Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 61

Viestit - seegeri

Lederhosen...
Vapaa sana / Kaupunkien valumat
: 13.09.21 - klo:18:11
Mitenkä se nyt näin voi olla, voisiko vihreät vastata.
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymparisto/artikkeli-1.1552406
Vapaa sana / Vs: 911 isku
: 11.09.21 - klo:21:24
En ollu tosts seiskasta kuullukaan. Hallitulta purulta näyttää.
Ihan hyvä piirtääkin. Siis aatu...
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 21
: 01.09.21 - klo:09:19
Sama havainto, kylvöä seuraavana päivänä 30mm vettä, sato 800-1800kg hehtaari. Sängelle kylvetty oli ton 800kg. Ei se harmita, mutta kyllähän se kyrsii.
Pahempi kato kuin vuonna 18, paljon pahempi, ei kriisituesta puhuta mitään. No ei se silloinkaan mitään auttanu, oli niin pieni tuki. Ihmetyttää vaan tämä hiljaisuus, ihan kuin jotain pelättäisiin, sanoa se ääneen, että vähissä on vilja. Ei voi varmuusvarastojakaan enää pienentää, liekö nekään syömäkelpoista. Elvytysrahastoon rahaa vaan.....  hintapiikkejä tuntuu olevan yhä  useammin.
 Kertoo kyllä jotain ja täälläkin päättäjien ei pitäisi ajaa maataloutta alas, vaan tehdä ny oikeesti jotain, mutta tällä hetkellä vihreet potkii päähän.
Kasvintuotanto / Vs: Paljonko satoi vettä
: 22.08.21 - klo:22:18
Vettä tullu ny toista viikkoa varmaan joka päivä. Taitaa olla lähellä 200mm, oon seonnu laskuis, ei näy puimurei. Tänään piti ol poutaa, mut niin vaan iltapäiväl sateli.
Ilmastonmuutos ei ole rahakysymys.
Ei ymmärrystä. Jos kerran hiiltäsidotaan ni sit pitää rahaa löytyä.
Ja sitten kun todella hömppäillään ja tukioptimoidaan käy äkkiä niin et rahat loppuu tuen maksajalta. Näinkin on käynyt, säännöt muuttuu kesken pelin.
Ei ylitä uutiskynnystä. Liekö ees totta
Vapaa sana / Vs: Afganistan
: 20.08.21 - klo:16:04
Miksi afgaanit ei vastusta talibaneja. Mikä siinä mahtaa olla. Onko enemmistö talibaneja. Karkuun lähtö ei auta. Vastaan pitäisi panna, mutta ei taida olla haluakaan. Suomessa kun kummunistit yrittivät aseellista vallankaappausta, ni saivat selkäänsä. Taitaa maanpuolustus tahto olla pois.
Vapaa sana / Vs: Typerää ruuan haaskausta
: 20.08.21 - klo:14:58
Muistatteko kokkiohjelman makupalat, kaks jamppaa kokkas vaihteleval menestyksel, kerranki tekivät pullapitkoo joka meni ihan vit...si. Kyl ne noist hanhist jotain kehittäis.
Eikös hömppäilyn pitäny vähentyä, nyt menee täysin hömppäilyksi. Toi huisku tulee olee kovas käytös. Omat savet kyl olis syksyl muokattava, ainakin muutavan vuoden välein, niinku tämäkin vuosi näytti kynnetty oli paras. Lisäksi muokattuum pääsee kylvön tekee aikasemmin, nyt tehdään kyllä liikaa ohisalon mallia. Kyllä varmaan kikkailuksi menee.
Vapaa sana / Vs: Typerää ruuan haaskausta
: 19.08.21 - klo:22:25
Malli esimerkki suomalaisesta virkamies typeryydestä.
Sivuja: [1] 2 3 ... 61