Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 575

Viestit - supersammakko

Mulla on tähän hyvä ratkaisu, minimoin kaiken kanssakäymisen kyläläisten kanssa. Skippaan talkoot, onkikista, lavatanssit, retket, seura- ja yhdistystoiminnan muutenkin. Näin menee hyvin, voivat mussuttaa mitä huvittaa kun en ole kuulemassa.  ::) ;D
Mun mielestä tämä "oman tuotannon kiintiöinti" normaalissa kilpailutilanteessa vaikuttaa omaan jalkaan ampumiselta. Ehkä tulevaisuudessa voi jälkiviisaana sanoa sitten jotain muuta. Aika näyttää, mutta kait muut vaihtoehdot sitten vielä huonompia. Tai kait tarkoitus  on tuottajahinnan lasku kiintiöintiin naamioituna.
Totta kai kiintiöidään. Omaan jalkaan ampumista on jos  ostetaan tuotetta mille ei ole kysyntää, ihan sen vuoksi, että tuottaja saa tuottaa. Jos maitoa ei tarvita, niin *****ako sitä ostamaan tai väkisin myymään? Tietty tällekin voisi koronan jälkeisessä taloustilanteessa kehittää vaikka jonkun tuen tai velvoitteen. Että se näytäisi hyvälle. Ai niin sori valiolaiset, en saisi asiasta mitään puhua kun en ole tuottaja.
Mihin noita tarvitaan? Eikö jussit osaa kaikkea ihan itse?
Vipussa on pinta-alat, ilmoita niiden mukaan tai raivaa puskat pois. Ei tää taas ole tämän vaikeampaa kuin miksi itse tekee.
Millainen on 2020 suomalaisen maatalousyrittäjän identiteetti?
Yrittäjä.

Monella maatilalla on tulovirtaa muualtakin, kuin ydinmaataloudesta. Perinteiset itsenäiset perheviljelmät ovat vähenemässä ja ovat nyt enemmänkin hybridejä, missä vilat vaihtavat keskenään työpanoksia ja resursseja.
Vapaa sana / Vs: >Alv 10 %
: 08.05.20 - klo:15:41
https://twitter.com/mmm_fi/status/1258478164239499264

Taas kaatuu tiloja kuin heinää.Polkekaa kovempaa pidot paranee.
Kuinka ne ruuan alvin laskuun kaatuvat?
Juu, onnea kans, on muuten seksikkään näköinen, sanotaan notta latinot on tulisia, saattaa jäädä vanhat vapaa ajan harrastukset Teuvolta vähemmälle. 8)
Viinan juominen ja sahaaminen?
Yrityksille on myös postin Verkosto- palvelu verkkolaskujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen.
Oma domain ja maili. Häröhommiin ja pornoon on tutanotan anonyymi ja ilmainen maili.
Witraktor on näemmä saanut rekrytoinnit tehtyä, ainakin tikkataulu löytyy nettisivuilta, vanhoja JD miehiä ja muutama muualta haettu. Milloin alkaa se markkinaosuuden tuplaaminen?
Oikeassa yrityselämässä missä ei ole tälläistä välttämätöntä resurssia kuin pelto jokainen saa harrastella tai tehdä miten haluaa. Harrastelijat tai ne jotka ei vain osaa tippuvat sieltä kyllä itsestään pois..
Miten niin ei ole? Monellakin yrityksellä on paljon kiinteää omaisuutta, esimerkiksi liiketiloja joiden sijainti on liiketoiminnan  kannalta merkittävä. Ero on vain se, että sille liiketilalle ei makseta tukia.
Miksi aloittaisin? Mulle riittää oma grillivaunu, eikä tarvitse huutaa yhteiskuntaa apuun.
Mitäs seuraavaksi? Onko tuntipalkka nyt viisi euroa, kun tulot pomppasivat?

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maatalous/artikkeli-1.948265
Liekkö näissä tulostuskoneissa tapahtunut muutoksia näistä ajoista? Pitäisi uutta hommata, monitoimi laseri varmaan mutta pärjäiskö hyvin pelkällä mustalla? ootteko aina hankkineet värivekottimen? Miten kalliiksi tulee noitten jauheiden hommaaminen? entinen lexmark mustesuihku ja ei ole toiminut kuin takkuillen. ja onko noi hiemankalliimmat yhtään luotettavampia?
Edelleen nurkassa jauhaa tuo mun yllämainitsemani tulostin. Ei mitään järkeä ostaa pelkkää mustaa, aina voi tulostaa mustana, mutta väri on silti ns. jemmassa. Musteeseen on mennyt enemmän rahaa kuin itse tulostin maksoi, mutta se oli odotettavissa kun joskus se on toiminut painokeneena.
Vapaa sana / Vs: Haaste
: 15.11.19 - klo:12:55
Jos vain on aikaa, niin maitse matkustaminen on varteenotettava vaihtoehto.
Sivuja: [1] 2 3 ... 575