Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 45

Viestit - seegeri

Olisi. Hesalaisille voisi täräyttää itämereen paskomisest oikein kunnon veron. Ainakin kiinteistöveron suuruinen. Kas kun ei vihreet oi viel keksineet, jaa mut sen joutuis itte maksaa...
Ja eikö helteekin tule taas, alkaa kypsyy
Suomeen vaan, mieluiten konsulikyydil, pekka ja maria voi hakee.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 28.07.20 - klo:09:35
Ja suomalaiset keksii vielä vähän lisää omia pykäliä, tästä oli joskus mot ohjelmassakin juttu.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 27.07.20 - klo:10:28
Siis maailman parhaalle ja puhtaalle ja maailman kaikken puolin parhaalle ja eettisesti viljellylle ja kalliilla viljellylle viljalle maksettaisikin ITÄMERILISÄ. Luulisi olevan kunnia asia jo ilmastonmuutoksen kannaltakin, pitäisi miellellään kaupan maksaa. Olisiko 50e tonni sopiva lisä kotimaiselle maailman puhtaimnalle ja parhaalle sopiva lisä. Tämän kun on puolueen asia listalla niin ääni tulee heti.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 27.07.20 - klo:10:21
Tuotantoon sidottu tuki pitäis olla jotenkin viljan hinnassa, eli parempi hinta palkitsee, kauppa vois sen maksaa. Vapaaehtoisesti se ei sitä tee, mutta jos olis pakko. Missä ne kauppojen valvojat ny on, ei kuulu mitään.
Vapaa sana / Vs: Italiaa pelastamassa
: 26.07.20 - klo:21:23
No jos se eu on niin hyvä kun väitetään, miksi britit lähtee? Britit ei tietääkseni ole tyhmä kansa, ovat aina pärjänneet. Tämä alkaa mennä liian pitkälle, rikotaan omia sääntöjä. Selitellään ja valehdellaan että on pakko maksaa. Ketä suomalaista oikeasti kiinnostaa etelääeuroopan maille rahan lappaaminen kun täälläkin asiat retuperällä ja verot tapissa. Eduskuntaa ei suostuta lomalta kokoon kutsumaan, pääministerin touhuja arvioimaan, sitten onkin jo myöhäistä ja ei voi mitään kättä taskuun vaan.
Kasvintuotanto / Vs: viljan hinta
: 26.07.20 - klo:13:40
On turhaa viljelijöitä tästä syyttää, jokainen tyylillään, eikä ilmaston muutos paina omassa viljelysuunnitelmassani paskan vertaa. Paljon on muutakin hulluutta kansallisella tasolla tukien jaossa, mutta ei siittä nyt sen enempää.
Vapaa sana / Vs: Italiaa pelastamassa
: 25.07.20 - klo:21:26
Mitä voidaan tehdä jotta tämä hulluus loppuu, onneksi on edes persut, mitä tekisitkään ilman. Vihreet pahimpia ja ei mitään häpyä sillä porukalla. Kuinka kauan kansalle menee läpi nää esim. Bensan veron korotukset. Öljylämmitys on hyväjuttu ja niinkauan kun ainetta saa ajattelin käyttää. Veroa veron päälle vihreiden lääke, konkretia ja käytännön järki täysin hukassa. No meni vähän ohi aiheen....
Vapaa sana / Vs: KAATUUKO EU
: 24.07.20 - klo:23:48
Siitä ei ole hyvää ennenkään seurannut kun saksan kanssa on aseveljeilty.
Vapaa sana / Vs: SDP/KESĶUSTA.
: 24.07.20 - klo:23:46
Mutta onko kepu oikeasti viljelijänpuolue, mitenkä on mennyt? Mitä on  saanut aikaan? Kyllä kannatusta löytyisi jos olisi aihetta.
Vapaa sana / Vs: Italiaa pelastamassa
: 24.07.20 - klo:23:26
Ja kepu ihmettelee kannatuksen laskua, alkaisi ny oikeasti ajamaan suomen asioita eikä italian. Kukaan enää tollaseen pelleilyyn usko. Marininkin lähtölaskenta taisi alkaa tästä typeryydestä.
Jonkun tars kutsuu sarkatakit kokoon.
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 26.06.20 - klo:04:22
Taitaa se kuivuus muuallakin vaivata. Onko se tuontivilja oikeasti halpaa, miten se voi olla kun suomessa on aina se -50 ja kun rahtikin vielä niin myyjän piikkiin niin se on enemmän.
Kasvintuotanto / Vs: Rapsi
: 25.06.20 - klo:20:58
Ketä halvalla haluu ni ny kannattas ostaa, ei tarvii si valittaa ku on hetken tyyristä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 45