Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6

Viestit - Setzerin Briani


[/url]

Toi suitsa on muuten 1994-mallinen. Ei paljon uutta häpee....

On PV ilman epäilystä parhaiten tilalla arvonsa säilyttänyt kone. Hyvä kylvökoneidea. Tällaisia välähdyksiä jakoon.
Monesti myös ei huomata sitä, että puntamääräistä tai siis muuta kuin euromääräistä summaa maksaessa ei mikään maksunvälittäjä vaihda valuuttaa todellisella valuuttakurssilla. 111€ on siis vain teoreettinen hinta. Maksaa tuon sitten luottokortilla, Paypalilla tai vaikka pankkisiirtona niin käytettävä muuntokurssi on eri.

Korjaat Paypalin asetukset linkin ohjeella ja alat käyttämään päivän valuuttakurssia jatkossa

http://www.maksukamu.com/paypal-vinkkeja/
Ei ihan varsinaisesti järjestäjän vika jos Soneran paalu kaatuu? Mistäs tietää ilmoittaa jos kukaan ei kerro?

Ei, ei todella ole järjestäjän vika. Asia oli kuitenkin esim. jokaisen järjestysmiehen tiedossa. Varmasti siis oli myös järjestäjätahon tiedossa, mutta ei ymmärretty minkä kokoisesta asiasta on kysymys jos Soneran marrkkinaosuudella 21.000 kävijästä sen asiakkaat plus näytteilleasettajat ovat ilman Soneran verkkoa. Harva järjestäjistä varsinaisesti on tietoyhteiskunnan jäsen saati osaa tehdä kännykällään muuta kuin soittaa ja tekstata. Siksipä asia ei hetkauttanut siellä päässä samalla tavalla kuin hetkautti sitä, joka koitti pitää yhteyttä seurueensa messualueella tai hoitaa juoksevia asioitaan näyttelyvierailun lomassa. Kokonaan eri asia kuin sille, joka oli näyttelyyn tullut kaljaa juomaan. Sehän on selvä, että näyttelypäällikön kuuluu edustaa kun kerran Lions Clubista on kyse.
No millasta siel on? Laittakaa tunnelmakuvauksia.

Soneran kännykkä- ja mobiiliverkko alhaalla koko avajaispäivän ajan. Ei yhtään kuulutusta asiasta saati että olisi järjestetty yleisöle ja näytteileasettajillw wifi esim ravintolan viereen. Klo 18 illalla tuntia porttien sulkemisen jälkeen näyttelypäällikkö ei edes tiennyt asiasta. Muisti kuitenkin kertoa kuinka kiireinen oli ministerin kanssa ollut.

 Harrastajavoimin harrastelijoille.

Mut mah-poloinen tuossa kai kiteytti kaiken olennaisen apesvaunuista. :-X

Eli sinulla ei ole mitään asiatietoa sanottavaksi niistäkään. Olen kauhian hämmästynyt.


Sää olet kyl suurisydäminen kaveri, kun jeesaat lähimmäistäs noin pyyteettömästi. :)

Sydämestä en tiedä, mutta nettikirjoittelusta, kirjoittamisesta ylipäätään ja maatalouskoneistakin tiedän jonkin verran. Foorumilla kysytään ja vastataan. Sitten on seassa kaltaisiasi onnettoman huumorin pakkoyrittäjiä. Minun mielikuvissani ne yhdistyvät aina siihen sakkiin, jotka ovat tanssilavojen tampioita tajuamatta sitä itse. Kassatytöille huoltiksella koittaa väkisin heittää kehnoa läppää, vaikka tyttö vaivaantuneena koitaa vilkuilla olkasi yli takanasi odottavaa maksavien asiakkaiden jonoa.

Mitäs sinä tiedät apevaunuista ja haluat niistä kysyvälle kertoa?

oisko vielä lisättävää mistä kannataisi vielä udella tarjouksia?  ???

Pannaan tälläkin aiheella paranoidiset Agro-perinneleikit vauhtiin: vaikka tulinkin kivitetyksi Magnum-lantavaunuketjussa, uskallan kysyjälle vinkiksi heittää:

http://dafagro.pl/en/strona-glowna/produkty/wozy-paszowe/

Magnumin valmistaja tekee 4-30 -mottisia pystyruuvivaunuja. Käsittääkseni tuo paskavaunujen maahantuoja on niistä tarjouksia pyydettäessä antanut.

