40% robionilla säilöttyä vehnää, niin sammuu 400 heppanen daimleri kuin saunalyhty.
Vehnä on kyl sellaista taikinaa että se pitäisi aina jauhaa samalla tekniikalla kuin jauheliha.
Seulasta tää on varmaan kans kiinni. Muistan, että ns. "sikaseulasta" kaura ei mennyt enää läpi kun kosteus oli 17% eikä "nautaseulasta" kun kosteus oli 20. Tai sinne seulan taakse se taisi "taikinoitua". Mylly ainakin lopetti toimintansa ja sitten sitä taltattiin auki.
Ongelmatavaralle tällainen extruder voisi olla hyvä
Ideana on se, että 100Kw:n moottorilla rehu pakotetaan ulos 6 millin reiästä pari kiloa sekunnissa. Samalla lämpö nouse yli 100 asteen. Kaikesta saa pitkää pellettiä
Periaate on vähän sama kuin lihamyllyssä, kierroksia vaan enemmän.