Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 33

Viestit - Karju

Oli kyllä aika lipevä kaveri meilläkin kahvilla.ei oikein pystyny kuitenkaan vastaamaan millä tätä puljua rahoitetaan ennen kuin me sille se selitettiin.
Katse jäi harhailemaan lattia listoihin.
Menestyneen lihasikalan pitäjän takana kurkkii aina porsastuattaja.
Parempaa uutta vuotta kaikille ja varsinki HK scanille.
Hännän typistäminen ei ole,jos ja kun ei pysty vaan kun ei saa typistää.
No jos lähtee perus setistä mikä on eu ssakin erilaista,hännät typistetään,ritilät,lääkehoito,liete saadaan pumpata maakuoppaan,tiineytetyt emakot häkissa,sähköaidat ym.
Ja vilja,soija ,maissi paaljon halvempaa kun meillä.Eipä sitte ole ihme että meidän lihatalot jotka "vain" käyttävät kotimaista lihaa käyttävät "myös" ulkomaista lihaa.MS kesk.
Otsikkoon viitaten kyllä on hienoa olla sikatuottaja, myrkkyä lykänny kohta puoli vuotta eikä mitään oleellista ole hinta puolella tapahtunu.

Nyt kun omat viljat on lykätty sikojen läpi kultaset kädenpuristukset on saatu maksettua. Grillisesonkia odotellessa,huh huh.
Nyt on uusi taktiikka menossa "trumpitaan"heitetään medialle mitä sattuu./   Joo kyllä,korjataan vääristymä lihan ja porsaan hinnoittelussa ,kyllä ,kyllä.
Ehkä keväällä, tai no, osa tammikuuhun mennessä.voi voi.
Hiljaa virtaa Kyrönjoki.
Toisilla on enemmän rahaa ja toisilla vähemmän
kyllä vain,ohra ja vehnä nousee,Ja Hk nosti 2c lihan hintaa niin kuin kirjoitin aikaisemmin.Sehän ei riitä alkuunkaan,ja kun joulun kinkut on taputeltu hintapuolen osalta ei sieltä mitään apuja.
Kriisipuolen tuki meni yksimahaisilta ohi suun "taas"että sitä rataa.Noita talous lukuja kun lueskelee ei kehtaa 2 senttiä enempää  pyytää vai mitä meinaatte.

No,tätä tukipottia on väännetty juupas eipäs tahtiin että 192 € tonni varmaan kuulostaa hyvältä hinnalta ohrasta.Ja eiku vänkäämään.
Kyllä on on menny keskustelu pilkkujen heittelyksi,ei tätä oikein näe muuta kuin junan työntämiseksi väärälle raiteelle.
On kai kaikkien etu että tilat pienenee niin kerkee sitte paremmin harrastamaan.
Kyllä porsastuatanto tiloilla on tukalat paikat jos lihaan ei tula hintaa lisää. Lihatalot vedättävät tilannetta  katkeamispisteeseen ja antavat lopulta 2 c .
Tällä positiivisella signaalilla ratsastetaan joulun yli.Ja eiku kohti grilli kautta suurin odotuksin.Tällaista tämä on ollut viimeiset vuodet mutta nyt on pelissä niin iso muuttuja että
kohti kolinoita mennään.Luonto antaa luonto ottaa.

Porsas tiloilla on vaikea pitää välivuosia,ehkä emakoiden vähentäminen tai lopettaminen.
Kasvintuotanto / Vs: Apulannan hinta
: 01.07.18 - klo:10:30
Ja kun luomu tästä lähtee nousuun niin tuki laskee ja taas haetaan Jaraa
Mahtaakohan joku oikeusteitse kokeilla,olisko joukkokanne.
AAAA laskee että saa nostaa,näyttää hyvältä.HK ja AA pelaa nolla summa peliä
Ja vähenee vielä lisää.Ja Tanskalaiset kiittää.
Sivuja: [1] 2 3 ... 33