Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 1221

Viestit - icefarmer

aatteleppa jos on helvetisti omaisuutta ja silti makaat paskavaipoissa päeväkausia kun hoevakoti siirtää omaisuuttasi veroparatiisiin  :o :o :o :o


Onkos sulla kokemusta, kun noin hyästi tiät. Mulla oli luulo, että vain omaisuuden tuottoon puuttuvat noissa hoivamaksuissa.

Icefarmerin tiedoissa selvästi on tuon alueen osalta erittäin täydellinen musta aukko.

-SS-
nyt kiertää tuolla somessa juur juttu  saca caresta,  jos  vanhus tuumaa jotta akkuna likanen niin rimpaotus respaan niin tullaan pyyhkäsemään puhtaaksi, 50e ruutu....

moni mummohan on tarkka siisteydestä, pudas koti on ollut kunnia-asia tuon ikäpölven ihmisille nuoruudesta lähtien...  ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: Saatavakello
: 17.04.19 - klo:11:50
no sepehän ei moiselle laita yhtään painoa.   kuhan vaan saa torilta kahvit pummattua ja kissan kusetettua puistossa nii tyytyväinen,  elättinä.
sepe on perin vihreä, se suojelee järveäkin vapolta möyrimällä ite rantapenkalla 8) 8) 8) 8)
Minkäs takia kepu hävisi vaaleissa 18 paekkoo ja kokkoomus sai 1 paekan lissää ?

Samassa hallituksessa olivatten sammaan aekoon.
nuoret kokoomiuslaiset hyväksyy maaseudun, maanviljelijöiden  ja vanhusten tappamisen osinkojen tähren , keskustalaiset ei  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / orpo hallitusneuvotteluissa
: 17.04.19 - klo:02:00
mehän muistamme kuinka monta kertaa insinööri sipilä laittoi orpon ruotuun  ja kepun  nuhteeseen vaikka kuinka orpo oli kokoomuksen miljonäärikerhon käskyttämänä hallituksessa, aina istui orpo kuin perhoskoira  kun insinööri sipilä ärähti jotta istu ja turpa kiinni  8) 8) 8) 8)

nyt sitten orpo uhoo jotta kokoomus ei lähde kamreeriksi hallitukseen, hallitustunnustelijana ei ole vähempää eikä enempää kuin vuosikymmeniä ay-liikkeessä monessa liemessä keitetty ja marinoitu politrukki juristi jonka päässälaskutaito ylittää helposti sori siittä puolueen koneellalaskutaidon ;) :D ;D  8)

mitäpä veikkaatte, onko orpon ylivoima entisen mäkihyppäjän sanoin fifty-sixty rinteeseen nähden vai joudutaan toteamaan vesilahtelaiseen tapaan jotta ratkaisun kanssa voi elää, täytyy vaan polkee kovempaa ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: notre tam...
: 16.04.19 - klo:13:18
tulookohan nyt  sepefaktaa toimittajilta, jottatuota pariisin palokunta pääsis vain kolmeenkymmeneen metriin vai onko kirkolla oma  "tehdaspalokunta"  ja syntisiä kiroilevia, ilman paetaa pullistelevia vpk-laesia  ei päästetä paikalle laesinkaan  :o :o :o :o

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8c2959b4-809d-4247-8b3e-bd660589a64d
Vapaa sana / Vs: notre tam...
: 16.04.19 - klo:13:00
Miljardöörit lahjoittavat satoja miljoonia Notre Damen uudelleenrakentamiseen.


Miljardöörit kantavat kortensa kekoon Notre Damen vuoksi

Herää kysymys, missä Vatikaanin ilmoitus on, että kardinaalit ja muut päälliköt tinkisivät ainakin kahvipullarahoista korjauskassaan ?

