Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 33

Viestit - Timon

43 vuotta omis nimis lehmän hoitoa parin kuukauden päästä täynnä,toki sitä ennen reilu 6 vuotta perikunnan osakkaana.
Riittävän paksua johtoa,niin onnistuu....
Meillä ollut Ri-Mach 180 T ulostyöntimellä nyt 3 vuotta ja mistään ei ole tarvinnut hitsata eikä edes yhtään piikkiä ole mennyt poikki.Yksi teränpala kulmasta on uusittu ja sylinterin stefat ovat vuotaneet,muuten yllättävän hyvin kestänyt.Redrock ja Quicke olleet ainakin meillä paljon pehmeämpiä.
Reilu vuosi sitten Helenillä Black Friday-tarjouksena 3,99 senttiä/kwh.Meillä vanha sopimus loppui vasta nyt syksyllä,mutta Heleni teki sopparin alkamaan vasta silloin,joten nyt näillänäkymin 2 vuotta kohtuuhintaista sähköä. ;D
Vaimo meni nostamaan pankista tililtään jonkun tonnin rahaa.Pankkivirkailijalle piti tehdä selkoa,mitä rahalla aikoo tehdä ja kenelle maksaa.On maailma mallillaan...
Eemeli on ilmeisesti väärässä.Veljeni vanhin poika asuu kyseisessä rivitalossa ja kertoi poliisin pidättäneen kaksi poikaa asian tiimoilta.Kuulemma oli ollut toinenkin pieni tulipalo samoilla alueilla samoihin aikoihin.
Onko suodatin vaihdettu?Eikä sitten mikään auton suodatin vaan Oilonin oma.
Kiintiötäkin olisi yhden robon navetalle riittävästi.
Mulla on tuollainen,toki merkkiä M.Valmistettiin myös merkinä K riippuen tehtaasta.
Ei laskenu ns. A-hinta,mutta ei kyllä noussutkaan.Sentin olis pitänyt nousta,jotta saat saman tilin kuin ennenkin,jos tuotat täydet sopimuslitrat.
Ylipaineventtiili tukossa?
Torstaina iltapäivällä niitettiin ja lauantaina iltapäivällä paalattiin.Eikä paalattu sateenpelon vuoksi märkinä...
Mistähän päin vanhaa Kurikkaa?
Sivuja: [1] 2 3 ... 33