Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 51

Aiheet - 42

Vapaa sana / Ensin Oulu nyt Jyväskylä
: tänään kello 11:25

Aivan aluksi kertausta.
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/kansanedustaja-julkaisi-synkan-listan-raiskausuutisista-tahan-on-reagoitava-heti/1df352f4-8b4d-32d6-a53b-aab1b8b4caf8

4.12.2018
” Kansanedustaja julkaisi synkän listan raiskausuutisista – ”Tähän on reagoitava heti”

Mitään ei tapahtunut uutisesta vuoteen, kävi jopa niin jotta lasten vanhemmat ottivat mamusia kiinni itse, poliisien piilotellessa nurkan takana, tutkinnanjohtaja uhkaili kiinnioton jälkeen vanhempia rikostuomiolla.

Nyt on v 2016 jälkeen jyväskylän alueella tutkinnassa mamusien 130 seksuaalirikosta. Oulukin jää toiseksi!

 
Vapaa sana / ” Ilmastonmuutos ” + ja -
: 15.02.20 - klo:17:13
Tämmöinen ilmaston muutos on oikeastaan aika mukavaa, ei lumitöitä pienet lämmityskulut, pellollekin päästään ajallaan kunhan sorkkis saa äkeensä rasvattua.

Niin notta onko huonoja puolia ollenkaan ?
Vapaa sana / Ihmisarvo?
: 03.02.20 - klo:19:18


https://www.verkkouutiset.fi/jan-vapaavuori-kerjalaiset-pyorittavat-huumekauppaa/

Pitääskö nuo Romanian romanit kotouttaa suomeen nottei niiden tarvii kylmissään kaupitella?
Ja takaisin melkein 2 x

https://www.youtube.com/watch?v=Ax_Rd90vlvI&feature=emb_logo

1,2 Millionen Kilometer am Tacho | Skoda Fabia | der Test

Skoda Fabia MK1 1.9 PD TDI, joka kymmenessä vuodessa matkusti yhteensä 1,3 miljoonaa kilometriä
” Fabian voimanlähteenä on 1896 cm3: n sisäinen 4-sylinterinen turbo-dieselmoottori, joka tuottaa 101 hv ja 240 NM
. Elinaikanaan se kulutti:
-9x jarrupala
-4x akkua
-1x turbo (vaihdettu 991507 km
-1x kytkin (vaihdettu 1071000 km
-1x päätiiviste (vaihdettu nopeudella 1082000 km
Öljyä käytettiin yhteensä 236 litraa, kun sen voimansiirto korjattiin  898716 km  Ohjauspylväs, korin paneelit ja sisätilat ovat koskemattomia, myös ABS, vakionopeussäädin, ilmastointi ja elektroniikka toimivat kunnolla, paitsi oikea takalasi, joka kieltäytyy menemästä alas. Kulumista voidaan havaita sisätiloissa, joissa ohjauspyörä ja vaihdekeppi on hiottu ja kuljettajan istuin on puhki. Pikkumaalin korjauksia  monilla alueilla, mutta ajoneuvosta, joka kulki yhtä paljon kuin tämä Skoda Fabia, nämä asiat ovat melkein merkityksettömiä.”
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/326113de-cbc0-4a73-abf0-6b665c897eb7

Huomatkaa ei ole 1.4, mitähän nää vielä keksii.
Kunnon savolainen alkaa myydä vähäpäästöistä maitoa tupla hinnalla C alueella, mitäs tähän sanoo puoluetoveri Eemeli?
Virolainen kolaroi auton 185kmh kunnolla romuksi, mutta kömpii autosta ehjänä, aika tukevia nuo ralliautot.

https://www.youtube.com/watch?v=c95pD3CsWZg
https://www.youtube.com/watch?v=jlPkKYRSH0g

Toinen esimerkki kuinka voi rallissa ajaa sievästi ojaan.
https://www.youtube.com/watch?v=N-yRdCuBRd4
 22.1.2020
Mitsubishin dieselit epäiltynä – saksalaisviranomaiset pyytävät omistajia ottamaan yhteyttä poliisiin
Saksalaisviranomaiset tutkivat Mitsubishin 1,6- ja 2,2-litraisten dieselmallien päästöjä.

