Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 32

Viestit - seegeri

Vapaa sana / Vs: Ylenpalttinen homoilu.
: 12.07.19 - klo:17:43
Ylen päivästä toiseen vehkoomat asiat, ilmastonmuutos, maahanmuuttajat, maastamuuttaneet isis vaimot, homot, ei ihme että nuoriso ahdistuu. Olisi hauska tietää että onko ilmastonmuutos esim jenkkilässä lähes joka päivä pääuutinen, kuten suomessa. Ylen uutisoimia asioita jenkkilästä ei voi ottaa ihan tosissaan, ne on sensuroitu punavihreydellä.
Kasvintuotanto / Vs: Kuivuus 2019
: 24.06.19 - klo:20:08
Varmasti
Kasvintuotanto / Vs: Kuivuus 2019
: 24.06.19 - klo:14:10
On
Kasvintuotanto / Vs: Kuivuus 2019
: 24.06.19 - klo:13:53
Niin, syksyllä heti myyntiin menevää kauppa odottaa jo ja painaa hintaa alas epätodellisillä ennusteilla.
Kasvintuotanto / Kuivuus 2019
: 24.06.19 - klo:13:36
Ei ole pal kesäkuus osunu satei, halkeamat pellolla isoja. Taas tulee kriisi, vaikka siitä vielä ollaan hiljaa kun kusi sukas = saadaan hinta alas. Hinnan pitäis men ihan toiseen suuntaa kuin nyt, jenkkilässä hinnat nousee, kuinka kauan suomessa saadaan sumuttamallaa ja keinotekoisesti pitettyä hinnat laskusuunnassa.
Onko ruotsissa maataloutta myös pohjosessa, jos vedetään raja tampereen korkeudelle.
Jos ei homma muuten kiinnosta, niin ei velvollisuuden tunteesta kyl kannata elämäänsä tuhlata, koskee muutakin kuin maataloutta, elämää on vaan yksi ja lyhenee jokapäivä. Huono palkkainen sivutyö, joten ajattelen että maatalous on päätyö ja palkka sivulisä. En kyllä omalla kohdalla maataloutta pienestä lopettais, meinaan tuo palkkatyö on myös melko perseestä, kokemusta on.
On liikaa kyselty jo, kyselyiden aika on ohi.
Vapaa sana / Hallitus puuttuu...
: 04.06.19 - klo:22:08
Kauppojen omiin halpis merkkeihin, ei vielä tietoa miten, mutta hyvä uutinen. Lehdessä luki vielä että lisää rahaa olis tulossa paikkaamaan putoavaa ympäristötukea, toivottavasti koskee myös eteläsuomea tällä kertaa. On se vähän ihme kun ei keskusta noihin kauppojen ylivaltaan puuttunut, olisi ollut aikaa ja keinoja. Luotto mennyt kyllä kepuun lopullisesti jos sosialisti hallitukselta paremmat eväät maatalouden ahdinkoon, no kattoo ny mitä sieltä tulee.
Vapaa sana / Vs: Ei kepu petä
: 23.05.19 - klo:07:36
Väsyttää rinteen, jos onkin kepun juoni.
Sdp, vas, sak=miljaardin veronkorotus, vihreät vielä meuhkaa jotain ilmastohömppää ja suomen täytyy näyttää esimerkkiä ja pelastaa maailma, yksi kysymys, miksi? Rinne näytti uutisis jo aika väsyneelt.
Ja salmonella pääl
Jos ruualle asetettaisiin maximi kate, siis kotimaiselle ruualle, olisiko nyt poliittista tahtoa puuttua tähän epäkohtaan. Kauppa ei taida suostua kertomaan todellisia kate prosentteja, mutta isot on, kauppakeskuksia joka kylässä, ulkomaille isoja investointeja. Keino joka parantaisi suomalaisen tuottajan asemaa, mutta politikot hiljaa, se olisi kaikkien etu.
Vapaa sana / Vs: Sdp ja sak ja vas
: 16.05.19 - klo:22:21
Eikä se kepun lähtö hallitukseen varmaa ole, menee aika mielenkiintoseksi jos ei sopua löydykään. Menee ay liikkeen miljoona avustuksen vielä hukkaan...mitä toivon
Sivuja: [1] 2 3 ... 32