Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 7

Viestit - markoantero

Kasvintuotanto / Vs: mistral
: 19.09.19 - klo:22:10
Meillä sama juttu mistralin sako 170. Uutena vehnänä oli diskettiä ja siinä sako 250.
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 19-20
: 15.09.19 - klo:19:38
Ceylon nätisti pinnalla,vaikka kylvettäessä tuntui paikoin varsin nihkeältä. Nätit oraat tällä hetkellä,mutta,mutta mites se vanhan kansan sanonta olikaan😀😎😎🙄😭😭
Kasvintuotanto / Vs: Syyskylvöt 19-20
: 04.09.19 - klo:22:48
Ceylonia on kylvetty sadekuurojen välissä,paikoitellen pikkasen nihkeää mutta suht hyvin luonnistaa. Kuuroja näyttää lupailevan pitkin viikonvaihdetta,pikkasen ku sais viel kylvettyä ni sit paripyörät pois. Tiedän et ei vehnän kylvöllä ol viel mitään kiirettä mut traktorit pitää saada muihin töihin ja kohta on myös juurikkaan nosto ajankohtainen asia. Monesti on tuntunut että silloin olis parhaimmat vehnän kylvö kelit ku meillä kiskotaan jurttikonetta...
Kasvintuotanto / Vs: Puinnit 2019
: 03.08.19 - klo:22:35
Brage ohraa puitiin tänään. Kuivaa on mutta kuivuus on ottanut osan myös sadosta. Herkästi poutivia savia kyseessä,osassa hyvääkin kasvustoa..
Kasvintuotanto / Vs: Syysvehnä vs syysruis
: 14.07.19 - klo:19:27
En tie mut kyl nyt ceyloni pukkaa sitä oikeaa nakki tähkää,tässä vaiheessa ei voi olla muutaku tyytyväinen ;)
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2019
: 01.05.19 - klo:18:52
Ohra olis sit niinku pinnalla ja luvataan kylmiä öitä,ontanko jo nyt varoiks kunnon kännit? Ceylonit on ottanu kuivuudesta kyl kunnolla siipeensä,ei näytä nyt ihan parhaimmalta . Jotenkin homettakin tuli vielä myöhemmin lisään vaikka lannoituksen aikaan näytti aika hyvältä,toivotaan että sade virkistäisi😳
Kasvintuotanto / Vs: Kylvöt 2019
: 21.04.19 - klo:21:52
Juurikkaista puolet on kylvetty ja pikkasen ohraakin tuli jo laitettua .
Kasvintuotanto / Vs: Syysviljat 2018
: 11.04.19 - klo:19:36
Huomenna alkaa lannotukset. Edelleen jossakin mettän reunoissa on lunta. Kumpi on parempi?ajanko raakasti lumen päälle vai käynkö sit joskus paikkaamassa ku lumet on hävinny.? Jokatapauksessa muuten pellot vihertää nätisti,joten kyllä nyt pitää ruokkia oraat.
Kasvintuotanto / Vs: Syysviljat 2018
: 04.04.19 - klo:20:54
Jokos olette isommissa määrin apulannat huiskineet? Periaatteessa tekis mieli jo itekki lähteä ceylonia ruokkimaan,mut onko liian aikaista jos koko määrän antaa kerralla? Ollaan täällä lounais rannikolla,vehnä kyllä alkaa vihertää mutta kun vieläkin löytyy luntakin metänreunasta.
Elikkä ajatuksena laittaa vaahtomerkkariin pneumaan. Heräsi vaan ajatus kun keväisin usein on vielä yöpakkasia vaikka salttua huiskitaan jo täysillä. Mahtaako merkkari jäätyä? Yöksi saan kyllä koneen halliin mutta ehtiikö pellolla jäätyä? Mitä jos vaahtonesteen joukkoon lisää pienen määrän pakkasnestettä? Toimiiko vaahdotus silti ja aiheuttaako pakkasneste viotuksia kasvustolle??
Löytyykö kokemuksia linhai mönkkäristä? 300 mallia hieman ajatellut,mutta tiedä sitten onko hyvä peli? Lähinnä ajatuksena olisi metsähommiin avuksi,saisi raivaus kamppeet mukavasti perille myös märimpiin paikkoihin sulan maan aikana. Sekä olis sille muutakin pientä nurkka ajoa varmasti.
Hyvää keskustelua,mielenkiintoista luettavaa. Mutta olisko mitään havaintoa tästä DISKETISTTÄ?? Pitäis tilaus laittaa vetämään (kauppiaan puheissa tavara vähissä) mutta en edelleenkään  osaa päättää mitä lajiketta?  ::) jotain akselilla demonstrant,diskett,licamero,viel ku osais päätöksen tehdä :-\
Onko diskett vehnästä kokemuksia?
Olisko tosta licamerosta kokemuksia? Esim.miten kestää kuivuutta? Kuvissa näyttää tähkä todella komealta,mut se onvaan kuvissa,totuus on monesti aivan muuta mitä kaupan mainos kuvissa .
Mitä vehnä lajikketta ens keväänä kannattaisi kokeilla? Mistraalia en kylvä,ei tykänny yhtään helle kesästä. Eikä edes itävyys prosentti ole kovinkaan kummoinen. Licamero olisi houkutteleva vaihtoehto,mutta alhainen sakoluku arvelluttaa. Sibelius myös mielenkiintoinen,onko jollain tästä lajikkeesta jo käytännön kokemusta?
Sivuja: [1] 2 3 ... 7