin tositapahtumiin. Ryanin esikuva oli kersantti
Frederick "Fritz" Niland, joka taisteli 101. laskuvarjodivisioonassa Normandiassa, kun sai kuulla kahden veljensä kaatuneen maihinnousun yhteydessä. Neljäs veljeksistä, ilmavoimissa palvellut Edward oli kadonnut vain paria viikkoa aiemmin Burmassa.

Elokuvan esikuva on 2. Ranger-pataljoonan C-komppania .

Valtaosa tappioista tuli ennen kuin kompania oli ampunut laukaustakaan sakujen MG- 42 hoiti hommansa.

https://www.youtube.com/watch?v=ivj4gEb2mms

Suomalaisten kiirastuli alkoi muutamaa päivää Stalinin liittoutuneille antaman lupauksen mukaisesti myöhemmin, ryssien tykistön keskitys kuului Helsingissä asti.

Tuli mieleen notta musulaamien suurtaisteluissa jossain mosulissa kuoli parhaimmillaan jotain 10 ja silti musut lähti pakoon eurooppaan. WW2 taisteluissa kuoli 1/10 sekunnissa enemmän. 
Kaivoin arkiston kätköstä, mistä näkee ss mielihyvä pisteet, aika moista.

https://uusi.keskustelukanava.agronet.fi/agronet/index.php?topic=69243.msg1248974#msg1248974

Aika härskiä jopa ss mieheltä joka näyttää olevan suomalaisia vastaan puolustellen raiskaaja mamua.
Vapaa sana / Risto Rohkea! :P
: 09.05.19 - klo:20:19
Veikkaan notta pääosa lukijoista retkahtaa nauruun kun lukee jutun, mutta ei se mitään niin minäkin tein.

https://demarinaiset.fi/rauhanneuvottelija-hussein-al-taee-on-vuoden-2019-risto-rohkea/

Sosialidemokraattiset Naiset palkitsee vuosittain Risto Rohkea -tunnustuksella miehen, joka on ansioitunut tasa-arvoasioissa. Risto Rohkea -tunnustuksella palkittu rauhanneuvottelija Hussein al-Taee on rauhanvälittäjä ja konfliktinratkaisun ammattilainen, joka työskentelee neuvonantajana presidentti Martti Ahtisaaren perustamassa konfliktinratkaisujärjestö CMI:ssä.

”Demarinaiset pitää al-Taeen toimintaa rauhan ja vakauden vahvistamisessa rohkeana ja puheenvuoroja tasa-arvoisen, suvaitsevaisen ja moniäänisen yhteiskunnan puolesta esimerkillisinä”, Demarinaisten puheenjohtaja kansanedustaja Tytti Tuppurainen painottaa.

Risto Rohkea -tunnustuksen luovuttivat Hussein al-Taeelle Demarinaisten 1. varapuheenjohtaja Emmi Lintonen ja 2. varapuheenjohtaja Sari Melkko. Lintonen on eduskuntavaaliehdokas Hämeestä ja Melkko EU-vaaliehdokas Kaakkois-Suomesta.

Kuvassa demarinaisia edustamassa haloska ja verkkosukka Jutta

Vapaa sana / Poliittinen poliisi?
: 09.05.19 - klo:11:26
Luin jostain selvityksen notta rivipoliisit on useimmiten kokoomusta tai persuja, mutta ylin poliisi johto on joko demari tai vihreitä taustoiltaan. Tällä tavalla ei ihme jottei edes esitutkintaa suoritettu.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1943d02c-cae9-42ed-abae-0d9857bb5198
” Demarikansanedustaja Hussein al-Taeen kirjoitukset on jo tutkittu esitutkinnan aloittamisen selvittämiseksi. Rikosta ei ole syytä epäillä.
– 19. huhtikuuta tuli yksityishenkilöltä tutkintapyyntö normaalia reittiä KRP:n kirjaamoon. Sitä on sitten selvitelty. Siinä on tehty esiselvitys ja lopputulos oli se, että rikosta ei ollut syytä epäillä, sanoo viestintäpäällikkö Anna Zareff.”
Vapaa sana / Husein rauhan tae ?
: 09.05.19 - klo:11:20
Tällä husulla on arvot paikallaan, ellei akka rauhoitu niin Häkämiehen malliin annetaan luuvitosta niin eiköhän rauha ole taattu.

https://www.suomenuutiset.fi/rauhantae-olikin-nyrkintae-seiska-kertoo-hussein-al-taeen-ex-vaimon-paenneen-turvakotiin/

Vapaa sana / Petterin lähtölaskenta
: 09.05.19 - klo:10:59
On alkanut,
pääsy euroopan huippuvirkakaan on uhattuna, Lepomäki ja Vapaavuori tekee vielä viimeiset viilaukset jo muutoinkin terävään puukkoon.

