Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 123

Viestit - seegeri

Oliko Loimaalla mielenosoituksia? Loimaa ilman natseja?
Vapaa sana / Vs: Tuetaan me Hamasia vaan
: 06.12.23 - klo:12:54
Onko arafatti kuollu? Jasseri?
Se O sitä parempaa väkivaltaa, niiku vasemmiston ihailema hamaskin.
Vapaa sana / Vs: hyääääää..
: 06.12.23 - klo:10:29
Just näin. Oli kunnioitus ei kyllä päätä paukutettu. Vieläkin ku tulee kaupassa vastaan ni vetää nöyräksi vaikka jo vanha mies. Luokassa oli hiljaista ku kerran sanos. Kekkone takas sin luokkahuonee seinää.
Vapaa sana / Vs: hyääääää..
: 06.12.23 - klo:09:11
Teemu taas asian ytimessä. Aamu pitäisi alkaa virrellä. Harmoonista ope pumppas alkutahdit ja luokka veisas, sitten aloitettiin koulupäivä. Kysyin lapsiltani et onko vielä aamu virsi, ei ole kuulemma ollut enää vuosiin, on kielletty.  Yksi hyvä opetus väline oli piirtoheitin, nekin taitaa olla historiaa, ne kalvot oli jotenkin konkreettisia, parempi ku atk. Ei pitäs olla rahasta kiinni, niinku Teemu sanos ni isot ikäluokat opetettiin paljon köyhemmäs Suomessa. Olisi aika ryhdistäytyä ja lopettaa vinkuminen, meillä on puitteet hyvät opiskelun, laiskuus ja pullakädet meitä vaivaa. Paluu perusasioihin, ja kännykät on kaiken pahan alku.
Kasvintuotanto / Vs: Peltotuet 2023-2027
: 03.12.23 - klo:16:53
Olisi kyllä rahaa kun tuettaisiin jotenkin järkevästi, nyt ei. Rahaa lapataan aivan älyttömyyksiin. Vihreä kädenjälki näkyy liikaa ja sen tähden kaikki on päin peetä. 
Vapaa sana / Vs: Ilmastonmuutos etenee
: 03.12.23 - klo:15:28
Enempi pelotti viimekauden, pääministerin huume ja alkoholiongelmat, Lintilän kännääminen,  ja muitten vihreiden tyhmyys. Onneksi se loppui.
Vapaa sana / Vs: Ilmastonmuutos etenee
: 02.12.23 - klo:20:29
Onko kellään ollikais maken puhelinnumeroa, soittaisin ja kysyisin ohjeita.
Vapaa sana / Vs: Ilmastonmuutos etenee
: 02.12.23 - klo:20:27
Miksi nyt on kylmää? Miksei ilmastonmuutos lämmitä? Eihän talvia pitänyt enää olla? Mitäs ny tehdään?
Vapaa sana / Vs: Muunneltua totuutta
: 28.11.23 - klo:08:48
Mistä vihasi johtuu?
Missä viipyy vasemmistoliiton julkinen anteeksipyyntö juutalaisten joukkotuhon sympatisoinista. Odotan honkasalon eroa. Odotan kaksi viikkoa kestävää jatkuvaa Ylen lokakampanjaa, sisältäen a studion jossa asiantuntijat tuomitsevat ja paheksuvat ilta illanperään honkasalon antisemitismin.  Odotan Ylen ykkösaamua jossa käsitellään tätä järkyttävää äärivasemmiston melskaamista ja studiossa on asiantuntija pohtimassa mitä ny tehdään.
On kyl käsittämätöntä miksi ei julkaista,  oli sitten minkä puolueen jäseniä tahansa. Eihän silloin kun sdp järjesti Rusin lynkkaamisen ajateltu mitään perheenjäseniä tai muita sijaiskärsijöitä,  mistä tämä joi johtua.
Vapaa sana / Vs: Jussi, olet hyvä !
: 26.11.23 - klo:07:49
Tai suomalaisten mettät. Olis kyl hyvä et päättäjä ymmärtäis mihi lappuun nimes pistää. 
Voi voi kun nyt on se ennallistamimen tulossa, joutuu kaikki pois purkaa, toimivatkin pois. Ei kuulu luontoon. Paljo meni rahaa hukkaa, mut ei voi mitään, purkamaan vaan.
Vapaa sana / Vs: YEL-työtulo
: 22.11.23 - klo:23:30
Maksaako puna-armeija?
Sivuja: [1] 2 3 ... 123