Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60

Viestit - Lypsybotti

Vapaa sana / Vs: 30 % korotus.
: 21.05.21 - klo:12:47
Nuoria asuntovelallisia käy sääliksi, mutta kaikkien sukupolvien on itse koettava omat ongelmansa.
Kiitos muuten aloituksesta joka ei ole pelkkä linkki johonkin.
Miksi niitä käy sääliksi?
Aika muuttuu, kyllä.
Ennen sanottiin inflaation syövän velan korot ja ehkäpä itse velkaakin.
Nykyisin kaikki on kai toisin. ;)
Töitä ei kai tahdo olla, varmaa ainakaan. Pitääkö silloin hullutella sen velan kanssa?
Eli onko esim delavallin 1000m lankakerä niin paljon parempi kuin Ollin kilometrin rulla?
Ainakin hinta on eri sfääreissä delavalilla. Vastus on kuitenkin Ollin langalle ilmoitettu pienemmäksi kuin delavalin langalle?
Vai meneekö Ollin johdinlangat nopeammin poikki kuin delaval, joka käyttää omaa  kehittämäänsä "metalliseosta" johtimissaan. Vai onko delavalin metalliseos vain hienompi nimitys teräkselle? ;D
Kuitenkin oma näppituntuma kestävyyden kannalta on delavalin langan puolella.
Maidontuotanto ja lihanaudat / Aitalanka
: 21.05.21 - klo:12:18
Eli yksinkertainen kysymys, vaikkei ehkä helppoa vastausta ole.
Mikä on hyvä aitalanka mielestäsi. Johdinten kestävyys, ettei ne ole muutaman vuoden jälkeen pieninä pätkinä yms. Itse langan kestävyys ei kai ole valtamerkeillä ongelma.
Entäpä nauhat. Onko turha lypsikeille vai tuleeko hyötyjä?
Jätetään ne hightensile jutut toiseen kertaan. Parashan se on. Nyt jos väännetäisiin näistä kevyemmistä ratkaisuista.
Eli siis turve on naapurissa ympäristösyistä tuettu lisäksi sähkösertifikaatilla, eikä siitä peritä energiaveroa kuten täällä.

Ei mitään nähtävää, jatkakaa...
Ollaan vaan esimerkkinä (varoittavana) muille...
Vapaa sana / Vs: Miten on
: 09.01.21 - klo:20:54

 Kuka  ottaa rokotteen.     Ee ehkästä. :D
                                               

En ottanu sikalenssuun, tokkopa tähänkään.
Teoriassa voisi AstraZenekan rokotteen ottaa, se lienee lähinnä perinteisiä rokotteita.
Toisaalta nämä uudet geenimuuntelu-rokotteet, mitä nyt ilmeisesti ensin kansaan piikitetään, voisi olla ajatuksen tasolla parempia. Eikös se geenimuuntelu ole POP. Vihreätkin varmaan alkaa nyt ylistämään sitä. Myös maanviljelyssä... ;D Aivan loistavaa.

Joku tosin väitti, että olisi eka kerta, jos GM-rokote oikeasti toimisi luvatusti. Mutta joskushan senkin luulisi tapahtuvan.
Testattujahan ne on. Ja myös kaikki valmistajat saannet lupauksen vastuuvapaudesta, jos jokin menee pieleen. :-X