https://moottori.fi/ajoneuvot/jutut/mitsubishin-dieselit-epailtyna-saksalaisviranomaiset-pyytavat-omistajia-ottamaan-yhteytta-poliisiin/
Vapaa sana / Kiina ilmiö!
: 24.01.20 - klo:12:47

Kiina on ollut lähestulkoon kaikkien tehokkaasti leviävien virusten lähde niin myös nyt, se tuleeko tästä uusi musta surma jää nähtäväksi, se riippuu lähinnä siitä tuleeko / onko tämä ilmalevitteinen. Ennen wanhaan influenssaa sanottiin Hongkongilaiseksi, eikä syyttä, nyt se on mahdollisesti lentänyt myös suomeen.
   
” Tapauksia on vahvistettu yli 500 ja 17 ihmistä on kuollut.

WHO: n tohtori Ghebreyesus kuvaili viimeisimmät toimenpiteet "erittäin vahvoiksi" ja sanoi, että "ne eivät vain hallitse taudinpurkausta, vaan minimoivat leviämisen kansainvälisesti.

Kiinan kansallisen terveyskomitean edustajan Zhong Nanshanin mukaan uuden koronaviruksen tarttuvuus ei vaikuta olevan yhtä vahvaa kuin Sarsin. Hän kuitenkin totesi, ettei tällä hetkellä tiedossa olevien kuolleiden määrä luultavasti vastaa todellisuutta.

Mistä virus tarttuu?

Aiemmin luultiin, että virus leviää todennäköisesti vain eläimestä ihmiseen, mutta Kiinan hallinnon asiantuntija kertoi maanantaina, että virus leviää myös ihmisestä ihmiseen. CNN kertoo Zhongin sanoneen, että ainakin kahdessa tapauksessa virus on levinnyt ihmisestä toiseen. ”

Kiinan viranomaisten on pakko valehdella ja rauhoitella ettei synny paniikkia, ilmeisesti ainakin 10 kaupunkia on suljettu alueella jossa asuu 60 miljoonaa ihmistä.

Aiheesta muuta

” Kahden kiinalaisen turistin epäillään kantavan uutta koronavirusta.

Kaksi Wuhanista Norjan kautta Suomeen saapunutta kiinalaista on hakeutunut viime yönä Ivalon terveyskeskukseen influenssaoireiden vuoksi. Heidän epäillään kantavan koronavirusta. ”
Vapaa sana / Mus eikun romanit
: 22.01.20 - klo:18:41
Romanit oli viime vuonna paljon uutisissa, meilläpäinkin yx vankikarkuri taitaa olla vieläkin haussa , poliisi kehoitti olemaan lähestymättä kerrottin oleva vaarallinen.

Tiedättekö mistä ne on suomeen tulleet, ei intiasta, vaan…

” Ensimmäinen maininta mustalaisista Suomessa on 1500 l. Ahvenanmaalta. Varsinaisesti tämä heimo tuli Suomen mantereelle 1600 l. Kun Stolbovan rauhassa 1617 Ruotsi sai Käkisalmen läänin ja Inkerinmaan, näihin voittomaihin oli tarkoitus siirtää rikolliset ja mustalaiset varsinaisesta Ruotsista Itämeren länsipuolelta.

Tästä syystä mustalaisilla on ruotsalaiset sukunimet, mutta he puhuvat yleisesti karjalan murteella.

