Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1385

Viestit - icefarmer

Vapaa sana / Vs: thl ja prosenttilasku
: 19.01.21 - klo:22:32
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mahdoton_kuvio
tuommoonen neckerin kuutio taetaa löytyä  sorkkiksen pukista  :o :o :o :o :o
itse jos oisin myllyn omista aitaisin ne kyllä ihan kokoomulaisten kanalinnustajien tähden, ei niitten katseeseen mahdu yhtä aekaa joku linnun rääpäle ja tuulimyllyn lapa :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: Aleksei Navalnyi vangittu
: 18.01.21 - klo:23:07
Syvää paheksuntaa on nyt länsimailta luvassa. Saulikin oli jo tilannut Puhelun Putinilta. Tulee mieleen vanha Speden sketsi "ilmatilan loukkaus". Sauli sanoo että "emme hyväksy Navalnyn pidätystä", niin siihen Putin sanoo, että "mitä sitten". Sauli sanoo, että "olemme hyvin, hyvin vihaisia", ja Putin vastaa "huomaan sen,  entä mitä sitten". Sauli "että sitä sitten, että olemme hyyyvin vihaisia, ja enkö sanonutkin suorat sanat teille Vladimir" Putin sanoo "kyllä sanoitte suorat sanat Sauli, oliko vielä muuta" Sauli sanoo, "ei sitten tällä kertaa toveri Vladimir, kuulemiin".
itse veikkaan että putin pirahuttaa haloselle ja käskee tämän sanomaan niinistölle että pitäis jo tuossa iässä ymmärtää että ei huudella viereisiin pöytiin ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: Tuuli voima pois
: 18.01.21 - klo:23:01
Sorkkiksen pitäisi neuvoa helsinkiläisiä, että eivät rakentaisi pilvenpiirtäjiä Pasilaan.  Ovat aivan liian likellä lentoasemaa.   ;D
kapteeni kun ei ole töhö ja lentolupakirja on muualta saatu  kuin kosken ilmailukoulusta  niin homma toimii ja kone kääntyy pienemmässä tilassa missä sorkkiksen täysperä-tohatsu ;) :D ;D 8)

https://www.youtube.com/watch?v=ubs_5f_ZBaU
Kun asia loppuu alkaa paskanjauhanta. Sellainen puolue, millaiset kannattajat.
kepun perusvoimavara, siksi puolue itsessäänkään ei ole vakavasti otettava.
Siksi voimme olla levollisin mielin, fiksut ovat jo jättäneet puolueen, jäljelle jääneet
haukkuvat ja hakevat syyllistä, muualta, kaikesta liikkuvasta.
fiksut ovat jo jättäneet puolueen, jäljelle jääneet
haukkuvat ja hakevat syyllistä, muualta, kaikesta liikkuvasta.

niinmpä niin, aivan  ;) :D ;D 8)
Eemelin henki on täysin kepulaisten varassa jälleen kerran..... (kuten tuntuu että on ollut jo vuosia).

https://yle.fi/uutiset/3-11719610 Koronarokotteet kuljetetaan sairaaloihin Närpiössä valmistetuilla autoilla

Eemeli on vain hiljaa ja luottaa kepulaisiinsa tai pysyy pottukuopassaan paljon pitempään. Methän muistamma kuinka kylmäketjulle kävisi jos ampulleja kuljetettaisiin kuten kokoomuslaisten rouvien kuntavaalikakkuja pitkin Kuslahen savisia teitä. 8)
eemeli on siksi hyvin perillä siitä miten närpeskepulaiset tomaatinviljelijät pystyy  erottaan trooppisen ilmaston tulipalopakkasesta vaan ohkaasen muovin avulla mitättömin kustannuksin että nukahtaa levollisin mielin, rokotteet on turvassa.

saisiko töveli unen päästä kiinni vai menisikö lampaiden laskemiseksi jos närpeksen sijaan rokotteiden kuljetus nojaisi palstaltakin tutuksi tulleeseen  koskelaaseen thermodynamiikan osaamiseen  ;) :D ;D 8)
Jos annokset tulleet keskiviikkona ja lähtevät jakeluun maanantai. Eikös ne olisi ptänyt olla jo torstaina iltapäivällä
rokotettuna.
eemeli nyt muistaa että nämä rokotteet tarvii säilyäkseen 70 astetta pakkasta, ei niitä kuljeteta kuin kokoomuksen propakandajulisteita mersun peräkontissa ja lätkitä sinne tänne mutu-tuntumalta :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: Vastakkain asettelu.
: 17.01.21 - klo:20:48
Et siis muista aikaa jolloin kepu kiivaasti vastusti ydinvoimaa, kun piti päästä kaupunkivihreiden suosiota kalastamaan.

