Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - Karju

Sikatalous / Mikä mättää.
: 08.11.19 - klo:20:15
Ruoditaan nyt ihan oikeasti tätä sikatalouden meininkiä.On ihan käsittämätöntä että hinta on jatkuvasti, koko ajan SAMA.
Vai onko kaikilla niin hienosti että ei tarvii nillittää.
Sikatalous / Kilpajuoksu
: 05.10.13 - klo:18:35
Lihatalot ja Rehufirmat kisailevat verisesti kuka on suurin pudottaja.
Lihatalot  johdossa.
Katsomossa kannustavat isännät reikäisissä haalareissa ::)
Onko kellään käytössä tätä Pirttisen konetta,tai vastaava, Metallipaja Alakortes.
En löytäny Pirttisen koneesta mitään teknisiä tietoja..
Alkaa olemaan salaojittajat vähissä kun ei kukaan tunnu kerkiävän..
Vetovoimaa on kun vain löytyis toimiva kone joka kans kestää....
Metsätalous / risuranka
: 12.08.12 - klo:12:53
Onkos mitään tietoa tämän hetken energiapuun tienvarsihinnoista.Kuitupuun hinta kun junna taas paikoillaan olis kiva mätkiä kaikki samaan läjään kuitupuita myöden.
Tukit jos viittis karsia ;D ni sais sahateollisuus edes jotain. ::)
Kasvintuotanto / Vipu
: 18.05.12 - klo:22:35
Pääseekö kukaaan Vipu palvelun sivuille >:(vai onko sielä pekkaspäivät
Koneet, laitteet ja tekniikka / Varpajyrä
: 03.04.12 - klo:20:25
No niin, kysyisin olisko tietoa onko multivan topline superissa liian kepuli varpajyrä,ainevahvuus kokoa" hento",sais kyllä isos vehkees olla järeämpi rulla. :-\Onkos kukaan tällaiseen törmänny?
Sikatalous / sirco
: 16.02.12 - klo:20:29
Onkos jo kokemuksia sircoviruksen rokotuksista.Ei ainakaan meillä tuonu mitään porsaille lisäpotkua päinvastoin,rehunsyönti heikkeni ja ripuliherkyys nousi.Teurastamoiden "pakottama" toimenpide sai ainakin meillä vain kuluja ja heikkoa kasvua aikaan.Tosi outoa kun tätä lääkitystä on kehuttu niin kovasti. :(
Jo vain Saarioinen alkaa tuomaan sianlihaa Saksasta kun ei kotimaasta löydy,tuntuu oudolta.Onko se ny sitte siinä,sianliha loppu. :-[vai saiko centin halvemmalla.
Kasvintuotanto / Pääkipu!
: 07.07.11 - klo:14:56
Onko ruiskutuksissa käytetty suojaimia kuinka? Ittällä  on vähä höntti olo kun tautiaineita vedetty menemään pidempiä sarjoja! Traktorin hytin tiiviys ei parasta luokkaa! :-\
Sikatalous / Maastullin sika juttu
: 23.05.11 - klo:22:37
No onko mitään kirjoitettavaa,hypotermian alkuvaieheessa tulee lämmin ja miellyttävä olotila jonka jälkeen yläpään tunnetila muuttuu lämpöiseksi.Kaikki on niin ihanaa,vai onko niin että teloituskomppania ampuu kaikki kovilla, ei mitään mahdollisuutta ohittaa tuskaa.Luonollinen reaktio on paeta eikä kirjoittaa mitään! :-\
Sikatalous / Porsasruuhka!
: 03.11.10 - klo:14:20
 On tämä porsaan tuottaminen mahtavaa hommaa,hoivaat ja väännät,siemennät,porsitat lajittelet ja lääkitset ja sitte kirjanpidot päälle.No menee se jotenkuten kun vaan joku hakis lopputuotteen,ei vaan haeta, selitellään ja vähennetään ilmoitettuja määriä.Kuinka kauan tämä tilanne jatkuu olisi kiva tietää.
Sivuja: [1]