No rapistunut betoni ei ole hygieeninen pinta Silleen se vaan menee.Siellä kolosissa voi elää mikä vaan pöpö. Jaloissa se voi kulkeentua ruokintapöydälle ja tapaa kaiken. Tuskin noin tapahtuu, mutta silti
Lattian laadulle on vaan määrätty jokin taso. Jos lattia ei täytä tuotteen ostajan laatuvaatimuksia, niin se ei täytä
Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:18Lattian laadulle on vaan määrätty jokin taso. Jos lattia ei täytä tuotteen ostajan laatuvaatimuksia, niin se ei täytä Mä jotenkin ymmärtäisin, jos se maito kävis hetkisenkin siinä lattialla "makoilemassa" , mutta kun ei sitä tee niin en ymmärrä miten lattian pinta vaikuttaa tuotteen ostajan laatuvaatimuksiin Tuotteen laatu ehkä tehdään jossain muualla kuin maitohuoneen lattian pinnoitteella. Toisaalta menetti yks kotijuustolakin lupansa, kun lattiakaivosta löyty jotain juustolaan kuulumatonta bakteeria. Luvat lähti vaikka tuotteissa eikä työpinnoilla bakteeri löydöstä ollut. Muistaakseni löydöksen tehnyt tarkastajakin sai ilmaisen juuston ja hyvin oli kelvannut
Lainaus käyttäjältä: lypsyukko - 05.11.14 - klo:21:34Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:18Lattian laadulle on vaan määrätty jokin taso. Jos lattia ei täytä tuotteen ostajan laatuvaatimuksia, niin se ei täytä Mä jotenkin ymmärtäisin, jos se maito kävis hetkisenkin siinä lattialla "makoilemassa" , mutta kun ei sitä tee niin en ymmärrä miten lattian pinta vaikuttaa tuotteen ostajan laatuvaatimuksiin Tuotteen laatu ehkä tehdään jossain muualla kuin maitohuoneen lattian pinnoitteella. Toisaalta menetti yks kotijuustolakin lupansa, kun lattiakaivosta löyty jotain juustolaan kuulumatonta bakteeria. Luvat lähti vaikka tuotteissa eikä työpinnoilla bakteeri löydöstä ollut. Muistaakseni löydöksen tehnyt tarkastajakin sai ilmaisen juuston ja hyvin oli kelvannut Kuiva lattia pölyää -> teoriassa pölyn mukana kuolema nousee manalasta maitoon Maidontuottaja on kuitenkin sopinut maidonostajan kanssa tuotantotilojen olevan lain vaatimalla tasolla. Eli meijerin tytön kuuluu valittaa tuosta... laatuketju katkeaa.Mikä tässäkin on Miksi kaikki mahdollinen pitää laiminlyödä ja samalla väittää tuottavansa maailman parasta maitoa
Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:48Lainaus käyttäjältä: lypsyukko - 05.11.14 - klo:21:34Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:18Lattian laadulle on vaan määrätty jokin taso. Jos lattia ei täytä tuotteen ostajan laatuvaatimuksia, niin se ei täytä Mä jotenkin ymmärtäisin, jos se maito kävis hetkisenkin siinä lattialla "makoilemassa" , mutta kun ei sitä tee niin en ymmärrä miten lattian pinta vaikuttaa tuotteen ostajan laatuvaatimuksiin Tuotteen laatu ehkä tehdään jossain muualla kuin maitohuoneen lattian pinnoitteella. Toisaalta menetti yks kotijuustolakin lupansa, kun lattiakaivosta löyty jotain juustolaan kuulumatonta bakteeria. Luvat lähti vaikka tuotteissa eikä työpinnoilla bakteeri löydöstä ollut. Muistaakseni löydöksen tehnyt tarkastajakin sai ilmaisen juuston ja hyvin oli kelvannut Kuiva lattia pölyää -> teoriassa pölyn mukana kuolema nousee manalasta maitoon Maidontuottaja on kuitenkin sopinut maidonostajan kanssa tuotantotilojen olevan lain vaatimalla tasolla. Eli meijerin tytön kuuluu valittaa tuosta... laatuketju katkeaa.Mikä tässäkin on Miksi kaikki mahdollinen pitää laiminlyödä ja samalla väittää tuottavansa maailman parasta maitoa Ihan uteliaisuuttani kysyn:Eikö sun mielestä Suomalainen maito ole maailman parasta? Ja jos ei,niin miksei?