Areena on vainoharhaisille vapaa: kuka ensimmäiseksi haluaa väittää minun olevan maahantuoja? Laitetaan se nyt suomeksi tähän: minä en ole Hannu Lepola Haapajärveltä.
Yhdet ilmaset ämpärit jaossa..olis nyt edes ollut joka toisessa kaupassa, mutta vain yhdessä. Eikä lohisoppaa kellään..pelkkää limasta makkaraa..phyi, olkoon. >:(

Tässä oleellisin suomalaisesta maatalouskonemarkkinoinnista. Kait sentään muovkassin täyteen nelivärikatalookeja keräsit?
Ei ole ilmaisia lounaita, ei makkaroita, lohisoppaa tai katalookeja.
Iso vaunu kunnon mälli sisällä ottaa sitten voimaa aika lailla paljon... Parikymmentä mottinen vaunu alkaa olla jo suht iso.

http://dafagro.pl/en/strona-glowna/produkty/wozy-paszowe-dwuslimakowe/

Sama paskavaunutehdas Puolassa, arvaatte varmaan. Nettisivujensa mukaan parilla pystyruuvilla mottikoot/tehon tarve 18m³/90, 21m³/100, 24m³/110, 27m³/120, 30m³/130. Minä en apevaunuja tunne, eli nettitiedon varassa.
Olikos zastava autot kans puolasta,ja fso polle???

Taisivat kasarilla on. Nostalgiaa ja niissä merkeissähän moni tänäänkin Suomessa isojakin talojaan viljelee. Ekat kaks vuosikymmentä on lämmitelty EU:ssa ja iso rytinä on ovella. Pätevien urakoitsijoiden määrä tulee kasvamaan ja vain pätevimmät isännät jäävät jatkamaan sukutalojaan. Maantie ja muut työt, jos löytyy ammattitaitoa, ovat monen realismia 15 vuoden kuluttua. Lisäksi alkaa syntymään ilman sukutaustaa olevia farmeja, kun sijoittajat hankkivat pankkien lopettamia taloja ja hakevat tuottoa sijoitukselle maanviljelyllä. Pääasiassa huippukoulutetun palkkatyövoiman kautta.

Jaahas, johan tää kylpyvesi viilenikin.

Pyysin muuten Apollostakin kurillani tarjousta niin katsellaan kohta puolin rehti Polakki 11tn vihreässä kulmassa vs Polakki 12tn punaisessa kulmassa ystävyysmatsi. Kuka antaa jabia ja kuka lyödään kanveesiin kun armoa ei anneta eikä varsinkaan pyydetä?


Kunhan hiihtopäivän päälle tästä porekylvystäni nousen, niin meine Damen und Herren:

ON PASKAVAUNUJEN PUOLAN MESTARUUSOTTELUN AIKA!

🇲🇨🏆🚜🏷🇲🇨🇲🇨💪👄💪😝😞🙃🇲🇨🇲🇨
EMP:n katalooki

Sissus! Aina oppii uutta. Näytti minun lapsuuteni Dekandezin postimyyntifirman modernilta versiolta. Tilasin Dekandezista samurai-päänauhan ja menin bussikyydistyksellä Yö:n keikalle Invalan Tuiskulaan kultaisella 80-luvulla.

Monelle nimimerkille Agroon löytyy näemmä navettavaatetta Backspacen lempparista:
http://tinyurl.com/ha88y45
Itse tulee luettua Koneviestiä kun käsiin osuu samoin kuin Urakointiuutisia. Lapsuuden kotiin tuli laajasti alan aviiseja niin kotimaasta, Saksasta kuin Tanskasta. Niistä ja autolehdistä se kielitaito lähti karttumaan. Vuosikymmen etäällä maatalousalasta 2000-luvulla etäännytti myös sen mediakentästä.

Mikä on suomalaisen viljelijän arvostaman ammattijulkaisu nykyään?

juu, taijat olla ruskeanreijän ritari kirjotuksistas päätellen... >:(

Oisko kouluttautuminen ja kompetenssin kerääminen ihan kelpo vaihtoehto sulle. Alkaa lähennellä peräkamarien epätoivoa sun *****iluyrityksesikin. Joko sulla on oma persulippis se POIKA?
snobi britsu raiani amis...osta MAGNUM....hmmmnnn ;D

paljollako lähti? :-*

Kirjoituksistas päätellen oikea kysymys on: suurtako käyttivät sinne?
Sivuja: [1] 2 3 ... 6