Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 1240

Viestit - icefarmer

Vapaa sana / Vs: työt
: 12.07.19 - klo:23:30
oesko sepe ollu jollae sirola-opiston luokkakokous reissulla ;) :D ;D 8)
salainen sopimus,  sopiikos se kokoomuslaiseen kaupungin johdon toemintapoihin.... mikäli uskomme eemeliä on tällaiset sopimukset vain kepulaisten yksinoikeus ;) :D ;D 8)

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006171222.html

 
Vapaa sana / Vs: työt
: 12.07.19 - klo:11:59
mulle sopii että eläkkeet laitetaan viron malliin, sopiiko sepelle ;) :D ;D 8)
ite miettinny joskus et onko parempi antautua lääkevirman asiakkaaksi vai lähteä pikkukitumisen jälkeen kaiken tehneenä?     ei niin hienoa kattoa nuita joita lääkitään kuin virtahepoi ja sitten ovat kuin zompeja kuin jos olisvat kuollu vaan pois ja omaiset aikansa surreet... elämä jatkukoon..

Kaiken tehneenä niin. Kyllä huomaa, että et omakohtaisesti etkä edes lähipiirin kautta ole joutunut asian kanssa tekemisiin.

Olet 26. Valmistunut vähän aikaa sitten. Saanut unelmiesi työpaikan. Mennyt juuri naimisiin erittäin kauniin naisen kanssa. Saanut ostettua asunnon hyvästä vanhasta taloyhtiöstä. Ja sinulle kerrotaan vaihtoehdot. Kuolla pois  puolen vuoden sisällä. Tai alistua valkonuttujen ja lääketehtaiden armoille. Jotka voivat pelastaa henkesi, mutta pelastuksella on haittapuolensa.

Mitäpä teet?

Tietysti kuolet pois, että ei tarvitse olla zompina? Kaiken tehneenä.
ehkäpä oksa puhu siitä vaiheesta kun se elämä on jo siellä loppupuolella :-\ :-\ :-\ :-\
itse ajattelen näitä asioita vähän niinku maalaisjärjellä, monesti mietin että olisi hienoa päästä vientisatamien portille suorittamaan liikennelaskentaa...joka auton pysäyttäisin ja kysyisin tulekko helsingistä ;) :D ;D 8)

Niin siis nykyisin alkaa jo olemaan paljon vientiä, joka ei näy satamissa?

https://www.tilastokeskus.fi/til/tpulk/2018/04/tpulk_2018_04_2019-03-15_tie_001_fi.html

"Palvelutuonti kasvoi 15 prosenttia vuoden 2018 viimeisellä neljänneksellä edellisvuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna. Palveluvienti kasvoi 5 prosenttia. Palveluita tuotiin 8,6 miljardilla eurolla ja vietiin 7,9 miljardilla. Eniten tuotiin muita liike-elämän palveluita. Niiden tuonti myös kasvoi enemmän kuin minkään muun palveluerän. Myös palveluviennin suurimman palveluerän, televiestintä-, tietojenkäsittely- ja tietopalveluiden, vienti kasvoi eniten. "

Lisäksi on paljon sellaista ns pientavaraa kuten mm sairaalalaitteet ja vastaavat, jotka menevät ihan noilla Viron / Ruotsin lautoilla rekoissa, eivät konteissa.
eikö edellamainittujenki toimittajilta voi kysyä oletteko helsingistä, kyllä mulla vähän semmonen kuva on edelleen  että muu maa tulee oikein hienosti toimeen ilman helsinkiä mutta helsinki ei ilman muuta maata :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / Vs: Tässäkin näkyy
: 11.07.19 - klo:12:20
Sipin hallituksen karut jäljet.

https://yle.fi/uutiset/3-10869891
ohan se hyä jotta sepelläki on paikka mihin paeta jos tulee pohojalaasille vävyehdokkaille liikaa auottua päätään ;) ;) ;) ;)
nokikokki  vetää vaan pipoa syvemmälle silmille ja kääntelee rauhassa käristeitä grillissä, vilu viljan kasvattaa. Onko eemelillä tietoa joko siellä on kokoomuksessa välikysymys tekeillä maamme maatalouden tilasta ;) :D ;D 8)
Vapaa sana / Vs: Eläkeläisten valtakunta
: 09.07.19 - klo:14:04
ei taida sepe saada sijaa penkillä :-\ :-\ :-\ :-\
Vapaa sana / Vs: Tissiflashmob
: 09.07.19 - klo:13:50
Rannalle saapuneista tukijoukoista erityisesti yksi jäi Vallarenin mieleen.