-SS-
pääseeköhän polttanu rakennusliike  tekemään uudisrakennuksenkii ;) :D ;D 8)
mietitäämpäs oikein porukalla miten eemelin elä helpottuu vaalituloksen myötä, mehän muistamme että aika jolloin kokoomuksella oli pm, vvm ja mmm virat hallussaan ei ollut eemelille jä veetille mitenkään ruusuista aikaa, taispa kokoomus olla enempi c-alueen tissinkoittajien asialla jos oikein muistan ;) :D ;D 8)

toistuuko sama kaava, kepu oppositiosta kourallisella kansanedustajia kyykyttää rinteen hallitusta c-alueen tundratissinkoittajan taakse, eemelin mannasade jää tulematta, sepelle vappusatanen, indeksin korotus ja torikahvilasta kuitit verottajalle :o :o :o :o
Vapaa sana / Vs: notre tam...
: 16.04.19 - klo:11:42
Tämä on minusta enteellistä, vanha palaa raunioista nousee Pariisin suurmoskeija. Veikkaan notta ranskassa on myös juhlittu ” tämä on merkki allahilta ” tyyliin .
No me ollaan hävitty tää peli.
meinaakko jotta jollahi muslimilla siellä on kattoremonttia tehdessä tarkootuksella osunu piensulatustoho pärekassaan :o :o :o :o
aatteleppa jos on helvetisti omaisuutta ja silti makaat paskavaipoissa päeväkausia kun hoevakoti siirtää omaisuuttasi veroparatiisiin  :o :o :o :o
oli kovin järkyttynyt vaalituloksesta niinkuin moni muukin iäkkäämpi arvokas herrasmies tai rouvashenkilö, kokoomuksen jäseniltä tuli selkeä lupalappu jatkaa vanhusten säilyttämistä ja ryöstöä palvelukodeissa. erityisesti oli huolissaan kokoomuksen nuosevasta nuoremmasta polvesta, ei ne ymmärrä mitä ovat tekemässä etelän äveriäille kokoomusviljelijöille vaan surutta nollaavat heidän omaisuuden arvoa. Tulevaesuudessa sata hehtaaria peltoa ei vaihdukkaan kattohuoneistoon kasvukeskuksen hissitalossa vaan sen arvo riittää juuri kymmenen neliön kopperoon vanhassa koulussa sijaitsevassa  yksityisessä palvelukodissa. Rinteen varassa on nyt vielä varakkaan kokoomuslaisen viljelijän tulevaisuus  :o :o :o :o
niin, mitä yhteistä on eemelillä ja usan eukkojen lätkäjoukkueella?
Vapaa sana / halalaho, uusi bormestari
: 14.04.19 - klo:23:53
helsingissä  8) 8) 8) 8)
Vapaa sana / Vs: Vaalituloksen merkitys
: 14.04.19 - klo:23:05
Hyvin onnistui Antti tärvelemään oppositiosta haetun nousun. Kauas jää odotetusta.

Aika iso osa aikanaan jytkyn aikana puoluetta vaihtaneista sosialidemokraateista taisi sittenkin jäädä persuihin. Eiköhän Putkonen ole oman esikuntansa siellä pitänyt.

-SS-
tärkeintä koko suomen kannalta on että bormestari wabaavuoren ja orpon tuoli horjuu, muulla suomella on toivoa vielä 8) 8) 8) 8)
Vapaa sana / Vs: Vaalituloksen merkitys
: 14.04.19 - klo:22:25
Hyvin onnistui Antti tärvelemään oppositiosta haetun nousun. Kauas jää odotetusta.
rehelliset työväenpuolueet, sdp ja vas  kuitenkin  + 10%  ja pöälle sepen persujen paikka  :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / Vs: Vaalituloksen merkitys
: 14.04.19 - klo:22:21
Ei varmaan kokoomusta kelpuuteta sossujen joukkoon, vaan voi olla , että on puhtaasti vihervas + RKP.  RKP kuvaannollisesti antautuu kenelle tahansa, kunhan pääsee hallitukseen suojelemaan ruotsalaisten etuja. Mutta enemmistöä tuollainen yhdistelmä ei vielä näyttäisi saavan.

-SS-
yhtä erittäin tärkeää seikkaa ei saa  mielestäni unohtaa, vihreiden sekä  vasemmiston   hyvän menestyksen ansiosta bormestari wabaavuoren tuolista katkennee vähintäänkin kaksi jalkaa, se jos mikä on koko suomen kaupunkien etu 8) 8) 8) 8)
Sivuja: [1] 2 3 ... 1221