Tervetuloa, Vieras. Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: 1 2 3 [4]

Viestit - Tappi


 Ekaks pitäisi tietää kuinka monta niittomurskaimen karhoa korjuukoneen tulisi syödä kerralla. Turha kehua 15m karhotinta jos pyöröpaalain kerää. Yhtä turha on spekuloida 1 roottorisen karhottimen ominaisuuksia jos kirittäjänä on iso noukinvaunu tai ajosilppuri.
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Rolland
: 01.11.07 - klo:11:16
On kokeillut ja myy edelleen.
Jäähän siitä joitain kustannuksia poiskin.
Ton kun istutat hinattavan ruiskun keulaan runkonivelen kera, niin siinä on ajettava runko-ohjattu ruisku. Ei ois joka reiskalla. :)
Koneet, laitteet ja tekniikka / Vs: Rolland
: 30.10.07 - klo:08:00

 Täältä "savosta" löytyvät myös urakoitsija sekä karjankasvattaja jotka toivat Rollandin vaunut omiin, ihan huomattaviin, lannanlevitystöihinsä n.5v sitten. Jonkunlainen näkemys asiasta lienee syntynyt.
Vapaa sana / Vs: Bruce
: 27.10.07 - klo:18:58

Yhdellä välilehdellä on auki Youtube, joka on todellinen musiikillinen aarreaitta,  esim. vanhoja Bruce Springsteenin konsertti-videoita  on runsaasti, niitä kun katselee ja kuuntelee, niin voit todeta että siinä vasta todellinen Rockin kunkku, aivan mielettömiä konsertteja se teki 70-80 lukujen taitteessa.

 Juutuupi täälläkin auki. Nyt tosin soitossa Fragile.. ;)

a) Ajettu käkkäri päällä=> jarrulevyt vääntyneet lämmöstä =>jarruttaa koko ajan.
b) Pienen vetopyörän kiristysmutteri irti=> vetopyörän pää sorvaa tasauspyörästön koteloa. Moottorijarrutuksella kuuluu äänekäs jurnutus perästä ja vedon vaihtuessa kolahdus kun vetopyörä takoo edestakaisin. Onko kopin alla olevassa hydr.pumpun sihdissä rautaa?
c) joku muu juttu.
Vapaa sana / Vs: Fossiilit
: 25.10.07 - klo:09:04
alkuvuodesta -00. Niin se aika menee.. :o
Sivuja: 1 2 3 [4]