Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - PELTOLAINE

Metsätalous / Metsitykseen pohditaan tukea
: 18.02.19 - klo:15:04
Uusimmassa Metsälehdessä on artikkeli viljelyksen ulkopuolelle jääneiden peltojen mahdollisesta metsitystuesta. Auttaisi osaltaan Suomen päästövähennystavoitteiden saavuttamista. Diipadaapa.

Tukipolitiikasta Luken proffa J. Uusivuori ottaa esimerkiksi Irlannin jossametsityksen perustamistuki on enimmillään 5000 €/ha ja vuotuistuet enimmillään n. 500 €/ha.

Tuollainen jo kiinnostaisi minuakin.
http://kuvanjako.fi/oxr00.jpg

Huomasin tuossa että naapuri on joskus rakentanut maalle joka nyt on omistuksessani. Valtaanko yhden rakennuksen ja sahaan osan räystäästä pois? Vai yritän myydä lisämaata kalliilla? Mikään "hyvä naapuri" suhde ei ole kyseessä vaan en tunne koko ihmisiä.
https://aijaa.com/ARZYja

Suomessa rakennekehitykselle on vielä tilaa.
Kasvintuotanto / Peltoviljelyn hehtaarituet
: 23.05.18 - klo:07:17
Oliko jossain yhteenvetoa tukitasoista / ha? Jossain keskustelussa keväällä näin mielestäni hyvän yhteenvedon mutta nyt en löydä sitä...  Kiitokset jo etukäteen.   :)
Katselin juuri TV-sarjaa Australian rajalla. Ohjelmassa erästä entistä kriminaalia kuulusteltiin vuosien takaisesta rikostuomiosta. Tuli mieleen että onkohan Helsingin Pormestari Vapaavuori aikeissa matkustaa Australiaan?

Jan Vapaavuori        
Pahoinpitely    1982    1 kk 15 pv ehdollista vankeutta.
Osallisuus varkauteen    1984    sakot    
Rattijuopumus    2001    11 430 markan sakot ja ajokielto     

Maallikkona ja lehmistä mitään tietämättä epäilen hiukan puhtaasta härkiskasvustosta tehdyn säilörehun maittavuutta lehmille. Onko kukaan yrittänyt syöttää moista lehmille?
Vapaa sana / Posti ja sen ydinliiketoiminta
: 18.04.17 - klo:15:47
Tilasinpa sitten paketin ja toisenkin joiden toimitusajan luvattiin olevan 2-4 päivää. Hyvä. Lähetyksiähän on kätevä seurata lähetystunnuksilla. Tilaus suoritettu 12.4 joten pakettien pitäisi olla pian perillä. WTF????

Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan.

12.04.2017 klo 18:49

TURKU 20250

No, entäs sitten 13.4 lähetetty paketti?  Lähetys on vastaanotettu kuljetuksesta. 18.04.2017 klo 14:37

Syyllinen hitaisiin kuljetuksiin voi olla myös pakettien lähettäjässä (suuri postimyyntifirma), pyhäpäivissä tai myös Postissa.


    Tekstiviestisaapumisilmoitusten lähettämisessä on tällä hetkellä häiriö, joka koskee pakettiautomaattiin saapuneita lähetyksiä. Pyydämme odottamaan saapumisilmoitusta. Pahoittelemme häiriöitä ja pyrimme korjaamaan vian pikimmiten.
Verottaja lähetti verotustodistusta, esitäytettyä veroilmoitusta ym. Tuota verottajan matematiikkaa aloin hämmästellä:

http://aijaa.com/29Cj1W

Eka rivillä verotettavat ansiotulot valtionverotuksessa, tokalla verotettavat ansiotulot kunnallisverotuksessa, kolmannella rivillä verotettavat pääomatulot. Neljäs rivi puhdas ansiotulo ja puhdas pääomatulo yhteensä. Mitenkäs tämä matematiikka menee?
Vipukirves Heikki Oy solmi lisenssisopimuksen meksikolaisen työkonevalmistajan Truperin kanssa vipukirveen valmistamisen sekä Pohjois-Amerikan myynnin aloittamisesta.

Onnea ja menestystä.
Tos pohdittiin vajaa 50 peltohektaarin kohtaloo. Salaojis o ja hyvää peltoo. Meniskö kaupaksi ilman välittäjää ko seki ottaa 5 % välityksest. Ilmotust lehtee ja huutokaupoille vai kuitte tekisitte? Keskihinta huitelee kymppitonnis mut kui raati arvelee tämmöse alan kaupaks menevän?
Sivuja: [1]