Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1241

Viestit - icefarmer

Vapaa sana / Vs: kirjoissa ja kansissa
: 22.07.19 - klo:00:48
ja kaupuntieläjät on niiin steriilejä että he eivä päästöillä vesiä pilaa, vaikka suoraan itämereen paskois,   kuten vielä 1970- luvulla tekivät.  ja mitä se nyt meinaa jos on laskettu muutama sata kuutiota paskavettä järveen muutama kuukaus, eihän se missään kohta näy.   parin viikon päästä ihan juomakelpoista vettä mutta mökinmummon jätevetet saostuskaivonki jälkeen vaikuttaa vuoskymmeniä.
sehän nyt  itsestään selvää jotta täysmaetoa ryystäneen mummun virtsa on väkevämpää  ja siten tuhoisempaa vesistölle   kuin e-pillereitä ja ravinnelisiä syövän ja viiniä nauttivan helsinkilläesneidon  ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: kirjoissa ja kansissa
: 21.07.19 - klo:01:58
noo, menny on mennyttä, aleta nyt saivartelemaan mitään vanhoja  merkityksettömiä vuotoja, varsinkaan mitään sanktioita asettamaan ;) :D ;D 8)

herää vaan kysymys kun uusistakin taloista näemmä paskavedet menee suoraan vesistöön niin mikähän on tilanne muujussin ylistämässä helsingissä missä viemäriverkolla on jo ikää ja korjausvelkaa :o :o :o :o

noo, maajussit saastuttaa suomenlahden tae virta tua viron puolelta ;) :D ;D 8)

https://yle.fi/uutiset/3-10226145
Vapaa sana / kirjoissa ja kansissa
: 20.07.19 - klo:22:48
mehän muistamme kuinka muujussi tässä taannoin kertoili kuinka kaupungissa jätevetet ja paskavedet on kirjoissa ja kansissa, samanlaista hulttiomaisuutta kusvesien kanssa ei sallita kuin maajuseilla vuotavine lantaloineen ja suurpiirteisine levityksineen ;) :D ;D 8)

nyt kuitenkin vaasassa on silleen pikkusen vaan mokattu jotta vahinkoos on käsittäkseni kolmen korttelin uudisrakennuksen paskaputki liitettykkin hulevesijohtoon ja sinne män merenlahteen paskaveet, taas o uimarannat käyttökiellos ku helteet alkaa, muistaakseni tuolla oli viime kesänäki huussipaperit uimarannoilla ;) :D ;D 8)

kaupungilta ja rakennusliikkeeltä luonollisesti kaekki vastuulliset on kesälomalla ja kohta varmaan virkavapaalla , kuitenkin sen verran on saatu todettua että vastuu jakaantuu useammalle taholle ja henkilölle joten loppuviimmeksi vain varmaan todetaan jotta tapahtuma oli onnettomien yhteensattumien epätodenmukainen konkretisoituminen ja katsellaan kattoon ;) :D ;D 8)

mielenkiintoista olisi tietää tuosta tapauksesta enemmän, onko lähistöllä agronettiläisiä :-\ :-\ :-\ :-\

Nyt jos maatalousväestöstä puhutaan, niin nämä kaksi kun yhdistää

Maatalouspolitiikka oikea kepun taidon näyte.


Maatalous väestön unohtaminen,varsinkin etelä suomessa.

niin ollaan ehkä asian ytimessä. Maatalouspolitiikka on oikeasti ollut kepun taidonnäyte, mutta se on hyödyttänyt maataloutta oikeasti vain kepun kannatusalueilla Pori - Lappeenranta -linjan pohjoispuolella. Muualla politiikan vaikutus on ollut selkeästi negatiivinen.

Kaupunkeihin kepu ei ole koskaan oikeasti päässyt ja jopa suuremmissa taajamissa tekee tiukkaa. Se "kepu pettää aina" ja maataloustukiaiset on liian monella muistissa. Vaikeaa on päästä kaupunkeihin ja kun kaupungistuminen koko ajan kiihtyy, niin kepun kannatus laskee.

Sitten on juurikin noita pitkän linjan puoluekaaderin suosiminen jne, koska joukossa on paljon sellaisia henkilöitä, jotka viimeistään karkottavat keupunkilaiset äänestäjät pekkarointeineen ja rötöstelyineen ja muineen.

