Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 55

Viestit - seegeri

Vapaa sana / Vs: Hitsin pyllyt
: tänään kello 08:45
Mistä tiedät että on totta.
Kasvintuotanto / Vs: Nestepeittaus
: 04.04.21 - klo:19:58
Jospa sittenkin peittaan....
Kasvintuotanto / Vs: Nestepeittaus
: 03.04.21 - klo:22:44
Vähän sais keli lämpee. Sellasen oon huomannu kun oon notkistanu ainetta vetee jotta lämpimään veteen ku sekotti niin paremmin meni. Tänä vuonna taidan jättää sen pluttaamisen väliin ja kylvää ihan "luomuna". Enpä ole sadoissa huomannut mitään eroa peitatun ja ei peitatun välillä. Vehnälläkään...
Martti hanhi nauraa meille.
Hauleja ne tottelis. Tuntuu todella typerältä niitä pelotella jollain droneilla sun muilla härpäkkeiltä. Siis olenko ymmärtynyt oikein että muualla euroopassa hanhia ammutaan jos tekevät tuhoa? Jos näin on niin mikä meitä oikein vaivaa, kuin olisi jotain kateutta tai ilkeyttä viljelijäö kohtaan. Kaikki tietävät ratkaisun. Niitä voisi jakaa vaikka leipäjonon asiakkaille, varmaan kelpais....
Turhan hienoja pelejä nämä nyky traktorit työhommiin. Nappuloita ja toimintoja riittää, mutta hintaa niistä tulee. Mitenkä mahtavat toimia 30 vuoden päästä.  Itse suosin noita 80 ja 90 luvun vehkeitä, urea konetta en osta.
No ei kai korminkis ainakaan.
Zetori alko kiinnostaa
Vapaa sana / Elvytysrshat
: 16.03.21 - klo:18:03
Yli miljaardi ilmastotoimiin, olisi mukava kuulla että siis mihin ihan käytännön tasolla. Mitä on ilmastotoimi? Kenen taskuun ne menee. Eikä niinku periaattees taideta saada mitään, eikö me makseta. Ihme voohotusta.
Kyllä vartiainen ekonomistin roolissa tunnisti paljon samoja riskejä kuin malinen ja oli huolissaan....
Juhana vartiainen tais olla väittelyssä. Ei oo vissiin helppoa saada ekonomistia väittelyyn, työpaikka voi ol katkolla jos sanoo mitä todella ajattelee.
Mitenkä vaan mahtaa tanskalaisen maajussin käydä. Se on kyl ihan hyvä saŕja, heti pieni talo preerialla jälkeen.
Onko suomi vielä niiden joukossa.
Nimenomaan. Malinen on aivan oikeassa yhteisvaluutta kritisoinnissa, ei toimi ilman tulonsiirtounionia, johon nyt mennään, vähinäänin sen enempää kyselemättä. Valuutta, työmarkkinat tai työttömyys, jonkun näistä pitäisi laman tullen joustaa. Kun valuutta ei jousta ja suomen ay työmarkkinat ei jousta niin työttömyys joustaa. Malisen ennustamat kriisit on siirretty täysin keinotekoisin konstein. On varoitetellut näistä zompi yrityksistä ja niiden velkakirjousta pankkien taseissa. Tai jotain sinnepäin....
Malinen yritti herätellä kansaa ja päättäjiä keskusteluun tukipaketista, haastoi marinin väittelyyn, ei ehtinyt, mutta lehtien  kansiin ehtii. Kansanäänestys ohitettiin törkeästi. Ihmeen hiljaa ollaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 55