Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1240

Viestit - icefarmer

Vapaa sana / Vs: Vastuuton hallitus
: 17.07.19 - klo:12:17
sanna marina julistaa sähköautoilun olevan jatkossa ainut liikkumismuoto. Ja vieläpä nopealla tahdilla.
Mitä luulette tänään tapahtuvan autoliikkeissä.

Ei mitään, kun kansa jää odottamaan.
Tokko edes tundran tissinkoittaja ryntää volvokaupoille kun huoltovalo syttyy :o :o :o :o
Jokatapauksessa Estoonian keulaportti on jossain maalla ja botski pohjassa, joten se on ainakin irti. Joku sen irroitti. Ja kunnon vesimäärä autokannella kaataa minkä vaan purkin, varsinkin jos ohjaus ja työntövoima katoavat. Keli ei ollut mitään peilityyntä.

Kaikiin tapahtumiin löytyy usein salaliittoteorioita. Tässä ne eivät kuitenkaan voi poistaa sitä faktaa, että merenkäynti oli reipasta ja oli osallisena paatin kaatumisessa. Räjäytti siihen holeja kuka tahansa.
kyseisellä paatilla ei muistaakseni ollut edes avomeri-luokitusta, sitten vielä aikataulussa pysyminen oli virolaiselle yritykselle kunnia-asia, lastauksessa jos meni liikaa aikaa niin se otettiin merellä kiinni, urku auki ajettiin kovassakin tuulessa kun muut varustamot hidasti :o :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: Me tienataan tällä
: 16.07.19 - klo:14:37
Lopullista hintalappuahan tuolle ei vielä tiedetä, koska uhrin selviytymisestä tuosta ei ole mitään takeita. Eli eläkkeen maksua koko iältä ehkä luvassa ja sitten vielä näiden rikollisten loppusijoitus, maksaa sekin.
sepe ei valita vaikka vappusatanen menee näiden takia saman verran maksun puolelle ;) :D ;D 8)
Ei kun kyllä ne 70-luvun autot oli parhaita.  ;D

Kyllä se niin on, että kun perseensä laskee vaikka 10v vanhaan Lexukseen (puhumattakaan uudesta) niin ei voi kuin ihailla kuinka paljon on kaikkea hilavitkutinta ja matkaa mukavoittavaa teknologiaa. Ja on luotettava auto.
empä tiedä jos vastaavan hintasen mersun sais 70 luvulta, voisi olla parempi auto :-\ :-\ :-\ :-\
nyt tarkkana, jokainen lauta on laskettava, työtunnit pieneen ruutuvihkoon ylös, paikalla häärivien firmojen taustat pitää selvittää ja jonkinlainen käsitys pitää myös saada mitä maetoa vanhanen kaataa tontilla termospullokahvin sekaan ;) :D ;D 8)

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/884ee953-4481-4d45-8f66-6102046c09d4
Vapaa sana / eemeli ei omista maitaan
: 14.07.19 - klo:23:00
mineraalit kuuluu valtiolle, elikkä vaikka eemeli löytää pään kokosen kultakimpaleeen pottumaastaan niin ei auta itku markkinoilla, valtiolle se on luovutettava, bresitentti niinistö voi korostan sanaa voi muistaa kauniilla  kiitoskirjeellä joka toki eemelin mieltä lämmittää ;) :D ;D 8)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9613a0c0-be7c-4af1-8ae8-cba9f25ac4a7
Vapaa sana / Vs: työt
: 14.07.19 - klo:20:05
Melkoista tundraa Berchtesgadener Landin vuoristo. Ja maitoa kerätään vaikka sepe "faktan" mukaan ei ole lehmiä.    https://www.youtube.com/watch?v=PR8XTgRUj5k

OnniBus'in ikkunat näyttävät niin tummille ja teipatuille, ettei niistä taida faktum näkyä, pelkkä "fakta" vain.   ;D
kyllä siellä paikallinen voortimies tai veetieemeli  riuhtoo maasturimersun rattia verenpaineet tapissa  ja rääkkä huutaa kaposella kylätiellä maetoauton perässä kun joka saata-nan tasanteella on tukijussi maitokärryjen kanssa oottamassa ja vielä jäädään juoruamaankin.....  jo kaheksankymmenluvun  alussa meni ruotsissa tankinpesuvesien mukana  tuommonen kiulullinen maetoa ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: Halpaa ei ole
: 14.07.19 - klo:19:24
Maito: Euroopan unionin alueen tuottajat ovat olleet suurin myyjäryhmä maitojauheen ylijäämämarkkinoilla. Kun ylitarjonta tuppaa laskemaan hintaa, ketä EU-tuottajat voivat osoittaa syyttävällä sormella ?

