Ja Euroopassa vielä valmistetaan viljat Lyfosaatilla, ei ole viljelijöitten järjessä hurraamista. Sama meno tulossa Suomeenkin.
Ei se siellä niin kovin yleistä ole. Tää on lähinnä sitä legendaa jolla pönkitetään omaa puhtautta. Miks siellä pitäisi glyfolla tuleennuttaa, kasvukausi paljon pidempi kuin täällä, syysviljaa enimmäkseen ja jopa samoja lajikkeita kuin täällä
Riippuu tietysti miten määritetään tuo "yleistä." Kyllähän britit vetelee tuota ihan tavanvuoksi. Sillä ajoitetaan urakkapuinnit eli, n. 14vrk ennen ajetaan glyfo ja sitten puimuriporukka tulee hoitamaan oman hommansa. Näin saadaan puinti erittäin tehokkaaksi, kun pellot valmistuu järjestäin koneiden edellä.
Tehdään tuota täällä kotisuomessakin aika usein. Possut taitavat vallan syödä glyfojyviä. Täällä vaan tahtoo tuo varoaika jäädä pieneksi, kun hätäpäissään puimuri syöksyy pellolle, ettei ruiskunjäljet näy.