Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 1229

Viestit - icefarmer

Vapaa sana / Robottiruohonleikkuri
: 18.05.19 - klo:00:59
Mitä ajatuksia teissä herättää nuo robottiruohonleikkureiden maenokset, ne on perin mielenkiintoisia, ainaski hinta on.  muutenki nuo herättää tiettyjä kysymyksiä, robottileikkurit kun yleistyy niin äkkiä taajamien sepeteukset ja veetieemelit alkaa karsastaa perinteisen bensaleikkurin ääntä sunnuntain aamukahveilla,  pakokaasuistaki löytyy varmaan pienhiukkasia toiseksi eniten saunan piipun jälkeen ainakin taitamattoman pienkonehuollon jäljiltä...

itse aion ainakin lähettää haaaviston pekalle ihan käsin kirjoitetun kirjeen tom of finland postimerkillä varustettuna missä tuon esille syvän huoleni puula järven vesilintujen puolesta, onhan se ihan hirvittävää kun sorsa ensin joutuu sukeltamaan eineensä silmät karvastellen matonpesuvesistä niin sitten vielä haudonnan keskeyttää rantatörmässä pärisevä bensaleikkuri ja jonka  vanhoista pienkonebensapöntöistä leikotaan surutta katiskanmerkkejä joista bentseenit ja mikromuovit veteen liukenee...

itselläni on jo melkoisen vahva mielikuva olemassa että tälläkin hetkellä vihreiden puoluejohto nauttii jonkinlaista kestitystä ja lahjontaa näiden robottileikkureiden lobbarien toimesta, voi varmaan ajatella että haaviston pekanki mielestä on ihan oiva tuuma ja loistava ympäristöteko kieltää saastuttavat ja melua tuottavat  bensaleikkurit näin ensalkuun taajamissa ja kesämökeillä, myöhemmin koko maassa. Emma kariki varmaan saadaan kiellon taakse kun näytetään valokuvaa jossa työllistetty  tummaihoinen  joutuu  työntämään tai ainaski oleilemaan ihan perinteisen, kaiken lisäksi vielä vedolla varustamattoman  lykättävän stigan äärellä.

Itse uskon että pekka järkimiehenä toteuttaa tuon leikkurireformin, hiilijalanjälkikin pienene kun mökkeilevä ökyeläkeläinen joutuu muutaman ulkomaanlentolipun hinnan  uhraamaan tuulisähköllä toimivaan ruohonleikkuriin :-\ :-\ :-\ :-\
Tänään tuli tavattua mukavia Kepulaisia ja Kokoomuslaisia . Eivät ollenkaan teidänlaisia paskanjauhajia .
oikeat kokoomuslaiset kiertää elukoitten kanssa turaavat kaukaa ;) :D ;D 8)
mut liiteri just nuita köyhyttää, lue eemelin juttui...

Höpö höpö, kauran tuottajahinta kaksinkertaistunut.. ja K kaupan kate kolminkertaistunut.
lidlin väki taetaa olla vähän yksinkertaista porukkaa :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
jotta johtaja sibilä on alkanut kiukuttelemaan.
Vauhti damarien rattaissa ollut vaan niin kiivas, jotta omiakin on alkanut hirvittämään.
kyse puhtaasta kepuloisesta teatterista.
Varmaan jo viimeistään tiistaina paistatellaan mediassa kieli ruskeana.
minä jo ajattelin että lause jatkuu jotta kokoomus enää ikään nousee hallitukseen ;) :D ;D 8)
miksi s ryhmä ei halpuuta bensaa, meikkejä, puutarhatarvikkeita, kahvinkeittimiä yms ulkomaan tuontia...sepeki pienestä eläkkeestään maksaa ensin satasen autopaekasta, sitten vielä boonuskartellin kallistamat bensiinit päälle eikä kilometrejä verotukseen vaikka vapon valvontareissuja tekee :'( :'( :'( :'(
Vapaa sana / Vs: vesilahden tapahtumia
: 17.05.19 - klo:11:56
Talohan näkyy tielle puiden siimeksestä peltoaukean puolivälissä. Siis ihan järkyttävää oma-aloitteellisuutta mennä maalaamaan seinät, kun muutkaan eivät maalaa. ))))))))))))))))
enteileekö kunnan kiristinyt holhoaminen uskonpuhdistusta, kohta vasara paukaa teesit kirkon oveen   :o :o :o :o


https://yle.fi/uutiset/3-8907167   ;) :D ;D 8)

Joko kurjuuden jakamisen jatkaminen tai veronkorotukset ja kenelle luulette niiden
korotusten päätyvän jos tämä hallitus toteutuu.

