Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 123

Viestit - Strimari

Olen teettäny 3mm pellistä kanttaamalla paikallisella peltiliikkeen pajassa. Tulee hyvät, tukevat ja saa nostettua kasettina pois ilman turhaa teutarointia.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Kaasua
: 03.04.18 - klo:23:43
Asettisoppari loppui ja nyt tartis korvata se nestekaasulla, eli pillit ja putket on mutta millainen ja mistä , mittari tarttis hommata nestekaasua varten?
Miksi lautasmuokkain? Miksi ei kultivaattoria? Ainoa asia missä mun mielestä lautasmuokkain on parempi on se että toimii myös heinäisessä kasvustossa. Mutta ei siitä hyvää pohjaa tule viljeltävälle kasville tämmöisissä tapauksissa.

Ite pyöritellyt ajatusta sänkimuokkauksiin mv-agentin myymästä sarjasta jousiäkeeseen. Järeämmän piikit yms. jolla hoituu muokkaus mallikkaasti.

Loppupeleissä ylöspäin repivä voima on pellolle parempi kuin alaspäin tinttaava, vaikka lautanen pyöriikin, niin sotkee se silti..
Metsätalous / Vs: hakkuun hinta?
: 10.01.17 - klo:11:49
20-22€ on hakkuutaksa kun puhutaan energiapuukohteista. Siis puhutaan ihan firmojen maksamasta taksasta
Eli ollaan siellä 40 litran tietämillä keskitilavuudessa

  Eiköhän kohta kannata ajaa sellupuut polttoon ,jos mototaksa on tuo ja siihen vielä ajot päälle. Kantohintaa maksoivat enerkiapuusta kympin ;D

No jumankauta! Kympin!  Tuplahinta siihen mitä MHY täällä lupaa....taitaa olla enemmän hyötyä jos antaa lahota metsään lannoitteeks...
Juurikkaanviljelijä saa juuttikapasta näppylöitä.
Jos menisin Hankkijalle menisin Multivan lippis päässä. K-Maatalouteen sitten kannattaa mennä Rapidin lippis päässä. Täytyy näyttää hieman haasteelliselta asiakkaalta että saa parhaat tarjoukset.
Eipä kylläkäänpaljoa tuu maatalouskaupoissa notkuttua. Tarjoukset saa yhtälailla sähköpostilla ja puhelimella. Varaosat ja huoltotarvikkeetkin tulevat nykyisin pääosin  kotiin toimitettuina.
Lippispolitiikasta samaa mieltä ;D
Saa ainakin uuden lippiksen, näinkin on käynyt  ;)

Näin on, menin kerran Oripään Agrimarkettiin New Hollandin lippis päässä tilaamaan rehua, niin myyjä sanoi että " Aloitetaanpas nyt päähinepolitiikalla, vaihdetaas päittäin, anna tuo vanha mulle niin saat tästä uuden..."  toisen kerran menin n. 15 vuotta vanha virttynyt ja venynyt Multiva lippis päässä tehtaalle, varaosamyyjä totesi että " Etkai sää tommosen telkänpöntön kanssa ihmisten ilmoilla liiku, otas tosta uusi.."
Sama uudella nettisivulla, lisäinformaatiota uudesta paikasta;

http://dometal.fi/

Eikö ny kellään ole pakettikuivuria purettavaks? Tai  kylällä yhtään vuokralle tai myytäväks nillä sijoillaan ?
Metsätalous / Vs: Haapatukki
: 15.12.16 - klo:17:02
Juurikin tuossa katselin että olis parikymmentä runkoa oikein jättihapoja, mahtaisko nille löytyä käyttöä?
Super XL ja Cross on samalla rungolla ja samalla piikillä, Crossissa piikkijako vaan on tiheämpi ja siinä on välilata. Eli muokatulla vois olettaa Crossin työjäljen olevan XL: ää prempi, mutta tiheämmän jaon vuoksi ei sovellu sänkiajoon niin hyvin. Tarpeen mukaan pitää tämäkin valita.
Abloyn pultteja katkoo mut muuten ei kummia. Sammuttaa virrat kun jännite laskee tarpeeksi, hiton ärsyttävä ominaisuus! Makita itellä enkä taida uusia, niin vähälle käytölle jäänyt.

Ominaisuus on juurikin siksi ettei vedätetä akkua jossa on virtaa enää vaan nimeksi, sillä nimenomaan rikotaan akku, eli suojaominaisuus.
Ohi ajaesssa huomasin että siellä on kyllä 350 kultivaattorikin rivissä, sitä vois jopa Hoppa vetää.. Ja pari minisiipiauraa näkyy olevan pihalla myös, onkohan sellaisen kehitystyö aloitettu Loimaalla?
Jaa..tarkennus...onkin kuulemma huutokauppa. Ilmoitus tulee kuulemma ainakin Maastulliin. Koneita ja varaosia..
Okran jälkeisiä syys siivouksia Loimaalla , nyt myyvät tarjousten perusteella. Saattaa päästä hyviin kauppoihin vähän ajetuista koneista..
http://www.multiva.info/fi/news/20160913/syyssiivous
Mitä olen seurannut kehittyvien maatilojen hommia, niin se kiinteälaitanen 19 motin Multiva on nyt standardi viljankuljetuksessa.

...ja sekin standardi on hippasen kasvanut, kun Loimaan fabriikki suoltaa nyt enimmäkseen 200´ ja 250´ vaunua maailmalle...koukuista ja puskuista puhumattakaan, hevosmiesten tietotoimisto kertoi että puskuvaunustakin on tulossa jo Okrassa nähtyä kärryä isompi versio.
Sivuja: [1] 2 3 ... 123