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/puheenaiheet/kommentit/artikkeli-1.424250

” Elina Lepomäki selittää kokoomuksen ratkaisua – ”Petteri Orpo teki erinomaisen analyysin”

Jos on ” Kummisetä ” elokuva tuttu niin Lepomäen lausunnosta voi päätellä notta pian löytää petteri verisen hevosenpään sänkykaverinaan.
Vapaa sana / Maailman paras!
: 24.04.19 - klo:21:34
Laulaja.

Daneliya Tuleshova,  tiedättekö muuten minkä takia hän on paras ?

Videolla 10v jolloin oli vuosi 2017 – jolloin voitti The Voice Ukrainan
https://www.youtube.com/watch?v=jGUqIU6u8Ew
Ps tekstityksen saa päälle alhaalta enkuksi ja tähdestä jopa suomeksi ellei sitten osaa ukrainaa.
Vapaa sana / Voiko olla totta?
: 21.04.19 - klo:17:16

Itse oon luullut notta Merkkelin saksa on jokaisen muslimin paratiisi niin kuin suomikin.

https://www.kansalainen.fi/saksassa-karkotettavat-turvapaikanhakijat-saattavat-joutua-vankilaan/

”Saksassa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet saattavat joutua vankilaan odottamaan karkotusta. Hallituksen hyväksymä lakialoite etenee parlamentin vahvistettavaksi ja sen on määrä tulla voimaan heinäkuussa.
Saksan hallitus hyväksyi keskiviikkona lakialoitteen, jonka tarkoituksena on nopeuttaa kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden karkotusta.

Aloitteen mukaan kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet voidaan sijoittaa vankilaan odottamaan karkotuksen täytäntöönpanoa. Saksan sisäministeriön mukaan erityisissä pidätyskeskuksissa on nykyään paikkoja vain 500 karkotettavalle, ja vankiloiden käyttäminen toisi lisää kapasiteettia karkotettavien säilytykseen.”
Vapaa sana / Vaalituloksen merkitys
: 14.04.19 - klo:21:40

Saatiin vasemmistohallitus: SDP  VIH VASliitto ja apupuolueeksi kok tämä riittää hyvin hallitukseksi.

 Mitä tämä käytännössä tarkoittaa.

No sitä että suuret kasvukeskukset saa ja muut jää vähemmälle, maataloustuet kokee leikkauksen niin kuin myös metsätalouden, hiilinieluja ja veroja sysätään niin metsä, maa ja teollisuus sektoreille, keskituloisten verotus nousee, ne jotka ei maksa veroja nytkään tilanne jatkuu samana. Mamu invaasio jatkuu pakkopalautuksia ei tehdä jne.

Tienataanko me suomalaiset tällä vaalituloksella vs ei tienata.

Annan saatteeksi pari vinkkiä, jos aikoo tehdä vaikka taimikon raivuuta niin hakemukset kannattaa jättää vireille tämän vuoden aikana.

Vink 2 sijoittajille, vuokrarahastot on kohtuu varmaa pienriskistä tuottoa suurissa kasvukeskuksissa joissa mamuset saa valtion tai kaupungin maksamat asunnot mitään tekemättä, kysyntä tulee nousemaan yhtä räjähdysmäisesti kuin tähänkin asti.
Vapaa sana / Puolueiden ominaisuudet?
: 10.04.19 - klo:08:38
Kun ostetaan tai muuten hankitaan jotain pidemmäksi aikaa, niin yleensä harkitaan ensin, tällä tyylillä ajattelin lähestyä palstalasten mielipiteitä.

Siniset yms turhia, kuihtuvat pois ei niistä enempää.

Vas liitto on ehkä suomen vaarallisin puolue ” tänne mahtuu, kaikki tänne ilmaiseen hoitoon " ( ei koske suomalaisia ) on yleensäkin kaikkea kansallismielistä vastaan, kaikki jotka eivät kannata vas liittoa on yleensä natseja tai rasisteja, puolueessa paljon vähemmistöjä joiden etu ei ole suomalaisten etu.

Vihreä toinen vaaran puolue, ilmasto hömpötys on päätynyt jo hulluuden rajoille. Puolueessa on myös samoja piirteitä kuin vasureissa > hallitukseen yhdessä vasureiden kanssa > taas sateenkari hallitus joka ei saa aikaan mitään järkevää?

Entäs kokoomus, tässä on puolue jonka ehdokasta voisin äänestää, mutta meneekö ääni kokkareelle hukkaan, siis ehdokas itse puhuu järkeviä ja ottaa kantaa, mutta sillä ei ole mitään merkitystä kun johtoryhmä sanoo miten äänestää eduskunnas, ääni kokoomukselle on siis ääni suoraan P. Orvolle ja  kannatus hänen hapitukselleen, tämän vaalikauden jälkeen suoraan Eeuun korkeimpaan johtoon. Väitän että meille suomalaisille tämän pääsylipun ostamien Petterille EI ole halpaa – eli tienataanko me äänestämällä kokoomusta – ei todellakaan.