Se ei ole pelkästään kepun vika, että syntyvyys on romahtanut ennätysmäisen alas.  Tosin Sipilän johdolla harjoitettu kepun politiikka kiihdytti kehitystä. Siinä kun töitä on tiedossa seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi ja sen jälkeen ei ole mitään tietoa mistään, niin sellaisen epävarmuuden oloissa on hankala suunnitella pitempiä hankkeita, kuten asuntoa asuntolainoineen ja lasten hankkimista. Kehitys on oikeasti huolestuttava, kohta ei ole eläkkeille maksajia.

Mutta tässä muutama mietelmä aiheesta eli kepun kannatuksesta. Kohdalleen eli ei.
voortimies kirjoittaa....

 Siinä kun töitä on tiedossa seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi ja sen jälkeen ei ole mitään tietoa mistään, niin sellaisen epävarmuuden oloissa on hankala suunnitella pitempiä hankkeita, kuten asuntoa asuntolainoineen ja lasten hankkimista. Kehitys on oikeasti huolestuttava, kohta ei ole eläkkeille maksajia.

eikös tuo ole sitä kokoomupolitiikan tavoitteiden mukaista elämää mitä täydellisimmillään, yksilö ottaa itsestään vastuun eikä nojaa kepulaiseen turvaverkkoon   :o :o :o :o

kurjaa toki jos ei ole kokoomuslaiseen rikkaaseen  perheeseen syntyny alunalkujaan   ;) :D ;D ::)

Voi voi, minkähänlaista summaa vihreät suvaitsevaiset esittävät vahingonkorvaukseksi  kyseiselle herralle, varmaan jenniki kahtoo vähän sormiin läpi tätä sitomis ja teorastustouhua kun kyseessä kuitenkin  sotalapsi mikä varmaan joutunu kaikenlaista kokemaan :'( :'( :'( :'(
vieläkö se on kokoomus hengissä, eteläsuomalainen viljelijä rimpautti ja ihmetteli puolueen toimintaa, eikö edes nyt kun oppositiossa ollaan voisi nostaa etelän viljanviljelijän tukalaa asemaa esille :o :o :o :o kertoi olevansa erittäin pettynyt ja harkitsi keskustan äänestämistä seuraavissa vaaleissa koska epäili kokoomuksen toimineen jarruna etelän viljelijän toimeentulon turvaamiselle myös edellisellä hallituskaudella. kokoomuksesta kun päästiin niin alkoi maatalouden etujen ajo hallituksessa.
Kaasu auto yks vaihtoehto etenkin kotimaisella kaasulla käyvät
ei tuu kyllä naapureilla uni silmään jos sorkkiksella on kaasuauto :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: Vastuuton hallitus
: 17.07.19 - klo:12:17
sanna marina julistaa sähköautoilun olevan jatkossa ainut liikkumismuoto. Ja vieläpä nopealla tahdilla.
Mitä luulette tänään tapahtuvan autoliikkeissä.

Ei mitään, kun kansa jää odottamaan.
Tokko edes tundran tissinkoittaja ryntää volvokaupoille kun huoltovalo syttyy :o :o :o :o
Jokatapauksessa Estoonian keulaportti on jossain maalla ja botski pohjassa, joten se on ainakin irti. Joku sen irroitti. Ja kunnon vesimäärä autokannella kaataa minkä vaan purkin, varsinkin jos ohjaus ja työntövoima katoavat. Keli ei ollut mitään peilityyntä.

