Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3

Aiheet - seegeri

Kasvintuotanto / Kuivuus 2019
: 24.06.19 - klo:13:36
Ei ole pal kesäkuus osunu satei, halkeamat pellolla isoja. Taas tulee kriisi, vaikka siitä vielä ollaan hiljaa kun kusi sukas = saadaan hinta alas. Hinnan pitäis men ihan toiseen suuntaa kuin nyt, jenkkilässä hinnat nousee, kuinka kauan suomessa saadaan sumuttamallaa ja keinotekoisesti pitettyä hinnat laskusuunnassa.
Vapaa sana / Hallitus puuttuu...
: 04.06.19 - klo:22:08
Kauppojen omiin halpis merkkeihin, ei vielä tietoa miten, mutta hyvä uutinen. Lehdessä luki vielä että lisää rahaa olis tulossa paikkaamaan putoavaa ympäristötukea, toivottavasti koskee myös eteläsuomea tällä kertaa. On se vähän ihme kun ei keskusta noihin kauppojen ylivaltaan puuttunut, olisi ollut aikaa ja keinoja. Luotto mennyt kyllä kepuun lopullisesti jos sosialisti hallitukselta paremmat eväät maatalouden ahdinkoon, no kattoo ny mitä sieltä tulee.
Jos ruualle asetettaisiin maximi kate, siis kotimaiselle ruualle, olisiko nyt poliittista tahtoa puuttua tähän epäkohtaan. Kauppa ei taida suostua kertomaan todellisia kate prosentteja, mutta isot on, kauppakeskuksia joka kylässä, ulkomaille isoja investointeja. Keino joka parantaisi suomalaisen tuottajan asemaa, mutta politikot hiljaa, se olisi kaikkien etu.
Vapaa sana / Sdp ja sak ja vas
: 16.05.19 - klo:21:54
On kyllä härskiä touhua säätytalolla. Rinne velkaa ay liikkeelle ja nyt hyvitetään. Suorastaan yrjöttävän läpinäkyvää touhua. Mitä täällä tapahtuu, miksi ylen toimittajat ei uutisoi tästä ei tee kunnon juttua....
Miten siihen niiku varautuis, mistä sen ottais. Osaisko Neuvo 2020 palvelu auttaa. Siihen kun tuntuu rahaa löytyvän, onko jäänyt käyttämättä kun on rahaa vielä lisätä. Jotenkin tuntuu oudolta kun oikeita tukia lasketaan ja samalla noita hömpötyksiä vaan lisätään. Aika hiljasta on etudunvalvojan puoleltakin ollut, kyllä olis aika meteli jos paperimieheltä vietäis senttikin.
Kasvintuotanto / Joko lajittelijat pyörii
: 20.03.19 - klo:17:55
Joko
Metsätalous / Kuidunhinta
: 01.02.19 - klo:14:36
Ei paljon noussut metsäyhtiöiden huipputuloksista huolimatta.
Maksaako yhtiöt ulkoa tuodulle kuidulle tuplahintaa. Onhan tämä perseestä, mut minkäs teet! Nyt taitaa talouden nousu taittua ja hinnan putoaa entisestään. Paperimiehille kyllä kovat liksay, mut ei puusta. Mhy:n kyseli leimikosta tarjouksia, kannattais kuulemma myydä kun kuidusta saa nyt hyvin, haistakoon pitkän v...n.
Vapaa sana / Onko sähköauto päästötön
: 28.01.19 - klo:21:25
Yleltä kattelen keskustelua, vähän ihmetyttää autoilun vainoominen. Mistä kaikkiin sähköautoihin saadaan sähköä, maksaa sekin ja saastuttaa. Nyt jo joku asiantuntija väläytti polttomoottori kieltoa, voi jessus ku on porukka sekasin. Niin kauan kuin lennetään ja muovia tehdään, sivutuotteena tulee bensaa ja löpöö. Siis ensin lopetetaan lentäminen ja katotaan sit mitä viel tarvii tehä. Ei sähköautokaan ilmaseksi kulje, sähkölasku nousee tuhansia kilowatteja kun esim työmatkaa ajaa ja joka yö latauksessa. Akkujen tekokaan ei paljon luonnonvaroja säästä. Suomi tietysti kärkijoukossa esimerkkiä näyttämässä miten maailma pelastuu.
Vapaa sana / Sosialismi pilasi suomen
: 26.01.19 - klo:11:54
Ei mulla muuta.
Alkaa varmaan olla aiheellista vapauttaa kyseisen vieraslajin ja vahinkoeläimen metsästys. Siis valkohäntä peuran. Metsästäjissä taitaa olla aika paljon luvan puolesta puhujia.
Vapaa sana / Eu ero
: 13.01.19 - klo:13:48
Ja rajat kiinni. Alkaa tulla turhan kova hinta tälle mamujen riehumiselle. Britit sen näkivät. Alkaa olemaan vaakakuppi rajusti eron puolelle kallellaan, jos haitat ja hyödyt vastakkain.
Vapaa sana / Hän oli oikeassa
: 12.01.19 - klo:21:49
Meinaan halla-aho, varoitellut jo kauan ongelmista. Nyt sitten ollaan paskat housussa.
Vapaa sana / Jouluostoshulluus
: 15.12.18 - klo:14:28
Eipä näytä paljoa ilmastonmuutos kiinnostavan ostos kiimassa. Ihan sairasta, kaupallinen joulu
Vapaa sana / Sdp nostaa veroja
: 13.11.18 - klo:22:35
Näin lupasi rinne tehdä, jos pääsee valtaan. Sehän on komujen vanha tapa, sossu tuet ylös. Kannattaisi ottaa viron veromalli myös suomessa käyttöön.
Vapaa sana / Trump
: 07.11.18 - klo:20:46
Hyvin trumppi pärjäs, vaikka täällä yle juhlii. Kuitenkin trump tehnyt hyvää työtä, ja toteuttanut jo lähes kaikki lupaamansa, lisäksi talous kasvu huippua ja työttömyys pientä. Ei kyllä saa usan todellista kuvaa yleltä, täysin puolueellinen toimija.
Sivuja: [1] 2 3