Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 535

Viestit - de Citonni

de citonnihan voisi käydä vähän kaivelemassa ruotsin rokotekattavuuksia, onhan tämä jonkinlainen skandaali jos lähiöissä ammuskelevat jengiläiset on kiltisti ottaneet rokotteen ja silmät kosteeina kiitelleet rokotekeskuksen henkilökuntaa, täällä alfoja ei saada rokotteelle edes presitentin jyrähdyksellä.

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8e981624-0921-48bd-97a3-7eedf684e85e
Ruotsin tilanne 22.10.2021:

Todettuja tartuntoja  1 165 996
Coronaan kuolleita  15 034
Rokotettuja  7 233 886
Tehohoidossa  27

Ruotsissa on noin 2 kertaa Suomen väkiluku, joten jos jaat luvut kahdella, niin saat vertausluvun mikä se on suurin piirtein suhteutettuna Suomen väkilukuun.

Lisätään nyt vielä lähde mistä luvut kopioitu.
https://c19.se/

Kultaisella 1900-luvulla poika ajoi taksilla tanssuloista kotiin, isänsä, että kulkisit linja-autolla, tulisi evukkaammaksi, seuraavana lauantaina kotipihaan kaartoi linjuribiili, pojan kommentti, ettei tuo taksia halvempi ollut...
Laihialaispoika oli päässyt käymään kirkonkylällä ja kotiin palattuaan selitti isälleen:
- Säästinpä linja-autorahan, kun juoksin sen perässä kotiin.
Siitäpä isä suuttui ja torui poikaansa:
- Olisit juossut taksin perässä, niin olisit säästänyt enemmän!
Metsätalous / Vs: Puun varastointimaksu
: 15.10.21 - klo:13:24
Silloin kun oli vielä suunnitelmissa, niin yleisön krjoituksissa epäiltiin mm. keinoksi hankaloittaa maaseudun asukkaiden puun polttoa.
Ei hätää, 2100-luvulla aletaan kirjoittamaan väestön enemmistön äidinkielellä.
لقد سمعنا الله.
Kyllä se Sorkkikselta tulee onnistumaan.  Veikkaan, että kuulee jo selvän eron Egyptin ja Irakin arabian välillä.  ;D
Ajatelkaapas vaikka raskasta liikennettä...

Voi olla että rahdit pompsahtaa...

Veroja ei voi kuulemma alentaa , lama valmis .
Mielestäni lama on ainoa vaihtoehto tästä paniikista. Tuskin tämä öljyn hinta tähänkään jää. Ennustan tammikuulle 1,50e hintoja ja varmaan mennään vielä siitäkin yli, mutta kyllä maailmantalous tilttaa, kun ei ihmisillä rahamäärät ole lisääntymässä, pakko vähentää ostamista, että selviytyy. Sitten lähdetään alas ja lujaa.
”Että Ruotsi nykyisessä muodossaan saavuttaisi vuoden 2030 ilmastotavoitteet, Ruotsin liikennevirasto näkee tarpeellisena liikenteen vähentämisen, joka voidaan saavuttaa muun muassa nostamalla voimakkaasti polttoaineen hintaa. Uudessa raportissa mainitaan yli 50 kruunua litralta.”

https://teknikensvarld.se/nyheter/miljo-och-teknik/trafikverket-varnar-branslepris-pa-50-krliter-kan-kravas/

Tämän päivän kurssin mukaan 4,99 euroa. 
Yleensä, mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä.
Metsätalous / Puun varastointimaksu
: 14.10.21 - klo:20:52
Eikö Suomen hallitus ole vielä keksinyt tätä rahastuskeinoa?

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/varmland/lat-virkesupplag-forbli-gratis
"Vuoden vaihteesta 2021 alkaen on tarwittu lupa kaikkeen puun varastointiin yleisen tien varressa. Jokainen lupa maksaa 2 900 SEK.  Aiemmin oli mahdollista hakea Ruotsin liikennevirastolta vapautusta maksusta, mikä ei ole enää mahdollista."

