Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 561

Viestit - 42

Vapaa sana / Vs: ant rin 3 kysymystä.
: 07.12.19 - klo:12:07
Antilla alkaa olla omien puheidensa ymmärtämien sillä tasolla notta alkaa epäilyttää tietääkö hän itsekkään kuka on.
Wikipedian mukaan Suojeluskunnassa oli mukana noin 150.000 jäsentä ja heistä oli noin puolet maalaisliittolaisia talonpoikia. Suojeluskunta oli myös suomen ensimmäinen armeija joka pohjoiseen tukeutuen ( C alue ) suojeli hallitusta punakapinaa vastaan, ilman suojeluskuntaa ei Suomi olisi itsenäistynyt vaan olisi osa venäjää vielä tänäkin päivänä,  Lotta järjestö oli myös hyvin tärkeä. Punakapinan tärkein ydinalue oli Pirkanmaa esim Vesilahti.   
Juu, tyypillistä nykykokoomuslaista meininkiä, kuvassa valtterin repliikki.


Kuvassa Valterin mielenpahoittanut patsas kuvassa keskellä lotta jota myös Valtteri olis varmasti mielellään sylkäisyt.
Kuva on muuten napattu googlen haulla julkaisusta "kansallinen vastarinta"  ?? onko siis väärät ihmiset oikealla asialla?


” Filosofian tohtori Tiina Kinnunen kertoo vuonna 2006 ilmestyneessä teoksessaan Kiitetyt ja parjatut, että Yleisradion ohjelmaneuvostossa Sdp:n edustajana ollut tutkimussihteeri Paavo Lipponen piti tuolloin Lotta Svärd -järjestöä puolifasistisena järjestönä. Lipponen oli kuitenkin valmis hyväksymään Penttisen tekemän ohjelman, mikäli se esitettäisiin tarpeeksi kriittisellä tavalla. ”

Entäs orpo kok johtaja ?


Ahon Esko
Maineen palauttamiselle oli valtiovallan siunaus, sillä pääministeri Esko Aho puhui tilaisuudessa. Hän kiitti lottia näiden tekemästä työstä ja totesi, että Lotta Svärd -järjestö lakkautettiin aikanaan pakon edessä.
Vapaa sana / Vs: Pääministeri
: 04.12.19 - klo:23:25
Onko sukua? Eikös se Sanna jo kertoillut nuoruudestaan kun oli nuori ja köyhä.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tama-kaikki-kuopion-jarkyttavasta-kouluiskusta-tiedetaan-tekija-sytytti-tulipalon-ja-hyokkasi-luokkahuoneeseen-sapelin-kanssa-poliisi-saapui-kahdeksassa-minuutissa/7576684#gs.k0b88y

” Sapelilla varustautunut Joel Otto Aukusti Marin haavoitti yhdeksää ja surmasi yhden henkilön. Kaikki loukkaantuneet henkilöt olivat tapahtuma-aikaan sisällä luokkahuoneessa.

Sapelin lisäksi Marinilla oli kauppakeskuksessa mukana ilma-ase. Lisäksi hän sytytti tulipalon kauppakeskuksen tiloissa.

Poliisi ampui hyökkääjää ”
Vapaa sana / Vs: Pääministeri
: 04.12.19 - klo:23:19
Mielenkiintoiset ajat on. Taitaa setämiehet jäädä hopeelle. Median suosikkeja nuoret naiset.
Sanna Marinin katse pelottaa aremmat, se on puoli voittoa kättelyssä.

Marin on ihan pelästyneen oravan näköinen
Tuolla ei ole ulkonäön perusteella kaikki muumit kotona.”Seuraavalla hallituskaudella tulee laatia aikataulu ja suunnitelma uusien myytävien polttomoottoriautojen kieltämiseksi henkilöliikenteessä ja biopolttoaineisiin siirtymiseksi raskaassa liikenteessä”.

”Liikenteen päästöjä voidaan pienentää muun muassa toimivalla yhdyskuntasuunnittelulla, joka vähentää liikkumisen tarvetta ja tukee siirtymää yksityisautoilusta joukko- ja kevyeen liikenteeseen sekä investoimalla nopeisiin raideliikenneyhteyksiin”.

”Ruuhkia voidaan helpottaa sillä, että yhä useampi ihminen valitsee joukkoliikenteen yksityisautoilun sijaan”.


 

Englantilaismallin natikka ? Case 4230. Eikös tuossa ole täysin mekaaninen nostolaite jossa nostolaitteen vivun vastusta voi vapaasti säätää jollan tuuma koon kiintolenkillä ( noin 14 mm ? ) eli kun löysää niin vipu liikkuu kepeämmin kunnes voi saada sen liikkumaan jo painovoiman avulla. Kiristys / löysäys ruuvi lienee siellä mistä vipujenvälitys menee peräkoppaan kuorenläpi.

