Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 55

Viestit - seegeri

Suomi on siitä erikoinen maa ettei täällä tehty mitään puhdistusta noista kgp vehkeilijöistä eikä ddr stasi tovereista, siis neuvostoliiton ja ddr jälkeen. Taitaa vieläkin olla ihan hyvissä hommissa näitä stadin tietolähteitä. Taisi monessa maassa olla ura poikki kun nl loppui. Se jälkipyykki on suomessa vielä perkaamatta, eikä asiaa auta että papereita kassaholviin piilotetaan.
Vapaa sana / Vs: Hyväveli ja korruptio
: 16.04.21 - klo:15:12
Viljelijälle varmaan ihan v.....i hynää tosta tulee. On kyllä aikamoista kompenseittiä nykyään. Ei tarvii omasta touhusta huolta kantaa, ostaa aneita ja kaikki on taas hyvin.
Kasvintuotanto / Vs: Ekologinen ala
: 15.04.21 - klo:22:33
Taidan jättää sänkikesännolle, ja tehdä lisää salaojia lohkolle.
Teräksen saamisessakin on vissiin joillakin pajoilla ongelma, töitä olis mut ei materiaalia.
Vapaa sana / Vs: Hitsin pyllyt
: 10.04.21 - klo:08:45
Mistä tiedät että on totta.
Kasvintuotanto / Vs: Nestepeittaus
: 04.04.21 - klo:19:58
Jospa sittenkin peittaan....
Kasvintuotanto / Vs: Nestepeittaus
: 03.04.21 - klo:22:44
Vähän sais keli lämpee. Sellasen oon huomannu kun oon notkistanu ainetta vetee jotta lämpimään veteen ku sekotti niin paremmin meni. Tänä vuonna taidan jättää sen pluttaamisen väliin ja kylvää ihan "luomuna". Enpä ole sadoissa huomannut mitään eroa peitatun ja ei peitatun välillä. Vehnälläkään...
Martti hanhi nauraa meille.
Hauleja ne tottelis. Tuntuu todella typerältä niitä pelotella jollain droneilla sun muilla härpäkkeiltä. Siis olenko ymmärtynyt oikein että muualla euroopassa hanhia ammutaan jos tekevät tuhoa? Jos näin on niin mikä meitä oikein vaivaa, kuin olisi jotain kateutta tai ilkeyttä viljelijäö kohtaan. Kaikki tietävät ratkaisun. Niitä voisi jakaa vaikka leipäjonon asiakkaille, varmaan kelpais....
Turhan hienoja pelejä nämä nyky traktorit työhommiin. Nappuloita ja toimintoja riittää, mutta hintaa niistä tulee. Mitenkä mahtavat toimia 30 vuoden päästä.  Itse suosin noita 80 ja 90 luvun vehkeitä, urea konetta en osta.
No ei kai korminkis ainakaan.
Zetori alko kiinnostaa
Vapaa sana / Elvytysrshat
: 16.03.21 - klo:18:03
Yli miljaardi ilmastotoimiin, olisi mukava kuulla että siis mihin ihan käytännön tasolla. Mitä on ilmastotoimi? Kenen taskuun ne menee. Eikä niinku periaattees taideta saada mitään, eikö me makseta. Ihme voohotusta.
Kyllä vartiainen ekonomistin roolissa tunnisti paljon samoja riskejä kuin malinen ja oli huolissaan....
Juhana vartiainen tais olla väittelyssä. Ei oo vissiin helppoa saada ekonomistia väittelyyn, työpaikka voi ol katkolla jos sanoo mitä todella ajattelee.
Sivuja: [1] 2 3 ... 55