Ja varsinkin kun autoilu ja lihan sekä maidon kulutus nostettu ilmaston tuhoajina.
Taitaa kepun maaseudun kurjistuttaminen sen kuin yltyä.
no siinähän on varaa sitten valita asti  8) 8) 8) 8)

kokoomuksella sen sijaan ei ole yhtään vaihtoehtoa, se on vain oppositiossa toisen, kielettömän viulun soittaja vailla mitään vaikuttamisen mahdollisuuksia 8) 8) 8) 8)
Vapaa sana / vesilahden tapahtumia
: 17.05.19 - klo:00:26
onkohan siellä entinen  agronettiläinen keitelly  samoilla valkeilla korpikuusen kyyneliä ja punamultaa, sattuneesta syystä sitte menny kaikki  vahinkoos samaan kiuluun ja tullu sävyltään  hailakkaa maalia  ;) :D ;D 8)

https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/b969163e-4f5f-49c5-99b1-d72e85bdee78
Vapaa sana / Vs: porin palo
: 16.05.19 - klo:13:39
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/042ac370-a1ff-4eac-ad20-562720d563e5

Jätä oikeat hommat etelänporukoille ja verä fittu päähäs .
selvästi huomaa että sorkkis on enempi teoriapuolen miehiä, ihan hyvin olisi voinut ehjää kattoa jäähdyttää ja valuva vesi olisi hillinnyt räystään liekkejä, myöhemminhän tuollekki seinälle näky nostolava tulleen. Toiselle lappeelle laittovat vettä minkä kerkesivät.
Vapaa sana / Vs: se tuttu kysymys eemelille
: 16.05.19 - klo:11:23
Kovin henkeä, jotta yrittäjät maksaisivat laskun.
Eihän se onnistuisikaan jollei hallituksessa kaikki olisi sosialistipuolueita.
tässäpä taas sitä kokoomusta miellyttävää yrittäjähenkeä, kunnon starttirahat, veronkevennykset ja muut helpootukset luonnollisesti auttamaan kivikkoisella yrittäjyyden tiellä, kyllä verokortilla töitä tekevillä selkänahkaa piisaa ;) :D ;D 8)

– Haluaisimme perustaa lähivuosina oman, upean kahvilan, jollaista Helsingissä ei vielä ole. Näin kesällä Barcelonassa sen tyyppisiä, mistä haaveilemme. Sallariina on kova leipomaan ja minä voisin hoitaa markkinoinnin ja sisustuksen. Nimikin on jo valmiina, Sara paljasti.

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/4436cb94-f3c7-40cb-af9e-564bc10d6e24
Vapaa sana / Vs: porin palo
: 15.05.19 - klo:20:23
ei tuu mittee toinen reuna palaa, onkohan ne huomannu olleskaa :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / porin palo
: 15.05.19 - klo:20:08
näin maallikkona ihmetyttää jottei nostolava-autoja saada enempää paikalle vaikka ruuhkasuomessa ollaan :-\ :-\ :-\ :-\
luku vei ei mennykään kansaan.    nyt ei yle saanukaan taas tuhlattavaks perusteita hirmu kälätykseen.      viime keväänä taimia istutettaessa meinas mennä hermo kun joka uutisessa oli joku juttu siitä kui suomi nyt taaas voittaa nuo homojuhulat ..     kuka muistaa mikä oli viime vuoten kappale?     entä toissa vuonna.                              verrattuna siihen hirmuseen rummutukseen!
oes pitäny sepe tai eemeli lähettää, ne kun tietää kaikesta kaiken niin luulis  nyt laolamisenki onnistuvan, sepelle ei vaan mitään pitkää kertoseättä jottei happi lopu rinnasta :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / zeinä joen tyttö
: 15.05.19 - klo:18:36
ei ole kissaa karvoehin kahtominen sanoo sananlasku, eiköös se oo tuo zeinä joki vetäny muitaki viisaita puoleensa 8) 8) 8) 8)

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/582867c0-e3ea-47f9-95b2-2ab61b5224bf
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 1229