Keltainen valo näytössä voisi olla vaikka ilmansuodattimen tukkeutumisvalo, ota suodatin irti ja kato palaako valo vielä, en oikein usko notta enkut olis siihen mitään lamppua laittaneet nostolaitetta varten.
Vapaa sana / Vs: SDP vaalijuliste
: 28.11.19 - klo:18:12
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ea5943b9-ebe0-43ee-8414-dcdec522fb95
Veijo Baltzarin tulot olivat vuonna 2016 nolla euroa – osti seuraavana vuonna puolen miljoonan talon, pihaan ilmestyi Porsche

Täysi taiteilijaeläke voidaan myöntää hakijalle, jonka tulot ovat kansaneläkettä lukuun ottamatta alle 1 363,50 euroa kuukaudessa. Osaeläkkeen voi saada, jos kuukausitulot ovat alle 2 727 euroa.

Baltzarin verotettavat tulot olivat eläkkeen hakuvuonna (2016) nolla euroa, vuonna 2017 reilut 70 000 e

Vasemmistoliiton entinen kansanedustaja Minna Sirnö johti Taiteen edistämiskeskusta vuosina 2012–2018. ANU JORMALAINEN/LKA

Baltzarin taiteilijaeläkkeen myöntämisestä päätti kirjallisuustoimikunnan lausunnon pohjalta Taiken silloinen johtaja Minna Sirnö, joka on toimi vasemmistoliiton kansanedustajana vuosina 2003–2011.

– Teille on myönnetty ylimääräinen taiteilijaeläke tunnustuksena ansiokkaasta toiminnastanne taiteilijana.
Näillä sanoilla alkaa päätös, jolla Taiteen edistämiskeskus Taike myönsi Baltzarille täyden taiteilijaeläkkeen maaliskuussa 2017. Eläke on 1 363,50 euroa kuukaudessa.
Ny vaan Rinne 1 hätätila hallitus julistaa poikkeustilalajit voimaan ja toisinajattelijat persut, kapitalistit, kulakit, paronit, porvariston von nit ja de etuliitteen omaavat kerätään pois uudelleen kasvatettavaksi paitsi johtajat jotka ammutaan. Vallan ottaa haltuun proletaarin diktatuuri jonka huutoäänestyksellä anarkisteista valitut johtajat päättävät kansanvihollisten kohtalon.
kantsiiko lingossa olla luistokytkin?   ite en enää kehtaa nuita levyjä vaihella joka kerta kun nuoskia riittää.  murtopultti riittää..

Levykytkin on vähän typerä keksintö - käytännössä.
- tahtoo huoltamattomana juuttua 'yhdeksi puuksi', tarvii säännöllisen huollon.
- kuumennuttuaan tahtoo menettää pitonsa tykkänään kunnes jäähtyy
- pahasti / pitkään (huomaamatta) luistaneena menee remonttiin
- tarkka säätäminen aika lailla arpapeliä.

Fiksuin olisi varmaan tarkka nokkakytkin, joka palautuu kun vääntömomentti vaan hetkeksi lopetetaan. Sellainen kuin yleensä esim noukinvaunuissa ym.
Ei tarvitse laukeamisen jälkeen kuin hetkeksi pysäyttää voimanotto ja taas meno jatkuu.
Valitettavasti ei se halvin vaihtoehto.
Juu, levykytkytkin ei ole käytännössä toimiva ratkaisu, ei tarvii kauaa luistaa kun on levyt paskana, vähä niin kuin F 5000.
Läntmannella oli käytetyt maakärryt . Mutta läntmannen myy ainaki uusia oniarin mettäkärryjä.
Myyvät varmaan varastossaan olevat pois, kysyppä myyjältäsi :-X Firman kokonaan maailmankartalta häviämisselle ei ole ainakaan mulla faktaa.
Ei näyttäisi pankrottia olevan.
Oniar OÜ
 Yleistä tietoa
 Oikeudellinen muoto:   Osakeyhtiö (OÜ)
 Rekisterinumero:   10936116
 Rekisteröintipäivä:   18.3.2003 (16)
 Aikaisemmat toiminimet:   OYJ: N YHTIÖ YHTIÖ ONIAR METALWORK
YHTIÖ YHTIÖ ONIAR METAL TYÖYHTIÖ
ITW YRITYKSET

aika                                           Kansalliset verot   Työvoimaverot   Verollinen liikevaihto   Työntekijöiden lukumäärä

2019 a.                0,00 dollaria             144 739,96 dollaria            3 884 692,71 dollaria                71
2019 a. 2. kerros   0,00 dollaria       147 423,27 dollaria            4 206 140,42 dollaria                71
2019 a. III                  51 088,08 dollaria    154 797,84 dollaria           2 982 336,74 dollaria                  75
Vapaa sana / Vs: SDP vaalijuliste
: 25.11.19 - klo:23:40
” Kirjailija Veijo Baltzarin kanssa törkeästä ihmiskaupasta epäilty nainen on entinen SDP:n kansanedustajaehdokas ja aktiivi – puolue poisti nimen verkkosivuilta, kun MTV kysyi asiasta ”

Google löysi linkin, mutta kun sen Sdpeen sivun avasi niin…
https://ypsy.sdp.fi/2017/03/29/aanesta-nina-casten-helsingin-valtuustoon/
Mutta täs se ny on, ei varmaan kauaa kun remarit huomaa.