- Hiljaisen oloinen mies kierteli ja kaarteli ympärillämme, mutta sitten hän lähestyi meitä ja kertoi että halusi tukea tapahtumaa. Hän vahti tavaroitamme ja laittoi vielä jälkikäteen kiitosta siitä, miten ylpeä hän meistä on, ja että teemme tärkeää työtä.

 ;) :D ;D ::)
Vapaa sana / Vs: Hallituskriisi
: 09.07.19 - klo:01:44
kepu on hallituksessa vihreiden vanki.
Jokainen tietää, jotta vihreät on seuraavassa hallituksessa, pienpuolue kepu ei.
vihreät, persut ja demarit, kaikki reippaalla kahdenkymmenen prosentin kannatuksella, povarit on ikuisessa oppositiossa ja hyvä niin  ;) :D ;D 8)
saarikko maastullissa; on hieno nähdä, että joku haluaa kepun puheenjohtajaksi.

Aika suora tunnustus kepun hajaannuksesta  ja todellisesta tilasta.
No minäkin olen ihmetellyt, kepun 11%kannatusta, ja sen suuruutta.
kokoomuksesta ei ole kuulunut viikkokausiin enää mitään, onko olemassa vai kävikö siniset :'( :'( :'( :'(
Ainoa kanta-isä Suomessa on joulupukki.
joulupukki on homo  ;) :D ;D 8)
Ja Ruattis joku teini spurgu sai idean pinnata koulusta ilmasto muutoksen vastustamisen takia. Koulu lakkoilija- nobelin rauhanpalkinto ehdokas. Voi per**** , hiukset pois ja kalterien taa.

Ei kait ihan noinkaan. Tää plikkahan on   https://www.autismiliitto.fi/autismikirjo/aspergerin_oireyhtyma   ja käytetään toisten ohjailemana ajamaan ilmastoasiaa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Aspergerin_oireyhtymä :"ominaisia tavallisesta poikkeava sosiaalisen vuorovaikutuksen tyyli sekä epätavallisen voimakkaat rajoittuneet mielenkiinnon kohteet. "
taitaa agrossakin olla muutama oireryhmään sopiva ;) :D ;D 8)

itse kaipaan ihan semmoista yksinkertaista laskutoimitusta, elikkä kuinka paljon kaikki tähän asti pumpattu öljy on tuottanut lämpöä palaessaan ja kuinka paljon se on nostanut maapallon lämpötilaa :o :o :o :o

ei tarvita vapoa ja viljelyä, vai miten tuo pitäis ymmärtää mitä sanoo sepe...tukeakin tulee isommalla prosentilla kuin lappalaisten  lantalaan :o :o :o :o

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/27c84298-3644-4fd1-9ce6-e67ac348d65c

Kun jollakin on ideologiaa ja viitseliäisyyttä vääntää tuollaista järvenkorjaushommaa, voisi kuvitella henkilön olevan aika änkyrä ja viittumainen naapuri.
kyllähän ne on nämä kuvitellut ympäristörikokset semmoisia että vakavastikkin sairaat ja vammautetut kirmaa kuin nuoret pojat pitkiäkin matkoja vaikeakulkuisessa maastossa hirmuset kamerasalkut olkapäillä  ;) ;) :D ;D 8)
missä ?    ja kun lammelle tuloo pari mökkiä ni kaupuntilaiset aloittaa välittömästi valituksen kuin järvi on pilalla.   ei yhtään rauhaa enää..                     veten laatu ei ehkä ole kovinkaa uhattu..

Kyllä se Vapo on Kyyveten pilannu ja Kangasjärven.

https://lansi-savo.fi/uutiset/lahella/658b9390-333b-4eaf-b094-669aef4079f5
mehän ymmärämme jotta siitä e mitään valumia tule järveeen kun teitä ja mökinpohjia tehdään ja sade osuu paikalle, myöskään kaikenlainen mylläys istutusten kanssa rantapenkassa ei aiheuta mitään valumia järveen ;) :D ;D 8)

— Tässä tapauksessa järveen vuosi pääasiassa sulamisvesiä, jotka ovat aika vähän kosketuksissa turpeen kanssa. Vuotanut vesi ei näytä olleen kovin tummaa, arvioi ympäristönsuojelun asiantuntija Teemu Tuovinen Etelä-Savon ely-keskuksesta.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 1240