Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.
Sivuja: [1] 2 3 ... 547

Viestit - de Citonni

Vapaa sana / Skål på den saken!
: 28.06.22 - klo:22:00
Nå niin, eiköhän kilistetä maljoja. 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/46c6cf5e-5266-474c-8809-1eecf04aac83

Sen kunniaksi!     ;D
Julkaistu: 27.6.2022 klo 13.48

Tapauksen tutkinta valmistui kaksi viikkoa sitten. Pääsyyttäjän mukaan tutkinta osoitti, "että rikosta ei ole tapahtunut".
– Se, mitä tapahtui moottoritiellä, oli traaginen onnettomuus. Olemme tehneet laajoja analyyseja ja teknisiä tutkimuksia paikan päällä ja todistajien kuulusteluja. Turvallisuusluokiteltu auto on tarkastettu ja äänitallenteet analysoitu. Yhteenvetona voidaan todeta, että todennäköisimmin poliisiajoneuvon rengas on rikkoutunut ja sen jälkeen kuljettaja on menettänyt ajoneuvon hallinnan. Ajoneuvo ajautui tien toiselle puolelle ja törmäsi suoraan kuorma-auton kanssa, sanoo ylisyyttäjä Per Nichols erityissyyttäjänvirastossa.

Mutta esitutkinnassa on useita kysymysmerkkejä.
Kun poliisin teknikot kävivätt pahoin tuhoutuneen onnettomuusauton läpi, sieltä löytyi pistoolin luoti, ilmeisesti 9mm Lüger. Luoti on tutkittu ja tekniikan johtopäätös on, että kyseessä on "troféluoti", jonka yksi autossa matkustavista poliiseista ampui harjoituksen aikana esimerkiksi vesisäiliöön ja säästi sen sitten.  Oikeuslääketieteen tutkija kirjoittaa, ettei luoti ole osunut kovaan pintaan ennen laajenemista tai sen jälkeen.

Kuva luodista:
https://www.dagensjuridik.se/app/uploads/2022/06/kulan-250x240.jpg 
Salaperäiset pamaukset sekunteja ennen Vilksin törmäystä.
Lähellä paikkaa, jossa Lars Vilks ja kaksi poliisia kuolivat kolarissa, on kameravalvottu omakotitalo. Valvontakameran äänitteessä, jonka Dagens Juridik on saanut kuultavaksi, kuuluu juuri ennen renkaiden kirskuntaa ja törmäystä kaksi pamausta peräkkäin. Sitten tulee hiljaista viideksi sekunniksi ennen kuin kuuluu kolmas pamaus. Ne kuulostavat laukauksilta.
- Emme tiedä, mikä ääni on, mutta olemme sulkeneet pois laukaukset, koska emme ole löytäneet sen jälkiä ajoneuvosta, sanoo johtava syyttäjä Per Nichols.

Äänitiedosto jutun lopussa:
https://www.dagensjuridik.se/nyheter/mystiska-smallar-sekunderna-innan-vilks-dodskrasch/

Esitutkintamateriaalissa on lisäksi kaksi äänitiedostoa. Toisessa niistä kuuluu "renkaiden räjähdyksiksi" kutsuttuja ääniä, jotka siis taltioituivat onnettomuuden jälkeen, kun auto oli tulessa.
Vapaa sana / Vs: Nyt Natoon
: 04.05.22 - klo:19:18
Mielipiteitähän voi esittää, mutta sitä hakuprosessia kun ei silloin kokeiltu niin eipä sitä voi varmuudella tietää olisiko onnistunut. Kaikki muu on vain arvailua.
Luotan kyllä siihen mitä Joakim Paasikivi sanoi, että nyt on toiseksi paras hetki, kun ei sitä parasta hetkeä Neukkulan romahduksen jälkeen käytetty hyväksi.
Vapaa sana / Nyt Natoon
: 02.05.22 - klo:20:00
Juho Kusti Paasikiven pojanpojan poika, Everstiluutnantti Joakim Kusti Paasikivi sanoi Ruotsin television haastattelussa, että paras aika Natojäsenyyden hakemiseksi olisi ollut heti Neuvostoliiton romahduksen jälkeen, toiseksi paras aika on nyt.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Joakim_Paasikivi
sanomatta lienee selvää että edes kokoomus ei vastusta kun suomeen sijoitettaville  nato-sotilaille aletaan rakentaa tukikohtia ympäri idän korpia. viimmesen päälle pitää rakentaa, kotiteatterit, porealtaat, paljut ja sotkut pitää olla kunnossa kun jenkit tulee tänne asumaan :-\ :-\ :-\ :-\

Mihin tuo väitteesi perustuu. Nato:n jäsenasiakirjoissa ei puhuta tukikohdista mitään.