Kaikiin tapahtumiin löytyy usein salaliittoteorioita. Tässä ne eivät kuitenkaan voi poistaa sitä faktaa, että merenkäynti oli reipasta ja oli osallisena paatin kaatumisessa. Räjäytti siihen holeja kuka tahansa.
kyseisellä paatilla ei muistaakseni ollut edes avomeri-luokitusta, sitten vielä aikataulussa pysyminen oli virolaiselle yritykselle kunnia-asia, lastauksessa jos meni liikaa aikaa niin se otettiin merellä kiinni, urku auki ajettiin kovassakin tuulessa kun muut varustamot hidasti :o :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: Me tienataan tällä
: 16.07.19 - klo:14:37
Lopullista hintalappuahan tuolle ei vielä tiedetä, koska uhrin selviytymisestä tuosta ei ole mitään takeita. Eli eläkkeen maksua koko iältä ehkä luvassa ja sitten vielä näiden rikollisten loppusijoitus, maksaa sekin.
sepe ei valita vaikka vappusatanen menee näiden takia saman verran maksun puolelle ;) :D ;D 8)
Ei kun kyllä ne 70-luvun autot oli parhaita.  ;D

Kyllä se niin on, että kun perseensä laskee vaikka 10v vanhaan Lexukseen (puhumattakaan uudesta) niin ei voi kuin ihailla kuinka paljon on kaikkea hilavitkutinta ja matkaa mukavoittavaa teknologiaa. Ja on luotettava auto.
empä tiedä jos vastaavan hintasen mersun sais 70 luvulta, voisi olla parempi auto :-\ :-\ :-\ :-\
nyt tarkkana, jokainen lauta on laskettava, työtunnit pieneen ruutuvihkoon ylös, paikalla häärivien firmojen taustat pitää selvittää ja jonkinlainen käsitys pitää myös saada mitä maetoa vanhanen kaataa tontilla termospullokahvin sekaan ;) :D ;D 8)

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/884ee953-4481-4d45-8f66-6102046c09d4
Vapaa sana / eemeli ei omista maitaan
: 14.07.19 - klo:23:00
mineraalit kuuluu valtiolle, elikkä vaikka eemeli löytää pään kokosen kultakimpaleeen pottumaastaan niin ei auta itku markkinoilla, valtiolle se on luovutettava, bresitentti niinistö voi korostan sanaa voi muistaa kauniilla  kiitoskirjeellä joka toki eemelin mieltä lämmittää ;) :D ;D 8)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/9613a0c0-be7c-4af1-8ae8-cba9f25ac4a7
Vapaa sana / Vs: työt
: 14.07.19 - klo:20:05
Melkoista tundraa Berchtesgadener Landin vuoristo. Ja maitoa kerätään vaikka sepe "faktan" mukaan ei ole lehmiä.    https://www.youtube.com/watch?v=PR8XTgRUj5k

OnniBus'in ikkunat näyttävät niin tummille ja teipatuille, ettei niistä taida faktum näkyä, pelkkä "fakta" vain.   ;D
kyllä siellä paikallinen voortimies tai veetieemeli  riuhtoo maasturimersun rattia verenpaineet tapissa  ja rääkkä huutaa kaposella kylätiellä maetoauton perässä kun joka saata-nan tasanteella on tukijussi maitokärryjen kanssa oottamassa ja vielä jäädään juoruamaankin.....  jo kaheksankymmenluvun  alussa meni ruotsissa tankinpesuvesien mukana  tuommonen kiulullinen maetoa ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: Halpaa ei ole
: 14.07.19 - klo:19:24
Maito: Euroopan unionin alueen tuottajat ovat olleet suurin myyjäryhmä maitojauheen ylijäämämarkkinoilla. Kun ylitarjonta tuppaa laskemaan hintaa, ketä EU-tuottajat voivat osoittaa syyttävällä sormella ?

Niin siis maitohan oli vaikkapa sikapuoleen verrattuna EUn alkuajat kuin herran kukkarossa. Kiintiöt pitivät todellisen kilpailun melko vähissä. Sitten kun kiintiöt vapautettiin ja tuli todellinen kilpailu niin Valiokin osoittautui aika pian tavalliseksi kuolevaiseksi. Mutta että tervetuloa vaan. Todellisen kilpailun piiriin. Ne nostavat tuotantoa, jotka pystyvät. EUn suurimmalla tukitasolla Suomen aika pienetkin tilat pysyvät vielä pystyssä. Mutta kuinka kauan?
mites broileriparoneilla menee nykyään, kananlihan kysyntä ainakin on kasvussa... maksavakko kunnolla rehuista  etelän viljanviljelijälle toisin kuin ahneet maitobandiitit :'( :'( :'( :'(
Sivuja: [1] 2 3 ... 1241