sidonnaisuusilmoitus:
On jonninverran AstraZenekan osakkeita ;)
Vapaa sana / Vs: Amerikan mellakat
: 07.01.21 - klo:23:55
Kannattaa kuunnella markku ruotsilan mietteitä usan tilanteesta. Saa paremman kuvan kuin ylen kirjeenvaihtajan puolueellisen raportin. A talkisssa oli tänään. Ruotsila kertoi mistä vaalivilppi asiassa todella on kyse ja trumpin olevan oikeassa.
Ei vaan pysty ylenannon pskaa kattomaan, ei.
2000 luvun ekan vuosikymmenen lopulla, noin suurinpiirtein, oli joku demokraattiedustajien keskinäinen vaaliväittely.
Joku esitti kysymyksen, mikä olisi suurin uhka vaaleille.
Varsin yhteneväinen vastaus oli "mail in ballots" , postiäänet, jotka tälläkertaa 2020 vaaleissa oli ennennäkemättömän suuressa mittakaavassa toteutettu. Ja uhka siksi, ettei sitä pystytä luotettavasti varmistamaan, mistä ja miten äänet tulevat. Nyt siis demokraatit kilvan kehuvat kuinka täydellinen postiäänestys onkaan. Jostain syystä ei kuitenkaan anneta läpinäkyvästi käydä äänestystä läpi.
Vaan taitaa tähänkin asiaan päteä  "Nämä asiat ovat kaikkein uskottavimpia, kun niitä ei edes tutkita."
On se kyllä aina ollut semmonen oksennus tuo vaalitapa tuolla että. Saadaan haluttu tulos kerralla, eikä kuten täällä euroopassa, että äänestetään niin monta kertaa, että kansa tajuaa äänestää oikein. ;)
Vapaa sana / Vs: Amerikan mellakat
: 07.01.21 - klo:23:38
koska sais bidenin porukat tehä samaa?

Onhan sitä mellakointia ja kauppojen polttamista tehty osavaltiosta toiseen oikein vaalityönä. BLM.

-SS-

Se on semmosta. Marxistit polttaa, tappaa ja varastaa, kamala harris pistää pystyyn varainkeräyksen takuiden maksamiseksi moisille sankareille, bidenin kampanja tukee. Poliisit pidättävät vandaalit, demokraattisyyttäjät ei syytä, pormestarit ja osa demokraatti-edustajista yllyttävät mellakoimaan, poliisit pidättävät uudestaan, vain taas vapauttaakseen...
Mutta tämähän tuhosi vain kansalaisten omaisuutta, yrityksiä ja elämiä. Suorat vahingot oli päälle 2 miljardia dollaria.
Niillä ei ole KUMMALLEKKAAN puolueelle väliä. Vaan annas olla, kun tuli pieni pelko pöksyyn, ja oma "työ"paikka alkoi tulla uhkaavaksi... Se on se vanha vitsi varastamisesta ja valtiosta, valtio ei pidä kilpailusta. Eikä poliitikot jos oma per$e on tulessa, eikä tavan tollon äänestäjän.
Olipa jännittävää aamulla herätä ja arvuutella kumpi näistä kahdesta sedästä on jatkossa presidentti.  Mutta hankalaa. todella hankalaa on ydinasevaltojen presidenttien saaminen pois tehtävistään, poislähtö on aina ikään kuin vapaaehtoista ja perustuu muiden ihmisten kunnioitukselle kun on sen kaltainen asearsenaali mitä näillä hallussa. Trumpin kannattajillahan oli jo mielessä paitsi tämä seuraava kausi niin obnuljenie eli vielä kaksi kautta suoraan perään - tekee 4 kautta eli 16 vuotta.  Mustat miehethän tuolla ovat aika tärkeässä asemassa äänestäjinä, äänestävät yli 90 % demokraatteja eli jos nukkuvat vaalit sitten on rebublikaanijohto. George Floydin tapaus varmaan aktivoi mustia äänestäjiä.  Pence oli avainasemassa- aiheutti kohun kun sanoi ettei voi asemassaan pelkkänä  ääntenlaskijana muuttaa tulosta . Ja hän ilmeisesti lehtitietojen mukaan pyysi poliisien avuksi kansalliskaartin ,Trump ei määrännyt mitään apua kongressin vähälukuisten poliisien tueksi.   

Notta mustat äänestäjät?
Trumpf...ia äänesti nyt enemmän mustat kuin 2016. Ei pelkästään määrällisesti, vaan jopa suhteellisesti.
Republikaaneille paras äänisaalis afroilta sitten 1960-luvun.
Tilastoista näki, notta äänestäjistä valkoiset miehet oli ne, jotka "petti" Donaldin. Semmosta.
SS samoilla linjoilla Ano Turtiaisen ja Qanonlaisten  kanssa:

Milloin olen puhunut mikrosiruista ?  Qanon on nykyajan natsikortti, jota heitellään lukematta alkuperäisiä mielipiteitäkään ? Olet siis sitä mieltä , että kaikki on maailmassa ihan okei, ja näin mennään "Uudessa Normaalissa" eteen päin ? Ehkäpä olet itse pähkäillyt olevasi tuon "Great Resetin" saamapuolella ja luonnonarvojen olevan niin lähellä sydäntäsi, että, et haluakaan omistaa mitään, olla vain iloinen ?

