Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.
 • Tavallinen aihe

Aihe Häpeällinen temppu pikkumeijereiltä  (Luettu 7129 kertaa)

KJL

 • Mestari
 • Jäsenryhmäluokka:
 • Viestejä: 4084
 • "Aja millä ajat ja Flieglillä loput"
Vs: Häpeällinen temppu pikkumeijereiltä
Esittäisin jo tässä vaiheessa kysymyksen johon vastauksen tietävät vain ne, jotka olivat paikalla sähköposteja penkomassa. En oo sen kummemmin lakipykäliä tutkinu, jotta paremmin voisin oikeudellista puolta valottaa.

Kysyn vaan millä poliisivaltuuksilla sinne toimistoon mentiin Valion henkilökunnan sähköposteja lukemaan? Oliko luvat kunnossa? Eihän vakavampienkaan rikosten tutkinnassa edetä ilman kotietsintälupaa. Lupaa ei taida edes saada ellei ole syytä epäillä rikoksesta, josta voidaan tuomita 2 vuodeksi vankeuteen?

Miten tiedettiin edes mennä sähköposteja kaivelemaan? Millä valtuuksilla virkamiehet toimivat vai mentiinkö Valion toimitiloihin samoin keinoin kuin Venäjällä on tapana? Jos kerran oikeusvaltiota yrittetään esittää, ei kyseenalaisilla keinoilla saatuja "todisteita" pitäisi edes käyttää missään oikeusasteessa.

Toisekseen Valion päänahkaa jahtaavien puheiden epäjohdonmukaisuus ihmetyttää. Ensin korostetaan hinnoittelua, mutta myöhemmin takerrutaankin sähköposteihin eikä hinnalla enää ollutkaan väliä.

Kolmanneksi miten ihmeessä Kivi ehdotti ensimmäisenä tuottajahinnan laskua? Vastauksen tuohon tietää jokainen, nekin jotka eivät sitä haluaisi myöntää...
Koko ajan Suomi on monessa asiassa mennyt jo vuosikymmenet amerikkalaisempaan suuntaan, jo sakon ja vaadittujen korvaussummienkin suuruus kertoo sen. Jos kerran amerikkalaismallia halutaan noudattaa, koko juttu kuivuisi kasaan, jos "todisteet" ei oo hankittu pykälien mukaan.

Jos kuitenkin noista em. asioista on ollu jossain mediassa juttua, on se menny multa totaalisesti ohi.

Ihan miten vaan, jo pelkästään kaikkien suomalaisten maidontuottajien takia toivon, ettei Arla saa KIVIn avustuksella tahtoansa läpi. Se tietää nimittäin kylmää kyytiä kaikille, ei yksin valiolaisille tuottajille.

T:KJL

PS... nähdään taas vuoden päästä

Viimeksi muokattu: 09.01.15 - klo:11:24 kirjoittanut KJL

tethering holes to their concave windings

pig24

 • Agronetin kehitysryhmä
 • Mestari
 • Jäsenryhmäluokka:
 • Viestejä: 11013
Vs: Häpeällinen temppu pikkumeijereiltä
Ehkä näinkin mutta jos Suomen maitiomarkkina yhtenäistyy Euroopan markkinoiden kanssa niin lieneekö sekään niin hyvä asia.Ainakin maidonhinta vois muuttua ja arvaat varmaan mihin suuntaan?
Euroopassa ei ole yhtenäistä maidon hintaa. Tarkoittanet kai Keski-Eurooppaa. Etelämpänä litran tölkki maksaa kuluttajalle 1,30 ja tuottajatkin saavat toisinaan yli 50 snt (alv 0). Isot halpamarketketjut (discountterit) yrittävät tuhota maidon hintaa sielläkin.

lope

 • Agronetin kehitysryhmä
 • Aktiivi
 • Jäsenryhmäluokka:
 • Viestejä: 311
Vs: Häpeällinen temppu pikkumeijereiltä
Odotellaanpa tuomioita. Jos sanktiot tulee vaaditun suuruisina KHOsta, voi olettaa että pikkumeijerit saa myös omansa. Ainakin osittain. Laaksonen poistui areenalta aika kivaan saumaan, Pekkapoika teki Kataismaisen katoamisen, hieman ennen kun päitä putoilee, jotain tämäkin kertoo. Jälkipyykin pesee nykyjohto joka tapauksessa. Mutta ehkä tästä kaikesta lopputulema on se että vastaavaa ei pääse enää tapahtumaan, ja se on ehkä kuitenkin meidän kaikkien maidontuottajien etu. Saalistuksessaan Valio pisti kärsimään jokaisen suomalaisen tuottajan eikä hyötyjiä ollut muualla kuin kaupan alalla. Mutta hei... virheitähän tekee jokainen. Valio on kuitenkin hieno laitos suomalaisille.