Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]

Viestit - Muonamies

Jos vihulainen on sitä laatua, että se blokkaa Windowsin päällä pyörivät torjuntaohjelmistot, niin tuosta cd-levyltä/usb-tikulta käynnistyvä linux-pohjainen puhdistusohjelmisto:
http://www.avg.com/eu-en/avg-rescue-cd
Olisko sellanen vaihtoehto mahdollinen että sä oisit palkattu tilanhoitaja tulospalkalla? Vuokralaiselle investoinnit on vakuuksien puuttuessa hankalia ja lisäksi jo mainittu aloitustukien saamatta jääminen.
Noh, pääskös kaikki 19 facebookissa ilmoittautunutta paikalle?
http://www.nettikone.com/volvo/88/1070552 Metsä täynnä arvo-autoja ??? ::)

Hää om varmaan ajatellu että pidetään ny tää kalusto reservissä jos kuljetusmarkkinoille sattus syntymään löysää :)
Voihan sen sieltä nettisivuilta ilmatteekskin lukasta  ::)

http://www.autokanta.com/urakointi_uutiset/kirjasto/
On kyllä "laadukkaan" näköiset kasvustot polskipojilla korjuussa ::)
Mitäs tuollainen tila tuottaakaan liikevaihtoa.. Maito ja naudat joku 350 000, tuet luomulisineen 100 000 pintaan, mettästä jonnin verran, hevoshommat taitavat sentään olla harrastuksia eikä yritystoimintaa? Ei todellakaan mikään huono maatilayritys, yrittäjä saa olla työstään ylpeä. Sijainti C2-tukialueella syrjemmällä(?), investointi onnistunut, karja kunnossa ja peltoa suhteellisen helpohkosti saatavilla. Löydät yrittäjähenkisen nuoren ammattilaisen vetäjäksi, niin toiminnanlaajentamiseltahan tuo alkaa äkkiä kuulostamaan 8)
Ihan nyt vain aiheeseen liittyen, se emäntä,  avioeron tapauksessa .....jos se ei nyt ollutkaan niin tyytyväinen asemaansa.... voi monessakin tapauksessa koitua hyvinkin kalliiksi ja tämän threadin mukaisella verotuspoistoilla ei ole enää kovinkaan paljon merkitystä....onhan noita tapauksia ihan liikaakin.....

Avioehto on pitkällä aikavälillä rakennekehitystä edistävä toimenpide ja mielestäni sille tulisi saada oma erikoistuki :P
Mistä typpi, jaakko ei voi kiivetä pavunvartta liian valkuaisen pelossa

Sopivasti sinimailasta seokseen varmaan auttais?
Ite laittaisin vain sen verran kuin hömppätukien piiriin saa ja viljelykierto vaatii. Jos koneita ois pakko hankkia, niin Itä-Euroopan anti ois varmaan mielenkiintoisinta. Niitto urakoitsijalta, itelle pieni pöyhin, karhotin ja perinteinen kovapaalain taikka pienkokoinen pyöröpaalain.

Jos oikein paljon laittaa niin sit osuus suurkanttikoneesta tahi kunnon pyöröpaalaimesta. Huonoa heppaheinää on sit maa pullollaan, joten tosissaan kilpailemaan lähtevän täytyy melkein laittaa latokuivuri. Ja sit käy kalliiks...
Eikös vielä jokunen vuosi sitten Virosta saanut peltomaata alle tonnin hehtaari? Missäs tienoilla keskimääräinen ha-hinta tänä päivänä liikkuu? (tietysti tuollanen kokonaisuus jossa maan kunto ok ja tilusrakenne edullinen on aina arvokkaampi)

Tiettyä vetoa Eestinmaassa kyllä ois. Itäisempi suunta olis tosin kiinnostavampi jos institutionaaliset rakenteet ois hieman paremmalla mallilla...
Sivuja: 1 ... 6 7 [8]