Kotimaista tulee suosittua, koska useimmiten ei ole mitään järkisyytä valita ulkomaista kotimaisen tuotteen sijaan. Ruokalaskussakin ero on aika marginaalinen, ei sen kotimaisen tuotteen ostamisen pitäis olla kynnyskysymys normaalille työssäkäyvälle ihmiselle.
Kuluttajian valintalogiikkaa seuraillessa ei voi kuin ihmetellä. Itseään tavattoman viisaina kuluttajia pitävillä kaupunkilaisilla näkee monesti lisäaineilla höystettyä kissanrasvamargariinia ja kosmetiikkaa ostoskorissaan ja samat ihmiset kauhistelevat ääneen jos sanoo että joku perusruoka kuten lihakastike on tehty reilusti voita käyttäen
Suomalaisille valmistajille pitäis saada iskostettua se ajatus päähän, että vaikka bulkin tuottamisellakin pärjää, niin tulevaisuudessa vaan paras mahdollinen on sitä millä voi kilpailla ulkomaisten valmistajien kanssa. Ja mikä järki on jalostaa monessa tapauksessa mailman parhaista raaka-aineista bulkkia, se on haaskausta.