Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 4

Aiheet - seegeri

Kasvintuotanto / Miksi hankmo
: 29.05.20 - klo:18:33
on haettu kuusen alta, vaikka pihassa vm. Ihmettelen kun olin maakunta kierroksella. Oliko sittenkään järkeä ostaa sitä.
Vapaa sana / Yhteiset velat
: 25.05.20 - klo:08:06
Sopiiko suomelle? Jotenkin tuntuu että suomen päättäjät tähänkin hulluuteen lähtee, ruotsi vissiin vastuttaa. Toivottavasti eikä käy kuin kreikan takuiden.
Apulanta puolelta pitäis uusia yksi. Onko hankala vaihtaa, on keskellä konetta, kone on hkl malli. Ei muuten rikki, mut tapit missä roikkuu apulanta putki on poikki. Saako sen välistä pois vai joutuuko koko syöttöakselin purkaa.
Vapaa sana / Varmuusvarastot
: 16.03.20 - klo:17:43
Niiden puolitus. Oliko se sittenkään järkevä päätös jyrkiltä.
Vapaa sana / Hyvä paavo
: 16.03.20 - klo:07:40
Olisko kannattanut uskoa aikoinaan paavoa, olikin oikeassa. Nyt tulee pelastamaan, jos annetaan.
Vapaa sana / Korona
: 01.03.20 - klo:11:44
Milloin suomi aloittaa rajoilla kuumeen mittauksen. Onko joku ollut rajoilla lähiaikoina, onko jotain valvontaa? Vai vapaasti voi kävellä maahan.
Vapaa sana / Lentäminen, turve, autoilu
: 08.02.20 - klo:22:11
Minkä kieltämisestä vehkotaan eniten? Lomalennot ja muut saaneet olla mediassa melko rauhassa, ei pal kielletä. Yksityis autoilu saa kyllä kuulla kunniansa ja taas tulossa veronkorotuksia, suorastaan sairasta touhua. Turve  punaviher porukan vihaamaa. Kotimainen polttoaine, mut ei kelpaa, ulkomainen kivihiili kyllä. Lento aiheuttaa näistä eniten päästöä, onko tulossa rajoituksia, esim lomamatkojen määrää/vuosi, tai muuhun turhanpäiväseen lentelyyn. Jos ei niin ei tätä ilmastomuutosta sitten tosissaan yritetä pysäyttää, turvetta kattilaan vaan.
Vapaa sana / Paavo
: 03.02.20 - klo:17:09
Josko paavosta olisi keskustan nostajaksi, kärnän mukaan ei, mutta jos olisi pysytty aikoinaan voisi kannatus olla sen kaksinumeroinen.
Vapaa sana / Al holi
: 10.12.19 - klo:21:34
Ymmärsinkö uutisen oikein, että suomeen ollaan yksityislennolla hakemassa supon terroristiseksi määrittämiä naisia ja heidän lapsia. Kai ne edes otetaan säilöön, ei kai niitä voi kansanjoukkoon päästää. Tämä lähtee taas ihan lapasesta....
Vapaa sana / Lähteekö pekka seuraavaksi
: 04.12.19 - klo:12:45
Varmasti vähän on pallissa tutinaa....siis pekalla
Kasvintuotanto / Kuivuus 2019
: 24.06.19 - klo:13:36
Ei ole pal kesäkuus osunu satei, halkeamat pellolla isoja. Taas tulee kriisi, vaikka siitä vielä ollaan hiljaa kun kusi sukas = saadaan hinta alas. Hinnan pitäis men ihan toiseen suuntaa kuin nyt, jenkkilässä hinnat nousee, kuinka kauan suomessa saadaan sumuttamallaa ja keinotekoisesti pitettyä hinnat laskusuunnassa.
Vapaa sana / Hallitus puuttuu...
: 04.06.19 - klo:22:08
Kauppojen omiin halpis merkkeihin, ei vielä tietoa miten, mutta hyvä uutinen. Lehdessä luki vielä että lisää rahaa olis tulossa paikkaamaan putoavaa ympäristötukea, toivottavasti koskee myös eteläsuomea tällä kertaa. On se vähän ihme kun ei keskusta noihin kauppojen ylivaltaan puuttunut, olisi ollut aikaa ja keinoja. Luotto mennyt kyllä kepuun lopullisesti jos sosialisti hallitukselta paremmat eväät maatalouden ahdinkoon, no kattoo ny mitä sieltä tulee.
Jos ruualle asetettaisiin maximi kate, siis kotimaiselle ruualle, olisiko nyt poliittista tahtoa puuttua tähän epäkohtaan. Kauppa ei taida suostua kertomaan todellisia kate prosentteja, mutta isot on, kauppakeskuksia joka kylässä, ulkomaille isoja investointeja. Keino joka parantaisi suomalaisen tuottajan asemaa, mutta politikot hiljaa, se olisi kaikkien etu.
Vapaa sana / Sdp ja sak ja vas
: 16.05.19 - klo:21:54
On kyllä härskiä touhua säätytalolla. Rinne velkaa ay liikkeelle ja nyt hyvitetään. Suorastaan yrjöttävän läpinäkyvää touhua. Mitä täällä tapahtuu, miksi ylen toimittajat ei uutisoi tästä ei tee kunnon juttua....
Miten siihen niiku varautuis, mistä sen ottais. Osaisko Neuvo 2020 palvelu auttaa. Siihen kun tuntuu rahaa löytyvän, onko jäänyt käyttämättä kun on rahaa vielä lisätä. Jotenkin tuntuu oudolta kun oikeita tukia lasketaan ja samalla noita hömpötyksiä vaan lisätään. Aika hiljasta on etudunvalvojan puoleltakin ollut, kyllä olis aika meteli jos paperimieheltä vietäis senttikin.
Sivuja: [1] 2 3 4