Ei jaksa kuin hämmästellä tätä höpötystä koivusta, ikään kuin muita puulajeja ei voisi lainkaan polttaa tulisijoissa.
Jos ei ole koivua saatavilla tai myytävissä, niin mikä järkevä syy estää muiden puulajien käytön? Selllaista järkevää syytä ei ole edes olemassa, ei se ole mikään järkevä syy että esim. "kuusi ritisee" sitä poltettaessa.
Vai onko kaupunki-ihminen jo niin etääntynyt luonnosta, ettei ymmärrä tätä seikkaa, että muutkin puulajit ovat polttoon aivan yhtä hyviä kuin koivukin.
[/quote]
Ei mikään estä muiden puiden polttoa, asiakkaiden mielessä koivu on haluttua paremman lämpöarvonsa ja räiskymättömyyden, millä ei ole mitään merkitystä lasiluu*****sessa takassa. Ammattimaiset myyjät taas tekee puut osto tavarasta, siinä mänty, kuusi ja koivu on suurinpiirtein samassa hinnssa kuituna, mutta sekapuusta, klapeina saa näillä alueilla 35 pienen itkun kanssa, koivusta 50 menee nurisematta läpi, työ niissä on sama, eli raakasti sanottuna raha ratkaisee. Omassa stokerissa poltan kaiken mikä menee hakkurista läpi.