Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1387

Viestit - icefarmer

Vapaa sana / Vs: Ihanaa kepu ihanaa
: tänään kello 09:19
Jo tuskaillaan turpeen alasajoa ja tuontihakkeen kasvavaa määrää.
Ihanaa kepu, ihanaa.
Muistuttaa kovin pernerin taksilakia.
Vain ja ainoastaan kepu,muiden vasuripuoueiden joukossa mahdollistaa tämän.Ja niille jotka vinkuvat  Kokoomusta
apuun, tiedoksi, kepu on hallituksessa ja vastussa.
kokoomus on vihreiden puisto-osasto joka katsoo kanalinnustajien silmin, ei sitä maaseudun pienyrittäjän tai viljanviljelijän murheet kiinnosta. niinkuin eemeli on sanonut vihreiden kaupunkilaisten kannatus on tärkeintä ;) :D ;D 8)
Horokoliikki laittoi sitten Kosken markkinointisivut pystyyn, paljon on vaivaa nähnyt.

Vanhoja kuvia .
tuskimpa tuosta on parempaan suuntaan menty, etelässä elämä keskittyy kaupunkeihin :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / Vs: Turpeen osuus
: 24.01.21 - klo:09:14
sorkiksella on kaamea kapula :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: Bio diesel
: 23.01.21 - klo:22:31
Marslennoissa ei ole tieteellisesti mitään järkeä. Lentämistä voi harjoitella maapallonkin kiertoradalla. Auringon lopun alussa aurinko alkaa paisumaan. Siksihän sitä mars-matkaa hössötetään, että täältä pääsee alalauteille vähäksi aikaa. Jos silloin joskus ollaan tässä tilanteessa ja marssiin lähdetään karkuun, on jo liian myöhäistä.

Ainoa vaihtoehto on bongata uusi sopiva aurinkokunta ja sieltä joku kivi. Tähän ei joka raketilla pystytä ja matka olisi niin pitkä, että lentoemäntiäkin pitää tehdä uusia sukupolvia pitkin matkaa. Ja kyllähän ihmiskunta tappelisi itsensä hengiltä, koska kaikki haluavat matkalle.

Eli kyllä nämä tähtilaivat saisivat olla valmiina jo ennen sitä, kun aurinko alkaa häsläämään.
joo seon turha haaveilla marssiin lähöstä kun sorkkiksen auto kiehuu jo suomen kesässä ja sähköautoa ei saada ladattua nollakelissä :'( :'( :'( :'( :'(
Vapaa sana / Vs: Navalny-mielenosoitukset
: 23.01.21 - klo:22:28
Ulkoministerinä toimiva homo kertoi EU:n ulkoministerien kokoontuvan maanantaina keskustelemaan Venäjän tilanteesta. Jännittävää nähdä, että kerrotaanko EU:n julkilausumassa, että pahoitteleeko EU tilannetta vaiko peräti ilmaisee huolestumisensa tilanteesta.


josko eemeli laittaisi niinistölle viestiä jotta tämä hoetaisi homman ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: Rehn Olli.
: 23.01.21 - klo:20:15
eikös kokoomuslaiset ole jo ryhmittäytyneet ahon taakse  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
tuota kosken bilepaikkaa kun katsoo niin ymmärtää sorkkiksen kaunan leviä kohtaan  :o :o :'( :'(


mutta että oikeasti, niinistö on ikämies, tälläkin palstalla käsitellään säännöllisesti sitä miten tuon ikäiset ihmiset saataisiin kunnioittavasti ja loukkaamatta pidettyä pois koneiden ja laitteiden ohjaimista, kaukana moottorisahasta .                                                                                                                Totta, Niinistö on tähän aikaan vähän jo iäkäs.Pitäisi olla sen ikäinen ja kuntoinen että koronan sattuessa kohdalle kestää ilman huolta.Ja muutenkin matkatessa trooppiset taudit voivat olla hankalia.Siis viranhoito kärsii näissä oloissa iän tuomista riskeistä. Mutta kolkko tyyppi tuo Marin. Kaiken ilmaisee niin jyrkästi kolkosti ja ehdottomasti. Niin tuo tviitti kuin muutenkin koko ajan tämä koronainfo.Sydän syrjällään saa peljätä mitä kolkkoa sieltä taas paukautetaan.Nimimerkki kävin kyllä mökillä keväällä.
marinin on pakko olla ehdoton, kylmä ja sotilaallinenkin, meillähän o nämä palstan omat tohtori toloset ja heikkilät (sorkkis ja eemeli) joille ei sopuisasti puhumalla mikään lääketieteellinen fakta mene perille vaan vastaan pitää mylykkää... yhteiskunnan kukkaro ei kerta kaikkiaan kestä jos näillä eemelöinnellä sorkkailuila mentäs eteenpäin :o :o :o :'(
Vapaa sana / Vs: sorkkis..
: 23.01.21 - klo:17:15
on tuon polarisoinnin uhri/saalis.    tuossa just kuuntelin akilleen kantapään ratiosta ja siinä oli juttu tuosta.    on se hyä kun m,eitä opastetaan välttämään moisen vaikutus.    kiva kun tuonkin ikänen noihin nykyteinien ansaan joutuu..   lie ihan oikeesti vapaaehtoisesti.

Tiedätkö mistä akilleenkantapää on saanut nimensä ?
sorkkiksen maihareissa ei ollu peltiä nilkan puolella ja se kolahti aena kipeästi tohatsun kynnykseen kyytiin noustessa :-\ :-\ :-\ :-\
saa varata marin toisekkii kolme miljardia jos eemelin pittee päästä kuukaudessa hoidattamaan liikavarpaitaan yksityiselle  :o :o :o :o

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007758567.html
Tulee hintoihinsa patteri autoilu, kun joka tönöön vaaditaan vähintää 3x63A liittymä, että saa kulkineet ladattua :o
ajatteleppa kerrostalo, ei ou kohta sepellä halpoo asua torinlaidalla, oksa latailee sähköautoa navetan seinästä ;) :D ;D 8)
https://yle.fi/uutiset/3-8042447

Öljy yhtiöiden mahti käskyllä lopetettiin sähköautojen kehitys aikoinaan .

Pohjoinen joutuu tuomaan biodieselin raaka-aineet muualta  ;D
seon sorkkiksenki opeteltava pitämään kielenkkanat kurissa keikoilla mikäli meinaa sähkötohatsulla päästö kotiakki  ;) :D ;D 8)
Kertoo jotain kaupankassan taloustaidoista, kunnat tarvitsivat 2 miljaardia tukea koronantakia, kaupankassa anto 3. Mitäs näistä pienistä. Pitkästä aikaa oli tämönkin kunnan budjetti plussalla. Joskus tulee kyllä viel maksun aika, mut arhinmäen sanoin nyt tulee rahaa.
viisaasti tehty kun anto köyhiin kuntiin niin ei tulevaisuudessa ole varaa maksaa pankkitukena isokenkäisille. Jää edes hetkeksi raha kiertämään kotimaahan :'( :'( :'( :'( :'(
Sivuja: [1] 2 3 ... 1387