Jos joku puolue jäi käsittelemättä niin onhan täällä tilaa.   

Asko tulee hiljaa hiipien lähemmäksi ja lähemmäksi.


SKN Mestari
Poissa Poissa
Viestejä: 51637 (12,753 viestiä per päivä)Oma teksti: KKKK, KerääjäKasveilla Kääpiölle KömpijäSukupuoli: Mies
Rekisteröitynyt: 25.01.08 – klo:15:22

Oksa  Agronetin kehitysryhmä
Viestejä: 48107 (12,890 viestiä per päivä)
Rekisteröitynyt: 07.12.08 – klo:20:53

Kantolaa ei kuitenkaan saavuta kukaan, vaikka antaa tasoitusta
Pisimpään keskustelualueella sisällä 629p 12t 7m

Eniten samoja aloituksia, näyttää siltä notta Eemeli tekee pian ohituksen ja kurvaa ykköseksi, tosin veetillä on näitä samoja aloituksia jo bannatuilla niceillä joten hän on roskannut saittia ihan ylivoimaisesti eniten, todennäköisesti yli 10.000. 
Veeti  4024
 Eemeli  4002
Vapaa sana / Vihreät maakunnissa ?
: 25.02.19 - klo:20:46
Mikä lienee vihreiden sanoma ja aatepohja koskien ehdokkaita jotka eivät tule pääkaupunkiseudulta ?

Orttaanpas vaikka umpimähkään Susanna Suoniemi Vesilahdelta.
Näin esitellään twittwrissä:
Eduskuntavaaliehdokas 2019 äiti, kokki, kunnanvaltuutettu, sivistyslautakunta, ympäristöterveyslautakunta, SPR, Vastedes kulttuuri,liikunta, kanala
Vesilahti, Suomi, Finland

Kuvassa hänet yllätetään Lempäälän Sanomien
Verkkojulkaisu lehdessä joka on  Julkaistu 28.6.2018
Jutussa hän kertoo olevansa aktiivinen Facebook julkaisija, mutta onko hänestä vastustamaan vihreitä ajatuksia jotka ovat sulkemassa maaseudun koipussiin? 
Vapaa sana / Pelkääkö kokoomuslaiset?
: 21.02.19 - klo:18:41
Tuli tässä mieleen stubi jonka talon seinään joku heitti kiven ja stupi pelkäsi niin perkuleesti, no poliisit vartioi stupin kämpää ympäri vuorokauden. Olisko kuiteskin niin notta  se tunsi syyllisyyttä tekemistään typeryyksistä?
Vapaa sana / Mitään ei ole tehtävissä?
: 18.02.19 - klo:21:06


https://yle.fi/uutiset/3-10542993
Laajalan mukaan Oulu on edelleen turvallinen kaupunki lapsille ja aikuisille järkyttävistä rikosepäilyistä huolimatta.

"Tärkeää on, että asiasta keskustellaan koulujen lisäksi myös muualla lasten kanssa työskentelevien kesken"


https://yle.fi/uutiset/3-10593509
” Oulun kaupunki pyytää valtiolta rahaa kriisin hoitoon. Nuorisotyön ammattilaisen mukaan aikuisten pitää nyt kysyä, mitä nuorille kuuluu ja oikeasti pysähtyä kuuntelemaan. ”


https://twitter.com/PaiviLaajala/status/1095203429251796992

vs
” Miten olette auttaneet esim. sen itsemurhateinin perhettä? Kaupungin toimet ovat yhtä tyhjän kanssa - se 2,3 miljoonaa tulisi käyttää turvapaikanhakijoiden lentolippuihin ja lopettaa uusien majoittaminen. ”

Olette Päivi Laajala nyt ilmoittaneet jo pari kuukautta järkyttyneenne syvästi joka kerta kun tulee uusi samanlainen juttu esille. Kysynkin, meinaatteko jatkaa samalla linjalla ja onko siitä millaista apua ollut tai odotettavissa? Kun ei ne tähän loppuneet.

Nyt Päivi lopeta nuo jonninjoutavat liirumlaarumit ja ala oikeasti tekemään toimenpiteitä joilla saat kaupunkisi taas turvalliseksi olla ja elää. Eihän tässä uskalla enää tulevaisuudessa edes pysähtyä perheen kanssa Ouluun ”
Vapaa sana / Kokoomuksen kannatus romahti
: 08.02.19 - klo:13:18
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/743707-kokoomuksen-kannatus-romahti-23-prosenttia-ylen-mittaus-perussuomalaisten

Alkaa tavallinen hesalainenkin nähdä orvon kusetuksen läpi 

Tänäänkin moni eläkeläinen pohtii onko tullut kokareiden hyväksikäyttämäksi ja pettämäksi.
Sivuja: [1] 2 3 ... 50