Flat-Eartherien ja liskoihmisten  tuonti argumentiksi viittaa enemmänkin trollaamiseen, jolla pyritään lopettamaan ihan asiallinen ja järkevä keskustelu tykkänään. Lue vaikka Politicoa , siitä on eurooppalainen versio olemassa, silittäähän se myötäkarvaan Bilderberg-WEF avainryhmää ja näihin tapahtumiiin siipeilijöiksi kutsuttuja nobodyja, mutta kertoo myös ristiriitaisuuksista, esimerkiksi siitä, että Davosiin lentää sata yksityissuihkukonetta, jotka tuovat sikarikkaat lausumaan jotkin mieltäylentävää ilmastonmuutoksesta, ja sitten lentävät takaisin.

Hyvä esimerkki ajateltavaksi on se, että suomalaisiakin syyllistetään rajusti epäedullisesta BKT/hiilidioksidipäästösuhteesta , niin mitäpä nämä noin 100 miljardööriä saavat päästöjä aikaiseksi ? Miljoonakertaisen hiilidioksidipäästösuhteen bisneksistään per heppu ?

Sama tekopyhän intersektionaalisen feminismiagendan kanssa, näitä sorrettuja äreitä sotilaita otetaan puhujapönttöön vinkumaan, mutta silti Davosin ainaisjäsenet ovat tummaan pukuun pukeutuneita miehiä. Niinpä niin.

-SS-

Jep jep. Melkosta.
https://www.youtube.com/watch?v=mjZR6Htma18
Miten se meni? Hurjaa, jos puoletkaan on totta?

Ei videoon liittyen, vaan muuten miettien.
Davosin taloufoorumi, tai pikemminkin "talousfoorumi".
Vasemmisto on aina nimennyt harhaanjohtavast hankkeitaan, jolloin valtaosalle tietämättömiä tulee Davosista mieleen ehkä markkinataloutta, yrittämistä tai muu vaurauden tekemistä edustava tapahtuma. Vaikka on ilmeistä päinvastainen toiminta, mitäpä muutakaan Marxilaisilta voi odottaa.


Kaikki on hyvin.
ei mitään nähtävää...
reilu 60% koskaan painetusta USA dollarista on painettu viimeisen 10 kuukauden aikana, väittävät...
Euron "pelastus"-paketti...
Kanadassa vielä hullumpaa.

Ei voi valittaa. Omat sijoitukset ovat numeerisesti myös raketoineet mukavasti... Ei lainkaan huolestuttavaa. Eipä.

 
Pitää vielä tuosta Nasevasta todeta,en tiedä onko tämä ohjelma tarkoitettu niin tilastointiin ettei tällä käytännön kanssa ole mitään tekenistä. Pienen karjan kanssa riittää yksi halvaushoito kymmessä vuodessa tekemään tilasta ongelmatilan,tämä vertaamalla laskeminen tekee tämän. Jotkut ellit tuntuu pitävän tätä pyhänä graalinmaljana,on minusta erittäin kaukana tuosta.

