Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1]

Aiheet - jps

Koneet, laitteet ja tekniikka / Tak-Sai
: 08.02.14 - klo:13:32
Vieläköhän kyseinen firma on pystyssä? Ajo-opastimen tilasin verkkokaupasta ja maksoin vielä ennakkomaksulla, mitään ei ole kuulunut, puhelimeen ei vastata ja nyt näyttää olevan verkkokauppakin suljettuna. Heitinkö siis rahani hevon perseeseen. Maatalousfoorumeilla firmaa kehuttiin sen verran että uskallin maksaa ennakkoon, mut nyt alkaa pieni epäilys hiipiä puseroon.
On se vaan vaikea ihan "oikeiden" ihmisten uskoa mitä tämän päivän maatalous on. Eihän tuossa vielä puhuta mistään tukileikkausprosentistakaan. Jos tuon "turrin" ois joku oikea bönde tuonut, niin vähintään 5% pois tuista ja vielä takautuvasti.

http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/daltonin-aika-kay-vahiin/921472
Maidontuotanto ja lihanaudat / Boikotti
: 05.09.11 - klo:11:24
Nyt sitten nähdään, meneekö meillä oikeasti huonosti, rouvat on masinoineet kunnon boikotin.

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/uutiset/lukijalta/viestit/09/fi_FI/protestoi_kaupan_ylivaltaa_vastaan/

Nyt jos Pirkkahalli on puolillaan mullimiehiä, niin seuraavassa kriisikokouksessa kaikki NAURAA meille.
Joku "normaali" ihminen (ei mv.) valmistelee ennakkotapausta. Voi tulla mielenkiintoiset ajat tarkastajille, jos tuo menee läpi.
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/lakimies-soitti-dalton-alpakan-omistajalle-rangaistuksesta-puuttuu-suhteellisuudentaju/art-1288408187155.html
Palstan hiljaisuudesta päätellen Ojala oli juhannuksena jossain aivan muualla kuin Haapajärvellä. Kasipuolitonniset kisakoneet reuhtoivat lavettia niin epätoivoisesti, että E.P. haki esittelyrivistä 930 Fendtin. Olis varmaan vieny sen lavetin Pyhäjärvelle asti...
Mahtaa Ojalaa ottaa pattiin, kesän kliimaksi meni hutiksi. ;D
Kannattaakohan sittenkään koettaa kotona...

http://www.traktor-power.de/index.php?option=com_seyret&Itemid=25&task=videodirectlink&id=850

Ojala vois näyttää sillä ylivoimaasella...
Tuli uus Profi, siinä oli vertailtu traktoreiden polttoaineen kulutusta/ha. Lehtien tuhoamistyö on suoritettava ennen kuin yksikään lehti eksyy Sieviin... ;)
tai en ole itse huomannut Ojalan hehkutusta.
Profissa 12/07 Agcon pääjohtaja Martin Richenhagen kehuu, että muuttuneet markkinat maataloustuotteiden osalta johtavat siihen että, premium-luokan traktoreiden kysyntä tulee kasvamaan. Tästä syystä Agco pyrkii kasvattamaan Marktoberdorfin tuotannon 12157 kpl:sta (2006) 15000 kappaleeseen.
Eli Agcon mielestä heidän yhtiönsä premium traktorimerkki on FENDT.
Sivuja: [1]