Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - kärmeskytö

Huomenna pe 29.12 pitää maksella laskut pankin kautta klo 19 mennessä jos meinaa saada tämän vuoden puolelle tilitapahtuman....
Näytti kopsahtaneen spostiin tuollainen lupahakemus Geologiselta tutkimuslaitokselta tänään.Näkyy olevan myös MMM ja Luke mukana.Liittyy Hiilestä kiinni hankkeeseen:Haluaisivat ottaa kahden hengen voimin käsikairalla maanäytteitä max päivän ajan ja pyytävät siihen lupaa.Päästöjä haluttais vähentää ja kasvattaa hiilinieluja...

Kauimmainen lohko mutta meneekö hyvä riistapelto hukkaan jos alkaa pelastaa tätä maapalloa tuolla lohkolla  ;D ?

Onko palstalla muille tullut vastaavia pyyntöjä?

Parin naapurin kanssa yhteisenä Esa 500 jyrä,ostettu joskus -80 luvun loppupuolella. Naapuri kävi tuossa jutuilla kun oli rypsimaan jyräyksestä tullut niin yksi lattateräsjousi mikä kannattelee jyräyksikköä oli napsahtanut poikki.Jyrässä on 4 jyräyksikköä ja jokaisessa on molemmissa päissä 2 lattajousta kannattelemassa jyräyksikköä.

Onko jollain samanlaista jyrää ja onko joutunut etsiskelemään vastaavaa jousta? Pari jousen tekijää kyllä tiedossa eepeellä mutta onko muita? Hankkijan myymä kone aikanaan ja joku muukin oli mennä viikolla kysellyt samaa osaa.Ei löydy enää mistään varastosta.

Jyrä on tuommoinen  kuin huutokaupat.comissa myynnissä ollut jyrä.
Vapaa sana / Mukavan rauhallista
: 14.05.20 - klo:11:22
Kummallisen rauhallinen päivä täällä ,pitkästä aikaa  ;D. Oikeen sielu lepää.
Vapaa sana / Hyvää Äitienpäivää!
: 10.05.20 - klo:07:46
Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille,olette tärkeitä ihmisiä.
Sivuja: [1]