Tai kun sana lotta oli kirosana ja sanaa sotaveteraani ei saanut edes mainita.

Tai turpeen alasajo, mitä muuta kuin vihreiden mieliskelyä.
Tai sähköauto maaseudulla, jos kirkolle yhtäpitkä matka kuin auton kapasiteetti.
niin, kyllähän kokoomus on töpeksinyt tosi pahasti, kanalinnustajan katseesta ei tykkää hesan vihreät metsoa suojelevat   ituhipit eikä myöskään sellupatruunat....saatto olla euroissakin tosi iso menetys kokoomukselle tuo möläytys, kannatuksesta puhumattakaan ;) :D ;D 8)
Lentoaseman ilmanvaihdon tuloilma (osa) otetaan siitä taksikatoksen kohdalta, mite meni noin niiku omasta mielestä...

Joo . Ei ole vissiin webastoja monilla . Monissa paikoissa on joutokäynti kielletty samasta asiasta .
niin ja monilla on toimimaton lisälämmitin  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
bernerin luvalla ja mtk. kannustamana  lähteny tienuuseen ja ahneuksissaan jättäny webastonkin hankkimatta, nyt sitte avian väki rykii nokea keuhkoistaan  :'( :'( :'( :'(

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/74e0eb1f-09ed-4177-8177-b32443a2d347
Vapaa sana / eemeli ottaa jo äänenavausta
: 17.01.21 - klo:10:01
kohta se ulvoo kuin pohjoisen pakkastuuli ja vaatii hallituksen  ministereitä tilille kun kokoomuksen edustamat yksityiset terveydenalan yritykset ei pidä eemiä niin tärkeänä että  hommaisivat rokotteen pistäsivät käsivarteen ;) :D ;D 8)

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007744156.html
Vapaa sana / Vs: kerrotaanko kaikkea
: 16.01.21 - klo:20:05
minäkin veikkaa että hesan kivihiilen poltosta ei paljon puhuta jos sääennustukset toteutuu....yritetään vaan olla hissun kissun ;) :D 8)
Vapaa sana / kerrotaanko kaikkea
: 16.01.21 - klo:18:17
mehän tiedämme kokoomuksen vimman kieltää turve miellyttääkseen hesalaisia ituhippejä mutta käykö tässä niin kuin desitonni yleensä sanoo kun ruotsinkielisten etuihin yritetään koskea.... elikkäs asioilla on tapana järjestyä  ;) :D  ;D 8)

sopiikohan tässä tolokut miehet lämpölaetokselta tueveukkojen kanssa ohi sorkkiksen ja eemelin jotta laitetaan täysperään takaovia vasten puhdasta haketta pari metriä  ja siitä eteenpäin sitte mitä kuivinta turvetta jos sattuu kokoomuksen kätyreitä tai kivihiili-osmon porukkaa tulemaan yllätystarkastukselle.

siinä sitten vaan vetästään ovi auki ja ihastellaan kuinka irtoaa lämpöä biohakkeesta, turvetta ei ole ikävä kellään ;) :D ;D 8)

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007744209.html
Vapaa sana / Vs: Tarpeesta syntyy
: 16.01.21 - klo:17:03
ajatteleppa mikä bisnes jos tuon kylessä saisi myytyä pienen pussin potenssia kohottavaa sorkkapölyä pikaliiman litrahinnalla.

pussin kylessä olisi valmistajan kuva ja omiin kokemuksiin perustuva lupaus 50  prosenttia paremmasta tehosta poronsarvijauheeseen verrattuna  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Että tällaista, mutta mikä sai aloittajan mainitsemaan sanan "vanhat kaunat"?   En tietääkseni tunnista itsessäni mitään kaunaa ketään kohtaan.   Edes sorkkista kohtaan.  Nyt kirjoitan tietysti vain omasta puolestani.  ;D

Sorkkishan on tällä hetkellä saitin humoristisin tyyppi. Lähes kaikki viestit saavat aikaan leveän hymyn.   ;D ;D
itse uskoisin että metsamannin tilaajaluvut olisi  paperia jos sorkkis alkaisi tehdä juutuuppiin pienkoneen remonttivideoita, matkavideoita sorkanhoitokeikalle etelän ruuhkissa, kaasuttimensäätövideoo yms hyödyllisiä videoita :-\ :-\ :-\ :-\
Sivuja: [1] 2 3 ... 1385