Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - timotej

KIIREELLINEN
Verolomakkeella 2 kuului ilmoitaa maatalouden tulolähteeseen kuuluvien osuuskuntien ylijäämät eli vanhalla nimellä osuuspääoman korot. Jos esitäytetyllä verolomakkeella on nyt tiedot 2-lomakkeesta ja toisaalla kohdassa 5.4 tiedot näistä osingoista, niin osingot tulevat verotetuiksi kahteen kertaan. Tällöin pitää vaatia korjausta asiaan lähettämällä tämä esitäytetty takaisin.
Korjauksen voi tehdä esimerkiksi kertomalla lyhyesti lisätietoja kohdassa, että kyseinen ylijäämä on jo ilmoitettuna 2-lomakkeellasi ja saatu tulo kuuluu maatalouden tulolähteeseen. Samalla voi myös huomauttaa, että ennakonpidätys pitää kuitenkin lukea hyväksesi.
http://ec.europa.eu/agriculture/consultations/greening/2015_fi.htm

Nyt voidaan kertoa mielipiteet suoraan pääjehuille. Eiköhän vastata tällä kertaa oikein joukolla ja vielä ihan asiallisesti! Aikaa on maaliskuun 8. päivään asti.
Onko kukaan korjannut TKS:n ohjainta? Mikrokytkin sanoi työsopparin irti, eikä millään tahdo löytyä sopivaa. Ongelma on, että tämä vaatii toisen kytkentäsuunnan kuin yleisimmissä mikrokytkimissä on. Norjalaiset kieltäytyvät jyrkästi paljastamasta sen numeroa, vaikka ovat kertomansa mukaan  lopettaneet tämän ohjaimen valmistuksen jo vuosia sitten eivätkä edes myy varaosia siihen. Kruunuilla kyllä saisi kuulemma ostettua uuden mallin.
Millaista kokemusta raatilaisilla on erilaisista stokerin ohjauskeskuksista? Vanhemmathan toimivat työtaukoreleillä ja uusimmat logiikalla. Työtaukoreleen vikaantumienen johtaa aina kattilan täyttymiseen poltto-aineella. Valmistaja suositteli vaihtamaan logiikkaan. Sähkömiehen kokemuksen mukaan kuitenkin työtaukoreleet olisivat sittenkin pienemmän riesan tie ja korjaaminen on taatusti helpompaa. Uusi vain töpseliin kiinni. Millaista kokemusta on logiikkojen luotettavuudesta pidemmän päälle?
Nyt kun on tullut vaihtoehto korvamerkkimarkkinoille, olisi kiva tietää, onko pihdeissä minkäänlaista standardia. Eli käyvätkö samat pihdit eri toimittajien merkeille? Merkkitoimittajathan sitä eivät varmasti kerro, koska myyvät samalla myös pihtejä.
Voisiko joku eri merkkejä kokeillut vastata?
Sivuja: [1]