Lainaus käyttäjältä: +200 - 05.11.14 - klo:21:52Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:48Lainaus käyttäjältä: lypsyukko - 05.11.14 - klo:21:34Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:18Lattian laadulle on vaan määrätty jokin taso. Jos lattia ei täytä tuotteen ostajan laatuvaatimuksia, niin se ei täytä Mä jotenkin ymmärtäisin, jos se maito kävis hetkisenkin siinä lattialla "makoilemassa" , mutta kun ei sitä tee niin en ymmärrä miten lattian pinta vaikuttaa tuotteen ostajan laatuvaatimuksiin Tuotteen laatu ehkä tehdään jossain muualla kuin maitohuoneen lattian pinnoitteella. Toisaalta menetti yks kotijuustolakin lupansa, kun lattiakaivosta löyty jotain juustolaan kuulumatonta bakteeria. Luvat lähti vaikka tuotteissa eikä työpinnoilla bakteeri löydöstä ollut. Muistaakseni löydöksen tehnyt tarkastajakin sai ilmaisen juuston ja hyvin oli kelvannut Kuiva lattia pölyää -> teoriassa pölyn mukana kuolema nousee manalasta maitoon Maidontuottaja on kuitenkin sopinut maidonostajan kanssa tuotantotilojen olevan lain vaatimalla tasolla. Eli meijerin tytön kuuluu valittaa tuosta... laatuketju katkeaa.Mikä tässäkin on Miksi kaikki mahdollinen pitää laiminlyödä ja samalla väittää tuottavansa maailman parasta maitoa Ihan uteliaisuuttani kysyn:Eikö sun mielestä Suomalainen maito ole maailman parasta? Ja jos ei,niin miksei?No on se useimmilla mittareilla mitattuna maailman parasta. Varmaan 85% suomalaisista maitotiloista toimittaa meijeriin parempilaatuista maitoa kuin mikä on ns. Eurooppalainen taso keskimäärin. Se on tosi hyvin se. Ehkä se tekee suomalaisesta maidosta maailman parasta.Mutta tason ylläpitäminen vaatii työtä. Esim. sen että maitohuoneiden lattiat ovat kunnossa Nuo lattioiden puutteet kuitenkin kirjataan pöytäkirjoihin ja niistä tehdään tilastoja.... ja niillä tilastoilla ylläpidetään maidon laadun mainetta yllä
Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:22:26Lainaus käyttäjältä: +200 - 05.11.14 - klo:21:52Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:48Lainaus käyttäjältä: lypsyukko - 05.11.14 - klo:21:34Lainaus käyttäjältä: BACKSPACE - 05.11.14 - klo:21:18Lattian laadulle on vaan määrätty jokin taso. Jos lattia ei täytä tuotteen ostajan laatuvaatimuksia, niin se ei täytä Mä jotenkin ymmärtäisin, jos se maito kävis hetkisenkin siinä lattialla "makoilemassa" , mutta kun ei sitä tee niin en ymmärrä miten lattian pinta vaikuttaa tuotteen ostajan laatuvaatimuksiin Tuotteen laatu ehkä tehdään jossain muualla kuin maitohuoneen lattian pinnoitteella. Toisaalta menetti yks kotijuustolakin lupansa, kun lattiakaivosta löyty jotain juustolaan kuulumatonta bakteeria. Luvat lähti vaikka tuotteissa eikä työpinnoilla bakteeri löydöstä ollut. Muistaakseni löydöksen tehnyt tarkastajakin sai ilmaisen juuston ja hyvin oli kelvannut Kuiva lattia pölyää -> teoriassa pölyn mukana kuolema nousee manalasta maitoon Maidontuottaja on kuitenkin sopinut maidonostajan kanssa tuotantotilojen olevan lain vaatimalla tasolla. Eli meijerin tytön kuuluu valittaa tuosta... laatuketju katkeaa.Mikä tässäkin on Miksi kaikki mahdollinen pitää laiminlyödä ja samalla väittää tuottavansa maailman parasta maitoa Ihan uteliaisuuttani kysyn:Eikö sun mielestä Suomalainen maito ole maailman parasta? Ja jos ei,niin miksei?No on se useimmilla mittareilla mitattuna maailman parasta. Varmaan 85% suomalaisista maitotiloista toimittaa meijeriin parempilaatuista maitoa kuin mikä on ns. Eurooppalainen taso keskimäärin. Se on tosi hyvin se. Ehkä se tekee suomalaisesta maidosta maailman parasta.Mutta tason ylläpitäminen vaatii työtä. Esim. sen että maitohuoneiden lattiat ovat kunnossa Nuo lattioiden puutteet kuitenkin kirjataan pöytäkirjoihin ja niistä tehdään tilastoja.... ja niillä tilastoilla ylläpidetään maidon laadun mainetta ylläAika hyvin vastattu
Kyllä pitää vaan ihmetellä suomalaisen maajussin asennetta kun kaikki on kiusaamista ja turhaa byrokratiaa.Pitää muistaa että vaikkapa maitoautokuski käy päivän aikana aika monessa maitohuoneessa.