Mustalaiset elättivät itsensä hevosilla, povaamalla, varastamalla ja orjakaupalla. Heillä oli tapana ryöstää vaaleita suomalaisia lapsia ja nuoria joilla oli kova kysyntä itämaiden pervo markkinoilla. ”
Vs ei ole.

https://tekniikanmaailma.fi/onko-se-nyt-oikein-etta-helsingin-energiayhtio-helen-ottaa-nissan-leafin-lataussahkosta-puolet-kovemman-hinnan-kuin-teslalta/

Helenin pisteellä sähkön hinnaksi tulee huikeat 69 senttiä kilowattitunnilta. Se tarkoittaa, että lataushybridillä ajaa bensalla halvemmalla kuin Helenin latauspisteen sähköllä. Kotitalouspistorasiasta sähkön saa alle 15 sentillä kilowattitunnilta.

https://tekniikanmaailma.fi/kuvittelitko-etta-auton-ajaminen-sahkolla-on-aina-puoli-ilmaista-latausasemien-ryostohintainen-sahko-voi-maksaa-6-kertaa-kotitaloussahkoa-enemman/


Vs ei ole.

https://tekniikanmaailma.fi/onko-se-nyt-oikein-etta-helsingin-energiayhtio-helen-ottaa-nissan-leafin-lataussahkosta-puolet-kovemman-hinnan-kuin-teslalta/

Helenin pisteellä sähkön hinnaksi tulee huikeat 69 senttiä kilowattitunnilta. Se tarkoittaa, että lataushybridillä ajaa bensalla halvemmalla kuin Helenin latauspisteen sähköllä. Kotitalouspistorasiasta sähkön saa alle 15 sentillä kilowattitunnilta.

https://tekniikanmaailma.fi/kuvittelitko-etta-auton-ajaminen-sahkolla-on-aina-puoli-ilmaista-latausasemien-ryostohintainen-sahko-voi-maksaa-6-kertaa-kotitaloussahkoa-enemman/
Vapaa sana / Rikollisjärjestö?
: 10.01.20 - klo:11:07
Täyttääkö rikollisjärjestön tunnusmerkit?

SDPeen puheenjohtajia
Saavutuksia
Väinö Tanner  Vankeutta
Kaarlo Harvala  vankeutta
Onni Hiltunen  tuomittiin viralta pois pantavaksi
Emil Skog     2 ja 1/2v linnaa ja 8 v ehdollista
Rafael Paasio  yritti murtaa poliisin avulla lehdistön lähdesuojan
Kalevi  ( Valco ) Sorsa oli monessa kähminnässä mukana Saloran tehdas lahjoitti hänelle tv  sun muut vehkeet. KGB ja muu NL johto oli hänen valinnan takana ja nimi löytyy myös Tiitisen listalta, jne
Pertti Paasio tunnetaan ennen kaikkea poliitikkona, joka käyttää eri paria olevia sukkia, kenkiä ja mielipiteitä. Tavallisesti Paasiolla on ollut molemmissa jaloissa vasemman jalan sukka, mutta erittäin harvoin ovat käytössä olleet myös oikean jalan sukat, tästä syystä SDP erotti hänet ja tilalle valittiin umpirehellinen Ulf Sundqvist. Pertin tytär Heli on kunnostautunut mm kertoo nostavansa sopeutumiseläkettä siksi, että hänellä ei ole tällä hetkellä muuta toimeentuloa. Heli Paasio Oy n liikevaihto 2018 oli 3000€
Ulf ( pankki)  Sundqvist  Arsenal-Silta vaati vuonna 1993 Sundqvistilta ja seitsemältä muulta pankin johtokunnan jäseneltä ja varajäseneltä vahingonkorvauksia yhteensä 68,5 miljoonaa markkaa siitä, että nämä olivat johtaneet pankkia kahdessa tapauksessa huolimattomasti, Sundqvist maksoi lopulta vain 1,2 miljoonaa. Helsingin hovioikeudessa 22. kesäkuuta 2000 hänet tuomittiin törkeästä velallisen epärehellisyydestä kuuden kuukauden ehdolliseen vankeuteen. Sundqvist oli veljensä Björnin kanssa syytettynä myös toisessa oikeusjutussa. Syytenimikkeinä olivat törkeä kavallus, törkeä petos ja avunanto törkeään petokseen. Syytteet kuitenkin hylättiin 23. kesäkuuta 1999 ja valtionsyyttäjä tyytyi käräjäoikeuden päätökseen
Paavo ( konsultti nahkuri ) Lipponen hänestä olisi tarinaa kirjaksi asti, todetaan
kuitenkin vain hänen olevan Veijo Baltzarin hyvä ystävä ja konsultoi venäjän eduksi kyseenalaisessa venäjän kaasuputkihankkeessa.
Eero Heinäluoma EI ole tuomittu mistään eikä ole ollut vankilassa, naimisissa ulkomaalaisen kanssa, no vaalirahaa tuli yllättäen ja pyytämättä, mutta nimihän tulee kaikille demareille.
Jutta ( verkkosukka )Urpilainen  Aivan aluksi haluan kiittää kaikkia jotka ovat jaksaneet lukea tähän asti, kiitos. Jutan saavutuksia: Arvonlisäveron nosto, Suomen velkaantuminen kymmenillä miljardeilla, työpaikkojen kadottaminen sadoin tuhansin, erinomaiset takuut Kreikalta ( ne ovat jo tuottaneet negatiivista korkoa )  ja lahjoitukset muille euromaille.
Antti ( Bussikuski ) Rinne meidän Antti on vielä kirjoittamaton luku hän on saanut lyhyessä ajassa sekoitettua niin monta asiaa jotta varmaa on vain se notta lisää tulee – odotellaan.
Entäs mitä on tään uuden Sannan tilillä onko mitään saanut aikaan? Avustajia on ainakin saman verran mitä ennen on ollut koko hallituksella, kertooko omasta osaamisesta?
Vapaa sana / Lentoturma?
: 08.01.20 - klo:17:06
Ukrainalaisen yhtiön kone onnettomuudessa – kaikki kuolleet, kone 3 v vanha Boeing  737 se luotettavampi versio ( ei MAX ). Jotkut on arvioineet notta jolla kulla sotilaalla olis ollut herkkä liipaisin sormi, iranilaiset sanoo siinä olleen moottorivian, mistähän ne sen tiesi, kun lentäjät eivät ilmoittaneet mitään. Joka tapauksessa asiasta mitään tietämättä kuvista päätellen näyttää kone räjähtäneen silpuksi ilmassa.