Vapaa sana / Vs: Kuolema Irakissa?
: 25.11.19 - klo:23:27
Yle on myös herännyt

https://yle.fi/uutiset/3-11085401
Tukihuijauksesta epäillystä irakilaisministeristä uusia paljastuksia Ruotsissa: syytettiin pahoinpitelyistä, epäillään sotarikoksesta

Useat ruotsalaismediat uutisoivat viime viikolla, että puolustusministeri Najah al-Shammarin epäillään nostaneen Ruotsista asumistukea ja lapsilisiä, vaikka on muuttanut pois maasta.
52-vuotiaalla Najah al-Shammarilla on sekä Ruotsin että Irakin kansalaisuus. Mediatietojen mukaan hän käytti Ruotsissa nimeä Najah al-Adeli.
Sekä al-Shammaria että tämän vaimoa epäillään mediatietojen mukaan törkeästä tukihuijauksesta. Lisäksi pariskuntaa epäillään rekisterimerkintärikoksesta.
Expressen uutisoi maanantaina, että vuonna 2016 al-Shammaria syytettiin Ruotsissa vuosia jatkuneista pahoinpitelyistä ja uhkailuista. Epäiltyjen rikosten uhreja oli viisi, osa heistä alaikäisiä. Lehden tietojen mukaan syytteet kuitenkin peruttiin, koska asianomistajia oli painostettu.


Myös Sosiaaliministeri Ardalan Shekarabi esittää näsäviisaasti mielipiteitään, mahtaako ministerillä itsellään olla puhtaan valkoiset jauhot pussissaan.

”Sosiaaliministeri Ardalan Shekarabi tuomitsee yhteiskunnan tukien väärinkäytön. Kuva on otettu helmikuussa 2017.Esteban Biba / EPA”
Vapaa sana / Vs: SDP vaalijuliste
: 25.11.19 - klo:23:17
Jatketaan Veijosta ja siitä kanattako olla demari? Jokaine tehköön johtopäätökset itse.

Veijon kaverit  sdpeessä alkaa muistaa huonosti koko veijoa, suurin osa ei muista enää ollenkaa?

Tukea on valtiovalta on antanut mukavasti alla osa mitä sitä kaikkea kerralla paljastamaan.

Esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö myönsi Baltzarin yhdistykselle vielä viime vuonna 66 000 euroa.

Kaiken kaikkiaan yhdistys sai muita avustuksia 2016-2018 yhteensä yli 360 000 euroa.

TÖRKEÄSTÄ ihmiskaupasta epäillyn kulttuurivaikuttajan Veijo Baltzarin Drom-yhdistys sai 2013–2019 valtionavustuksia 126 000 euroa.

Summa koostuu opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Taiteen edistämiskeskuksen myöntämistä tuista.
Ministeriön selvityksestä ilmenee, että Dromille on kanavoitu julkista rahaa myös muun muassa sosiaali- ja terveysministeriön kautta. Viime vuonna yhdistys sai ministeriön tukiohjelmasta työttömien nuorten palkkaamiseen 66 000 euroa.

Kaiken kaikkiaan yhdistys sai opetus- ja kulttuuriministeriön selvityksen mukaan muita avustuksia 2016–2018 yhteensä 361 870 euroa. Tukea tuli esimerkiksi RAY:lta syrjäytymisvaarassa olevien nuorten palkkaamiseen lähes 54 000 euroa.