Siinä tulee mukavasti lisää hintaa parin kuution rankakasalle.  ;D
Katsoin viikko sitten tuon 30 minuter -ohjelman.  Olin kyllä hieman hämmästynyt Jerzy Sarneckin takin käännöstä.  Herra on vuosikymmenet saarnannut aivan päinvastaista, että pitkä vankeusrangaistus ei ole oikea keino.

Halunnut vaan, että poliisit syöttäisivät kanelipullaa ja juottaisivat mehua, tai kaffetta jengiläisille ja muille pikkurikollisille. Sossutätienkin olisi myös pitänyt olla vieläkin anteliaampia.

Toisaalta kieltänyt maahanmuutajien yliedustuksen rikollisuudessa, muuta yhtäältä kertonut, että ruotsalaisetkin olisivat tehneet yhtä paljon rikoksia, jos asuisivat näillä haavoittuvilla alueilla.

Olisihan niitä muitakin kriminologeja ollut käytettävissä, mutta jostain syystä Jerzy Sarnecki on ollut se henkilö joka on saanut julkisuutta ja palstatilaa lähes ainoana asiantuntijana ja jonka oppeja on sovellettu lakeja laadittaessa.
Eräs temppu on ottaa auton tietokone haltuun , jos sellainen autossa on .
https://www.mikrobitti.fi/uutiset/kuluttajajarjesto-kokeili-kahden-uutuusauton-hakkerointia-sekoitti-saman-tien-rengaspaineet-loysi-takaportin-valmistajan-lahiverkkoon-ja-otti-ajotietokoneen-haltuun/088d7589-aa02-430d-b524-ac695fcffc6a
sorkkis uskoo taas kaiken, miten voi rengaspaineet sotkea jos ei mene letkua renkaaseen kuten laadukkaimmissa sotilaskamppeissa ;) :D ;D 8)
Lehtitietojen mukaan noissa poliisin suojeluautoissa on puhkeamattomat renkaat ja vaikka ilmat jostain syystä tyhjenisi niissä on jonkinlaiset varmuuskiekot, joiden turvin ajoneuvo saadaan pidettyä hallinnassa.
Pitkällä putkella otettu kuva vääristää.  Lehtitiedoissa kurvia kuvataan loivaksi.

https://static.cdn-expressen.se/images/d7/24/d724d2bd56da4233a7b6347936958b35/16x9/640@60.jpg
Jarrutusjälkiä nyt ihmetellään. 
Jättääkö ABS tuollaiset jarrutusjäljet?  Jospa ovatkin kiihdytysjäljet?

https://static.cdn-expressen.se/images/cc/62/cc62f14cfa8c4fcf8c6fc331bbd41ae5/16x9/640@60.jpg
Monenlaista teoriaa tapahtumasta löytyy.  Luodinkestävä auto, puhkeamattomat renkaat. Oliko 160km/h kuitenkin liikaa?
Rengasjäänteitä on löytynyt tieltä vähän ennen tapaturmapaikkaa.

Moottoritiellä on kuitenkin rajoitus 110km/h.  Miksi ajoivat niin lujaa ja jättivät  saattoauton näkymättömäksi jälkeensä?

Sabotaasi tulee esiin monissa yleisön kommenteissa, mutta rauhanuskonnon jäsenet iloitsevat tapahtumasta ja sanovat sen olevan allahin kosto.