https://image.businessinsider.com/5e15a99cb2e66a6a8f09bc72?width=1400&format=jpeg&auto=webp
Vapaa sana / Al hol?
: 11.12.19 - klo:18:00

Aika ihmeelliseltä kuulostaa


” Pekka Haavisto: Operaatiota al-Holilta ei ole käynnissä

Yle näki asiakirjan al-Hol-operaatiosta: Ulkoministeriö on valmistellut kaikkien halukkaiden palauttamista Syyriasta
Marraskuun puolivälissä käynnistetyn suunnitelman päätavoite oli tuoda suomalaiset Irakin Erbilin kautta Suomeen charter-lennolla tällä viikolla.
Korpi-operaatio tarkoitettu erittäin salaiseksi
Asiakirjassa korostetaan asian salassapidon merkitystä "operaatioon liittyvien turvallisuusnäkökohtien ja kansainvälisen ulottuvuuden vuoksi". Asiakirjan on allekirjoittanut poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen.

Haavistoa koskevissa syytöksissä on kyse kolmesta kysymyksestä. Ensimmäinen kysymys on se, onko Haavisto painostanut ulkoministeriön virkamiehiä tekemään laittomia päätöksiä?

Miksei asiassa ole tehty poliittista päätöstä?
Hyvä kysymys.

Sanna Marin Ylelle: Pekka Haaviston toimilla al-Hol-asiassa on hallituksen ”hiljainen hyväksyntä” TUORE pääministeri Sanna Marin (sd) kertoo Yleisradion haastattelussa, että al-Hol-asiaa on käsitelty hallituksen iltakoulussa ja ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr) toiminnalla on hallituksen ”hiljainen hyväksyntä”.

Keskustan puheenjohtajan Katri Kulmunin (kesk) tietojen mukaan hallitus ei ole käsitellyt tai käsittelemässä al-Holin leirillä olevien Suomen kansalaisten kotiuttamista.”Vapaa sana / Anneli Jäätteenmäki?
: 11.12.19 - klo:16:57
Niin notta tuleeko Sanna Marista suomen toiseksi pisimpään hallinnut naispääministeri?

Kaikki riippuu taas kepusta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 51