Niin siis maitohan oli vaikkapa sikapuoleen verrattuna EUn alkuajat kuin herran kukkarossa. Kiintiöt pitivät todellisen kilpailun melko vähissä. Sitten kun kiintiöt vapautettiin ja tuli todellinen kilpailu niin Valiokin osoittautui aika pian tavalliseksi kuolevaiseksi. Mutta että tervetuloa vaan. Todellisen kilpailun piiriin. Ne nostavat tuotantoa, jotka pystyvät. EUn suurimmalla tukitasolla Suomen aika pienetkin tilat pysyvät vielä pystyssä. Mutta kuinka kauan?
mites broileriparoneilla menee nykyään, kananlihan kysyntä ainakin on kasvussa... maksavakko kunnolla rehuista  etelän viljanviljelijälle toisin kuin ahneet maitobandiitit :'( :'( :'( :'(

https://www.youtube.com/watch?v=ewTX9bsWVfU&app=desktop Did Stalin Start World War 2? The Secret Plans to Conquer Europe (2009)
mitäs mieltä ape on, käytiinkö kuussa oikeasti vai tuliko kuukävely jostain muusta paikasta :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / Vs: työt
: 12.07.19 - klo:23:30
oesko sepe ollu jollae sirola-opiston luokkakokous reissulla ;) :D ;D 8)
salainen sopimus,  sopiikos se kokoomuslaiseen kaupungin johdon toemintapoihin.... mikäli uskomme eemeliä on tällaiset sopimukset vain kepulaisten yksinoikeus ;) :D ;D 8)

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006171222.html

 
Vapaa sana / Vs: työt
: 12.07.19 - klo:11:59
mulle sopii että eläkkeet laitetaan viron malliin, sopiiko sepelle ;) :D ;D 8)
ite miettinny joskus et onko parempi antautua lääkevirman asiakkaaksi vai lähteä pikkukitumisen jälkeen kaiken tehneenä?     ei niin hienoa kattoa nuita joita lääkitään kuin virtahepoi ja sitten ovat kuin zompeja kuin jos olisvat kuollu vaan pois ja omaiset aikansa surreet... elämä jatkukoon..

Kaiken tehneenä niin. Kyllä huomaa, että et omakohtaisesti etkä edes lähipiirin kautta ole joutunut asian kanssa tekemisiin.

Olet 26. Valmistunut vähän aikaa sitten. Saanut unelmiesi työpaikan. Mennyt juuri naimisiin erittäin kauniin naisen kanssa. Saanut ostettua asunnon hyvästä vanhasta taloyhtiöstä. Ja sinulle kerrotaan vaihtoehdot. Kuolla pois  puolen vuoden sisällä. Tai alistua valkonuttujen ja lääketehtaiden armoille. Jotka voivat pelastaa henkesi, mutta pelastuksella on haittapuolensa.

Mitäpä teet?

Tietysti kuolet pois, että ei tarvitse olla zompina? Kaiken tehneenä.
ehkäpä oksa puhu siitä vaiheesta kun se elämä on jo siellä loppupuolella :-\ :-\ :-\ :-\
itse ajattelen näitä asioita vähän niinku maalaisjärjellä, monesti mietin että olisi hienoa päästä vientisatamien portille suorittamaan liikennelaskentaa...joka auton pysäyttäisin ja kysyisin tulekko helsingistä ;) :D ;D 8)

Niin siis nykyisin alkaa jo olemaan paljon vientiä, joka ei näy satamissa?

https://www.tilastokeskus.fi/til/tpulk/2018/04/tpulk_2018_04_2019-03-15_tie_001_fi.html

"Palvelutuonti kasvoi 15 prosenttia vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä edellisvuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna. Palveluvienti kasvoi 5 prosenttia. Palveluita tuotiin 8,6 miljardilla eurolla ja vietiin 7,9 miljardilla. Eniten tuotiin muita liike-elämän palveluita. Niiden tuonti myös kasvoi enemmän kuin minkään muun palveluerän. Myös palveluviennin suurimman palveluerän, televiestintä-, tietojenkäsittely- ja tietopalveluiden, vienti kasvoi eniten. "

Lisäksi on paljon sellaista ns pientavaraa kuten mm sairaalalaitteet ja vastaavat, jotka menevät ihan noilla Viron / Ruotsin lautoilla rekoissa, eivät konteissa.
eikö edellamainittujenki toimittajilta voi kysyä oletteko helsingistä, kyllä mulla vähän semmonen kuva on edelleen  että muu maa tulee oikein hienosti toimeen ilman helsinkiä mutta helsinki ei ilman muuta maata :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / Vs: Tässäkin näkyy
: 11.07.19 - klo:12:20
Sipin hallituksen karut jäljet.

https://yle.fi/uutiset/3-10869891
ohan se hyä jotta sepelläki on paikka mihin paeta jos tulee pohojalaasille vävyehdokkaille liikaa auottua päätään ;) ;) ;) ;)
Sivuja: [1] 2 3 ... 1240