Tämä summa pitää sisällään muutakin kuin julkista rahaa, esimerkiksi Koneen säätiö tuki yhdistystä 20 000 eurolla vuonna 2017.
Drom ry:n avustukset
Valtionavustukset 2013–2019
Chart
Vuosi Euroa Myöntäjä Yleis- / erityisavustus
2013 28 000 OKM erityisavustus
2014 18 000 OKM yleisavustus
2015 15 000 Taike yleisavustus
2016 15 000 Taike erityisavustus
2017 18 000 Taike erityisavustus
2018 17 000 Taike erityisavustus
2019 15 000 Taike yleisavustus
Muut avustukset 2016–2018

Chart
2018 Euroa
Pohjoismainen kulttuuripiste / residenssiohjelma 28 000
STEA, Paikka auki! -ohjelma, työttömien nuorten palkkaamiseen 66 000
Musiikin edistämissäätiö, Ludvig XIV -yhtyeen konserttikiertueeseen 1 500
Svenska kulturfond, Linnuntietä taivaaseen -konserttikiertueeseen 4 000
Helsingin kaupungin kulttuurikeskus, syksyn kulttuurihankkeisiin 2 000
Yhteensä 101 700

Chart
2017 Euroa
Pohjoismainen kulttuuripiste / Lyhytaikainen verkostotuki, Upgrade! -hankkeeseen 20 000
Koneen säätiö, Nordic Roma Artist Platform -hankkeeseen 20 000
Pohjoismainen kulttuurirahasto, Nordic Roma Artist Platform -hankkeeseen 20 000
Otto Malmin säätiö, Mirandan silmin -hankkeeseen 2016–2018 2 000
Suomalais-islantilainen kulttuurirahasto, Mirandan silmin -hankkeeseen 1 200
Suomalais-norjalainen kulttuurirahasto, Mirandan silmin -hankkeeseen 1 500
Suomalais-tanskalainen kulttuurirahasto, Mirandan silmin -hankkeeseen 1 500
Helsingin kaupungin kulttuurikeskus, Linnuntietä taivaaseen -musiikkiproduktion toteutukseen 3 500
RAY, Paikka auki -ohjelma - Syrjäytymisvaarassa olevan nuoren palkkaaminen yhdistyksen yleishyödyllisiin tehtäviin 26 985
Yhteensä 96 685

Chart
2016 Euroa
RAY, Paikka auki -ohjelma - Syrjäytymisvaarassa olevan nuoren palkkaaminen yhdistyksen yleishyödyllisiin tehtäviin 26 958
Pohjoismainen kulttuurirahasto, näyttelykiertuehankkeen "Mirandan silmin" pohjoismaiseen kiertueeseen 27 000
Svenska kulturfond, kansainvälinen näyttelykiertuehanke "Mirandan silmin" 8 000
EU, Kansalaisten Eurooppa -ohjelma, näyttelyhankkeen "Mirandan silmin" Euroopan kiertueen kuluihin 2016–2018 100 000
Kansan sivistysrahasto, Synti-näytelmän valmistamiseen 1 500
Yhteensä 163 485

Vapaa sana / Vs: pirkka pekka yllättää..
: 25.11.19 - klo:23:01
Nyt kun pää on avattu, onkin mielenkiintoista nähdä millaista pelleilyä tästä vielä tulee. Sitähän se on. Pelleilyä. Tällä hetkellä "kattokaa toi löi mua" -buumi on vallassa. Eli kaikesta tehdään someilmiöitä. Ja kaikki tykkää.

Näissä kasarikomedioissa on ivailtu monien eri ihmisten kustannuksella. Vaikkakin nunnukat ja mustalaisukot ovatkin niitä muistetuimpia. Jokainen voi itse pähkäillä, onko noissa stereotypioissa perää.

Niinkuin hyvien herrojen nokikeppi. Paukku joutuu nousemaan haudasta pyytelemään anteeksi. Vai olikos sittenkin niin, että nokikepillä oli sen verran hyvä itsetunto ja ymmärrys, ettei välittänyt paskaakaan tästä leimasta. Ja se pekka ja pätkä. Voi kauhistus.

Jollekin komediaviittuilu voi olla silmienkin avaus. Jos huomaa, että oma käyttäytyminen on  juuri tuollaista, kuin sketsissä kuvaillaan, niin miettiä asiaa tarkemmin. Jos tuntee, että tuollainen minä olen, niin olisi sitten ylpeä siitä mitä on. Jos tuntee, että ei haluaisi olla tuollainen, niin pitäisikö muuttaa omia toimintatapoja.

Kyseessä on mielensäpahoittajien valitusvyöry, joka tänä päivänä on niin helppoa julkaista maailmalle. Tällainen joka asiasta poraaminen on niin vitu tyhmää ja lapsellista.
mehän voimme miettiä olisiko petelius täällä pyytelemässä anteeksi jos olisi moottoripolkupyörämanneista erehtyny sketsin tekemään ;) :D ;D 8)

Huumoria moottoripolkupyöristä ja hyvää sellaista  ;D

https://www.youtube.com/watch?v=lJiLszrc6s4
Tuo oli sikälikin hauska juttu, että Hiski Salomaa olisi juonut kossupullonkin yhtä luontevasti. Varmaan moni muukin linnuista. ;D
Soitinmenot
https://www.youtube.com/watch?v=ail2DQLXlkQ
Sivuja: [1] 2 3 ... 561