Poliisin tiedotustilaisuudessa ei vielä uskottu terroritekoon, mutta ei suljettu täysin poiskaan. Tapausta tutkitaan murhana, syystä että sillä nimikkeellä saadaan pääsy puhelintietoihin.
Vapaa sana / Vs: Voi vitsin ilmasto.
: 03.10.21 - klo:11:44
Juu tää energian hintojen jyrkkä nousu on varoittava esimerkki siitä, että olemme kaukana päivästä, jolloin uusiutuvat energialähteet voivat korvata fossiiliset polttoaineet. Jos poliitikot eivät ratkaise tätä yhtälöä toimivalla tavalla, ihmisten lämpeneminen vihreään konversioon uhkaa jäähtyä sähkölaskujen hehkutessa punaista.
Vapaa sana / Vs: Voi vitsin ilmasto.
: 02.10.21 - klo:16:59
Maakaasun kysyntä on kasvanut lähes koko maailmassa Aasiasta Etelä-Amerikkaan, missä kuivuus on johtanut vesivoiman vähenemiseen. Luoteis-Euroopassa tuuli on ollut tänä vuonna epätavallisen heikkoa. Myös Norjan vesialtaiden täyttöaste on vain reilu 60 prosenttia, joten sähkö on tuotettava jollakin muulla, eli fossiilisilla polttoaineilla.

 Maakaasun ja siten sähkön korkeat hinnat eivät vaikuta ainoastaan ​​yksityishenkilöihin, jotka saavat lisää sähkölaskua, vaan vaikuttavat myös teollisuuteen ja voivat aiheuttaa odottamattomia seurauksia. Esimerkiksi Euroopassa lannoitevalmistajilla on ongelmia, koska maakaasua käytetään ammoniakin, joka on tärkeä lannoitteiden ainesosa, valmistuksessa. Samaan aikaan teräksen tuottajat varoittavat, että korkeat sähkön hinnat tekevät mahdottomaksi kilpailla.

Ja kaikki johtaa inflaation kiihtymiseen. Joten kyllä, Euroopan poliitikot toivovat leutoa talvea. Korkeammat sähkön hinnat tekevät äänestäjistä nopeasti köyhiä ja vihaisia. Jotkut asiantuntijat varoittavat, että myös maakaasusta voi tulla pulaa.
Vapaa sana / Vs: Voi vitsin ilmasto.
: 02.10.21 - klo:13:13

Lähestyvä talvi taitaa jo pelottaa politikkoja. Jossakin  luultavasti kuullaan yksi ja toinenkin rukous jossa anotaan, että talvi olisi normaalia leudompi.

Kylmä talvi tarkoittaa lisääntynyttä energiankulutusta, lisääntynyttä kaasun kulutusta asuntojen lämmittämiseen. Energian hinta on jo taivaissa ennen talven saapumista.

Tämä on huolestuttava uutinen. Koska samaan aikaan kun pyritään siirtymään vihreän energian tuotantoon uusiutuvilla energialähteillä, Eurooppa on tullut yhä riippuvaisemmaksi maakaasusta.

Saksassa ja Ranskassa sähkön hinta on noussut 40 prosenttia kahdessa viikossa. Viime vuonna EU: ssa uusiutuvat energialähteet, kuten tuuli, vesi ja aurinko, tuottivat ensimmäisen kerran suurimman osan energiantuotannosta. Mutta kuten tiedämme, aurinko ei paista tasaisesti. Tuuli ei aina puhalla. Varajärjestelmien pitäisi riittää useiksi päiviksi, kun on tyyntä.

Vaihtoehtoinen energialähde, joka ei päästä hiilidioksidia, on ydinvoima, mutta se on myös pian matkansa päässä. Saksa sulkee viimeiset ydinvoimalaitoksensa ensi vuonna. Maassa on myös EU: n korkeimmat sähkön hinnat. Kivihiiltä poistetaan asteittain, ja korkeammat päästöverot EU: ssa tekevät hiilen käytöstä yhä kalliimpaa.

Sen sijaan riippuvuus maakaasusta kasvaa. Kylmä kevät Euroopassa ja kuuma kesä Aasiassa ovat lisänneet energian ja maakaasun kysyntää, kun EU on vähentänyt omaa maakaasun tuotantoaan ja tuo 30 prosenttia kaasustaan ​​Venäjältä. Kriitikot ovat pitkään varoittaneet siitä, kuinka paljon EU on vaarassa joutua riippuvaiseksi Kremlin ailahtelevuudesta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 535