Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Viestit - Sonnipoika

Ja meillä vassut haluaa kieltää lihan mainostamisen Hesassa

Parempi, että HK Paimion teurastamon ostaa kuin Atria. :-X

Juu, jos pohjalaiset ois ostanu olis pönkkä ovella aika nopeasti
Ainoa joka hankkii vain läheltä teurastamoa on Snelman, tuonti lisääntyy jos tuotanto laskee nykyistä tahtia.

Läheltä teurastamoa on tietysti makuasia, mutta yli 400 km ei kyllä minusta ole "vain läheltä"
Nätti pelihän tuo on jos jätettään ruoste lattiamaton alle.
Itse tuli aikoinaan ajetua paljonkin vakio MF 185 joka oli muuten hyvä peli mutta tiellä HIDAS, kun taas MP  168 ja 265 olivat mukavan reippaita tiellä
Hankkeen sivut avattu

http://rotukarjahanke.fi/
Viron lypsylehmäluku tavoittaa 100 000 määrän aika pian, niin voimakasta kasvu on. Ja kun keskituotos ei ole paljon meikäläistä huonompi, ylituotanto on noin 50 %. Eri toimijat ajavat maitoa Latviaan kymmeinä rekkakuormia päivässä. Suomeenkin tuotia on kai suunniteltu mutta on tyydytty juuston tuontiin.
Raison Raimix Rouhe +  viljan kanssa suhteessa (hyvää) viljaa 2 ja tiivistettä 1 osa. Silloin tulee energian, valkuaisen ja kivennäisten osalta tuote joka vastaa hyvin lähelle teollisia ykkösiä. Ja vasikat kasvaa  :)
Muistelen Suomen ensimmäisen Discon omistajan (hänen itsensä maahantuoman, silloin kymmenvuotta sitten Kesko olis sitä mieltä ettei täällä ikinä tarvita niin isoja koneita) kertoneen että tehtaalla sanottiin että minimi on 200 hv. Hän oli hieman hymyillyt että kyllä Sigma pärjää. Ja kyllä pärjäsikin, mutta minimi se oli :D
Lainaus LSO:n nettisivujen markkinakatsauksesta:

"Vaikean sikojen vientimarkkinatilanteen takia joudumme laskemaan sianlihan hintaa 4 snt. viikosta 9 alkaen. LSO on kuluvana alkuvuonna ollut sianlihan tuottajahinnassa hintajohtaja. Nykyisessä sianlihan vientimarkkinatilanteessa emme pysty nykyistä hintatasoa puolustamaan. Hinnanlaskun jälkeenkin LSO:n tuottajahintataso on kilpailukykyinen. Pitkälle ulottuvia arvioita kansainvälisen sianlihamarkkinan kehityksestä on mahdoton antaa. Vaikka kansainvälisesti sianlihan tuotantomäärä on ollut laskussa, sianlihan tuontipaine on edelleen kova."

Elektroniset korvamerkit toimivat omasta kokemuksesta mukavasti. Mutta muistakaa aina käyttää vain virallisia eMerkkejä jotka tilataan samasta kanavasta kuin muutkin korvamerkit. Minkään muun markkinoijan elektronisiin tunnistimiin ei kannata sekaantua. Ne kyllä toimivat, mutta maksavat liikaa ja voivat aiheuttaa sekaannuksia kun viralliset yleistyvät.
Lukekaapa tarkkaan. Tilakohtainen tukiraja on juuri niinkuin kaima kirjoittaa,  €/ey. Mutta hiehotpa eivät kerrytäkään eläinyksiköita vaan tuki maksetaan nuppikohtisesta.
”Kun TMR-sekoittinen tehontarve
on 2,2 kW, on silppuavan CutMixsekoittimen
tehontarve kymmenkertainen,
22 kW” kertoo aluemyyntipäällikkö Jouni
Uusisalo Pellonpajalta. Ja kun täyttöpöydässä
eikä mattokuljettimessakaan ole
kuin 3 kW moottoreita, on kasvattamon
pääsulakkeen koko vain 16 A."

Näin kerrotaan SEOSREHU-UUTISET 2007 lehdessä Pellonpajan tuotteista.
http://www.seosrehu-uutiset.fi/
Sikatalous / Kauppalehti klo 12.59
: 26.11.07 - klo:14:01
Online-uutiset

ma 12:59  Suomi taipumassa 141-tuen leikkaamiseen neljänneksellä
 
Tietääkö joku jo mistä tämä on peräisin?
Kauppalehden sivuilta saa pelkän otsikon
Sivuja: [1]