Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8

Viestit - Muonamies

Vieläkös jamako siellä Viron suunnalla maataloutta harrastelet? Mikä on nykytilanne, vieläkö ruotsalaiset ostelevat maata vai onko kääntynyt?
Ranskan Michel Barnieria pidetään todennäköisimpänä vaihtoehtona komission seuraavaksi nokkamieheksi, mutta mikäli mies epäonnistuu tämänhetkisessä tehtävässään (Brexit-neuvottelut), nostaa Politico-lehti EPP:n sisäisistä haastajista vahvaksi ehdokkaaksi kenenkä muunkaan kuin Jyrki "Jygäys" Kataisen.

http://www.politico.eu/article/michel-barnier-jean-claude-juncker-is-britains-best-friend-in-brussels/
https://twitter.com/KMaamies/status/835776760977494016/photo/1

Ensimmäinen vastaantullut kuva A94 ja S394 malleista, vielä ei ollut Valtra tai Agcon omilla sivuilla mitään infoa
Niin siis myyntioptiosta on kysymys. Eipä tuossa sinänsä mitään ihmeellistä, konekauppa nykyvaatimuksineen keskittyy yhä enemmän kansainvälisten toimijoiden käsiin.
Vielä on kaikki tulevan kasvukauden lannoitteet hommaamatta: riskipelillä, joko laskee tai sitten se todennäköisempi...
Tuommoinen näky tulleen myyntiin, täyttää ainakin ketjun aloittajan kriteerit:
http://www.hehtaariporssi.fi/loviisa-klaskaksentie-kuvat
Päivän maastullin mukaan Norjassa 20 lypsävän tiloja, joilla vetimiin tarttuu robo. Lehtijutussa esitelty 24 äpylin tila aikoo myös siirtyä roboaikaan. Kannattaa kuulemma oikein hyvin, paikallinen Kela maksaa hankintakustannuksista 60%, koska lypsytyö on vioittanut isännän hartiat.

Pohjoismaihinkin mahtuu monenmoista maitotilaa :)
En tiedä, hyvä vai huono, mutta olen nähnyt, että isäntä valittaa maatalouden paskamaisuutta, niin  jälkikasvu häipyy

Kyllä näilläkin tiloilla on tulevaisuutta, kunhan jälkikasvu tarpeeksi ajoissa ymmärtää ettei se valittavan vanhan polven tapa ole ainoa maatalouden harjoittamisen muoto. Itse ainakin myönnän, että lähes parikymppiseksi asti luulin meillä tehtävän asiat suunnilleen oikein (meidän kylillä muut viljelijät lähinnä jäähdyttelijöitä ja metsätuloilla maataloutta harrastavia). Sitten onneksi vietin aikaa maailmalla, ja huomasin kuinka paljon asiat kotona onkaan pielessä, ja mitä moninaisimpia mahdollisuuksia onkaan. Se motivoi itseasias eniten lopulliseen jatkopäätökseen. Nyt sitten vähävähältä korjailen ja pyrin oppimaan muilta.

Omaa jälkikasvua ei vielä ole, joten nähtäväks jää. En aio tuputtaa...
Näin, osoitetietojen synkronoinnin täppäät kohdilleen ja sit uudessa luurissa haku google-tililtä. Näin siirtyi itellä tiedot vanhasta androidista Lumiaan. En tosin muista mitä G-yhtiön käyttöehdoissa oli nää yksityisyysasiat, jos niistä on kovin tarkka..
Muodollisesti pätevä kuski:

http://www.nettikone.com/fiat/411r/1450214

Hyvä ilmoitus! Kuvaan kannattaa aina satsata ;D

Vaan jopas on voudille tavaraa kertynyt: https://huutokaupat.com/fi/index/view/id/206557  :o
Vapaa sana / Vs: Kankaanniemi kovana
: 18.05.15 - klo:11:00
Kukas se oli se entinen kd:n puheenjohtaja, joka ajoi seksipuheluiden kieltämistä?
Siitä lisäarvotuote maitumiehille, kotimaista ei kuulemma vielä saa:

http://www.whiskas.fi/valikoima/tuote/whiskas-cat-milk-kissanmaito-2-dl
Vapaa sana / Vs: Saatanan etelän kartanot
: 18.02.15 - klo:12:09
Itse vierailin kerran erään aatelisen kartanon"herran" luona. Peltoa oli reipas 100 ha, metsät hoitamatta ja kylvökone irroittamatta/pesemättä heinäkuussa. Vierasperäisestä nimestä ja säätytalolla riippumasta sukuviiristä huolimatta taisi osata ainoastaan suomea. Astiat parilta viikolta pesemättä ja vaatteetkin taisi olla vaihdettu viimeksi 1kk sitten. Kaljaa joutiin pöydän äärellä ja hernekeittoa oli viikon satsi keitetty. Emäntää tällä isännällä ei koskaan ole ollut. Selän takana kyläläiset sanoivat että veljessarjan tyhminpänä jäi viljelijäksi kun ei yliopistoon päässyt. Ajan hammas nakersi kartanon nurkissa ko. hemmon vasaraa ahkerammin.

Hieman etäämmällä siirtokarjalaisen jälkeläinen joka kuulemma 55-kertaistanut peltoalansa 20-vuodessa.

Yrityksen, olkoonkin sitten maatila-kartano, ylisukupolvinen menestys on harvinaista. Ensimmäistä seuraava sukupolvi on usein riitaisa, ja jo kolmas liian lukenut/laiska/mukavuuksiin tottunut viedäkseen yritystä rohkeasti eteenpäin. Tyhjän pääälle kaiken rakentanut sukupolvi ehtiikin monesti vielä nähdä elämäntyönsä auringonlaskun. Toisaalta on tietysti lohdullista, että tämä yleismaailmallinen ilmiö murtaa luokkayhteiskunnat. Työllä, taidolla ja tuurilla voi nousta (american dream), eikä peritty asema ole itsestäänselvä (eihän sellainen maailma kehittyisi!).

Kaikki dynastiat kaatuvat joskus, ja itse ainakin olen ajatellut että parempi yrittää tämän sukutilan kanssa täysillä parhaan nykytiedon varassa, kuin huolehtia pelkästä säilymisestä ja historia-arvoista. Kirotkoon jälkipolvet mut.

https://www.wealthcounsel.com/Free-Resources/Why%20Most-Families-Lose-Their-Wealth-by-the-Third-Generation/
Paljonko populaa? Mikä tunnelma? Harmittaa kun ei päässyt paikalle.
Nyt 1,5 kappaletta per tekijä (3 sataheppasta traktoria, 2 työtätekevää). SPV tulossa ja oma ajatus vaihtaa yhden traktorin ja yhden miehen systeemiin. Sesongille sitten ulkopuolinen tekijä+kone.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8