Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 102

Viestit - Aimo Jortikka

Metsätalous / Vs: pessinen
: 19.10.20 - klo:14:48
*** Niin se tahtoo viimein käydä joka jätkälle. Harmi tapaus toki. Mutta saapahan rauhassa nyt lopun huilata hyvässä huolenpidossa. Oikealla asenteella otettuna ihan hyvä viimeinen palsta.
Metsätalous / Vs: Metsän istutus
: 18.10.20 - klo:19:52
ootko myyjämieheltä kyselly nuitten perään?   ehkä kannattais jotain palautetta antaa..      ite en moisa huolis ja hyväksyis.

 *** Joo. Annoin palautetta . Murskekuorman toimitti. Luova ratkaisu.
Metsätalous / Vs: Metsän istutus
: 20.09.20 - klo:14:57
*** Sen nyt vaan sanon jotta tänä vuonna Vierumäen 1v kuusentaimissa oli turhan paljon kaksihaaraisia taimia. Toimittajana Enso , kait se sellufirma ajattelee asiat todella pitkällä sihdillä  >:(
Vapaa sana / Turve / Hamppu
: 20.09.20 - klo:14:52
*** Kyllä Ohisalo on sanansa mittainen nainen , toki jäätävän cool noin muutoinkin  :P , mutta että nyt on keksinyt korvaavaksi elinkeinoksi turvemiehille hampunviljelyn jos vaan saisivat yksin asioista päättää. Mikäs , iloa elämään ja ohutta yläpilveä maaseudulle. Kyllä vihriät rules !
*** Takaapäin rykiessä homma on hallussa.
Vapaa sana / Vs: Koronavirusta
: 24.01.20 - klo:19:46
Sekun oli uutisankka taekka vastaava koko koronatouhu, niin utteeraampa että onko tullu poekossa pelattuo koronata

 *** Tokihan koronaa on tullut pelattua , itse asiassa tilasin uuden pelin muutama vuosi sitten. Sehän on hyvä olla olemassa kun uusi lapsuus koettaa  8)
Onko kysymys sellaisesta suorakylvökykyisestä jossa hydrauliikkaa on ainakin kahteen koneeseen vai tavanomaisemmasta, Jukon sukuisesta ?

Eli Demeter, Flexi Drill, CombiSeed vai mikä..?

 *** Ihan karvahattu-malli viimesen päälle.  Eli Konsgilde N30 eli Jukon sukuinen pienviljelijän peli.
Vapaa sana / Vs: Persu aktivismia.
: 22.01.20 - klo:16:09
Kunnissa luottamushenkilöiden tehtävä on luottaa siihen mitä virkamiehet ovat valmistelleet..

Niin jos luottamushenkilön ainoa tehtävä on vain luottaa. 😁

 *** Niin , onhan niitä nähty sellaisikin luottamushenkilöitä jotka näkee ja kuulee kaikkea epäilyttävää , korruptiosta alkaen  ;D .
*** Onko porukoilla kokemuksia moisesta värkistä. Jos sellaiseksi terapiavärkiksi hommaisi pienille kylvöaloille. + ja - saa vapaasti kertoa. Yleensäkin onko verrattavissa kotimaisiin tuotteisiin ?
Vapaa sana / Vs: haalarikamerat
: 21.01.20 - klo:10:39
Ylessä ärsyttää myös tuo jatkuva ilmastonmuutosjankutus, sitä ilmastonmuutosta ympätään melkein jokaiseen uutiseen.

Sulla on aivan väärä sana ärsyttää. Oikeesti sinua pelottaa.

 *** Mua lähinnä huvittaa tää ilmastonmuutos-vouhotus. Taustalla on isoraha ja apupoikina herkkäuskoiset viherpiipertäjät. Kyllä ilmoja piisaa ja syklit lämpötiloissa on ihan normaalia.
olli-oppipojan pärstää nostellaan jo esiin. En ota kantaa, mutta haluan ääneni kuuluviin.

ollipojan saavutukset puhdas nolla,vaikka koettaa luoda itsestään kuvaa suurena valtion päämiehenä.

Olli on liberaali. Se luettakoon hänelle eduksi. Hän ei ole alkiolainen. Mitään muuta suhdetta ei ole maatalouteen, kuin että isä myi Fiat traktoreita.

 *** Fordehajan se ainakin Mikkelin Autotarvike möi. Oliko siellä Fiatkin , en jaksa muistaa , mut jos niin sanot.
Vapaa sana / Vs: Sellun hinta romahti
: 18.01.20 - klo:12:38
https://yle.fi/uutiset/3-11156760

Taitaa kantohinta Lapis mennä miinukselle.

 *** Vaikka tilastot on aina vain tilastoja ja niistä saa tukea haluamalleen väitteelle , niin vahvasti näyttää että oikeampi otsikko olisi ; Sellun huippusuper hintapiikki on taittunut. Edelleen keskimääräistä paremmalla tasolla.
Hyvä .

https://www.hs.fi/talous/art-2000006191532.html

 *** Romahti ja romahti. Ite ostin noita aikoinaan 0,2 € /kpl. Ja suht paljon tai miten sen nyt ottaa. Mutta 50 kilolla sai mukavan potin ja toki jännitystä elämään. Aikansa ne sinnitteli suht alhaalla , mutta johan niille on useampi vuosi osinkoakin maksettu. Parhaimmillaan ois voinu laittaa lihoiksi aika mukavallakin voitolla , tais huidella kympin hujakoilla...mutta aattelin että napsutelkoon osinkoja. Se 0n kuitenkin volyymilaji.
*** Taitaa tosin olla että siellä missä on runsaasti julkisenpuolen työpaikkoja , menee hyvin. Ja miksei menisi , voidaan ottaa velkaa valtion- ja kunnanpiikkiin surutta. Eli mistään normaalista markkinatalouden ehdoilla toimivasta liiketaloudesta ja sen tuomasta hyvinvoinnista ei voi samassa lauseessa puhua.
Vapaa sana / Vs: Sellun hinta romahti
: 17.01.20 - klo:17:30
https://yle.fi/uutiset/3-11156760

Taitaa kantohinta Lapis mennä miinukselle.

 *** Vaikka tilastot on aina vain tilastoja ja niistä saa tukea haluamalleen väitteelle , niin vahvasti näyttää että oikeampi otsikko olisi ; Sellun huippusuper hintapiikki on taittunut. Edelleen keskimääräistä paremmalla tasolla.
Vapaa sana / Vs: Pressan vaalit.
: 14.01.20 - klo:18:03
*** Kyllähän se vanha Samurai voi olla vielä kova sana. Pekun tauteja on paha mennä tietämään , mistä se niitä olisi saanut , oikeestaan epäilykin on persiistä. Valehdella kaveri kyllä osaa. Ja Olli , ei riitä luotto , muualla kuin työpaikalla.
Sivuja: [1] 2 3 ... 102