Jos noin on, nii kannattaako niitä niin miettiä?
Maailmassa on isompiakin asioita, kuin jonkun teoreetikon keksimä merkintä tietokoneohjelmassa...
Vapaa sana / Vs: luonnon suojelua.Hesa
: 20.06.20 - klo:09:56
ai.   tosiaan,  sehän huuko olikin huuhkaaja.     eikä pöllö.                 
   mutta miten se sorkkis nyt tuolla lailla hietaniemen rannalla kehtas riehaantua, - vanha ukko?     heitellä nyt kivillä polliisia..
koskewllahan tuo on kansallisurheilua..       saakelinmoisen noitumisen säestyksellä...
https://www.bitchute.com/video/lTLQvDl4Zf3c/
Kohdasta 8:18 raketti kytille ja vähän eteenpäin,   "ei se jää kiinni" ...
Voi ton kattoo kokonaankin, jos pää kestää ;)
Muistan nähneeni, mutta kun vaikka millä haulla ei vaan osu. Näitä transformers hamoja ja kokeiluja on monta. mutta nää oli insinööripoikia jotka töstökoneilla ja ihan hydrauliikka ja ohjaus aloitti järeän käden tekoa ja jatkoi siittä. Jos en väärin muista se oli keltainen, mutta bumlebee se ei vällttämättä ollut.

Seurasko joku muu?

Tarkotatkohan tätä
https://www.youtube.com/playlist?list=PLbncXbXlaNQdAcrYvZGGPIPuw4Q8c36dW
Aliens power loader
... keskimääräiseen kuolleisuuteen verrattuna:
https://www.euromomo.eu/index.html

Kaikkeen ne rahaa laittaa, kun tuollaistakin pyörittäävät.
Mutta jännä seurata, kuinka käyrät alkavat kehittymään.
On epäilty, jotta parantunut hygienia saattaa jopa laskea kokonaiskuolleisuutta, jos se jatkuisi pysyvänä tapana.
Ikähän siellä joskus tulee vastaan itse kullakin, mutta infektioiden aiheuttamat ongelmat voivat jopa vähentyä.
Jep jep.
Maastullin jutussa haastateltu Maitosuomen edustaja kertoili, notta tilakohtaiseksi "kiintiöksi" määritellään lähtökohtaisesti 2017-2018-2019 suurin maitomäärä.
No lukaisimpa sitten oman osuuskunnan tiedotteen... Käytetään vuoden 2019 määrää...  >:(  :-X
Hyvähän se on täälläpäintm heikoimman vuoden mukaan lukita määrät. Kuukauden maidot saisi tuottaa Maitosuomen mallilla enemmän.
Mutta positiivisen kautta. 5% leikkaus  paremmasta hintaluokasta olisi isompi isommalla maitomäärällä. :-X
Vapaa sana / Vs: Niin se vaan kylmenee...
: 14.01.20 - klo:21:29
Guardian on vähän kuin historiaan jäänyt, edesmennyt Vihreä Lanka. Sama sointi kummallakin.
SS:lle toki uppoaa.


Tää Guardian taitaa edustaa sitä vanhan median inhoamaa ja epäluotettavana pidettyä  ”swish-journalismia”, mistä käyttävät mm. nimityksiä, ”swish-h  uora” ja ”swish-kerjäläinen”.
Voiko sivistynyt ihminen luottaa ollenkaan tuon kaltaisiin tiedotusvälineisiin?

Turha tuosta säästä on kinastella. Riittää kun katsoo ulos. Huä juhannus sää.

https://www.iltalehti.fi/saauutiset/a/f466591b-689a-4659-8ba8-a8d1e15a853a

Sitä mää vaan ihmottelen, kuis ruis ei kasua Enontekiöllä. Uutisissa valittivat että ostosalle joudutaan.

Lämpeneekö?
1925
Lainaus
Lumipeite tuli maahan Pohjois-Suomessa marraskuun alussa, muissa osissa maata sattui ainoastaan joitakuita lumisateita. Vielä tammikuussa oli Keski-Suomessa ainoastaan muutamia sm:ejä lunta, etelässä ja lounaassa oli maa paljas, mutta idässä ja pohjoisessa oli lumirikkailla seuduilla lunta jo 60 sm. Helmikuussa oli Pohjois-Pohjanmaalla lunta aina 90 sm:iin, Keski-Suomessa yhä edelleen ainoastaan muutama kymmenkunta sm ja vasta maaliskuussa oli koko maa lumen peitossa. Keski- ja Etelä-Suomessa suli lumi huhtikuun keskivaiheilla ja toukokuun alussa oli koko maa lumesta vapaa.
Sivuja: [1] 2 3 ... 60