-SS-
Juurikin noin. Olen jonkin verran kulkenut Norjassa ja Tanskassa. En mä siellä mitään tukikohtia ole havainnut, eikä se Naton jäsenyys katukuvassa mitenkään näy.  ;D
Vapaa sana / Sergei Šoigu
: 26.03.22 - klo:13:12
Pientä katoa on käynyt Putinin lähipiirissä
Puolustusministeri Sergei Šoigun lisäksi samoihin aikoihin piiloon katosivat  Valeri Gerasimov varapuolustusministeri,  Viktor Zolotov kansalliskaartin johtaja, ja Aleksandr Bortnikov turvallisuuspalvelu FSB:n johtaja.
mooses on palstan mätäpaise.
Voisit sinäkin joskus asiaa kirjoittaa.  ;D
Kunhan nyt ekaksi kylyvätte ne raiviot.
Tässä on ohje, jolla Sepen pellon antimista voidaan valmistaa ruokaa.🎅🎅

https://www.jylkkari.fi/2016/01/pula-aikojen-pelastaja/

Höpö höpö. Onko Enontekiö asuttu kun sinne rakennetaan maitohalli.
Sepe ei saa yöllä nukuttua, kun päässä jyskyttää, että aamulla Enontekiöllä lypsetään lehmiä.😆😆😆

Aivan sydäntä lämmittää aina kun ajaa Kilpisjärvelle...ennen Muoniota Harjuvaarassa/Reponiemen risteyksessä on komia raivio tien molemmin puolin joka puskee etelään kaatuvalla rinteellä aiveeta aivan kiusaksi asti ja pohjoisempana tien vieressä viitta jossa Valion logo ja tilan nimi. Siellä sitä vain asustellaan joidenkin kiusaksi,ei mitään nisupoikia.
Totta. Kyllä olisi pitkästyttävää maisemaa pelkkä metsä.  Välissä peltoa ja laiduntavaa karjaa, siinä turistin silmä lepää.  ;D
Turhaa pulinaa taas. Onhan ministereitä vaihdettu jo useita tämänkin hallituksen aikana.   
Lepällä taitaa olla jo eduskuntakausia takanaan useita ja ikääkin, ainakin hiusten väristä päätellen jonkin verran.  Eikö siinä ole jo tarpeeksi syitä.  Kuka tietää vaikka olisi jotain terveyteenkin liittyvää syytä.  Parempi on siinä tapauksessa antaa nuoremman jatkaa.

Mikähän lienee vallitseva linja ruottissa näinä päivinä...
Kepu, Kokoomus, Kristilliset ja Liberaalit, kyllä.
Ruotsidemokraatit, ehkä.
Vihreät, Vasemmistoliitto ja Demarit, toistaiseksi ei.

Takki voi tosin kääntyä demareilla viimeistään silloin, jos Suomi hakee.

Suomi ei voi jäädä Ruotsin päätöstä odottelemaan. Sitä tuskin tulee ennen vaaleja.
Johan siitä liberaalit tekivät lakialoitteen ja reilu viikko sitten valtiopäivät äänesti. Vihreiden, vasemmistoliiton, sosialidem. ja ruotsidem. äänillä aloite hylättiin.

Voidaanhan siitä tehdä uusi aloite koska tahansa, jos ruotsidemokraatit saadaan houkuteltua puolelle, niin oppositiolla on enemmistö
Mielellään Putin asuttaa maakunnat, joita Suomi ei halua asuttaa.   8)

Mikähän lienee vallitseva linja ruottissa näinä päivinä...
Kepu, Kokoomus, Kristilliset ja Liberaalit, kyllä.
Ruotsidemokraatit, ehkä.
Vihreät, Vasemmistoliitto ja Demarit, toistaiseksi ei.

Takki voi tosin kääntyä demareilla viimeistään silloin, jos Suomi hakee.
Vapaa sana / Vs: Missä on Tarja Halonen?
: 25.03.22 - klo:12:36
On se niin söpöä.  ;D ;DYöpyivätkö hytissä numero 6 ?    ;D ;D
Vapaa sana / Vs: M.istä löytyy
: 25.03.22 - klo:12:31
Ministereitä tulee, ministereitä menee. Ei siinä sen kummempaa. ;D ;D
Sivuja: [1] 2 3 ... 547